Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen öyle canımm onların istediklerini yapıyoruz ama.. mükafatı bu işte..

Bence dagıtım olunca git.. hem yemin törenini görürsün.. ben göremedimm.. Çok güzel oluyormuş gidenler öyle diyorlar..

Elifim ben geçen hafta yemin törenine gittim geçen cumaydı...bizim acemilik 75 gün ondan daha var ...meslekçilerle şoförler dağıtım oldular sadece biz bekliyoruz..benimde elimde açık bilet var kullanayım diyorum ama işte bi dio gel bi gelme sonra gel gel diyo en sonda dağıtım olunca gel beraber döneriz istnbula dedi bilmiyrm valla heralde hiç gidemicem

hiç beceremem aslında iyimser olmayı. bizim budancak bir şeyimiz yok canım, onların kuruyan dallarını kesebiliriz sapıttım sanırım

Yok valla fazla iyimsersin.. ya da yorumların öylee.. kuruyan dallarını kesmek iyimişş... :104:

Hmmm.. bizim 28 gündemi ne yemin töreni olmustu ardından çıktı geldi zaten 75 değildi..
O zaman bu yakınlarda git canım.. o gelmeden.. Onla birlikte dönmeye ne gerek var zaten gelecek..

bu arada bende napcama karar veremedim ya 2 hafta sonra mı gitsem dağıtım olunca mı gitsem de beraber dönsek ( kendisinin fikri)
çok ayıp olcak ama iki ucu boklu değnek lafı tam bana uygun oldu

Bence de dağıtıma git canım daha iyi fikir

Ben de dağıtımda yemin töreni de yapılacak diye düşünmüştüm canım... O yüzden daha iyi demiştim ama Elif haklı bence de bu aralarda git izne zaten gelecek görüşeceksiniz...

Ben de dağıtımda yemin töreni de yapılacak diye düşünmüştüm canım... O yüzden daha iyi demiştim ama Elif haklı bence de bu aralarda git izne zaten gelecek görüşeceksiniz...

bende öyle diyorum da o da illa dağıtımda gel diyo 1 gün beraber geçiririz beraber döneriz diye bilmiyorum belkide hiç gidemicem o da muamma...

bişi sorcam ya sende ilk zamanlar çarşıda naparlar ne ederler diye kafana takıomydun ? hoş siz allah daim etsin evlisiniz ama biz bekarlarmı kafaya takıyoruz

üff valla içim sıkıştı gene pazar günü benle yarım saat konşp çıkarsa bende kavga ederim :S

Etme canımmm etmee daha yolun başındasınn.. benimkisi yalan ve cafede oturup alkol aldıgını saklama meselesi.. seninki zaten arkadaş grubu ile çıkar int. cafeye gider.. alınacaklarını alır sigara vs. (içiyorsa tabi) Sen bana bakma ben sinirliyim..

Son düzenleme:

peki konuştunuz mu siz aranız nasıl şimdi ? inşallah canım millete uyarsa öyle saklarsa ederse kendini yakar başka bişey değil

bende öyle diyorum da o da illa dağıtımda gel diyo 1 gün beraber geçiririz beraber döneriz diye bilmiyorum belkide hiç gidemicem o da muamma...

O zaman gidebileceksen sürpriz yap....

bişi sorcam ya sende ilk zamanlar çarşıda naparlar ne ederler diye kafana takıomydun ? hoş siz allah daim etsin evlisiniz ama biz bekarlarmı kafaya takıyoruz

Yok canım ben öyle şeyler düşünmedim, çünkü benim eşim asker arkadaşlarıyla takılmıyor çarşıya çıkınca, karı kız muhabbeti olunca sinirleniyor tepki veriyor çünkü, sonuçta diğer askerler daha küçük ve evli değil orda burda takılabiliyor, benim eşim de hoşlanmıyor, zaten kuzeni var İstanbulda onun evine gidiyor, orada birkaç saat benle görüşüyor, birkaç saat de tavla oynayıp muhabbet ediyorlar, İstanbulda dolaşacak bir yerlere gidecek zaman bulamıyor ki, para harcamamak için evde geçiriyor çarşı iznini... Ama dolaşsa gezse bile bir şey demem ben, bu konuda güvenimi boşa çıkarmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…