- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
çok mu şey istiyoruz ya biz ben anlamıyorum onların isteklerinin yanında bizimkiler hava civa biz istiyoruz haber versinler biz istiyoruz bizle konuşssunlar vs...onlar ne istiyo evden çıkma çıktısan nerdesinnn onu giyme bunu yapma ...
Bence dagıtım olunca git.. hem yemin törenini görürsün.. ben göremedimm.. Çok güzel oluyormuş gidenler öyle diyorlar..
hiç beceremem aslında iyimser olmayı. bizim budancak bir şeyimiz yok canım, onların kuruyan dallarını kesebiliriz sapıttım sanırım
Aynen öyle canımm onların istediklerini yapıyoruz ama.. mükafatı bu işte..
Elifim ben geçen hafta yemin törenine gittim geçen cumaydı...bizim acemilik 75 gün ondan daha var ...meslekçilerle şoförler dağıtım oldular sadece biz bekliyoruz..benimde elimde açık bilet var kullanayım diyorum ama işte bi dio gel bi gelme sonra gel gel diyo en sonda dağıtım olunca gel beraber döneriz istnbula dedi bilmiyrm valla heralde hiç gidemicem
bu arada bende napcama karar veremedim ya 2 hafta sonra mı gitsem dağıtım olunca mı gitsem de beraber dönsek ( kendisinin fikri)
çok ayıp olcak ama iki ucu boklu değnek lafı tam bana uygun oldu
hani ben bu çarşıları kafama takıodum ya sırf bu yüzden işte naptını söylemezse millete uyup diye falan
Elifim ben geçen hafta yemin törenine gittim geçen cumaydı...bizim acemilik 75 gün ondan daha var ...meslekçilerle şoförler dağıtım oldular sadece biz bekliyoruz..benimde elimde açık bilet var kullanayım diyorum ama işte bi dio gel bi gelme sonra gel gel diyo en sonda dağıtım olunca gel beraber döneriz istnbula dedi bilmiyrm valla heralde hiç gidemicem
Al işte örnek benn.. Boşuna kafamıza takmıyormuşuz demekki.. Ne belli belki karıya kızada bakmışlardır
Ben de dağıtımda yemin töreni de yapılacak diye düşünmüştüm canım... O yüzden daha iyi demiştim ama Elif haklı bence de bu aralarda git izne zaten gelecek görüşeceksiniz...
Ben de dağıtımda yemin töreni de yapılacak diye düşünmüştüm canım... O yüzden daha iyi demiştim ama Elif haklı bence de bu aralarda git izne zaten gelecek görüşeceksiniz...
üff valla içim sıkıştı gene pazar günü benle yarım saat konşp çıkarsa bende kavga ederim :S
Etme canımmm etmee daha yolun başındasınn.. benimkisi yalan ve cafede oturup alkol aldıgını saklama meselesi.. seninki zaten arkadaş grubu ile çıkar int. cafeye gider.. alınacaklarını alır sigara vs. (içiyorsa tabi) Sen bana bakma ben sinirliyim..
peki konuştunuz mu siz aranız nasıl şimdi ? inşallah canım millete uyarsa öyle saklarsa ederse kendini yakar başka bişey değil
Yok canımm konusmadık.. ben resmi yeni gördüm..
peki şafak bitiyo ya senin yanına mı gelcek aynı şehirdemiydiniz ?
ewet aynı şehir..
herkese iyi geceler kızlar...Elifim üzme kendini iyi düşünelim iyi olsun
bende öyle diyorum da o da illa dağıtımda gel diyo 1 gün beraber geçiririz beraber döneriz diye bilmiyorum belkide hiç gidemicem o da muamma...
bişi sorcam ya sende ilk zamanlar çarşıda naparlar ne ederler diye kafana takıomydun ? hoş siz allah daim etsin evlisiniz ama biz bekarlarmı kafaya takıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?