Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sağol yorumun içinn...şimdilik napcamı bilmiyorum iyice bi konuşmamız lazım onunda kızmasını istemiyorum oda bi gel bi gelme bi dağıtımda gel diyo döneriz birlikte diyo bakalım nolcak...
Bişey değil tatlım yine siz bilirsiniz tabi.
Canm benim bişey diyemiyorum valla haklısın 1 saat te olsa bir msne girip seni görseydide öyle takılsaydı sonuçta yurtdışındaydı görüşemiyordunuz. Bide yalan söylemeside üstüne tuz biber olmuş. Ne diyimki böyleler çoğu nie böyle küçük şeylere yalan söyleme gereği duyuyorlar anlamıyorum.
Hani diyorsun ya 15 ay boyunca o istemedi biyere gitmemi çalışmamı bile istemedi çalışmadım diye. Emin ol sen böyle askere falan gitsen o hayatta evde oturmazdı. benimde daha 1 ay önce kafama dank etti bu olay konuşmayınca.Nese tatlım çok şükür bitti sizin askerlikk hayırlısıylaa iyi olurr artık herşeyy sıkma fazla canını konuşurkende güzellikle sor ilk öncee ona göre davranırsın sende olmadı tatlım
Güven olmadan olmaz tabiki tatlım ama bu zamanda da güvenmek o kadar zor ki..
Keşke sahip çıkabilseler uçkurlarınaa ama çıkamıyorlar.
Hane takılmalık baabında demiyorum o uçkurları içinde aldatan çoktur.
Nese inşallah aldatmıyorlardır tabiki yavrum ama inan kimse masum değildir. Hiç beklemediğin insan bile yapmıştır.

İyi geceler kızlar, ben yatmaya gidiyorum, çok uykum geldi zira bugün paso direksiyon salladım ayrıca yarın erken kalkıp çalışmaya gideceğim, şafakları sabah attırırım sizin için

ben de mehmet hakkında hiç böyle bir şey düşünmedim, ben mi çok safım acaba. hiç aklımın ucundan geçmedi. ben çalışmadan önce zaten arkadaşlarıyla hiç takılmazdı. sabah 9.30'da nete girer akşam 4.30'da çıkardı. saatlerce nette oturduğu için kıyamaz, dışarı çık, arkadaşlarınla takıl derdim. gerek yok ya ben onlarla anlaşamıyorum, sen bana yetiyorsun derdi. ben çalışmaya başladıktan sonra nette çok kalmıyor. ben genelde bilgisayarımı götürüyorum; ama o zaman da ders aralarında görüşebiliyoruz, öyle beklemesine dayanamıyorum. o da sıkılıyor. çıkıp arkadaşlarıyla takılıyor mecburen işte. ama hiç şüphe duymadım bu konuda. gerçi hep başka başka sorunlarımız olduğu için buna fırsat kalmıyor da olabilirdi

Benle konuşmasa gezse tozsa içse bile yalan söylememesi lazımdı.. Neden yalan söylüyolar bende anlamıyorumm.. güvenim kalmadı artıkk.. şüphelerle yaşanır mı ? bir ömür geçer mi ? Bilmiyorummm

Sakin olabilirsem güzellikle sorarım ama sanmıyorumm.. Direkt ayılabildin mi derim herhalde.. ondan sonrası bağrış çağrış..

kızlar aşkımla konuştum, bugün hiçbir şey dememişler...Bişey olmıcak galiba dedi, bende işi riske nie atıosun galibalarla olmas dedim ama içim rahatladı... Aşkım ceza falan almıooo

kızlar aşkımla konuştum, bugün hiçbir şey dememişler...Bişey olmıcak galiba dedi, bende işi riske nie atıosun galibalarla olmas dedim ama içim rahatladı... Aşkım ceza falan almıooo

Çook Sevindim canımm.. bak üzüldüğünee değmedii.. Bundan sonra daha dikkatli olur.. zaten az kalmış..

Canım benim haklısın da ne bilim yinede sakin olmaya çalış inşallah alttan alırda düzelir aranız..
Çok sevindim tatlım benimmm saolsunn komutanlarıı..

Canım benim haklısın da ne bilim yinede sakin olmaya çalış inşallah alttan alırda düzelir aranız..

Akşam 5 dk bile uyumadım.. uyuyamadım.. kafamda hep ayrılık konuşmaları kurdum.. dedim benden böyle birşeyi saklayan neleri saklamaz ki bir ömür acabalarla kuşku ile şüphe ile geçmez diye düşündüm..

Sabah aradı konuştuk.. orda yarım saat oturduk telefonda sana cafedeyim dedim ama ne içtiğimi söylemedim detaya girmedim bilseydim söylerdim haber ederdim.. çok özür dilerimm dedi.. Neden uyumadın hasta olursunn uyu biraz bak yarın geleceğim falan dedi.. ama ben hala soğuğumm.. heyecanım bile kaçtı..

:92: 16.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...89 AskErimm1411...

…92 SeNLeYM…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

... 103 kelebek.hill ...

...114 busafakbitmez...

… 135 H_İ_S …

…146 iboebru….

…157 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...157 esraa42...

....158 nesliiiiiiiiii...

…159 Brrk…

...159 OZGEGURUR...

...160 dilara1331

...161 kelebekd ...

…161 Kayra95...

…161 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....251 chidoshimedo....

...251 GRGR...

...251 mayamaya11

...251 tugbaoguzhan

...251 BerlD...

...251 svsaskim...

...251 kmleomer...

... 260 ED2006...

...282 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...340 xxIpekxx...

... 340 destinyeda...

...341 depresiffpolyanna...

...342 nesilll...

...344 tugcehayati...

...344 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...414 pekmez_akilli...

...414 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

16/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…SaviorAngel = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:…aalis = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:…holofira = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...goqce = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Şafak ; 419. Mehtap ; 35.
4'19'lara düştüüüükkkk 19 gün sonra 400'lere vedaaaaaaa

Bencede kırılcak bişey yok gelmesine 1 gün kala gerginlik yaratma bence, ŞAFAK 61 TRABZON

Neden haketmiyorsun mutlu olmayı ?
Başkaları gibi vicdanını bastırarak birilerinin mutluluğuna çomak mı sokuyorsun? İftira mı atıyorsun? Yalan mı söylüyorsun ? kalp mi kırıyorsun ?
Böyle düşünme canım...Neden mutlu olmayasın ki... Ama sen içini ferah tut saplantı yapma,üzülme!...Senden daha değerli değil hiç kimse...
Hayat bazı insanlara istediklerini hemen getirmez...Nedeni de mükafatının büyüklüğüdür,sona saklanır...Rabbim kırık kalplerdeyim buyurmamış mı ?
Hadi topla kendini canım benim

benimki aradı şimdi yarın çarşısı falan var ya ben böyle direkt bak öyle hemen gitmek yok özledim çok falan dedm,,arkadaşlar bekliyo edio deme dedim..

şu an kendime çok kızıyorum çok üstüne gidiyorum sankiii ya niye böyle oldum bilmiyorum benim görmek istediğim kadar o da beni görmek istiyo sonuçta biliyorum nete grdği anda bi şekilde haber verdirtio ediyo hakkını yiyorum çocuğun ya

üzerine çok gitmen seni kırar herşeyden önce...çünkü o yapmak istediğini yapacak senin dediğini değil... sonra beni anlamıyorsunlar başlar... Sen akışına bırak bi

üzerine çok gitmen seni kırar herşeyden önce...çünkü o yapmak istediğini yapacak senin dediğini değil... sonra beni anlamıyorsunlar başlar... Sen akışına bırak bi

aslında hiç gitmiyorum gittiği günden beri her şeye sen bilirsin diyorum çünkü orda yaşadığını o biliyo...sanki bana vakit ayırmıcak hep gezcek sanıyorum daha yarın olmadan bak öyle yapma bak konuşalım falan sanki çocuk ben yarın konuşamam dedi bana dese neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…