Bişey değil tatlım yine siz bilirsiniz tabi.canım sağol yorumun içinn...şimdilik napcamı bilmiyorum iyice bi konuşmamız lazım onunda kızmasını istemiyorum oda bi gel bi gelme bi dağıtımda gel diyo döneriz birlikte diyo bakalım nolcak...
Canm benim bişey diyemiyorum valla haklısın 1 saat te olsa bir msne girip seni görseydide öyle takılsaydı sonuçta yurtdışındaydı görüşemiyordunuz. Bide yalan söylemeside üstüne tuz biber olmuş. Ne diyimki böyleler çoğu nie böyle küçük şeylere yalan söyleme gereği duyuyorlar anlamıyorum.Kızlarr benimki bugün çarşıya çıktı.. ama int. cafeye gitmedi.. arkadaşları ile gezdi.. yurtdısında hiçbiyere cıkamadığı için int. cafeye kapanmak istememişler 4-5 arkadaş gezdiler.. ama telefonu vardı hat almış beni aradı sonrasında ben hep aradım yarım saatte bir felan.. sabah kahvaltı etmiş dışarda sonra ark. ile esyalarını kargoya falan verip gezmişler sonra yine dışarda yemek yiyip bi cafede oturup askeriyeye geri döndüler..
Ama ben bekledimm 1 saatte olsa int. cafeye giderde onu görürüm diye.. Bende burda 1 senedir nerdeyse hergün evde oturdum hic gezmedim.. çalışmamı istemediği için çalısmadım vs. Ama o bugün gezdi.. Hatta bende cıkıp gezeyim mi dedim.. ben gelince beraber gezeceğiz dedi..
Bilmiyorum kızlar sizce anlayışsız ve bencilmiyimm.. Ona kızmadımm belli etmedim ama kırıldım galiba..
Güven olmadan olmaz tabiki tatlım ama bu zamanda da güvenmek o kadar zor ki..güvenmemenin bize bi katkısı olmaz ki canım. güven olmadan zaten olmaz. her an aldatacak korkusuyla yaşanır mı :26: bu konuda da güvenemeyeceksek hiç birlikte olmayalım o zaman. bi zahmet sahip çıksınlar uçkurlarınasinirlendim
Yok canım ben öyle şeyler düşünmedim, çünkü benim eşim asker arkadaşlarıyla takılmıyor çarşıya çıkınca, karı kız muhabbeti olunca sinirleniyor tepki veriyor çünkü, sonuçta diğer askerler daha küçük ve evli değil orda burda takılabiliyor, benim eşim de hoşlanmıyor, zaten kuzeni var İstanbulda onun evine gidiyor, orada birkaç saat benle görüşüyor, birkaç saat de tavla oynayıp muhabbet ediyorlar, İstanbulda dolaşacak bir yerlere gidecek zaman bulamıyor ki, para harcamamak için evde geçiriyor çarşı iznini... Ama dolaşsa gezse bile bir şey demem ben, bu konuda güvenimi boşa çıkarmaz...
Bişey değil tatlım yine siz bilirsiniz tabi.
Canm benim bişey diyemiyorum valla haklısın 1 saat te olsa bir msne girip seni görseydide öyle takılsaydı sonuçta yurtdışındaydı görüşemiyordunuz. Bide yalan söylemeside üstüne tuz biber olmuş. Ne diyimki böyleler çoğu nie böyle küçük şeylere yalan söyleme gereği duyuyorlar anlamıyorum.
Hani diyorsun ya 15 ay boyunca o istemedi biyere gitmemi çalışmamı bile istemedi çalışmadım diye. Emin ol sen böyle askere falan gitsen o hayatta evde oturmazdı. benimde daha 1 ay önce kafama dank etti bu olay konuşmayınca.Nese tatlım çok şükür bitti sizin askerlikk hayırlısıylaa iyi olurr artık herşeyy sıkma fazla canını konuşurkende güzellikle sor ilk öncee ona göre davranırsın sende olmadı tatlım
Güven olmadan olmaz tabiki tatlım ama bu zamanda da güvenmek o kadar zor ki..
Keşke sahip çıkabilseler uçkurlarınaa ama çıkamıyorlar.
Hane takılmalık baabında demiyorum o uçkurları içinde aldatan çoktur.
Nese inşallah aldatmıyorlardır tabiki yavrum ama inan kimse masum değildir. Hiç beklemediğin insan bile yapmıştır.
kızlar aşkımla konuştum, bugün hiçbir şey dememişler...Bişey olmıcak galiba dedi, bende işi riske nie atıosun galibalarla olmas dedim ama içim rahatladı... Aşkım ceza falan almıooo
Çook Sevindim canımm.. bak üzüldüğünee değmedii.. Bundan sonra daha dikkatli olur.. zaten az kalmış..
Canım benim haklısın da ne bilim yinede sakin olmaya çalış inşallah alttan alırda düzelir aranız..Benle konuşmasa gezse tozsa içse bile yalan söylememesi lazımdı.. Neden yalan söylüyolar bende anlamıyorumm.. güvenim kalmadı artıkk.. şüphelerle yaşanır mı ? bir ömür geçer mi ? Bilmiyorummm
Sakin olabilirsem güzellikle sorarım ama sanmıyorumm.. Direkt ayılabildin mi derim herhalde.. ondan sonrası bağrış çağrış..
Çok sevindim tatlım benimmm saolsunn komutanlarıı..kızlar aşkımla konuştum, bugün hiçbir şey dememişler...Bişey olmıcak galiba dedi, bende işi riske nie atıosun galibalarla olmas dedim ama içim rahatladı... Aşkım ceza falan almıooo
Canım benim haklısın da ne bilim yinede sakin olmaya çalış inşallah alttan alırda düzelir aranız..
Bencede kırılcak bişey yok gelmesine 1 gün kala gerginlik yaratma bence, ŞAFAK 61 TRABZONKızlarr benimki bugün çarşıya çıktı.. ama int. cafeye gitmedi.. arkadaşları ile gezdi.. yurtdısında hiçbiyere cıkamadığı için int. cafeye kapanmak istememişler 4-5 arkadaş gezdiler.. ama telefonu vardı hat almış beni aradı sonrasında ben hep aradım yarım saatte bir felan.. sabah kahvaltı etmiş dışarda sonra ark. ile esyalarını kargoya falan verip gezmişler sonra yine dışarda yemek yiyip bi cafede oturup askeriyeye geri döndüler..
Ama ben bekledimm 1 saatte olsa int. cafeye giderde onu görürüm diye.. Bende burda 1 senedir nerdeyse hergün evde oturdum hic gezmedim.. çalışmamı istemediği için çalısmadım vs. Ama o bugün gezdi.. Hatta bende cıkıp gezeyim mi dedim.. ben gelince beraber gezeceğiz dedi..
Bilmiyorum kızlar sizce anlayışsız ve bencilmiyimm.. Ona kızmadımm belli etmedim ama kırıldım galiba..
Demiştim almaz ceza diyekızlar aşkımla konuştum, bugün hiçbir şey dememişler...Bişey olmıcak galiba dedi, bende işi riske nie atıosun galibalarla olmas dedim ama içim rahatladı... Aşkım ceza falan almıooo
Ben hiçbizaman mutlu olamayacagımm.. hep tam sevinecekkenn bişeyler çıkar mutluluğumu huzurumu bozan.. Heep bir terslikk Çıkarr.. Ben mutlu olmayı haketmiyorum herhalde..
ooff kalbim sıkışıyoorr.. Hiç iyi değilimm..
üzerine çok gitmen seni kırar herşeyden önce...çünkü o yapmak istediğini yapacak senin dediğini değil... sonra beni anlamıyorsunlar başlar... Sen akışına bırak bibenimki aradı şimdi yarın çarşısı falan var ya ben böyle direkt bak öyle hemen gitmek yok özledim çok falan dedm,,arkadaşlar bekliyo edio deme dedim..
şu an kendime çok kızıyorum çok üstüne gidiyorum sankiii ya niye böyle oldum bilmiyorum benim görmek istediğim kadar o da beni görmek istiyo sonuçta biliyorum nete grdği anda bi şekilde haber verdirtio ediyo hakkını yiyorum çocuğun ya
üzerine çok gitmen seni kırar herşeyden önce...çünkü o yapmak istediğini yapacak senin dediğini değil... sonra beni anlamıyorsunlar başlar... Sen akışına bırak bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?