Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayır canım saydıklarının hiçbirini yapmadım.. Ama hep bir aksilik çıkıyor işte.. alkol alıp benden saklaması gibi.. yine hevesim sevincim kursağımda kaldı tuğbaamm Yarın geliyor birde..

Takma kafana begümm kendini yıpratmaa..Çocuk daha çarşıya çıkmadan üstüne gitmeye başlamışsınn.. yarın zaten gününü seninle gecirir tahminimce.. Benimki yurtdısına gitmeden 2 saat flan gidiyordu int. cafeye.. sonra playstation okey flan oynuyolardı arkadaşları ile hiç sorun etmemiştim..

Şimdide geziyoo bütün gündür. sabah 8de çıktı 4e kdar dısarda int. cafeye neden gitmedin diye bile sormadım.. demin aradı ankamal mı ne öyle bir alısveriş merkezindeyim dedi.. gezsin napayımm ama benden saklamasın yalan söylemesin tek kızdıgım ooo...

Haklısın Elifcim ya bende kendime kızdım zaten öyle yap böyle yap benle konuş gitme etme ...yok bi daha yapmıcam ...şey dedim erken haber ver geçen sefer 1 saat internetteydn anca haberm oldu dedm oyun oynadık falan dedi onun üstüne bende yağdırdım işte hoş tartştmadk bişi demedi tamam dedi o kadar... ben kızdm kendime sadece aynen yalan söylemesinler yeterli

Canım benim bu kadar sıkma kendini bak ne demiş detayına girmedim diye cafe de içiliyor içki.
Bu kadar takma kafana bak yarın geliyor ne zamandır görmüyorsun hele bir gelsin sen soğuk falan davranma sonradan da zaten konuşursunuz güzelcee halledersiniz herşeyii..

Elif sizi cidden şafak sıkıştırdı ya bak gör yarından sonra her şey çok güzel olcak...

Tam 1 senedir görüşmuyoruz ebrucum.. Özür falan diledi bilseydim ne içtiğimi söylerdim dedi ama ikna olmadım.. canım sıkıldı bir kere.. başım ağrıyor uykusuzluktan..

İnşallah soğuk davranmamm.. hallederiz inş.. :26:

Serbest bırak canımm sıkma bu kadar onada yazıkk.. birde ikide bir kudurma deyip durma çocuğaa.. eşeğin aklına karpuz kabugu sokma..

Elif sizi cidden şafak sıkıştırdı ya bak gör yarından sonra her şey çok güzel olcak...

Şafakta bitti sayılır artık doğan güneş bu akşam.. bizi ne sıkıştırıyor bilmiyorum..

sen onu bi karşında gör her şeyi unutcaksın emin ol hep öyle olmaz mı zaten tartşrsn ama gözlerinin içine bakınca her şey uçar gider hele ki şimdi o kadar hasret özlem birikmişken...bi daha böyle bişi olursa ayağını denk alsın şimdi boşuna sıkma canını biz tam hasretin kucağındaken sen kavuşcağın ana odaklan bu engelde ortadan kalkıyo ne güzel şimdi mutlu olma zamanın en az onun kadar sende askerlik yaptın bunu anca bizler anlıyoruz şimdi mutlu olma sırası sizde ...

aynen bende konuşmalarıma çeki düzen vericem allahtan çok üstünde durmadı unutmştr bile =)

Güzel düşüncelerinn dileklerin için Sağoll canımm.. İnşallah dediğin gibi olur.. Gerçekten biz daha cok askerlik yapıyoruz 15 ay hep diken üstünde aradı arıycak napıyo ne ediyo.. Kıymetimizi bilseler bari.. Benimki şimdi arıyo sık sık ordayım burdayım bilgin olsun diye adım attıgı yeri haber veriyor.. ama senin sesin çook durgun geliyorr.. uyu diye tutturdu...

sende fazla uzatma canımm gene de sen bilirsin ama en mutlu olcağın zamanın üzüntülü geçmesin o da azcık dersini almış zaten ...

Askerin geliyo diye bakk bizi unutma :))

sende fazla uzatma canımm gene de sen bilirsin ama en mutlu olcağın zamanın üzüntülü geçmesin o da azcık dersini almış zaten ...

Askerin geliyo diye bakk bizi unutma :))

Aşk olsun unuturmuyum hiçç.. Gezmekten arta kalan zamanımı burada geciririm yine

Aşk olsun unuturmuyum hiçç.. Gezmekten arta kalan zamanımı burada geciririm yine

senin şafağına kurban yaa Nasıl geldin bu günlere bu 15 ayı nasılgeçirdin tabi onu da senden başkası bilemez.. Bi şey sorcam canım,1yıl oldu görüşmeyeli demişn yanlış okuyup hatırlamadysam.İizn kullanmadınız mı hiç?

Biraz Sabırr.. Sizde bu şafağı göreceksiniz canım benimm.. Geçmez bitmez sanıyor insan ama bitiyor sayılı gün geçiyor.. bu günlere nasıl geldik.. Bazen iyi bazen kötüü.. günler geçtikçe özlem çoğalıyor çekilmez oluyordu zaman zaman tartışıyorduk.. ama yine birbirimizsiz yapamıyor merak ediyorduk barışıyorduk Gün geldi Şiirler, güzel sözler yazdık.. Öyle inişli çıkışlı bir bekleyişti bizimkisi..

Dağıtım kullandı canımm dağıtımdan 1 ay sonra yine izin kullandı 1 hafta.. Oda yurt dışına gideceği için geldi.. sonra afganistana gitti haliyle gelemedi izine..

İnşallah canım gerçekten daha gittiği günü hatırlıyorum da dün gibi,demekki geçiyor zaman.Bu dönemde sürdürmek çok zor gerçekten.Emek istiyor çaba istiyor..Hayırlı uğulu olsun yarın yanında sevdiceğin:) gerçekten 1 yıl görmemek çok zor olmuştur.Benimki şimdi Hatay'da Suriye sınırında bi karakolda,çarşı izni falan ayda yılda bir.Telefon da kullanamıyor iletişm açısından zorlanyoruz birazcık.Biz de izn kullanmamayı düşünüyorz.28 gündü acemi birliği,sonra dağıtma geldi ben de ondan beri görmedim.

dışarı çıktım içimden gelmeye gelmeye her yer sevgili kaynıyo o gittiğinden beri hiç bişi yapasım yok...bugünde çok duygusalım dokunsalar ağlıcam kimseye belli etmiyorum içime akıo gözyaşlarm...mutluyum bi yandan da yarın askerimi görücem ...

Aynen canımm sevgi, sabır ve emek istiyorr..
Sağoll canımm evet kısmetse yarın buradaa (Dilim söylüyor ama hala inanamıyorum)

1 yıl çok zor gecti canım.. özlüyosun görmek istiyosun ama elinden hiçbirşey gelmiyor.. Sadece bu günler bitecek güzel günler gelecek diye teselli ettim kendimi.. Sende mutsuzluğa umutsuzluğa kapıldığında hemen böyle düşün.. Herhalde sadece Sabit hattan arabiliyor? Sabredebilirseniz izin kullanmayın canımm.. gitme ihtimalin varsa sen gider görürsün..

Ahh bebeğim kıyamammm.. Bende öylee bakıyorum milletin eli sevgilisin elinde benimki çantadaaa Çok sinir bozucuu ama gececek canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…