- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
Elif nasılll oldun ?
Ahh bebeğim kıyamammm.. Bende öylee bakıyorum milletin eli sevgilisin elinde benimki çantadaaaÇok sinir bozucuu ama gececek canım benim..
valla ya öyle bugün bir asker arkadaşmz var ikimizin ortak onun az kaldı çocuk aradı beni napıyosun falan diye begüm diyo askerin kıymetini daha iyi anlıcak snei özlemediği kadar özlicek askerlik onun duygularını olumlu daha fazla etkilicek dedi =)
kuzum benim annem çok olumsuz bu konuda belkide bu ağlamalarım ondan geliyo üstüne biniyo ya..bu arkadaş evlencekmş dedim askerden gelince hemen mi dio yani dedim hazırlanınca falan çok erkenmiş ...bizim için de nerden baksan 2-3 senede anca diyo dedim naptın sen falan böyle amma meraklsın oldu sonra sinirlerm bozuldu haliyle ...zaten 5 senedr birlikteyiz ikimzde beklemek istemiyrz artık falan nese böyle sinirlerm bozuldu
Aynenn Mesafe gerçekten seviyosan sevgine özlem katıyo daha da güçlendiriyo.. Özlediğin zaman hayatındaki yerini anlıyosun olmazsa olmazmış diyosun.. Aşk güzel bir şey özlemek de bir o kadar güzel sevdiğin zaman.. Hiç bi uzaklık aşkı bitirmez aksine güçlendirir gerçek aşksa.. Askerinde senin kıymetini değerini daha iyi anlıycak.. Onu beklediğin için senle gurur duyacak..
Annenin bir bildiği vardır belki canımmm :26: Sen kaç yaşındaydın askerin kaç yasında canım
ikimizde 25 yaşndayız...annemin bildiği yok valla canım ya hep aynı şeyi yapıyo çünkü çocuk eve gelip tanşmak istedi istemedi falan zaten onun aileside çok iyi yani evlenme konusunda hiç böyle olumlu değil de ben gayet istiyorum yani sevdiğim insanla birlikte olcam...ya evlenirsek ben yakın oturamıcam kendi aileme onları kuruyo kafasında...
hmmm. anladım canımm uzaklıktan dolayı demekki aklı kalıyor.. İl dışınamı evleneceksin ? Tek cocuksan veya tek kızsan dahada üzerine titrer.. Yaşınızda uygun aslında tam zamanı ne erken nede geç 25 yaş.. Birde sevgilinin düzgün bir işi varsa sorun göremiyorum ben ortada canımm..
yok canım ben ist anadolu yakasındayım onlar avrupa yakasında uzaklık bu =) iş olarak gelince artık kısmetimzde ne varsa ben de işsizim ama daha 1 sene var zaten bulurum inşallah ..tek değilim ama işte ne bilim takmıyorum laflarını sözlerini de bazende dokunuyo kendi kendime ağlıyorum ...şu askerlik geçsin yani başka bi isteğim yok ...
Ay allahımm Bende baya uzak sanmıştımBir hafta siz gidersiniz bir hafta onlar gelir canım nolcak.. Siz mutlu olduktan sonra çokta önemli değil bence bi zaman sonra mecburen herkesin evi yeri ayrı yani.. Bence takma çok anneni yumuşar o tek sorun uzaklık ise.. Askerlik bitince ikinizde iş bulup çalışırsınız yavaş yavaş birşeyler alır düğüne hazırlanırsınız canımm.. Takma kafana anneler kızlarına kıyamıyorlarr ondan
Canım ben çıkıyorumm.. Duş'a gireceğim saçlarımı düzleştireceğimm.. Daha yarın ne giyeceğim onu bilmiyorumm.. havalarda birden sogudu :26:
aynen canım...sizin durumlar nasıl ? askerin sabah mı geliyor
Aynen canımm sevgi, sabır ve emek istiyorr..
Sağoll canımm evet kısmetse yarın buradaa (Dilim söylüyor ama hala inanamıyorum)
1 yıl çok zor gecti canım.. özlüyosun görmek istiyosun ama elinden hiçbirşey gelmiyor.. Sadece bu günler bitecek güzel günler gelecek diye teselli ettim kendimi.. Sende mutsuzluğa umutsuzluğa kapıldığında hemen böyle düşün.. Herhalde sadece Sabit hattan arabiliyor? Sabredebilirseniz izin kullanmayın canımm.. gitme ihtimalin varsa sen gider görürsün..
Şimdilik iyi canım.. Yok bebeğim saat 4'te falan Gelecek Ben onu otobüsten inerken karşılayacağım.. onlara gideceğiz.. orası baya kalabalıkk ailesi herkes onu bekliyor..ama napalım gelsinde kalabalığa katlanırız..
senin adına çok mutluyum Elifcim olsun onun varlığı sana o kalabalıkta yeter yarın çocuk aptal gibi olur sonra alışır artık =)
Aynen canım elinden hiç bi şey gelmiyo insanın,ama ben artık bu özlem olayını falan aştım yani bi süre sonra sesini duymak bile yetiyor görmeyi hayal dahi edemediğin için alıştığın için üzülmüyorsun artık.Bnde tam öyleym şu an:) Malesef canım ben trabzondayım okuyorum hem ailemde izin vermez zaten,oyle ya da boyle biticek o yüzden gelip gitme anı vedalaşma anı falan düşündürüyor beni istemiyoruz şuanlık izin kullanmak falan bakalım dayanabilrsek artıkk.Sabit hat değil de arkadaşının telefonu var ordn arıyor ya da çaldırıyor ben arıyorum.Telefon yakalattı o yüzden kullanamıyor şuan.
kızlar aşkımla konuştum, bugün hiçbir şey dememişler...Bişey olmıcak galiba dedi, bende işi riske nie atıosun galibalarla olmas dedim ama içim rahatladı... Aşkım ceza falan almıooo
şafak doğan güneş...
şafak doğan güneş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?