- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
o zamaaan bu da depüğün Eki Görüntüle 659617
cup diye sevdiceğinin kucağına düşesin
Rabb'im başka ayrılık göstermesin
Gözün aydın canım... Allah bir daha ayrılık vermesinÜzmeyin birbirinizi, değerinizi bilin, ayrılığın ne demek olduğunu anladınız az çok....
Sağolunn kızlaarr.. İyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim...
bu depük resmini ilk defa görüyorum çoook begendimm yaa
Benim ailemde izin vermemiştii.. yemin törenine kayınvalidem ile günü birlik gidecektik.. nişanlımıda alıp gelecektik ama izin vermediler..
Öyle canım insan bir saatten sonra alışıyorr.. Ama izine gelip gittimi bütün dengesi altüst oluyor insanın.. Birde geldiğinde aklı hep askeriyede oluyorr ne ordayım ne burdayım diyor.. senin aklın hep 3 gün sonra gitcek 5 gün sonra gitcek diye üzülüyon çok kötü.. Dayanabilirseniz izin kullanmayın derim..
şafak doğan güneş...
senin narin popon için özel tasarlandı, ekstra konfor depük
Tekrardan bu duyguyu yaşamak istemiyorum bak siz de kullanmamışsınz sonuç olarak yine de bitti,yarın kollarında olmuş olucak inşallah:) bizde kullanmayalım alıştım ben alıştım:))
Ahh yaa şu şafağını görmek bile içimi açtı benimmmAllahım başka ayrılıklar yaşatmasın canım,sabrettinz 15 ay ve muradınıza ermiş olcaksınız yarın bu saatlerdee
Kavuşmaya Son 4 Saat..
kızlar merhaba...benimki internete gitti gayet güzel konştk falan 1 saat sonra ben çıkıyım aşkm dedi çocuklar gidiyo dedi ben de sen onlara mı bağlısın dedm yemek yicez falan dedi 12 ye kadar konştk 12.15 gibi falan çıktı bende bozuldum camerada gülemedm gülsene dedi kızdı gülene kadar bırakmadı falan ...
kısacası 1 saat bana yetmedi ama sabahta geç çıkartmşlar hemen 9 da çıkamamşlar zaten hemen nete gelmş ....ama ben istedim biraz daha konşalm o da dedi şimdi onlar gitcek ben nasıl ulaşıcam onlara falan uzatmamak için tamam dedm bende zaten 5 te orda olması lazımmış askeriyede ..sizce abarttm mı
canım bu knuya çok takılıyorsun kişiden kişiye değişir bu
benimki acemideyken sabah internet kafeye geliyodu akşam çıkıyodu 4 gibi 5 tede teslim oluyodu ustada da böyle yapıyor bazen 2 saat erken çıkıyor ihtiyaçlarını alıyr...Yani gezmek istiyodur bunalıyordur belki seninki benimki ben çık diyorum çıkmıyo orası ayrıdaama takma canım bencee...
çokta sıkmak istemiyorum tabiide aşkm dedim çocuklar çıkcak diye sen çıkma falan biraz daha konuşalımmm dedi yemek yicez hep beraber falan sonra da biraz bakarız ederiz ben seni ararım dedi tamam dedim...
anladım canım aslında düşündüğünde tüm hafta bugünü bekliyo askerlik arkadaşları gelip geçici sonuçta..sana zaman ayırması seni görmek istemesi Lzm saatlerce en azından sevgilim hep böyle diyor...bende böyle düşünüyorumm.işi olur çıkar ama 2 saat önce yani sana zaman ayırması önemli
sıkma kendini.ama haftaya tavrını koy bence...
edacım işte bende ona kızıyorum yoksa tabiki gezcek etcek ama çocuklar çıkıyo ben de çıkıyım yemek yicez onlaar da tamam hep birlikte olcaklar ama dese ki ya arkadaşlar ben bi yarım saat daha durıyım şurda buluşurz falan valla 1 saat konştk gitti işte :/
Valla canım bence haklısın yani :26: Konuş haftaya bu konuyu
yeminden sonraki ilk çarşısı sesimi çıkartmadm bakalım bi daha gelicen mi dedim haber veririm dedi neyse kafama takmıcammm diyorum ama bozuldum suratımıda astım gülene kadar da çıkmadı ohh canıma değsin..
Anladımm canım haftaya bakarsın bir yine aynısını yaparsa söylersin ben tüm hafta bekliyorum arkadaşlarının peşinden gidiyorsun 7/24 onlarlasın ne bu falan dersin yani ben olsam öyle derdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?