Tamam bebeğim.. sen gelmeden yazmam bende
Sende kendine iyi bak canım hayırlı yolculuklarr dikkat et kendine..
Yokk yook kaybetmediniz burdayım Tatlımm
Oyniyakk tabee ağlamayamı geldik burayaa
Ocaktamı ısıtsam napsam tatlım böylede sopuk sopuk omluyorkii
Çabukk gell özletmee kendii yavrummm öptümm senii kocaman hayırlıı yolculuklarr dikkat et kendineee
Sizin içinn yavrucuğum gittiğinizde bu şarkıyı söylee sevdiceğineee
anlıyorum canım anlıyorum inanki.olsun şimdi yanyana olmak farklı uzak olmak farklı.herşey gönlünüzce olur inşaAllah güzelim
Nilüüşüm üzgünüm ama ama ERRES gibi düşünüyorum ben de...tabi hiçbirşey belli olmaz hayatta.tam herşey kötü derken bi anda bazı şeyler degişebilir.ama bu degişimin köklü olması gerek canım.bigün iyi normal,bigün abuk sabuk laflar söyleyip yürümez bu...ne gerek varmış şimdi öyle bi şakaya yani sen bunu mu hak ediyosun da böyle yapıyor çok ilginç..hani onu takmayan kıskançlıgının üzerine giden onu dinlemeyen biri olsan dicem ceza veriyo ama yok yani...bi olgunluk yok sanırım anlayamadım ki...soguman çok normal şuanda...bunca bekledin,geldikten sonra yaşayacaklarınız şuankinden daha önemli.bakarsın hata ettigini anlar degişir ve seni üzmez inşaAllah...bi yandan da hep böyle yaparsa nasıl yürür ki diye düşünmeden edemiyorum.hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım.
evet kuzum öyle böyle bitiyo günleriniz Allahın iziniyle.ondan sonra tüm sıkıntılar geçecek inş.Allahtan okul var canım...herşey gönlünce olur inş canım benim çok öpüyorum
delüüüü bitiyo canımmm hadi az kaldıııı
HİLALcigimmm arayı düzeltmişiniz canım iyi gördüm seni son yazında.alıntı almıştım ama çıkmamış hayret.neyse hep mutlu olun inş kuzum öpüyorum
bunları söyleyen ilk kişiler sizler değilsiniz ki zaten canlarım :85: ben de farkındayım ve tedirginim. çocukluk değil yaptığı artık, eşşeklik. bu yaptıklarından sonra arkasında değil yanında bile duramıyorum. direkt karşısındayım. her şeyi belirleyecek olan askerlikten sonrası zaten. ben de gelecek göremiyorum açıkçası. olumlu yönde değişirse ne âlâ... tek umudum da o. kendi gereksiz kıskançlıklarının bedelini kıskandırmaya çalışarak ödetmek istiyor. 8. sınıf öğrencimden bile kıskanır oldu. sabır ve hayırlısını diliyorum ben de
inşallah canımbana çok uçuk geliyor yaptığı şeyler. hadi kendisi kıskanıyor da benden ne istiyor. sanki ben kıskan diyorum ona. bunu kendisine söylediğimde de savunmaya geçiyor. şimdiye kadar hiç böyle kıskanılmadığım için tuhaf geliyor. tecrübeyle sabitse dinlemek gerek tabii seni bence de öyle, askerden sonra başlayacak, bu günlere şükreder hale gelmem inşallah :26:
kızlar boş yere endişe ediyorsunuz askerleriniz için. mehmet gibi benden önce çok hızlı bi hayat yaşayan biri bile yapmadıysa sizinkiler hiç yapmaz. çarşıya çıktığında msn'de benle konuşmaya bi başlar, çıkana kadar gözlerini benden ayırmazdı. arada ailesiyle görüşürdü. geçmiş zaman kullanıyorum çünkü ben çalışmaya başladıktan sonra benim haf tasonları pek vaktim olmuyor. yaptığı onca şeye rağmen bu konuda güvenim tamdır. şimdi de en fazla arkadaşlarıyla playstation oynamaya gidiyor, bi kafede oturuyor satranç okey oynuyor, yemek yiyor o kadar. içinize yok yere kurt düşürmeyin. mehmet'in daha bugün bana söylediği sözü aynen aktarayım; "insan çok acıkır sonra tıka basa yemek yer doyar da en sevdiği yemeği bile görmek istemez ya, ben de aynen seninle bunu yaşadım" mehmet bile böyle olduysa sizinkiler hiç yapmaz o dediklerinizi, emin olun.
elif askerin yurda dönmüş, gözün aydın canım
ama karşında gördüğünde beklediğin her an sana mutluluk, huzur, aşk olarak geri dönecek
sürdürüyorum canım çünkü ayrılacak kadar cesaretim yok sanırım. en çok zoruma giden ne biliyor musun. bu kadar üzücü şeyler yaşattıktan sonra beni kendine tekrar bağlaması. tam her şey çok güzel giderken tekrar tepetaklak olması ve bunun da mehmet'ten kaynaklanmasıhatanın kendisinde olduğunu kabul ediyor etmesine de ne işe yarıyor... benden giden gittikten sonra...
amin cnm inşşş hepimiz için hyrlısı olsun evt zor sehir ama nasibimiz nerdeyse orda mutlu olaım inşş
cnm hyrlısı olsun
İnşallah her şey gönlünce olur canım ne diyeyim, bazen bu ilişki işleri arap saçına dönüyor, kaderinde varsa yaşıyorsun, kısmetse bir bakmışsın oluveriyor, sen kendini üzmemeye gayret et sen sağlıklı kafada olmalısın ki sağlıklı düşünebilesin, psikolojin bozulunca hiç bir şey düzelmiyor, hiç bir şeye de değmiyor, unutma
kızlar ben çok kötüyüm.. Yener ceza alabilir, bugün büyük ihtimal belli olcak nolucağı, dua edin
canım sağol yorumun içinn...şimdilik napcamı bilmiyorum iyice bi konuşmamız lazım onunda kızmasını istemiyorum oda bi gel bi gelme bi dağıtımda gel diyo döneriz birlikte diyo bakalım nolcak...
Deli kızzz özledim kız seni deee...nası gidiyor aranız nası ibonla?? başkalarına yorum yapmışın am asen pek anlatmamışın kuşumm :44:
Asker yarimi canlı kanlı görmeyeli tam 116 gün oldu...
Şafak 102
Çift hanelere son 2
Kavuşmaya Son 4 Saat..
Kızlaaaaaar arada yenerin kıskançlıkları canımı sıksa da çok mutluyuuuuuuuuuuuumYatak odam aybaşında yapılmaya başlanıyor... Veeee beyaz eşyalarıma da gidip baktım, hangilerini alacağıma karar verdim sayılır, büyük ihtimal haftaya da beyaz eşyalarımı alacağımmmmmmmm
hayırlı olsun kuzumyatak odası bizim topikte paylaştığın mı olacak? beyaz eşyalarını hangi marka aldın?
saol bebeğim, yatak odası evet topikte paylaştığım olacak ama özel yaptırıorum, gardolabın içini de kendi istediğim şekilde çizip yaptırcam... Beyaz eşyaları henüz almadım kısmetse haftaya alıcam, modellerini burda paylaşırım... Aslında ben hep siemens almak istiodum ama kendi aileme aldıracağım için onların da bütçesini çok zorlamak istemıorum o yüzden bosh almaya karar verdim
ayy senin öyle çizim yeteneğin de mi vargüzeldi canım o model, beğenmiştim, hele ki başlığı siemensler güzel evet; ama dikkatli, temiz kullanmak önemli. ömrünü uzatmak senin elinde. görüntüleri de kaba değilse ne âlâ...
ben hor kullanan bi insan olduğum için bosh da paklar beni
hatta bak gelinlik olarak bu modeli seçtim ama bire bir aynı olmıcak, bu gelinliğin kesimlerini beğendim ama mesela altı bu kadar kabarık olmayacak bir de kuyruğu uzun olacak belki taşları da farklı yapabilirimsence nasıl bir model? üzerinde çok oynama yapıcam ama yaka kısmının kesimi falan hoşuma gitti ?
Eki Görüntüle 660274
bu hali de çok güzel tatlım ya. prenses etek diyorlar etek kısmına. sade ve şık. göğüs kısmının kesimi de güzel. arkası da hoş bi ayrıntı olmuş; ama çok açık yaaben bunu giysem mehmet beni almadan boşar
Bende özledim kız seniii hoşgeldiinnn
Daha iyiyiz çok şükürr tatlımmm
Senn neleer yaotın bakemm geldinmi istanbula?
canım ben zaten onu yapma bunu yapma demiyorum ya sadece 1 saat yerine 2 saat konşalm dedim benmki teslim olduktan sonra aradı konuştk dedi işte bütün gün sana mı ayrcam eksklerim var benmde zaten kısıtlı saat dedi bende dedm işte başkaları sana uysun dedm zaten 3 kişiyiz onlar kalkınca bende kalktım yemek yedk playsation çay kahve ekskleri aldk geldk zaten dedi ...bende dedm bi yarım saat 1 saat daha ayrmanı istedim başka bişi değil hiç tartşmadık bugünde tartşmayalm dedm zaten dedi cam de de suratını astın dedi falan...nese dedm sende haklısın güvenszlk olarak algılama senide kısıtlamıyorm ama dedm az daha vakit dedm öyle biraz soğuk kapadk gbi ...
Kızlaaaaaar arada yenerin kıskançlıkları canımı sıksa da çok mutluyuuuuuuuuuuuumYatak odam aybaşında yapılmaya başlanıyor... Veeee beyaz eşyalarıma da gidip baktım, hangilerini alacağıma karar verdim sayılır, büyük ihtimal haftaya da beyaz eşyalarımı alacağımmmmmmmm
cnm tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye bir söz var ya, heh işte o söz tam benlik, yenere bu resmi gösterdim senin zevkine güvenıorum sen kendine en yakışanı en güzelini seçersin ztn dedi
Depüklenmiş hürgeneralcim... Dilerim bi ayrılık daha vermesin Rabbim... Birbirinizi de üzmeyin .. Hep mutlu olun olur muHayır canım saydıklarının hiçbirini yapmadım.. Ama hep bir aksilik çıkıyor işte.. alkol alıp benden saklaması gibi.. yine hevesim sevincim kursağımda kaldı tuğbaammYarın geliyor birde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?