Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Begush tatlım haklısın ama o da geç çıkmış hemde acemi dönemi arkadaşlarıyla dağılıcaklar nereye düşecekleri belli değil onunda stresi vardır kafa dağıtıcaklardır sıkma kendini bu kadar.
Bizim acemide çıkma yoktu ustaya geçti sabah 9 akşama doğru 3de girişi var ama 9da da çıkmıyor 9.30 10 u buluyor kahvaltı yapıyorlar ark.larıyla 11gibi msne giriyor saat 1 de falanda çıkıyor gidiyor yemek yiyior alışverişini yapıyor giriyor işte böyle geçiyor tatlım.
Sende çok takma ustada daha çok girer merak etme.

Tamam bebeğim.. sen gelmeden yazmam bende
Sende kendine iyi bak canım hayırlı yolculuklarr dikkat et kendine..

Elifciimm bütün gelişmelerini okudum yavrucum, haklı olduğun nokta çoktu ama neyse ki askerin uzatmamış tatlışım.Onu görünce hiç sıkıntın kalmaz umarım ve bi dah aaynı sorun yaşanmaz inşallahh meleğimm Allahım inşallahh bugün harika bi gün geçirirsinnnn konuşcaz daha uzun uzunnn aha benden de depüükk:::
Eki Görüntüle 660025

Deli kızzz özledim kız seni deee...nası gidiyor aranız nası ibonla?? başkalarına yorum yapmışın am asen pek anlatmamışın kuşumm :44:

Razişşşşş sağolll aramızı düzelttik bakalım, arada gelgit oluyor yaa napalım işteee..Allah hepimize bolca sabır versin çok sağoll..her şey Zaferimle olunca güzel olcak inşallahh

Nilüüü çok mantıklı konuşmalar yapmış, kendini de mehmet i de çok iyi anlatmışsın...Allah hakkınızda hayırlısını versin kuşum erkekler çok fenalar yaa biz de duygusalız, seviyosak da deme duygumuzaaa..nası yoğunn nası teslim olmaya açık umarım askerlik sonrası gelişmeler iyi yönde olur hep

amin cnm inşşş hepimiz için hyrlısı olsun evt zor sehir ama nasibimiz nerdeyse orda mutlu olaım inşş
cnm hyrlısı olsun

Hakkınızda hayırlısı kuşum

Hesna ablacımm cidden ilişkilerde bazen çıkmaza düşüyoruz ama yazdıklarını okudum da meraklandımmm?? acaba nası böyle oturttunuz, nası eğittin kocişini Zaferim de ilk günlerimiz gibi değil ama daha yolumuz var, birbirimize öğretmemiz gereken şeyler var çok....neler tavsiye edersin,dinlemek isterim valla

kızlar ben çok kötüyüm.. Yener ceza alabilir, bugün büyük ihtimal belli olcak nolucağı, dua edin

Canım okudum endişelerini ve ceza olayı olmamasına çok sevindim, bizim de buna benzer bi durum vardı ama ses çıkmadı inşallahhh bizim de unutulur giderrr yaaa

canım sağol yorumun içinn...şimdilik napcamı bilmiyorum iyice bi konuşmamız lazım onunda kızmasını istemiyorum oda bi gel bi gelme bi dağıtımda gel diyo döneriz birlikte diyo bakalım nolcak...

Canım askerini bazı konularda dinle bence de çünkü her yönüyle düşünüyorlar...ama süpriz yapabilirsen yaparsın o ayrıı çok sevinir bencee
internet olayına gelince bence de dilini değiştirerek ona anlat,çünkü zaferim özellikle ilk zamnalarda 2 gün çarşıya çıkardı nerdeyse sadece yemekte mola verirdik, bi de ihtiyaç bi şey alacağında benm de ne kadar zorlandığımı biliyordu, yani seninki bunu düşünemiyosa sinirlenmeden sen anlat bunu ona, şimdi mesela çarşısı yok, nöbetten arta kalan zamnları var, odasında rahatça konuşuyoruz o zmanlarda kırmaz beni genelde, tabi ki arkadaşıyla da dışarı çıkar ama biz özlemimizi giderdikten sonrası kafama takılmıyor zaten her şeyi de haber eder ben seni daha fazla görmek istiyorum yetmiyo bana diye anlatırsn güzelce, ben zorlanıyorum özlüyorum de çekinme, ama aklına gereksiz şüpheleri doldurma lütfen

Asker yarimi canlı kanlı görmeyeli tam 116 gün oldu...

Şafak 102
Çift hanelere son 2

Deli kızzz özledim kız seni deee...nası gidiyor aranız nası ibonla?? başkalarına yorum yapmışın am asen pek anlatmamışın kuşumm :44:

Bende özledim kız seniii hoşgeldiinnn

Daha iyiyiz çok şükürr tatlımmm
Senn neleer yaotın bakemm geldinmi istanbula?

Asker yarimi canlı kanlı görmeyeli tam 116 gün oldu...

Şafak 102
Çift hanelere son 2

canım ben zaten onu yapma bunu yapma demiyorum ya sadece 1 saat yerine 2 saat konşalm dedim benmki teslim olduktan sonra aradı konuştk dedi işte bütün gün sana mı ayrcam eksklerim var benmde zaten kısıtlı saat dedi bende dedm işte başkaları sana uysun dedm zaten 3 kişiyiz onlar kalkınca bende kalktım yemek yedk playsation çay kahve ekskleri aldk geldk zaten dedi ...bende dedm bi yarım saat 1 saat daha ayrmanı istedim başka bişi değil hiç tartşmadık bugünde tartşmayalm dedm zaten dedi cam de de suratını astın dedi falan...nese dedm sende haklısın güvenszlk olarak algılama senide kısıtlamıyorm ama dedm az daha vakit dedm öyle biraz soğuk kapadk gbi ...

Kızlaaaaaar arada yenerin kıskançlıkları canımı sıksa da çok mutluyuuuuuuuuuuuum Yatak odam aybaşında yapılmaya başlanıyor... Veeee beyaz eşyalarıma da gidip baktım, hangilerini alacağıma karar verdim sayılır, büyük ihtimal haftaya da beyaz eşyalarımı alacağımmmmmmmm

hayırlı olsun kuzum yatak odası bizim topikte paylaştığın mı olacak? beyaz eşyalarını hangi marka aldın?

hayırlı olsun kuzum yatak odası bizim topikte paylaştığın mı olacak? beyaz eşyalarını hangi marka aldın?

saol bebeğim, yatak odası evet topikte paylaştığım olacak ama özel yaptırıorum, gardolabın içini de kendi istediğim şekilde çizip yaptırcam... Beyaz eşyaları henüz almadım kısmetse haftaya alıcam, modellerini burda paylaşırım... Aslında ben hep siemens almak istiodum ama kendi aileme aldıracağım için onların da bütçesini çok zorlamak istemıorum o yüzden bosh almaya karar verdim

ayy senin öyle çizim yeteneğin de mi var güzeldi canım o model, beğenmiştim, hele ki başlığı siemensler güzel evet; ama dikkatli, temiz kullanmak önemli. ömrünü uzatmak senin elinde. görüntüleri de kaba değilse ne âlâ...

ben hor kullanan bi insan olduğum için bosh da paklar beni

hatta bak gelinlik olarak bu modeli seçtim ama bire bir aynı olmıcak, bu gelinliğin kesimlerini beğendim ama mesela altı bu kadar kabarık olmayacak bir de kuyruğu uzun olacak belki taşları da farklı yapabilirim sence nasıl bir model? üzerinde çok oynama yapıcam ama yaka kısmının kesimi falan hoşuma gitti ?

ben hor kullanan bi insan olduğum için bosh da paklar beni

tam adamına söylemişim demek ki bebişim. o zaman fiyatı uygun olsun yeter, nasıl olsa pahalı olan da hırpalanacak. sık sık değiştirirsin artık yavrum ben ablamn saçlarını düzleştircem, şimdilik çıkıyorum, geri gelcem. burda olursan görüşürüz, öpüyorum :80:

bu hali de çok güzel tatlım ya. prenses etek diyorlar etek kısmına. sade ve şık. göğüs kısmının kesimi de güzel. arkası da hoş bi ayrıntı olmuş; ama çok açık yaa ben bunu giysem mehmet beni almadan boşar

cnm tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye bir söz var ya, heh işte o söz tam benlik, yenere bu resmi gösterdim senin zevkine güvenıorum sen kendine en yakışanı en güzelini seçersin ztn dedi

Bende özledim kız seniii hoşgeldiinnn

Daha iyiyiz çok şükürr tatlımmm
Senn neleer yaotın bakemm geldinmi istanbula?

Çok sevindm adına canımm benimm geldim geldiimm hızlı bi tatil yaptım geldim Memlkete ziyareti kısa ve öz oldu

Tartışmadan güzelce anlattıysan mesele yok cicim, dediği gibi ihtiyaçları d aoluyor tabi ve çok sıkılıyor da tabi orda...yani biraz diş sıktıran bi dönem oluyor, sen güzelce anlattıktan sonra o da anlar zaten..

cnm tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye bir söz var ya, heh işte o söz tam benlik, yenere bu resmi gösterdim senin zevkine güvenıorum sen kendine en yakışanı en güzelini seçersin ztn dedi

Ohh iyiymiş senin yener benimki de nilününki gibi braz tepki gösterir ama gelinlik bence de olduk.a hoş canım, straplez giyeceksen bence güzel bi seçim, sade ama arkası hoş olmuş bayaa, ve şık görünüyor bi de tasarlarsın kendine göre çok iyi olur

Hayır canım saydıklarının hiçbirini yapmadım.. Ama hep bir aksilik çıkıyor işte.. alkol alıp benden saklaması gibi.. yine hevesim sevincim kursağımda kaldı tuğbaamm Yarın geliyor birde..
Depüklenmiş hürgeneralcim... Dilerim bi ayrılık daha vermesin Rabbim... Birbirinizi de üzmeyin .. Hep mutlu olun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…