Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bol bol yaramazlık yapıyorum desem de inanma Günümü gün etmek dışında birşey yok Sen nabıonn kelebeem

Napayım ben de tuğbişimm iş hayatına devamm..

hızlı bi memleket turu yaptım geldim aynı hayatıma devam ediyorum..çift haneleri beklemece..sıkılmaca..daralmacaaa

Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz çift haneler Şafak 101
ama nasıl yorgunum, nasıl uzak bu konulara sanki o kadar şafağı ben saymadım....

Bizim güzel şarkımızı bize dinlerken kötüyüm şimdi....

[video=youtube_share;9GkKBIRMtoc]http://youtu.be/9GkKBIRMtoc[/video]

onun açısından bak bakalım bebişim... askere gitmeden önceki halini hatırla.. o zaman böyle miydi ?

Böyleydi sanırım..kendimi kandırıp duruyorum askerlikten, uzaklıktan..belki de biz hep böyleydik..unutuyorum artık tuğbiş, o kadar çok kavga eder olduk ki bendeki iyi olan hatıralar az olduğu için silinmeye başladı..korkular sardı içimi...
iyi olduğumuzda tadımızdan yenmiyor öyle özlüyorum ki o halimizi ama o kadar az ki...

selam kızlar ben geldim nasılsınız

kelebeğim emin ol bende öyleydim..askerdeyken askerden önce böylemiydi yok hepmiböyle diye ama hep öyle sadece asker döneminde daha hassaslaştığımız için daha ince ayrıntılara takılıyoruz..emin ol gelince de kavgalar devam ediyo..biz ilk kavgamızı ettik bile ettikte yolladım kuzumu memleketine..ama kavga etsende dayanamıyon kız öyle ya da böyle barışıyosun yuvarlanıp gidiyon misali

Son düzenleme:

Kız ben de 100 leri bitiriyorum haa geçiyo mu günler nee...
ama bu ara hep bi soğukluk var içimde kötüyümm...:26:

Geçiyo geçiyo maşallah Geçicek biticek Allaha çok şükür.. Yaza bi girsek gerisi kolay sonrasında yuzden geriye sayıma başlıyıcaz Allahım nasip ederse ... Kötüyüm dedıkce yazdıkca kotu olursun tatlım azcık serbest bırak kendını akışına bırak olayları uzerınde durmamaya calış işine gucune ver bütün enerjini ne bilim o geldıkten sonra yapıcaklarınıza yogunlaş ben daraldıgım zaman hemen gırıp ınternete evımıze esya bakıyorum hayaller kuruyorum sıkıntımı nişanlıma yansıtmak yerıne kurdugum guzel hayallerle onu da mutlu edıyorum bı dene derım denemekte fayda var

Ayy askerine kavuşan buketcim geldi canım haklısın belki de şimdi her şey daha çekilmez ve daha çok anlayış beklerken onlar da gösteremez haldeler biz de gösteremiyoruz......olmuyo işte daha zor daha zor..daha çok özlem daha çok hasret daha çok acı daha çok sancı..kramp kramp...

:92: 18.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...87 AskErimm1411...

…90 SeNLeYM…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

... 101 kelebek.hill ...

...112 busafakbitmez...

… 133 H_İ_S …

…144 iboebru….

…155 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...155 esraa42...

....156 nesliiiiiiiiii...

…157 Brrk…

...157 OZGEGURUR...

...158 dilara1331

...159 kelebekd ...

…159 Kayra95...

…159 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....249 chidoshimedo....

...249 GRGR...

...249 mayamaya11

...249 tugbaoguzhan

...249 BerlD...

...249 svsaskim...

...249 kmleomer...

... 258 ED2006...

...280 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...338 xxIpekxx...

... 338 destinyeda...

...339 depresiffpolyanna...

...340 nesilll...

...342 tugcehayati...

...342 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...412 pekmez_akilli...

...412 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

haklısın canım haklısın..çok çekilmez berbat günler ama çekmekten başka çaremiz yok..sonra hepiciğiii geçiyo valla bak inan gııı bana
hem sende bendensin bizim askerlik anca evlenince bitecek yavru yine hasretlik yine hasretlik..

Bana sıkıntı veren de kendisi olduğu için yapamıyorumonu kavga soğukluk varken kelebek yaa normalde özlemekten olsa sadece haklısın ben de çok iyi avutuyorum kendimi ama şu an derdim özlem bile değil kıymet bilmeyip kırıcılıkları...akşam uykusu varmış ben de bi konuda kırgındım konuşalım dedim, sonra dedi sonra dedi hep yaptığı gibi..sabah işin yok dedim bu gece konuşalım..yarın gene konuşmucaz biliyorum dedim...şimdi güzelce konuşalım deyip geçistiriyor sürekli,kalıyo içimde işte konuşamıyorum ben güzel öyle yaaaaa uykusu gelince kavga etmişiz de hep uyumadan bunu yapmaya yeminli miymişim de sanki gündüz konuşabiliyoz ya...en son bana "Git başımdan uyuycam" dedi öyle kırıldım ki direk telefonu kapattım komple...konuşmuyoz gene ya gene geneee offfffffffffff bu kadar kırıcı olmaya hakkı da yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…