- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Depüklenmiş hürgeneralcim... Dilerim bi ayrılık daha vermesin Rabbim... Birbirinizi de üzmeyin .. Hep mutlu olun olur mu
Bol bol yaramazlık yapıyorum desem de inanma
He depükledik elif elifiiii...
sen napıyon kızz yaramazz,neşeli yaramaz hem dee
Bol bol yaramazlık yapıyorum desem de inanmaGünümü gün etmek dışında birşey yok Sen nabıonn kelebeem
Şafak İnşallah 159 .....
Bitin elliler sizde bitin hadi hadi çabuk
Çift hanelere düşmek demek ,plakalar demek...Plakalar demek , bitirmek demekNapayım ben de tuğbişimm iş hayatına devamm..
hızlı bi memleket turu yaptım geldim aynı hayatıma devam ediyorum..çift haneleri beklemece..sıkılmaca..daralmacaaa
Çift hanelere düşmek demek ,plakalar demek...Plakalar demek , bitirmek demeksevin seviin bebişim
onun açısından bak bakalım bebişim... askere gitmeden önceki halini hatırla.. o zaman böyle miydi ?Farkındayımmm ama psikolojik olarak hiç yanımda olamayan bi insan için uğraşıp duruyorum be tuğbiş yaa offfff...
onun açısından bak bakalım bebişim... askere gitmeden önceki halini hatırla.. o zaman böyle miydi ?
Böyleydi sanırım..kendimi kandırıp duruyorum askerlikten, uzaklıktan..belki de biz hep böyleydik..unutuyorum artık tuğbiş, o kadar çok kavga eder olduk ki bendeki iyi olan hatıralar az olduğu için silinmeye başladı..korkular sardı içimi...
iyi olduğumuzda tadımızdan yenmiyor öyle özlüyorum ki o halimizi ama o kadar az ki...
Kız ben de 100 leri bitiriyorum haa geçiyo mu günler nee...
ama bu ara hep bi soğukluk var içimde kötüyümm...:26:
selam kızlar ben geldim nasılsınız
kelebeğim emin ol bende öyleydim..askerdeyken askerden önce böylemiydi yok hepmiböyle diye ama hep öyle sadece asker döneminde daha hassaslaştığımız için daha ince ayrıntılara takılıyoruz..emin ol gelince de kavgalar devam ediyo..biz ilk kavgamızı ettik bileettikte yolladım kuzumu memleketine..ama kavga etsende dayanamıyon kız öyle ya da böyle barışıyosun yuvarlanıp gidiyon misali
Ayy askerine kavuşan buketcim geldicanım haklısın belki de şimdi her şey daha çekilmez ve daha çok anlayış beklerken onlar da gösteremez haldeler biz de gösteremiyoruz......olmuyo işte daha zor daha zor..daha çok özlem daha çok hasret daha çok acı daha çok sancı..kramp kramp...
Geçiyo geçiyo maşallahGeçicek biticek Allaha çok şükür.. Yaza bi girsek gerisi kolay sonrasında yuzden geriye sayıma başlıyıcaz Allahım nasip ederse ... Kötüyüm dedıkce yazdıkca kotu olursun tatlım azcık serbest bırak kendını akışına bırak olayları uzerınde durmamaya calış işine gucune ver bütün enerjini ne bilim o geldıkten sonra yapıcaklarınıza yogunlaş ben daraldıgım zaman hemen gırıp ınternete evımıze esya bakıyorum hayaller kuruyorum sıkıntımı nişanlıma yansıtmak yerıne kurdugum guzel hayallerle onu da mutlu edıyorum bı dene derım denemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?