Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnanıyım mı kızzz görnce hepicii geçti mi geçti mi?? nasıldı askerin sana karşı çok meraklandım anlattt..
Aynen yavrucumm bizde anca evlenince hasret bitcek ama askerlik kadar olmaz ya eminim buna

18/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
…SaviorAngel = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
:123:…aalis = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:…duygum = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...duygum = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

aynen aynen bende sen gibi düşünyorumm
askerden gelince yine memleketine gitcek düğün olana kadar ayrıyızz

İnanıyım mı kızzz görnce hepicii geçti mi geçti mi?? nasıldı askerin sana karşı çok meraklandım anlattt..
Aynen yavrucumm bizde anca evlenince hasret bitcek ama askerlik kadar olmaz ya eminim buna

geçi canım inan ki geçti..
onu o çıkış kapısında beklerken yerimde duramıyodum..çıkışın orası olduğunu bildiğim halde kaç kişiye sordum burası dimi tek çıkış var dimi diye..hatta bi kızı çevirip hangi uçaktı indi mi filan diye
sonraaa bi baktım kapıdan çıktı kuzum..geldi..bi sarıldı bana o kokusu o sıcaklığı..müthişti ya o kadar çok özlemişimki..askerim aynen gönderdiğim gibi geri geldi bana insan hiç mi değişmez..çoğu kişi boşluğa filan düşermiş ama hiiiç maşallah gülüşlerine kurban olduğum aynen geldi..bütün akşam teyzesigildeydik kalabalık yemek filan bakışlarını üzerimde hissettiğim her an mutluluktan uçtum inanırmısın..ama kendi memleketine gittiğinde askerden döndüğünü anlamış herkes niye durgunsun diyip duruyo dedi..ee neden öylesin sevgilim iyi ol dediğimde aldığım cevap içimi acıttı hep yanımda olsun istedim..çünkü seni orda bırakmak zorunda kaldım çok kısa zaman sonra yanına gelceğimi bildiğim halde senden ayrılmak çok koydu hep aklımda sen varsın o yüzden de orda olduğum gibi değilim burda dedi..ağladım söyledikleri karşısında

aynen aynen bende sen gibi düşünyorumm
askerden gelince yine memleketine gitcek düğün olana kadar ayrıyızz

sevgilim işini burdan ayarlamaya çalışıyo bakalım hayırlısıyla olursa çok iyi olacak bizim için..

Bayıldım sevgilinin dediklerine buketcim Allah nazarlardan saklasın , kavuşup durursunuz artık bi güzelll inşiallah çok geçmeden de evlenin artık ben de görünce pek çok şey değişir diye düşünüyorum haklısn ama benimkisi bana öyle şeyler der gibi gelmiyo mesela...çok hoş bak bunu ifade etse yeter..çokk nadirr..."benim için" bi şey yaptığını bile ağzından zorla alıp öğreniyorum..dokunuyo artık demezsen bu kadar aramızdaki mesafede ben nası anlayım benim için bi şey yaptığını yapmadığını yaaa of sana nası mutlu olurken bi anda koydu içime gene işte.. bakma sen bana yavrucumm

Şafak 47 Mardin Kapısından da atlarız, dağları da deler geçeris

[video=youtube;5Snclgmh3wU]https://www.youtube.com/watch?v=5Snclgmh3wU[/video]

canım benim kıyamam sana şimdiden ne der ne demez diye düşünme ne olursun..sen akışına bırak hiç bişi getirme aklına..Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin..

Şafak 47 Mardin'e Selam Yolumuza Dewaaaaaaaaam, Tey Tey Tey [video=youtube;m2w8RFobEoo]https://www.youtube.com/watch?v=m2w8RFobEoo [/video]

Kapının önünde ayakkabın olsun, kapı zilinde adın yazsın, yatağın sol kısmı senin olsun, burnun burnumda uyu sevgilim...

canım benim kıyamam sana şimdiden ne der ne demez diye düşünme ne olursun..sen akışına bırak hiç bişi getirme aklına..Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin..

Amin tatlım çokkk sağoll...o kadar kırıcı ki bu aralar..o kadar bencil ki..
akışına bırakmak için elimden geleni yapacam ama akmıyo şu an..durdu dondu...

maşallahhh... arkadaşım allah nazardan saklasın sizi. eee darısıda biz bekleyenlerin başına.. okurken içim bi garip oldu... offf çok özledim yaaa..

valla söyledim düzgünce falan ama o bence gene aynı olcak yanii iki günde tanıdığı insanlarla vakit geçirmeyi istiyo sanırım haa 1 saat haa 2 saat dediğine göre...aradı şimdi pek sıcak konuşamadım valla işi çıktı hemende kapadık zaten

Bugün ben de pek iyi değilim gene..o yüzden çok sıcak cevap yazamıyorum şu an sana begüşcüm...ama cidden bizi anlamıyorlar çoğu zaman, anlayış bekleme ama tercih yapıyo diye de düşünme, kafasındakini bilemezsin bilemeyiz, ben de Zaferimi hiç anlayamıyorum bazen...olamaz ya dedirtiyo bazen, bu adam beni o kadar seven uğraşan adam olamaz, sıradanlaştı her şey gibi geliyo bazen...koptu kopcak gibi..

Ama yolun başında biraz daha sıkı tut bence de...o adamlarla vakit geçirmese nolur sanki anlamıyorum işte ben de anlamıyorum, yani yangına körükle gitmek gibi görünüyor belki ama cidden anlamam imkansız, burda seni bekleyen gül gibi kız varken sen neden başka adamlarla gezmek istersin kiii?? ama kişi olarak düşünmemeliyiz her durumda olumlu yaklaşalım: sadece hava almak nefes almak istiyor belki tıkılıp kalmak istemiyor cafeye, peki dışardayken sürekli mesajlaşıyo musunuz? ya da telefonda konuşuyo musunuz??

maşallahhh... arkadaşım allah nazardan saklasın sizi. eee darısıda biz bekleyenlerin başına.. okurken içim bi garip oldu... offf çok özledim yaaa..

Amin canım benim..darısı başınıza..seninde az kalmış sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…