Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlim biri ikisi degilki erkeklerin hepsi boyle adimiz cikmis kadinlar anlasilmaz diye ama bence anlasilmaz olanlar kendileri.bitanem bak safaginiz masallah gitgide azaliyo biraz pozitif dusun bu gidisle fena bi depresyona giricen ama sewdicegin geldiginde bunlari i guzel getir burnundan

telefonu yok şu anda...her fırsatta annesinden önce beni arıyo falan gecen gece uyuyamamş koğuştn telefon bulmş aradı gene ...ikimz arasında hiç bi problem yok 40 gün geçti hiç kötü bişe olmadı zaten...ne zaman ki çarşıya çıktı o zaman oldu yani...diyo ki işte kışlada her gün aynı şeyler bi günüm var bende bişiler yapmak kafa dağıtmak istiyorm bütün gün cafedemi oturıyım dio hayır diyorm bende tabiiki ama millet gidio diye sen ne gidiosun hemen ona kızdm nerden bulcam ben onları bi daha diyo sap gibi kalcam etcem...ama yüzyüze gelelim iki hafta sonra inşallah dicem gel kızlarla takılalım nolcak deselerde gitcekmisin dicem bunu telefonda dersm kapatır aramz da inattır çünkü

Sağol tatlım ama hiç pozitif olamıyorum..akıllanması şart..benden bu kadar....
Valla ben de korkuyorum artık kafam hiç iyi değil, takıntılarla kötü düşüncelerle nolcaklarla boğuluyorum artık...
yeni bi şeyler yapayım diyorum napayım diyorum sonra..inan ki zaten psikologa gitmeyi düşündüm bi ara çok zarar veriyodum kendime Allahım sen sonumuzu hayır et...

Canım haklı işte o da...hep ayı şeyleri yapmak öyle sıkıcı olur ki biraz güneş görmek de ister yazık ..ha tabi ki 2 saat kalsa ölmez ayrı mesele ama diğerlerinin kız arkadaşı yoksa çok anlatamaz tarif edemez kendini...erkekler bize her şeyi çat çat ifade eder ama onlara belki de kız arkadaşımla konuşcam diyemez.. 2 hafta sonra yüzyüze de bu konuyu dile getirsen de kızlarla takılalımı karıştırma bence yanlış olur, bu sefer güven problemi gircek araya daha da kızcak sinirlencek, sana dese erkeklerle mi takılıyon diye hoşuna gider miii

gitmez tabikide ama hakediyo herkesin dediğini mi yapcak yani ben ona kızıyorum valla başka hiç bir şeye kızmıyorum ya da deseydiki hayatım ben çıkıyorum falan gene koymazdı hadi çocuklar gidiyo ben de çıkcam bunu dedi geldiler bana yani gitmeden öncede diodu aman çarşıda napcam bütün gün senle knşurum diye gördük yani..

Amin canım benim..darısı başınıza..seninde az kalmış sabır

az kaldı ama ben çok korkuyorum değişmiş olarak dönmesinden normal askerlik değil askeri okulda ve biz çok az konuşabiliyoruz bu onu çok kötü etkiliyor. umarım gittiği gibi gelir:2:

Ona bir ayrılık mesajı attım..dayanamadım daha fazla,her şeyi mahvettim belki, belki de şimdi daha da gurur yapacak, abartacak, kendi bilir diycek ama elimden bi şey gelmiyor... bi şey yapmazsa üzülür müyüm üzülürüm ama umrunda olmadığım birini istemiyorum ben artık, bu kadar çaba emek, sürekli kırık bi gönül, sürekli gözü yaşlı bi kız olmak istemiyorum ben artık...sabah sadece bilgilendirme için mesaj attı, ben de aradım, öylesine..içimden geldiği için ama pişman oldm ona da dedim, ben aramıycaktım gene duramadım amaşu an gene çok mutsuzum dedim, neden mi? aramazsam aramazsın diye düşündüğüm için dedim, merak ediyordum arayacak mısın diye ve gene aramadın dedim, aramazdın...ve benim kalbim en çok buna kırık dedim, görüşürüz dedim ve kapattım cevap beklemeden.

Ona şu mesajı attım:"Beni mutlu eden sesin değil artık, beni mutlu eden hiç bi şey yok artık, git başımdan uyuycam demen hiç değil tabi beni mutlu eden,Benim için bi şey yapmanın bu kadar zor geldiği birini istemiyorum ben artık, ben artık mutlu olmak istiyorum ve biz seninle mutlu olamıyoruz anladım. Yapamıyorum daha fazla her sefrinde yeminler ediyorum kendi kendime bu defa sen kendini iyice tartıp düşünüp benim kalbimin kırıklığını düzeltmedikçe ben artık yokum Zafer. Benden bu kadar. Kendine iyi bak, bi süre ayrıyız gibi düşün, çünkü bu dediğimi yapmayacağına eminim,benim kalbim küstü artık. Aramamalarına, gönül kırıp kırıp bırakmalarına ve bi daha almamalarına her kırıgımı kendim onarmaya küstü.Ben senden ayrılmak istiyorum Zafer. Biz yapamıyoruz."

cnm sevgilini tanımadığım için çok birşey diyemeceğim ama bu mesaj askerde olan bir insana ağır olmuş bence, yine de sen daha iyi bilirsin tabi... Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım, umarım herşey yoluna girer

tatlım içinden geldiği gibi davran ben seni gayet iyi anladım. keşke erkeklerde bizi biraz anlasada şu konumlara hiç gelmesek ama olan olmuş. bu tazr blöfler hepimiz yapmışızdır biraz kendini dileyip sakin olmaya çalış bak ayrılık bu kadar kolay değil heleki normal şartlarda değilsiniz askerlik çok zor senide onuda çok yıprattı ama bitmez zor çünkü seviyorsun hala çünkü üzülüyorsun hala.. o arayıp dönmek isiyecek zaten.. hani demişsin ya biz yapamıyoruz.. bir tek siz değil bu şartlarda herkesin iliişkisi yıpranıyor.. böyle düşünmeyeçalış..

çok üzüldüm ya ( tamda az günü kalmıştı yaa (

Emin ol canım hiç kolay olmadı benim için ama yeter etti artık....askerlikle ilgisi yok kendi düşüncelerim bunlar falan diyip duran kendisi madem onla ilgili değil ben de asker olduğunu düşünmedim hiç...

Öyle tabi canım sağol, şu an hala boğazım düğüm düğüm, işteyim ve gözlerimi ne kadar zor tutuyorum anlatamam az önce tuvalete koştum kendime geleyim diye, ağladım biraz... ayrılık kolay değil ama bu sefer de bi şey yapmayacaksa ben değerimi azcık anlamayacaksam bitsin artık, daha fazla dayanamıyorum ben bu duruma, ilistir gibi oldum delik deşiğim ya....

rubenis aynen duygularımı aktarmış canım..hakkınızda hayırlısı

Ben bi süre şafak falan saymıycam, kendimi düşünmeye karar verdim biraz...değerli olduğumu çok iyi biliyorum ve anlamıyorsa kendisi bilir artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…