Ben bi süre şafak falan saymıycam, kendimi düşünmeye karar verdim biraz...değerli olduğumu çok iyi biliyorum ve anlamıyorsa kendisi bilir artık...
belkide ikiniz için daha iyi olur canım çünkü insan kendi yaşadığını kendi anlıyo kendisi biliyo inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Çok teşekkür ederim canım, hayırlısı olsun ne yapayım artık ya, seviyosam da kölesi olacak değilim ben kimsenin, artık bu başlığa gelip gelip kavga kavga kavgaaa anlatmaktan bile sıkıldım, anlatmasam içime dert, reel arkadaşlara da hatta nerdeyse anneme bile böyle..hepsini anlatmamama rağmen gene mi kavga tepkileri artık çok arttı ve ben artık boğuluyorum...
insan bi zamandan sonra mutluluk yerine yorgunluk hissediyosa zaten bi durup düşünmek lazım belki de yeni bir güneş doğar üstünüze biz yanındayız üzülceksin elbet ama kendini yıpratma ... askerde bıraktım diye falan da kendini bitirme bence askerlik psikolojisi yok zaten bunun altına sığınan erkekler var sadece onlar kadar bizde askerlik yapıyoruz zaten ...
Öyle tabi canım sağol, şu an hala boğazım düğüm düğüm, işteyim ve gözlerimi ne kadar zor tutuyorum anlatamam az önce tuvalete koştum kendime geleyim diye, ağladım biraz... ayrılık kolay değil ama bu sefer de bi şey yapmayacaksa ben değerimi azcık anlamayacaksam bitsin artık, daha fazla dayanamıyorum ben bu duruma, ilistir gibi oldum delik deşiğim ya....
Diyorum ya başta kendisi kabul etmiyor, askerlikle ilgisi yok dyor, ben derdim ısrarla heralde askerlikten oluyor ya değişir diye kendine de derdim, ne alakası var ya derdi... elim kolum sapıttı, kalbim sapıtttıı...çok seviyorum inanılmaz derecede ama onun da beni en az bu kadar sevdiğinden emin olamıyorum artık, çok umursuz davranıyor, en azından bi süre böyle, ayrılık kolay değil doğru ama bi şey yapmazsa da benden gerçekten bu kadar.
çok zor bi durum alıyorum. sen çok güçlü bi kıza benziyorsun bırakma kendini bitti kesin filan diyede düşünme. olurda barışırsanız söyleyeceğim şeyi yapmak belki zordur ama umursamaz davran üzülsen bile belli etme ararsa konuş armazsa konuşma niye aramadın filan deme onun tavırları değişene kadar oldu ki değişmedi askerden dönene kadar ilişkiniz böyle gitsin(ayrılıktan daha kolaydır umursamamak) gelince kararını ver kesin bitirme kararını çünkü şu sıralar seninde onunda psikolojisi yoruldu. ama dediğim gibi dönünce düzelme olmazsa sıkıntı vardır şimdi değil. içinde kalmasın ya dönünce dğişirmiydi flan diye. söylediklerimi yanlış anlama akıl vermek değil tavsiye sadece. çünkü başkasında gördüm askerdeyken ayrılıp pişman oldu ya değişmişse düzekmişse diye sen yaşama böyle bişey diye yazmak istedim..
sen elinden geleni yaptın zaten gördüğüm kadarıyla sıra onda bakalım neler yapıcak yapmazsa da kendi seçimi artık :S
Allahım bana güç ver,sabır ver nolur!!!
Şurda 2 saatin içinde bütün enerjim çekilde vücudumdan resmen, ama kendime saygımı korumam lazım aramamam lazım, gerekirse delireyim ama aramamalıyım..Allahım sen hakkımda hayırlısını ver
Şurda 2 saatin içinde bütün enerjim çekilde vücudumdan resmen, ama kendime saygımı korumam lazım aramamam lazım, gerekirse delireyim ama aramamalıyım..Allahım sen hakkımda hayırlısını ver
Emin ol canım hiç kolay olmadı benim için ama yeter etti artık....askerlikle ilgisi yok kendi düşüncelerim bunlar falan diyip duran kendisi madem onla ilgili değil ben de asker olduğunu düşünmedim hiç...
Öyle tabi canım sağol, şu an hala boğazım düğüm düğüm, işteyim ve gözlerimi ne kadar zor tutuyorum anlatamam az önce tuvalete koştum kendime geleyim diye, ağladım biraz... ayrılık kolay değil ama bu sefer de bi şey yapmayacaksa ben değerimi azcık anlamayacaksam bitsin artık, daha fazla dayanamıyorum ben bu duruma, ilistir gibi oldum delik deşiğim ya....
allah hakkında hayırlısını varsin canım. arama düşün bak ben yaklaşık 1 aydır duymuyorum sevgilimin sesini biraz böyle düşün bende dayanamazdım ama mecburiyet böyle durumlarda mecbur kalmışda olabilirdim de. sıkıntıları düşümemeye çalış. zor olduğunu biliyorum..
canım merhaba bende bole bır seyı ocak sonunda yasadım artık yeter dedım ve ayrıldım ama bızımde sıkıntılarımız benı aramaması yanı arıyor ama 3 gunde 1 dı ve bana hıc vaatte bulunmuyor ılerıye donuk uzun donem bekledım.o kadar zorkı ılk gıttıgı gunler haftada bır ararrdı bunlara alısmak ok yıpratıcı.belırsızlık helekı ne zor bana aılesı ıcın net bırsey solemıyordu ılerımı goremıyor haldeydım kı halen ole sayılır.cunku askerlıgı bıtıncede uzman cavusluk ıcın egıtıme gıdecek ve ben hıc ama hıc ıstemıyorumayrılıktan sonra neler degıştı artık her akşam arıyor hatta bugun gunduz bıle aradı sasırdım akşamda arıcam dedı tabı safak sıkıstırıyor.bense aylarca sıkıstım kaldım.ailesi ıcınde ıkna edıcem soz nısan ayında ıstedıcem senı ddı bakalım ne kdr ınandırıcı olucak.bende cok yoruldum bunları dusunmekten bıktım.uzmanlıgı hıc dusunmek ıstemıyorum suan surda gordugunuz safak sayısının ınankı hıc bır anlamı kalmıyor bazen .
canim hakkinda hayirlisi olsun zaten kismetinde varsa hersekilde olur kismetinde yoksa naparsan yap olmaz herseyin hayirlisini istiyelim cevap felan varmi mesaja
Çok teşekkür ederim gerçekten, hayırlısı olsunmesaja cevap falan yok tatlım biliyodum olmayacağını da...bi süre ses çıkmaz ondan ama gerisin ben de bilmiyorum..kısmet. Kafamı dağıtcak bi şeyler bulurum zaten teyzem burda onla takılcam bi kaç gün, sporumu yaparım, işimle ilgilenirim..o da özlesinnn kafasını duvarlara vursun kendi kendimi avutuyorum işte.. öğlenki kadr kötü olmamak için uğraşıyom canım ya var ya karnımda krampla dolaşıyorum gene..
hatta bak gelinlik olarak bu modeli seçtim ama bire bir aynı olmıcak, bu gelinliğin kesimlerini beğendim ama mesela altı bu kadar kabarık olmayacak bir de kuyruğu uzun olacak belki taşları da farklı yapabilirimsence nasıl bir model? üzerinde çok oynama yapıcam ama yaka kısmının kesimi falan hoşuma gitti ?
Eki Görüntüle 660274
Hesna ablacımm cidden ilişkilerde bazen çıkmaza düşüyoruz ama yazdıklarını okudum da meraklandımmm?? acaba nası böyle oturttunuz, nası eğittin kocişiniZaferim de ilk günlerimiz gibi değil ama daha yolumuz var, birbirimize öğretmemiz gereken şeyler var çok....neler tavsiye edersin,dinlemek isterim valla
kavuşalım artık mutluluğa dimi hesnam, vallahi kapının önünde ayakkabılarını görmek bile ayrı bir huzurmuş
Ona bir ayrılık mesajı attım..dayanamadım daha fazla,her şeyi mahvettim belki, belki de şimdi daha da gurur yapacak, abartacak, kendi bilir diycek ama elimden bi şey gelmiyor... bi şey yapmazsa üzülür müyüm üzülürüm ama umrunda olmadığım birini istemiyorum ben artık, bu kadar çaba emek, sürekli kırık bi gönül, sürekli gözü yaşlı bi kız olmak istemiyorum ben artık...sabah sadece bilgilendirme için mesaj attı, ben de aradım, öylesine..içimden geldiği için ama pişman oldm ona da dedim, ben aramıycaktım gene duramadım amaşu an gene çok mutsuzum dedim, neden mi? aramazsam aramazsın diye düşündüğüm için dedim, merak ediyordum arayacak mısın diye ve gene aramadın dedim, aramazdın...ve benim kalbim en çok buna kırık dedim, görüşürüz dedim ve kapattım cevap beklemeden.
Ona şu mesajı attım:"Beni mutlu eden sesin değil artık, beni mutlu eden hiç bi şey yok artık, git başımdan uyuycam demen hiç değil tabi beni mutlu eden,Benim için bi şey yapmanın bu kadar zor geldiği birini istemiyorum ben artık, ben artık mutlu olmak istiyorum ve biz seninle mutlu olamıyoruz anladım. Yapamıyorum daha fazla her sefrinde yeminler ediyorum kendi kendime bu defa sen kendini iyice tartıp düşünüp benim kalbimin kırıklığını düzeltmedikçe ben artık yokum Zafer. Benden bu kadar. Kendine iyi bak, bi süre ayrıyız gibi düşün, çünkü bu dediğimi yapmayacağına eminim,benim kalbim küstü artık. Aramamalarına, gönül kırıp kırıp bırakmalarına ve bi daha almamalarına her kırıgımı kendim onarmaya küstü.Ben senden ayrılmak istiyorum Zafer. Biz yapamıyoruz."
cnm tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye bir söz var ya, heh işte o söz tam benlik, yenere bu resmi gösterdim senin zevkine güvenıorum sen kendine en yakışanı en güzelini seçersin ztn dedi
Ohh iyiymiş senin yener benimki de nilününki gibi braz tepki gösterirama gelinlik bence de olduk.a hoş canım, straplez giyeceksen bence güzel bi seçim, sade ama arkası hoş olmuş bayaa, ve şık görünüyor bi de tasarlarsın kendine göre çok iyi olur
Çok zor gerçekten ama elimden geleni yapacağım ben de...arayamam çünkü öğlen aradığımda bile kendimi öyle kötü hissettim ki bak gene duramadın aradın ama hiç mutlu değilsin dedim kendime, zor olsa da dayanacağım bu sefer..çok canım acıyo çünküoturup düşünsün ve değerimi anlasın gelsin ya da gelmesin..
Ah canım benm yaaa Allahım herkes ne zor sınavlardan geçiyor...belki nankörlük ediyoruz bizi seven birileri var dah abaşkaları ne sınavlardan geçiyorama seni anlıyorum canım ben de ve öyle zor ki dayanamıyorum artık..benm problemim seninkilerden değil benmkiler de bambaşka işte, dediğin problemlerin bizde olmaması yetmemiş demekki...
Allah sabır versn san da bacım, inşallah gelince daha da iyi olur, farklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?