Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bi süre şafak falan saymıycam, kendimi düşünmeye karar verdim biraz...değerli olduğumu çok iyi biliyorum ve anlamıyorsa kendisi bilir artık...

belkide ikiniz için daha iyi olur canım çünkü insan kendi yaşadığını kendi anlıyo kendisi biliyo inşallah hakkınızda hayırlısı olur

belkide ikiniz için daha iyi olur canım çünkü insan kendi yaşadığını kendi anlıyo kendisi biliyo inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Çok teşekkür ederim canım, hayırlısı olsun ne yapayım artık ya, seviyosam da kölesi olacak değilim ben kimsenin, artık bu başlığa gelip gelip kavga kavga kavgaaa anlatmaktan bile sıkıldım, anlatmasam içime dert, reel arkadaşlara da hatta nerdeyse anneme bile böyle..hepsini anlatmamama rağmen gene mi kavga tepkileri artık çok arttı ve ben artık boğuluyorum...

insan bi zamandan sonra mutluluk yerine yorgunluk hissediyosa zaten bi durup düşünmek lazım belki de yeni bir güneş doğar üstünüze biz yanındayız üzülceksin elbet ama kendini yıpratma ... askerde bıraktım diye falan da kendini bitirme bence askerlik psikolojisi yok zaten bunun altına sığınan erkekler var sadece onlar kadar bizde askerlik yapıyoruz zaten ...

Diyorum ya başta kendisi kabul etmiyor, askerlikle ilgisi yok dyor, ben derdim ısrarla heralde askerlikten oluyor ya değişir diye kendine de derdim, ne alakası var ya derdi... elim kolum sapıttı, kalbim sapıtttıı...çok seviyorum inanılmaz derecede ama onun da beni en az bu kadar sevdiğinden emin olamıyorum artık, çok umursuz davranıyor, en azından bi süre böyle, ayrılık kolay değil doğru ama bi şey yapmazsa da benden gerçekten bu kadar.

çok zor bi durum alıyorum. sen çok güçlü bi kıza benziyorsun bırakma kendini bitti kesin filan diyede düşünme. olurda barışırsanız söyleyeceğim şeyi yapmak belki zordur ama umursamaz davran üzülsen bile belli etme ararsa konuş armazsa konuşma niye aramadın filan deme onun tavırları değişene kadar oldu ki değişmedi askerden dönene kadar ilişkiniz böyle gitsin(ayrılıktan daha kolaydır umursamamak) gelince kararını ver kesin bitirme kararını çünkü şu sıralar seninde onunda psikolojisi yoruldu. ama dediğim gibi dönünce düzelme olmazsa sıkıntı vardır şimdi değil. içinde kalmasın ya dönünce dğişirmiydi flan diye. söylediklerimi yanlış anlama akıl vermek değil tavsiye sadece. çünkü başkasında gördüm askerdeyken ayrılıp pişman oldu ya değişmişse düzekmişse diye sen yaşama böyle bişey diye yazmak istedim..

sen elinden geleni yaptın zaten gördüğüm kadarıyla sıra onda bakalım neler yapıcak yapmazsa da kendi seçimi artık :S

Yok canım yazdıkların için çok teşekkür ederim, haklısın net bi karar için hiç zamanı değil ama şu an ben gerçekten bi şey yapamam, ararsa konuşurum dediğin gibi...ve umursamaz olmayı öyle çok istiyorum çok uğraşıyorum beceremiyorum, inşallah bu sefer olur da ararsa (pek sanmıyorum ama) tekrar uygulamaya çalışacağım..pişmanlık da eminim çok kötü olur.Sağol fikirler için canım benm elimden geldiğince güçlüyüm...

sen elinden geleni yaptın zaten gördüğüm kadarıyla sıra onda bakalım neler yapıcak yapmazsa da kendi seçimi artık :S

Hayırlısı tatlım beklicem ben de, sizler de benle birlikte olduğunuz için çok şanslıyım

Son düzenleme:
Allahım bana güç ver,sabır ver nolur!!!
Şurda 2 saatin içinde bütün enerjim çekilde vücudumdan resmen, ama kendime saygımı korumam lazım aramamam lazım, gerekirse delireyim ama aramamalıyım..Allahım sen hakkımda hayırlısını ver

canim hakkinda hayirlisi olsun zaten kismetinde varsa hersekilde olur kismetinde yoksa naparsan yap olmaz herseyin hayirlisini istiyelim cevap felan varmi mesaja

allah hakkında hayırlısını varsin canım. arama düşün bak ben yaklaşık 1 aydır duymuyorum sevgilimin sesini biraz böyle düşün bende dayanamazdım ama mecburiyet böyle durumlarda mecbur kalmışda olabilirdim de. sıkıntıları düşümemeye çalış. zor olduğunu biliyorum..

canım merhaba bende bole bır seyı ocak sonunda yasadım artık yeter dedım ve ayrıldım ama bızımde sıkıntılarımız benı aramaması yanı arıyor ama 3 gunde 1 dı ve bana hıc vaatte bulunmuyor ılerıye donuk uzun donem bekledım.o kadar zorkı ılk gıttıgı gunler haftada bır ararrdı bunlara alısmak ok yıpratıcı.belırsızlık helekı ne zor bana aılesı ıcın net bırsey solemıyordu ılerımı goremıyor haldeydım kı halen ole sayılır.cunku askerlıgı bıtıncede uzman cavusluk ıcın egıtıme gıdecek ve ben hıc ama hıc ıstemıyorumayrılıktan sonra neler degıştı artık her akşam arıyor hatta bugun gunduz bıle aradı sasırdım akşamda arıcam dedı tabı safak sıkıstırıyor.bense aylarca sıkıstım kaldım.ailesi ıcınde ıkna edıcem soz nısan ayında ıstedıcem senı ddı bakalım ne kdr ınandırıcı olucak.bende cok yoruldum bunları dusunmekten bıktım.uzmanlıgı hıc dusunmek ıstemıyorum suan surda gordugunuz safak sayısının ınankı hıc bır anlamı kalmıyor bazen .

Son düzenleme:

Çok zor gerçekten ama elimden geleni yapacağım ben de...arayamam çünkü öğlen aradığımda bile kendimi öyle kötü hissettim ki bak gene duramadın aradın ama hiç mutlu değilsin dedim kendime, zor olsa da dayanacağım bu sefer..çok canım acıyo çünkü oturup düşünsün ve değerimi anlasın gelsin ya da gelmesin..

Ah canım benm yaaa Allahım herkes ne zor sınavlardan geçiyor...belki nankörlük ediyoruz bizi seven birileri var dah abaşkaları ne sınavlardan geçiyor ama seni anlıyorum canım ben de ve öyle zor ki dayanamıyorum artık..benm problemim seninkilerden değil benmkiler de bambaşka işte, dediğin problemlerin bizde olmaması yetmemiş demekki...
Allah sabır versn san da bacım, inşallah gelince daha da iyi olur, farklı olur

canim hakkinda hayirlisi olsun zaten kismetinde varsa hersekilde olur kismetinde yoksa naparsan yap olmaz herseyin hayirlisini istiyelim cevap felan varmi mesaja

Çok teşekkür ederim gerçekten, hayırlısı olsun mesaja cevap falan yok tatlım biliyodum olmayacağını da...bi süre ses çıkmaz ondan ama gerisin ben de bilmiyorum..kısmet. Kafamı dağıtcak bi şeyler bulurum zaten teyzem burda onla takılcam bi kaç gün, sporumu yaparım, işimle ilgilenirim..o da özlesinnn kafasını duvarlara vursun kendi kendimi avutuyorum işte.. öğlenki kadr kötü olmamak için uğraşıyom canım ya var ya karnımda krampla dolaşıyorum gene..

tatlim seni uzen bekledigin ilgiyi gostermemesi aramamasi mi yoksa baska sorunlariniz var mi

Bence böyle de çok güzel tatlım, sana da çok yakışacağına eminim... Ahh ne güzel heyecanlar bunlar

Canım benim bazen insanları yontmak kendimizi değiştirmek gibi çok zor, bazen onları öyle kabullenmek gerekiyor, burda empati kurmak ve karşıdakine empati kurmasını öğretmek gerekiyor sanırım, artık bu lafla mı olur, davranışla mı bilemeyeceğim ama kimse bazı şeyleri yaşamadan bir diğerini anlamıyor...

kavuşalım artık mutluluğa dimi hesnam, vallahi kapının önünde ayakkabılarını görmek bile ayrı bir huzurmuş

Aynen canım yaa inan evde onu hatırlatan o kadar şey var ki bazen tükeniyorum, kendimi acayip yalnız hissediyorum önceden evde varlığı huzur veren bir çok şey şimdi beni çok huzursuz ediyor

Canım benim her insan ister ki ilgi görsün zaten onun için ilişkilerimiz var hayatımızda, yoksa ilişkilerin bir önemi kalmaz ki Çok haklısın tükenmekte, benim de önceden tükendiğim anlar çok olmuştu, az çok anlıyorum seni... Eğer seviyorsa seni, bu davranışlarınla o da tükenir zaten ve dayanamaz arar, bu yaptıkları da bir ders olur ona inşallah... Sen kendini üzmemeye gayret et diyeceğim ama çok zor insan üzülüyor ister istemez... Bu ilişkiler bazen çok yıpratıyor insanı... Ne zor, Allah kolaylık versin, yüreğini hafifletsin...

cnm tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye bir söz var ya, heh işte o söz tam benlik, yenere bu resmi gösterdim senin zevkine güvenıorum sen kendine en yakışanı en güzelini seçersin ztn dedi

baktı ki senin gibi bi cadıyla uğraşamıcak, kabul etmiş mecburen senin beğeniyor, yakıştırıyor, içinde rahat edebilecek olman önemli zaten kuzum. prensesler gibi olursun ben bu konuda en tatlı dilleri de kullansam kabul ettiremem. zaten ben de giyemem yaa, utanırım

hilalcim mehmet=zafer oldu zaten kardeş olmasınlar :44:

tubişim etek kısmı bu kadar kabarık olmasa daha güzel olur diye düşünüyorum. dün bunu yazmayı unutmuşum :26:

Son düzenleme:

canım sanada Allah sabır versın.artık üsteleme canım şafak kaç bılmıyorum ama sayılması ıcınde karsındakıne degmelı bak benım hayatımdakı ınsan cok ıyı bırı hayatındakı ilk kısıyım.benı sevdıgıne emınım.ılk ayrılımı ocak 20 gıbı yaptım telefonda yalvardı ama blöftü sadece onu denemek ıstedım cunku ılk ılıskım 2.5 yıllıktı ve benı hayttan bezdırdı ayrılalım dedıgım de de hakkını helal et dedı cekıp gıttı.ve suan hayatımdaki kişi benı el ustunde tutuyor.benım bi sorunum daha var canım o yuzden cok hassasım.engelim var tamam ahmet sorun etmıyor bunu.ama aılesı ne dıcek bılmıyorum o yuzden belırsızlıkden sıkıldım

Son düzenleme:

[video=youtube;OC4Zo4l7vG8]http://www.youtube.com/watch?v=OC4Zo4l7vG8[/video]

hilal, canım. iletilerini cevap yazdıktan sonra gördüm. çok yorulduğunu, çok sıkıldığını, çok bunaldığını biliyorum; ama keşke bunun adına ayrılık deyip ona da bildirmeseydin. ne kadar zorda olursan ol onun kadar zor durumda olmadığını sen de biliyorsun. her halini sineye çekip, her şey güllük gülistanlık gibi davranmanı kimse beklemez zaten; ama askerde olan birine keşke bunları söylemeseydin. hem askerinin sen ters bir şey söylediğinde, itiraz etmeyip kabul ettiğini de biliyorsun. hatta bu yönünü mehmet'e benzetmiştik. yazacaklarımı kafamda toparlayıp sözcüklere dökemiyorum. yazdıklarım karışık gelebilir. idare et. biliyorsun ben de şu ara senin yaşadığın şeylere benzer şeyler yaşıyorum. bu yüzden bu kadar rahat söylüyorum bunları.

ben de bir haftaya kadar gelip sürekli burda yakınıyordum; ama son bir haftadır bırak mehmet'ten dert yanmayı ondan çok az bahsetmeye başladım. aklıma geldikçe sayıp döktükçe daha da öfkeleniyor, daha da soğuyor, daha da sitem ediyordum. sadece burda değil, mehmet'e karşı da aynı tavrı sergiliyorum. o ararsa konuşuyorum, o aşkım derse aşkım diyorum, o hayal kurarsa eşlik ediyorum. mesela dün akşam konuşmak için sözleştik. ama karşıyaka'nın maçı vardı ve yenilmişler. aradı bunun sesi bi kötü, canı bi sıkkın. dedim noldu, yenildik çok üzgünüm başım ağrıyor kapatalım mı dedi. ben de tamam; ama bu kadar üzülme, sen dinlen dedim. aslında o kadar sinir oldum ki; napalım yani yenildiyse benle konuşup rahatlaması mutlu olması gerekmez mi. ben bunları söyleseydim, üzerine düşseydim, kapatmak için daha çok ısrar edecekti, ben daha çok konuşmak isticektim. uzadıkça uzayacaktı bir de suçlu ben olacaktım. anlayışın için teşekkür ederim aşkım dedi ve kapattı. ama sonrasında tam 3 kere daha aradı. ben de demek ki bu yarıyor, böyle olmak lazımmış dedim. bana hep güçlü ol diyordu. güçlü nasıl olunurmuş görsün istiyorum. ben ona hiç ayrılalım demedim mesela. orda benim yüzümden kendine bir şey yapsa bir anlık sinirle kendimi asla affedemem. sevdiğinden falan yapmasına gerek yok sinirinden bile kendine zarar verecek olursa ömür boyu vicdan azabı çekerim.

çok uzattım biliyorum; ama bu sorunların sadece sizde olmadığını bil hayatım. herkes böyle aşamalardan geçiyor. sen de biliyorsun ki önemli olan sabretmek. inşallah şu an daha iyisindir. illa gururumu geçip aryamamam diye düşünme. ben bakıyorum yine en zor anlarımda sığındığım tek insan o. canım sıkıldığında ilk aklıma gelen kişi mehmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…