Çok teşekkür ederim gerçekten, hayırlısı olsunmesaja cevap falan yok tatlım biliyodum olmayacağını da...bi süre ses çıkmaz ondan ama gerisin ben de bilmiyorum..kısmet. Kafamı dağıtcak bi şeyler bulurum zaten teyzem burda onla takılcam bi kaç gün, sporumu yaparım, işimle ilgilenirim..o da özlesinnn kafasını duvarlara vursun kendi kendimi avutuyorum işte.. öğlenki kadr kötü olmamak için uğraşıyom canım ya var ya karnımda krampla dolaşıyorum gene..
tatlim seni uzen bekledigin ilgiyi gostermemesi aramamasi mi yoksa baska sorunlariniz var mi
Bence böyle de çok güzel tatlım, sana da çok yakışacağına eminim... Ahh ne güzel heyecanlar bunlar
Canım benim bazen insanları yontmak kendimizi değiştirmek gibi çok zor, bazen onları öyle kabullenmek gerekiyor, burda empati kurmak ve karşıdakine empati kurmasını öğretmek gerekiyor sanırım, artık bu lafla mı olur, davranışla mı bilemeyeceğim ama kimse bazı şeyleri yaşamadan bir diğerini anlamıyor...
Aynen canım yaa inan evde onu hatırlatan o kadar şey var ki bazen tükeniyorum, kendimi acayip yalnız hissediyorum önceden evde varlığı huzur veren bir çok şey şimdi beni çok huzursuz ediyor
Canım benim her insan ister ki ilgi görsün zaten onun için ilişkilerimiz var hayatımızda, yoksa ilişkilerin bir önemi kalmaz kiÇok haklısın tükenmekte, benim de önceden tükendiğim anlar çok olmuştu, az çok anlıyorum seni... Eğer seviyorsa seni, bu davranışlarınla o da tükenir zaten ve dayanamaz arar, bu yaptıkları da bir ders olur ona inşallah... Sen kendini üzmemeye gayret et diyeceğim ama çok zor insan üzülüyor ister istemez... Bu ilişkiler bazen çok yıpratıyor insanı... Ne zor, Allah kolaylık versin, yüreğini hafifletsin...
canım sanada Allah sabır versın.artık üsteleme canım şafak kaç bılmıyorum ama sayılması ıcınde karsındakıne degmelı bak benım hayatımdakı ınsan cok ıyı bırı hayatındakı ilk kısıyım.benı sevdıgıne emınım.ılk ayrılımı ocak 20 gıbı yaptım telefonda yalvardı ama blöftü sadece onu denemek ıstedım cunku ılk ılıskım 2.5 yıllıktı ve benı hayttan bezdırdı ayrılalım dedıgım de de hakkını helal et dedı cekıp gıttı.ve suan hayatımdaki kişi benı el ustunde tutuyor.benım bi sorunum daha var canım o yuzden cok hassasım.engelim var tamam ahmet sorun etmıyor bunu.ama aılesı ne dıcek bılmıyorum o yuzden belırsızlıkden sıkıldım
hilal, canım. iletilerini cevap yazdıktan sonra gördüm. çok yorulduğunu, çok sıkıldığını, çok bunaldığını biliyorum; ama keşke bunun adına ayrılık deyip ona da bildirmeseydin. ne kadar zorda olursan ol onun kadar zor durumda olmadığını sen de biliyorsun. her halini sineye çekip, her şey güllük gülistanlık gibi davranmanı kimse beklemez zaten; ama askerde olan birine keşke bunları söylemeseydin. hem askerinin sen ters bir şey söylediğinde, itiraz etmeyip kabul ettiğini de biliyorsun. hatta bu yönünü mehmet'e benzetmiştik. yazacaklarımı kafamda toparlayıp sözcüklere dökemiyorum. yazdıklarım karışık gelebilir. idare et. biliyorsun ben de şu ara senin yaşadığın şeylere benzer şeyler yaşıyorum. bu yüzden bu kadar rahat söylüyorum bunları.
ben de bir haftaya kadar gelip sürekli burda yakınıyordum; ama son bir haftadır bırak mehmet'ten dert yanmayı ondan çok az bahsetmeye başladım. aklıma geldikçe sayıp döktükçe daha da öfkeleniyor, daha da soğuyor, daha da sitem ediyordum. sadece burda değil, mehmet'e karşı da aynı tavrı sergiliyorum. o ararsa konuşuyorum, o aşkım derse aşkım diyorum, o hayal kurarsa eşlik ediyorum. mesela dün akşam konuşmak için sözleştik. ama karşıyaka'nın maçı vardı ve yenilmişler. aradı bunun sesi bi kötü, canı bi sıkkın. dedim noldu, yenildik çok üzgünüm başım ağrıyor kapatalım mı dedi. ben de tamam; ama bu kadar üzülme, sen dinlen dedim. aslında o kadar sinir oldum ki; napalım yani yenildiyse benle konuşup rahatlaması mutlu olması gerekmez mi. ben bunları söyleseydim, üzerine düşseydim, kapatmak için daha çok ısrar edecekti, ben daha çok konuşmak isticektim. uzadıkça uzayacaktı bir de suçlu ben olacaktım. anlayışın için teşekkür ederim aşkım dedi ve kapattı. ama sonrasında tam 3 kere daha aradı. ben de demek ki bu yarıyor, böyle olmak lazımmış dedim. bana hep güçlü ol diyordu. güçlü nasıl olunurmuş görsün istiyorum. ben ona hiç ayrılalım demedim mesela. orda benim yüzümden kendine bir şey yapsa bir anlık sinirle kendimi asla affedemem. sevdiğinden falan yapmasına gerek yok sinirinden bile kendine zarar verecek olursa ömür boyu vicdan azabı çekerim.
çok uzattım biliyorum; ama bu sorunların sadece sizde olmadığını bil hayatım. herkes böyle aşamalardan geçiyor. sen de biliyorsun ki önemli olan sabretmek. inşallah şu an daha iyisindir. illa gururumu geçip aryamamam diye düşünme. ben bakıyorum yine en zor anlarımda sığındığım tek insan o. canım sıkıldığında ilk aklıma gelen kişi mehmet
Sorunumuz hep eskiden şu oldu bu oldu, beni arıyor hem de çok fazla sürekli de iletişimdeyiz ama nası oluyor oluyor konu bi yerden değiştine geliyor, çok kavga ediyoruz, konuşsak nolcak her gün kavga.... kalbimi çok kırıyor, gönlümü almıyor, bi şeyi ben duymak isteyip üstüne gittikçe o söylemiyorben ona hasret ne demek ben ne haldeyim anlatamıyorum....yapma diyo yapmıyorum etme diyo etmiyorum ama kıymeti bilinmiyor, benm yaptıklarım normalleşti ama ben bi şeyi kıskanınca ya da laf ednce gereksiz abartıyorum o askerde nasısa oluyor.... anlaşamıyoruz bi türlü yaaa çok kırıcı çokk..ya
canim bu arada biz tanismadik ben gülşahbitanem bu gonul almama olayi bizdede vardi kavga ederdik ben surekli laf soylerdim gonlumu almadin felan die od biraz dursan susup sakin olup bi firsat versen alicam derdi zamanla sakin olmayi ogrendim ama iliskimizin dorduncu yilinda ogrendim.biraz sakin kalmakta hakkaten yarar var sakin ol bekle her kavga etmemizde yatardim aglardim aglardim dolar daha cok laf sayardim simdi tartissak bile gidip televizyon izliom baska seylerle ilgilenip sakin olmaya clisiyorum bu askerlik asamasinda biraz daha sakin olsan gelince yuz yuzeyken her istedigini soyle
canim insaallah hersey yoluna girerde cok mutlu olursunuz biraz daha sabir az kaldiii
Çok memnun oldum gülşahcım, ben de hilalgüzel fikirlerin dinleyip destek olduğun için çok sağol, ben de aynen öyleyim, konuşmadıkça o sakinleşcemizi düşünürken bense dolup dolup saldırıyorumm..bunu öğrenip buna göre davran diyorum ona da hep ama o da onu beceremiyor. 4. yıl mıı biz daha 2. yılımızdayızz demek ki bi kaç fırın daha ekmek lazım :) ama tavsiyelerine uymaya çalışcam inan ki..ben de eskisi kadar harap etmiyorum kendimi aslında belki de biraz gelişme var, 2. aşamamız sakin kalabilmek ona karşı da....zamanla olur inşallah ne diyim, bu kadar yıpranmamın acısı ondan çıkacak evet ama askerden gelince çıkmalı, şu an değil çok haklısnz, ararım uyumadan açarsa sakince konuşurz en azından öyle uyuruz... nöbette bi de şimdi aklım onda resmen , geçen gün kavgamızn üstüne komutanla tersleşti çünkü kendimi de kötü hissediyorum, bazen bana diyo ki he ya çok umursuzm ondan her tarafım kabardı artık sinirden diyo...napcamı bilemez oldum, şu an o karşımda olsa sarılırım öyle bi sarılırım ki sıkarım onu içime basa basa...ama bazen de öyle öfke nöbeti geçiriyorum ki o an beni sakinleştiremiyo işte onu yapabilse... ah ahh hayırlısı olsun be gülşahcımm....sen de iyi sabretmeyi öğrenmişsin inşallah ben de öğrenirim, baya yazdım kusuruma bakma :)
canim insaallah hersey yoluna girerde cok mutlu olursunuz biraz daha sabir az kaldiii
Gülşahh sizinde mi 4 sene oldu canım bizimde öyle.
bu arada katılıyorum sabır her şeyin başı bende her tartışmamızda burdayken hemen konuşurdum ona izin vermezdim ama susunca sabredince kendinden çözüldü sorunlar askerdeykende hiç bi sorun hatta tartışacak şey bile olmuyo birbirimizi dinleyip susunca
masallah canim insaallah beraber daha guzel yillariniz olurtatlim bizim agustosta 6. yilimiz biticek yine agustosta nisanimizin 4. yili olucak baya kucuk yasta nisanlandik biz iliskimizin 4. yilinda ogrendik sabri
aaa canım öylemiii maşşallah bizimde 4 bitti 5in içindeyiz
bende geçen sene öğrendimm valla sabredip susmayı geç kalmışız gülşahcım ama bunada şükür sonunda girdi ya her şey yoluna
kalmisiz walla tatlimm bizdw ne kavgalar ederdikk bi gorsen tanistigimizda ben lise 2 deydim universiteye beraber gittik bizkampuste bi kavga ettik ama bi gorr bardaktan bosalircasina yagmur yagio ayni turk filmlerindeki gibi kavga sonunda ole sacmaliodukki nie tartistimizi bile hatirlamioduk
Ama iliskinin nisanliligin bu kadar uzun sure olmasida iyi degil canim Allahin izniyle hayirlisiyla bi evlensekk :)
katılıyorum canım erken bulunca böyle oldu napalım kısmet.
aynen canım ya da işte daha 20 yaşındayım ne evlenmesi anca askerden gelince söz yani 2 sene içinde evleniriz
siz nişanlısınız zaten uzun sürmüş nişanlılık evlenirsiniz askerlik dönüşü inş
insallah canim kasimin sonunda gelio temmuz gibide dugun dusunuyoruz gelsin hemen tarih belirlicez insallah :)
Aa supermiş maşşallah canım darısı ben ve bizim kızlarn başımza
Çeyize başla canm o zaman çokta kalmamış hani
insallah canim bi aksilik cikmaz hayirlisiyla ceyizleride yavas yavas yapioz tatlim zaten bitek catal bicak takimi bide tencere takimim kaldi onlarida zamani gelince aliriz insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?