Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tugbacim benide anneyle baba cildirtiyo bazen hayirlisiyla bi evlensem hayatim bi duzene otursada rahatlasam artik diyorum

pff nasılsınız kızlaar, ben bazen çok daralıorum... Anne bi yandan asker bi yandan sıyırtcaklar bana kafayı yakında

bende bazen çok daralıyorum.. haber alamamak çıldırtıyor. benimde annem ailem arkadaşlarım hep haber aldın mı konuştun mu filan diye merak ediyorlar onlara kızmıyorum tabi ama üzülüyorum işte daralıyorum.

Tugbacim benide anneyle baba cildirtiyo bazen hayirlisiyla bi evlensem hayatim bi duzene otursada rahatlasam artik diyorum

benım sorunum haber alamamak falan değil ya bi aksam arkadaşımda bile kalamıorum, annem bi yandan laf edıo yener bi yandan laf edıo... hapis hayatına döndüm resmen yaa daralıorum bazen

canim askerin nerde nie haber alamiosun ?

Tanıdığım tanımadığımm.. şafağı azalmış, şafağın kucağına yeni düşmüş yarenler..
Sayfaları hızlı hızlı gectim gözden gecirdim.. ama tek tek alıntı yapamadım..:26:

Uzun ve sancılı inişli çıkışlı bir bekleyişti bizimkisi.. 1 Yıl ayrılığın ardındann Dün allahıma çok şükür kavustukk.. Sabah hiç heyecan yoktu hazırlanırkende öyle ama otogar'a giderken kalbim yerinden çıkacaktı.. Onun gelmesine 5 dk. kala otogarda olmama rağmen o 5 dk. gecmek bilmedi 15 aydan daha zor gecti sanki.. vee Otobüsü geldii.. o kapıdan indii.. öyle bir sarıldı ki..Çok Heyacanlıydı heyecandan titriyodu kalp atıslarımız nerdeyse dısarıdan duyulacaktı.. Evde ailesini gördükten sonra yemeğe çıktık ikimiz.. Gözünü kırpmadan uzun uzun aşkla bana bakıyodu Dedim iyi misin? Hiç olmadığımm kadar dedi rüyada gibiyimm ve sen cok farklı geliyosun herzamankinden çok daha güzelsin dedi aşkım Utandımm.. onun o bakışlarını görmek söylediklerii.. 15 ay beklediğime değer.. Çook güzel bir duygu kızlar rabbim tüm bekleyenlere biran önce yaşatsın..

30 mart çabuk gel
bende yarımı karsılayayımm.tuhaf oldum yazdıklarını okuyunca.gözünüz aydın ne guzell..

canim insaallah hersey yoluna girerde cok mutlu olursunuz biraz daha sabir az kaldiii

İnşallah yoluna girer her şey kızlarr..benm de tek yapmam gereken olgunluğa ermek ilişkide artık ve sakinliğimi koruyabilmekk, başarıcam ben de eminim..şu an çok fena hastayım,işten eve geldim yani..gelişmeleri anlatcam kendime gelince ama sizlerin de sayesinde iyiym artık çok teşekkür ederim hepinize

Ah elifcimmm ne mutlu oldum okuyuncaaaaa...harika yaa Allah bozmasın şekerimm Çok güzel ya çok güzel maşallahh

şafak 11 Bilecikkk... zamann gecmıyor Allah ım yardım ett:26:

Allah sabır versin canım son günler ya iyce zorluyo sanırım sabır sabır ya sabırr

Şafak; 416. Mehtap ; 32.
Çok özledim çook. Çabuk geçsin şu günler geçsin artık hızlıca..

elifcim yaşadığın duyguları öyle güzel anlatmışsın ki yüreğine sağlık cnm... İnş bu son ayrılığınız olur, inş tez zamanda bizde o günleri görürüz

Gözünüzaydın çok güzel anlatmışsınız duygularınızı rabbim birdaha ayrılık göstermesin bizlere en kısa sürede bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah

:92: 19.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...86 AskErimm1411...

…89 SeNLeYM…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

... 100 kelebek.hill ...

...111 busafakbitmez...

… 132 H_İ_S …

…143 iboebru….

…154 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...154 esraa42...

....155 nesliiiiiiiiii...

…156 Brrk…

...156 OZGEGURUR...

...157 dilara1331

...158 kelebekd ...

…158 Kayra95...

…158 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....248 chidoshimedo....

...248 GRGR...

...248 mayamaya11

...248 tugbaoguzhan

...248 BerlD...

...248 svsaskim...

...248 kmleomer...

... 257 ED2006...

...279 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...337 xxIpekxx...

... 337 destinyeda...

...338 depresiffpolyanna...

...339 nesilll...

...341 tugcehayati...

...341 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...411 pekmez_akilli...

...411 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…