Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

19/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:…holofira = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Gözün aydın tekrardan canım, ne güzel haberlerle dönmüşsün... İşte bu...

Darısı bizim başımıza nasıl geçecekse dört buçuk ay artık

Canım ne güzel ne güzel maşşallah Daha alışmaya çalışıyordur sabah erken kalklmak yok tanımadığı insanlar yok özlem yok ne güzellllllllll
Bizimkilerde değer inşallah canım darısı tüm bekleyenlerin başına

öle deme ama hesnam zaten günledir yine bunalım modundayım, elbet geçecek bizim de geçecek, yeni şafakların da zamanı geçecek

öle deme ama hesnam zaten günledir yine bunalım modundayım, elbet geçecek bizim de geçecek, yeni şafakların da zamanı geçecek

Geçecek elbet ona şüphe yok ama işte zaman zaman bunaltıyor, elden bir şey gelmiyor, bekleyip göreceğiz

kızlar size burda bi konu açayım : "Erkeklerin aşırı kıskançlığı evlenince azalır mı?" Biter mi demicem çünkü huy çıkmaz, sadece törpülenip azalabilir bence... Yada evliliğin vermiş olduğu yaşantı ile azalabilir...

Sizce?

Sanmıyorum canım tabi evli olmadığım için bilemiyorum da :26:

Canım valla bilmiyorum fakat bence azalmaz ya.
seni çok bunaltıcak şekildemi kıskançlığı peki ? Birde hesna abla daha sağlıklı cevap verecektir evli olmadığımdan bilemiycem
bir de kişiden kişiye değişbilir bence

Canım işe gideceğim acil çıkmam lazım gelince bu konu hakkında detaylı bilgi vereceğim

Benim eşim evlenmeden once kıskandıgını bellı etmezdı ama delı oldugunu ben anlardım canım evlendıkten sonra daha ortada oluyor kıskanlık guzel şeyler bunlar ya ben cok sevıyorum ole kıskandıgı anları... benı hayatta bunaltmaz kendını paralamaz kıskanıyorum dıye o yuzdende guzel oluyor... evlılık her anında mutluluk bırakıyor merak etme senı daraltacak şekılde kıskanmıyorsa eger tabıkı canım

aşırı kıskanç ve sanırım askerde olmasının vermiş olduğu sıkıntıda etkilioo... Ama hep aşırı kıskançtı, bu askerlikte olan birşey değil yani.. Ve arık son dönemlerde beni fazlasıyla yormaya başladı

canım bnmkide kıskanç yani, kıyafetlerime karışır önü açık olmasın falan filan erkeklerle muhattap olmamı istemez ki bunlar normal fakat gece olmamak şartıyla dışarı çıkmama falan laf etmiyor yanii kafa dağıt diyor özellikle askerde daha olumlu yaklaşıyor sanırım kişiden kişiye değişiyor dayan az kalmış geldiğinde burnundan fitil fitil getirirsin canımmm

bence askerde olmasının etkisi büyük seninkinde kıskançlığın hepp böyle değilse

Canım zaman zaman soyle yapsam nasıl olur ve boyle yapsam nasıl oluyor dıye denemelerde bulun senı kıskandıgında evet bence askerlıgın son gunlerı ve bence askerden sonra karar ver sımdı gayet relax olmalısın bence cunku gercekten son gunlerınız ve daralmaya patlamaya hazır bomba gıbı oluyor cıftler

askerlikten önce kıskançlığı çok fazlaydı ama askerliğin vermiş olduğu şu son günlerin sıkıntısıyla da herşeye laf edioo, askerlikten önce denemediğim yol kalmamıştı... zaten acele kararlar vermek istemiıorum, sabır diorum, son 46 gün daha sabır

burnundan getirme konusunda da, her defasında ona şunu söylüyorum : "şimdi senin padişahlık zamanın ama az kaldı, senin askerliğin asıl dönünce başlıo, çünkü padişahlığın son bulacak ve benim sultanlık devrim başlayacak, şu günler geçsin sen bir dön bak herşey nasıl değişiyor" bu sözlerimden tırstığını söylüo ben hiç dönmiiim böyle iyi dio, 2 gün dikkat edio ama 3. gün yine aynı işte... Şafak sıkıştırıo bahanesi altına sığınıo ama görcek o gelince benim sıkıştırmam daha mı iyi oluo bakalım

30 mart çabuk gel
bende yarımı karsılayayımm.tuhaf oldum yazdıklarını okuyunca.gözünüz aydın ne guzell..

elifcim yaşadığın duyguları öyle güzel anlatmışsın ki yüreğine sağlık cnm... İnş bu son ayrılığınız olur, inş tez zamanda bizde o günleri görürüz

Gözünüzaydın çok güzel anlatmışsınız duygularınızı rabbim birdaha ayrılık göstermesin bizlere en kısa sürede bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah

Sağolunn, iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar.. darısı sizin başınıza zaman su gibi akıp geçsin askerleriniz biran önce gelsin..

Bu arada akşam sayfaları hızlı hızlı geçerken senin mesajların gözüme ilişti Hilalimm
ne o yine ayrılık felan yazmışsınn kuzumm :44:

Okurken yüzümde nasıl bir gülümseme oluştu bilemezsin.Canım yaa en güzeli de emeklerinizn karşılığını almış olmanız.O kavuşma anı ne güzeldir kimbilir.Bi de 1 sene görmemenin ardından daha da başka olmuştur eminim.Gözün aydınnn allah başka ayrılıklar göstermesin bundan sonra

Birde askerlerinizin üzerine gitmeyin kızlar.. orda neler yasıyor gerçekten bilmiyorsunuz.. benimki geldi cok şükür iyi ama hala dışarıya burdaki hayata alışmaya çalışıyor.. bazen beni kızdırıyor mesaj atıyorum cvp vermiyor bakmayı unutuyo vs... face girip ordamısın yazıyo bana şaşkın cep tel.den mesaj yazmak aklına gelmiyor alışkanlık...

Amiinnn..canım Sizde bu güzel anları yaşayacaksınız karamsar ümitsiz olmayın geçmez sanıyorsun ama zaman bir şekilde geçiyor.. Rabbim sizleride biran önce kavuştursun..

Elifffcim çok sevindim yaa yazdıklarını okuyunca fena halde duygulandım...Allah tamamına erdirsin inşallah...bizde ilk atışmamızı haftasonu gerçekleştrdik belki görmüşsündr...şimdi iyiyiz telefon göndercem ona haftasonları için dio ki artık dakka başı msj atarsn naptın napıosun deli edersn diyo bizimki bu sıra oduna bağladı hakkımzda hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…