Tanıdığım tanımadığımm.. şafağı azalmış, şafağın kucağına yeni düşmüş yarenler..
Sayfaları hızlı hızlı gectim gözden gecirdim.. ama tek tek alıntı yapamadım..:26:
Uzun ve sancılı inişli çıkışlı bir bekleyişti bizimkisi.. 1 Yıl ayrılığın ardındann Dün allahıma çok şükür kavustukk.. Sabah hiç heyecan yoktu hazırlanırkende öyle ama otogar'a giderken kalbim yerinden çıkacaktı.. Onun gelmesine 5 dk. kala otogarda olmama rağmen o 5 dk. gecmek bilmedi 15 aydan daha zor gecti sanki.. vee Otobüsü geldii.. o kapıdan indii.. öyle bir sarıldı ki..Çok Heyacanlıydı heyecandan titriyodu kalp atıslarımız nerdeyse dısarıdan duyulacaktı.. Evde ailesini gördükten sonra yemeğe çıktık ikimiz.. Gözünü kırpmadan uzun uzun aşkla bana bakıyoduDedim iyi misin? Hiç olmadığımm kadar dedi rüyada gibiyimm ve sen cok farklı geliyosun herzamankinden çok daha güzelsin dedi aşkım Utandımm.. onun o bakışlarını görmek söylediklerii.. 15 ay beklediğime değer.. Çook güzel bir duygu kızlar rabbim tüm bekleyenlere biran önce yaşatsın..
Tanıdığım tanımadığımm.. şafağı azalmış, şafağın kucağına yeni düşmüş yarenler..
Sayfaları hızlı hızlı gectim gözden gecirdim.. ama tek tek alıntı yapamadım..:26:
Uzun ve sancılı inişli çıkışlı bir bekleyişti bizimkisi.. 1 Yıl ayrılığın ardındann Dün allahıma çok şükür kavustukk.. Sabah hiç heyecan yoktu hazırlanırkende öyle ama otogar'a giderken kalbim yerinden çıkacaktı.. Onun gelmesine 5 dk. kala otogarda olmama rağmen o 5 dk. gecmek bilmedi 15 aydan daha zor gecti sanki.. vee Otobüsü geldii.. o kapıdan indii.. öyle bir sarıldı ki..Çok Heyacanlıydı heyecandan titriyodu kalp atıslarımız nerdeyse dısarıdan duyulacaktı.. Evde ailesini gördükten sonra yemeğe çıktık ikimiz.. Gözünü kırpmadan uzun uzun aşkla bana bakıyoduDedim iyi misin? Hiç olmadığımm kadar dedi rüyada gibiyimm ve sen cok farklı geliyosun herzamankinden çok daha güzelsin dedi aşkım Utandımm.. onun o bakışlarını görmek söylediklerii.. 15 ay beklediğime değer.. Çook güzel bir duygu kızlar rabbim tüm bekleyenlere biran önce yaşatsın..
Gözün aydın tekrardan canım, ne güzel haberlerle dönmüşsün... İşte bu...
Darısı bizim başımıza nasıl geçecekse dört buçuk ay artık
öle deme ama hesnam zaten günledir yine bunalım modundayım, elbet geçecek bizim de geçecek, yeni şafakların da zamanı geçecek
Sanmıyorum canım tabi evli olmadığım için bilemiyorum da :26:kızlar size burda bi konu açayım : "Erkeklerin aşırı kıskançlığı evlenince azalır mı?" Biter mi demicem çünkü huy çıkmaz, sadece törpülenip azalabilir bence... Yada evliliğin vermiş olduğu yaşantı ile azalabilir...
Sizce?
kızlar size burda bi konu açayım : "Erkeklerin aşırı kıskançlığı evlenince azalır mı?" Biter mi demicem çünkü huy çıkmaz, sadece törpülenip azalabilir bence... Yada evliliğin vermiş olduğu yaşantı ile azalabilir...
Sizce?
kızlar size burda bi konu açayım : "Erkeklerin aşırı kıskançlığı evlenince azalır mı?" Biter mi demicem çünkü huy çıkmaz, sadece törpülenip azalabilir bence... Yada evliliğin vermiş olduğu yaşantı ile azalabilir...
Sizce?
Sizce?
aşırı kıskanç ve sanırım askerde olmasının vermiş olduğu sıkıntıda etkilioo... Ama hep aşırı kıskançtı, bu askerlikte olan birşey değil yani.. Ve arık son dönemlerde beni fazlasıyla yormaya başladı
aşırı kıskanç ve sanırım askerde olmasının vermiş olduğu sıkıntıda etkilioo... Ama hep aşırı kıskançtı, bu askerlikte olan birşey değil yani.. Ve arık son dönemlerde beni fazlasıyla yormaya başladı
30 mart çabuk gelbende yarımı karsılayayımm.tuhaf oldum yazdıklarını okuyunca .gözünüz aydın ne guzell. .
İnşallah yoluna girer her şey kızlarr..benm de tek yapmam gereken olgunluğa ermek ilişkide artık ve sakinliğimi koruyabilmekk, başarıcam ben de eminim..şu an çok fena hastayım,işten eve geldim yani..gelişmeleri anlatcam kendime gelince ama sizlerin de sayesinde iyiym artık çok teşekkür ederim hepinize
Ah elifcimmm ne mutlu oldum okuyuncaaaaa...harika yaa Allah bozmasın şekerimmÇok güzel ya çok güzel maşallahh
Allah sabır versin canım son günler ya iyce zorluyo sanırım sabır sabır ya sabırr
elifcim yaşadığın duyguları öyle güzel anlatmışsın ki yüreğine sağlık cnm... İnş bu son ayrılığınız olur, inş tez zamanda bizde o günleri görürüz
Gözünüzaydın çok güzel anlatmışsınız duygularınızı rabbim birdaha ayrılık göstermesin bizlere en kısa sürede bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
Gözün aydın tekrardan canım, ne güzel haberlerle dönmüşsün... İşte bu...
Darısı bizim başımıza nasıl geçecekse dört buçuk ay artık
Canım ne güzel ne güzel maşşallahDaha alışmaya çalışıyordur sabah erken kalklmak yok tanımadığı insanlar yok özlem yok ne güzellllllllll
Bizimkilerde değer inşallah canım darısı tüm bekleyenlerin başına
Okurken yüzümde nasıl bir gülümseme oluştu bilemezsin.Canım yaa en güzeli de emeklerinizn karşılığını almış olmanız.O kavuşma anı ne güzeldir kimbilir.Bi de 1 sene görmemenin ardından daha da başka olmuştur eminim.Gözün aydınnn allah başka ayrılıklar göstermesin bundan sonra
Birde askerlerinizin üzerine gitmeyin kızlar.. orda neler yasıyor gerçekten bilmiyorsunuz.. benimki geldi cok şükür iyi ama hala dışarıya burdaki hayata alışmaya çalışıyor.. bazen beni kızdırıyor mesaj atıyorum cvp vermiyor bakmayı unutuyo vs... face girip ordamısın yazıyo bana şaşkıncep tel.den mesaj yazmak aklına gelmiyor alışkanlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?