Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haklısın canım biraz fazla ilgi alaka bekliyoruz sanırım bazeen.
Amiinnn..canım Sizde bu güzel anları yaşayacaksınız karamsar ümitsiz olmayın geçmez sanıyorsun ama zaman bir şekilde geçiyor.. Rabbim sizleride biran önce kavuştursun..

Amin canım bizim daha çok var ama inşallah bizim kavuşma günümzde sen de burda olur bizim mutluluğumuza ortak olursunn

gözün aydın canım... maşallah allah bi daha ayırmasın.. inşallah darısı bizlere

Yavrum bak o öyle diyosa hiç üstünde durma geç,üstüne düşyükçe daha kötü olucak çünkü

gözün aydın darısı başımıza inşallah.

senın askerın 91/4 dımı canım benımkı devre kaybı gıttı yoksa oda gelmıstı pofff

kuzum bir şey demiyorum ki kendi kendine sıralıyo valla :=)

bızımkı de ılk çarsıya ıkardı benı gorur ordan gezmeye gıderdı hatta derdım bune ya herseyı toplumu yapıyorsunuz sız.beraber gezerler otururlar falan.neyse ustune gıtmedım bır kac çarsı bole gezdı falan sonraaa ıs degıstı yapacak bırşey kalmayınca özlem de artıncaa baktım sabah kahvaltısını yapmadan ınternet kafeye gelmıs sırf bos masa bulmak ıcın hemde ılla arkasında duvar olan koseye otururdu neymıs mıllet benı gormesınmıs.sabah 10 dan öglen 2.5 kadar benle nette konusuyor son çarsımız nasıpse bıttı darısı sızlerın basına kızlar..:26:su 11 gunde bır geceydııı çabuk ve hızlı sekılde

400 küsür geçmiş canım 11 de geçer yani...valla bu askerlik çok tuhaf bi dediği bi dediğini tutmuyo bazen nabza göre şerbet olayı da yani bi yere kadar artık bugün ben seni anlayamıyorum ne demek istediğini dedim...geçen çarşı olayında da aynen bana öyle yaptı yazdığın gibi 1 ay sonra dağıtıma gelcek alcam ifadesini o zaman

Valla evlenenler bana genelde azalır diyorlar kuşum ayrıca benimki de beter yani mesela, arkadaşımın evnde kalmama sıcak bakan birisi değl pek, hadi oldu da kaldım mecburiyetten o d abaşka ilde falan, oldukça rahatsız lur her an takip eder, eve kimse geldi mi gitti mi falan...mesela gelinlik işi için sen yener bi şey demez demiştin o bile iyi yani, benmki karışır ve izin vermez bile strapleze..yani kafana çok takmam fıstığım askerde diye abartıyor da olabilir

Evet benmki de öyle işte, hava kararması onun sinirlenmesine yetiyor mesela kızlarla olduğum sürece de gündüz çıkmamı çok abartmadıkça pek sorun etmez..ama akşam yokkkk :)

Gene bi kudurdum yavrucum ama duruldum bugn iyiyim gelişmeleri uzunca yazcam..sen keyfini çıkar kavuşmanın meleğim, çok mutluyum snein için gerçektenn

Anca alışır kız kolay mı, ah ah darısı tüm bekleyenlerin başına

selam canlarrrr arkadasa geldim gene yazayım dedim...geçmişi yarım yamalak okudum çünkü Tuanayla ilgileniyorum bi yandan

Hesnamm canım ugramaz olur muyum kuzum her fırsatta geliyom canım.internetim yok.korayın telefonda da yok bi süredir.buraya geldikçe giriyom işte.öpüyorum çok cnm

tubişim,nilüferim,hilalim,duygum,ebrum ve diger herkess hepinizi çokkk öpüyorum canlar.bende iş falan bakıyorum.görüştügüm biyer var haber bekliyorum falan.eşimde kovalıyo bi yandan iş.hakkımızda hayırlısı artık.fırsat buldukça giriyorum.evde net yok biliyonuzhepinizi çok öpüyoum Allaha emanet olun

Hepinize ayrı ayrı benim her anımda yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar...
Dün ben ayrılık mesajı attıktan sonra bi mesaj daha attım yazmıştım, işte ondan hem çok nefret ettiğimi hem de onu çok sevdiğimi belirten çıkmazda olduğumu anlatan bi mesaj, ve bana yardımcı olmasını istedim. Bu mesaj üzerine aradı beni akşam, sonra konuşalım şimdi müsait değil ortam dedi, nöbetteydi, gece aramayınca o ben aradım uyuycaktım, biraz da hastaydım, başkasıyla görüşüyordu, 10 dk sonra tekrar aradım yine..... sonra beni aradı, ya dedi amcamla konuşuyorum merak etme diye aradım konuşcaz dedi, mutlu oldum çünkü konuşmasını bölüp beni düşünmüştü...
Sonra aradı yine..konuştuk biraz... meseleleri tam halledemedik aslında yani sadece yanlış anlıyorsun beni çok dedi, ve bi kaç açıklama yaptı kırıldığım konularla ilgili.. ben de onu anladığımı söyledim, hatta dün burda da konuştuk ya çok üstüne gitmem şu an gereksiz diye kafamda hep düşündüm ve hiç bi şeyi uzatmadım, en azından kendine göre açıklamaları vardı ve ben de ikna olmuş gibi yaptım, ve ona da dedim ki: şimdi bazı kararlar vermek için yanlış bi zaman ve ben de sadece yazdığım o kelime "ayrılık" için pişmanım, onun dışında kırgınlıklarım gerçek ama cidden dedim şu an yalış..beklentilerimi düşürmeliyim senden döndüğünde de biraz güzel bi şeyler yaşamalıyız, çnkü dedim ben yanyanayken de böyle miydik, unuttum gerçekten, seni de bunalttım sen beni kırdıkça kendimi de mahvettim...çok kötü oluyo ama dayancam ve daha sakin olmaya çalışcam dedim. Tamam dedi, ama bak cidden kırılcak bi şey de yok dedi...ki o anda amir geldi uzatamadık...ama mesajımı çok kaale almadığını okuyup hemen sildiğini söyledi, içinde ayrılık geçtiği için ben de sevindim buna.
sonra tekrar aradı, sen uyu geç oldu,erken kalkcaksın, kafana takcak bi şey yok tamam mı hayatım uyu güzelce dedi, ben o an yine yelkenleri indirdim tabi, ezdi beni, ben ona diyemyorum bunu askerde olan o olmasına rağmen...
Ama kafama koydum kızlar, sabah mesela aramış grmemişim, evden çıkınca aradım, nöbetten gelmşti, uyumaya geçmiş, açtı ama konuşamadı düzgünce ben de tamam canım hadi sen uyu dedim ben de işe gidiyorum dedim kapattım, anlayışsızlıktır belki eskiden yaptığım ama 2 dk da olsa konuşalım istiyorum normalde, uyuycaksın zaten yani saatlerce benle konuş demiyorum ama kırılırdım ve söylenirdim mesaj atar kırardım, ama yapmadım...kapattım ve yoluma gittim eğer her seferinde böyle yapailirsem harika olcak...
Bugün de konuştuk aradı gene öğlen uyanınca..gayet iyiydik sadece o mesaj falan konuları konuşmak istemediğini söyledi ısrar etmedim, tamam canım dedim gene, ne kadar anlayışlıyım dimi Böyle yani kızlar..cidden herkesin aşağı yukarı aynı sıkıntıları olduğunu görünce özellikle nilünün :) ben de anlayışla çözceğimi düşünüp daha iyiyim şimdi....ama ben de ona hep diyorum şimdi askerdesin diye çekiyorum da gelince görcen sen Herkese tekrar teşekkürler bacılar baya uzun yazmışım yahu

Son düzenleme:

Razişşş çok özledim seniii ben de seni çok öpüyorum, inşallah gönlüne göre bi iş bulursun, biz de buralarda gitgellerle boğuşuyoruz ama bi arada olmak çok iyi geliyor Allah'a emanet ol kocaman öptümmm

Canımmm inan çok sevindim ufak ufak halolur işte nazar değmesinnn =) benimkide erkeklerle dura dura odunlaştı bakalım nolcak ...haftasonu telefon derdine düşmüştü bende buldm telefn sen paranı harcama dedm içeride sokma emanet gibi bişe ayarlarz hafsonları knşrz dedim bak ne güzel sevinmesi lazım dime ne dedi biliomusun artık haftasonu nerdesn naptın ne ettn diye bütün gün msj atarsn diye güldü ben de ben seni anlayamıyorm cidden dedim

Çok sağol begüşcüm...
ya bu erkekler askerdeyken neye ne tepki vercekleri hiççç belli olmuyor ama yolun bu kadar başındayken her şeyi bu kadar üsteleme kuşum sen, sen istedin diye aldım yolladm dersin çok istiyosan ya da madem öyle dedi, öyle düşünüyosan kullanmayalım peki o zaman de ne biliyim cidden üstüne gitme, şu an nası bi psikolojide olduğunu bilemezsin gerçekten...geceleri kabuslar bile görüyor olabilir ben bizzat şahit oldum yani, özellikle acemilikte her şeyin başı olduğu için biraz rahat bırakmalısın, çok özlüyosun deliriyosun hep haber almak istiyosun biliyorum ama sakin olmalısın şu an...
çıksın gezsin bıkacak emin ol, özleyecek seni zaten kendi dah afazla görmek istiycek,şu anda görmek istiyor ama ortama da uymaya çalışıyor, bütün gün o adamlarla beraber olması zaten onalrla çıkmasının nedeni belki de dalga geçcek tipler ya da başka bi şey haklısın önemli mi bizim için dalga geçmeleri umrunda olmasın di mi? ben de öyle derim ama erkeklerin ve özellikle askerlerin de kafası daha farklı çalışıyo işte sakin ol şekerim,alışcak elbet o da..

Son düzenleme:

begümcüm seninkide ayrı bir alem biz ustadayız hala telefon kullanmıyoruz herkes kullanıyo biz kulanmıyoruz çünkü ceza alanlar var yakalanınca sıkıntı ben sıkıştırmıyorum hiç daha acemidesiniz bu kadar üsteleme sevgilini
onun öyle demesi yanlış ama sende çok sıkıyosun bence

kendi diyo tamam mı telefon da telefon daha pazar günü aryştaydı yani şimdi farklı ben anlamıyorum seni dedim zaten hakikaten öyle yani ben başından beri boşver telefonu riske girme diyen benimmm...eğer kullancaksanda haftasonu kullan diyorum kalkıp artık dakka başı msj atarsn naptın ne ettin diye diyo ya benle knşmak kasıyo galiba adamı iyice odunlaştı diyorum ya 40 gündür problem yoktu şimdi bi tuhaf...ya orası çok rahat inan ki normal eğitimler onlarda olmasa tatilde dicem yani birazcıkta sıkıntı görsünler sivil hayatın kıymetini anlasınlar orası ana kucağı değil asker ocağı ...kısmetse 10 gün sonra belki gidicem gel de diyo kulaklarından çekcem kim kimi acaba dedm bende sanki napıosam ben haftasonu benle az daha konş dedm battı

kuzucum yanlş anlaşıldı ben üstelemiyorum ki kendi pazar günü telefon arayşına girdi bulamamş ama pahalıyımş bende madem çok istiosn ben gönderiyim sana dedm ama içeri sokma dedim hatta haftasonları konşalım emanetçiler varmş orada onun üstüne dedi ki artık habire msj atarsn diye naptın nerdesn napıosn diye dedi bende ben seni anlayamıyorm dedim ...ben hatta hiç telefona gerek yok zaten 1 ay kaldı gelcen dedm o da benle konşmk istemiomsn demşti geçen hafta bugünde böyle dedi...

çok sevindim canım olması gerekende buydu.. bu kadar emek verilmiş bi ilişki böyle bitemezdi.. sende çok güzel davranmışsın.. inşallah tamamen çözersiniz sorunlarınızı.. bi dahada ayrılık sözü geçmez aranızda

canım sen haklısın bence sonuna kadar..yani sana zaman ayrıması şarttı tüm sorunlarınız burdan çıktı sanırım
benimkide çok rahat acemiliktede rahattı canım ama kullanmadık gerek duymadık sen haklısın ama bırak kullanmasın boşver emin ol daha çok tartışrsınız sürekli iletişim halindeysen

istemiyorum diyince de benle konşmak istemiosun oldu burda olsa ne halin varsa gör o zaman derdm ama diyemiosn işte bi dediği bi dediğini tutmuyo ilk zamanlar böyle değildi ya bi haftadır dengesizleşti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…