istemiyorum diyince de benle konşmak istemiosun oldu burda olsa ne halin varsa gör o zaman derdm ama diyemiosn işte bi dediği bi dediğini tutmuyo ilk zamanlar böyle değildi ya bi haftadır dengesizleşti ...
kendi diyo tamam mı telefon da telefon daha pazar günü aryştaydı yani şimdi farklı ben anlamıyorum seni dedim zaten hakikaten öyle yani ben başından beri boşver telefonu riske girme diyen benimmm...eğer kullancaksanda haftasonu kullan diyorum kalkıp artık dakka başı msj atarsn naptın ne ettin diye diyo ya benle knşmak kasıyo galiba adamı iyice odunlaştı diyorum ya 40 gündür problem yoktu şimdi bi tuhaf...ya orası çok rahat inan ki normal eğitimler onlarda olmasa tatilde dicem yani birazcıkta sıkıntı görsünler sivil hayatın kıymetini anlasınlar orası ana kucağı değil asker ocağı ...kısmetse 10 gün sonra belki gidicem gel de diyo kulaklarından çekcem kim kimi acaba dedm bende sanki napıosam ben haftasonu benle az daha konş dedm battı
çok sevindim canım olması gerekende buydu.. bu kadar emek verilmiş bi ilişki böyle bitemezdi.. sende çok güzel davranmışsın.. inşallah tamamen çözersiniz sorunlarınızı.. bi dahada ayrılık sözü geçmez aranızda
askerlik valla canım bişey diyemicem
benimkinde olmuyo dengesizlikler şükür de valla burda çok okuyorum yani sen yine sakin davran canım
sesimi çıkartmıyorum zaten ne dese tamama bağladık :)
Canım haklısın zaten seni haksız gören kimse yok merak etme ama sadece bırak öyle diyosa öyle olsun, sen üsteledkçe ters teper belki, şaka yaptı belki de aman her dk mesaj atarsın artık diye güldü ama senin kırılcanı bilemedi tabi her erkek gibiakışına bıral tatlım nası isterse öyle olsun ona da kolay değil ne kadar rahat dersen de istediği yerde değil sonuçta, belki o da senin yanında olmaya can atıyo ama yapamıyo,onlarn özlemi farklı boşver çok takılma..gidince knuşursunz
Çok teşekkür ederimm tatlımmamin Allah hçbirimize ayrılık vermesin, kavuşmak varkenn.. İnşallah bundan sonra da böyle davranabilirim, çok sıkılıyorum kavgalardan, sakin kalsak ne güzell..
Hepinize ayrı ayrı benim her anımda yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar...
Dün ben ayrılık mesajı attıktan sonra bi mesaj daha attım yazmıştım, işte ondan hem çok nefret ettiğimi hem de onu çok sevdiğimi belirten çıkmazda olduğumu anlatan bi mesaj, ve bana yardımcı olmasını istedim. Bu mesaj üzerine aradı beni akşam, sonra konuşalım şimdi müsait değil ortam dedi, nöbetteydi, gece aramayınca o ben aradım uyuycaktım, biraz da hastaydım, başkasıyla görüşüyordu, 10 dk sonra tekrar aradım yine..... sonra beni aradı, ya dedi amcamla konuşuyorum merak etme diye aradım konuşcaz dedi,mutlu oldum çünkü konuşmasını bölüp beni düşünmüştü...
Sonra aradı yine..konuştuk biraz... meseleleri tam halledemedik aslında yani sadece yanlış anlıyorsun beni çok dedi, ve bi kaç açıklama yaptı kırıldığım konularla ilgili.. ben de onu anladığımı söyledim, hatta dün burda da konuştuk ya çok üstüne gitmem şu an gereksiz diye kafamda hep düşündüm ve hiç bi şeyi uzatmadım, en azından kendine göre açıklamaları vardı ve ben de ikna olmuş gibi yaptım, ve ona da dedim ki: şimdi bazı kararlar vermek için yanlış bi zaman ve ben de sadece yazdığım o kelime "ayrılık" için pişmanım, onun dışında kırgınlıklarım gerçek ama cidden dedim şu an yalış..beklentilerimi düşürmeliyim senden döndüğünde de biraz güzel bi şeyler yaşamalıyız, çnkü dedim ben yanyanayken de böyle miydik, unuttum gerçekten, seni de bunalttım sen beni kırdıkça kendimi de mahvettim...çok kötü oluyo ama dayancam ve daha sakin olmaya çalışcam dedim. Tamam dedi, ama bak cidden kırılcak bi şey de yok dedi...ki o anda amir geldi uzatamadık...ama mesajımı çok kaale almadığını okuyup hemen sildiğini söyledi, içinde ayrılık geçtiği için ben de sevindim buna.
sonra tekrar aradı, sen uyu geç oldu,erken kalkcaksın, kafana takcak bi şey yok tamam mı hayatım uyu güzelce dedi, ben o an yine yelkenleri indirdim tabi, ezdi beni, ben ona diyemyorum bunu askerde olan o olmasına rağmen...
Ama kafama koydum kızlar, sabah mesela aramış grmemişim, evden çıkınca aradım, nöbetten gelmşti, uyumaya geçmiş, açtı ama konuşamadı düzgünce ben de tamam canım hadi sen uyu dedim ben de işe gidiyorum dedim kapattım, anlayışsızlıktır belki eskiden yaptığım ama 2 dk da olsa konuşalım istiyorum normalde, uyuycaksın zaten yani saatlerce benle konuş demiyorum ama kırılırdım ve söylenirdim mesaj atar kırardım, ama yapmadım...kapattım ve yoluma gittim eğer her seferinde böyle yapailirsem harika olcak...
Bugün de konuştuk aradı gene öğlen uyanınca..gayet iyiydik sadece o mesaj falan konuları konuşmak istemediğini söyledi ısrar etmedim, tamam canım dedim gene, ne kadar anlayışlıyım dimiBöyle yani kızlar..cidden herkesin aşağı yukarı aynı sıkıntıları olduğunu görünce özellikle nilünün :) ben de anlayışla çözceğimi düşünüp daha iyiyim şimdi....ama ben de ona hep diyorum şimdi askerdesin diye çekiyorum da gelince görcen sen Herkese tekrar teşekkürler bacılar baya uzun yazmışım yahu
Hepinize ayrı ayrı benim her anımda yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar...
Dün ben ayrılık mesajı attıktan sonra bi mesaj daha attım yazmıştım, işte ondan hem çok nefret ettiğimi hem de onu çok sevdiğimi belirten çıkmazda olduğumu anlatan bi mesaj, ve bana yardımcı olmasını istedim. Bu mesaj üzerine aradı beni akşam, sonra konuşalım şimdi müsait değil ortam dedi, nöbetteydi, gece aramayınca o ben aradım uyuycaktım, biraz da hastaydım, başkasıyla görüşüyordu, 10 dk sonra tekrar aradım yine..... sonra beni aradı, ya dedi amcamla konuşuyorum merak etme diye aradım konuşcaz dedi,mutlu oldum çünkü konuşmasını bölüp beni düşünmüştü...
Sonra aradı yine..konuştuk biraz... meseleleri tam halledemedik aslında yani sadece yanlış anlıyorsun beni çok dedi, ve bi kaç açıklama yaptı kırıldığım konularla ilgili.. ben de onu anladığımı söyledim, hatta dün burda da konuştuk ya çok üstüne gitmem şu an gereksiz diye kafamda hep düşündüm ve hiç bi şeyi uzatmadım, en azından kendine göre açıklamaları vardı ve ben de ikna olmuş gibi yaptım, ve ona da dedim ki: şimdi bazı kararlar vermek için yanlış bi zaman ve ben de sadece yazdığım o kelime "ayrılık" için pişmanım, onun dışında kırgınlıklarım gerçek ama cidden dedim şu an yalış..beklentilerimi düşürmeliyim senden döndüğünde de biraz güzel bi şeyler yaşamalıyız, çnkü dedim ben yanyanayken de böyle miydik, unuttum gerçekten, seni de bunalttım sen beni kırdıkça kendimi de mahvettim...çok kötü oluyo ama dayancam ve daha sakin olmaya çalışcam dedim. Tamam dedi, ama bak cidden kırılcak bi şey de yok dedi...ki o anda amir geldi uzatamadık...ama mesajımı çok kaale almadığını okuyup hemen sildiğini söyledi, içinde ayrılık geçtiği için ben de sevindim buna.
sonra tekrar aradı, sen uyu geç oldu,erken kalkcaksın, kafana takcak bi şey yok tamam mı hayatım uyu güzelce dedi, ben o an yine yelkenleri indirdim tabi, ezdi beni, ben ona diyemyorum bunu askerde olan o olmasına rağmen...
Ama kafama koydum kızlar, sabah mesela aramış grmemişim, evden çıkınca aradım, nöbetten gelmşti, uyumaya geçmiş, açtı ama konuşamadı düzgünce ben de tamam canım hadi sen uyu dedim ben de işe gidiyorum dedim kapattım, anlayışsızlıktır belki eskiden yaptığım ama 2 dk da olsa konuşalım istiyorum normalde, uyuycaksın zaten yani saatlerce benle konuş demiyorum ama kırılırdım ve söylenirdim mesaj atar kırardım, ama yapmadım...kapattım ve yoluma gittim eğer her seferinde böyle yapailirsem harika olcak...
Bugün de konuştuk aradı gene öğlen uyanınca..gayet iyiydik sadece o mesaj falan konuları konuşmak istemediğini söyledi ısrar etmedim, tamam canım dedim gene, ne kadar anlayışlıyım dimiBöyle yani kızlar..cidden herkesin aşağı yukarı aynı sıkıntıları olduğunu görünce özellikle nilünün :) ben de anlayışla çözceğimi düşünüp daha iyiyim şimdi....ama ben de ona hep diyorum şimdi askerdesin diye çekiyorum da gelince görcen sen Herkese tekrar teşekkürler bacılar baya uzun yazmışım yahu
400 küsür geçmiş canım 11 de geçer yani...valla bu askerlik çok tuhaf bi dediği bi dediğini tutmuyo bazen nabza göre şerbet olayı da yani bi yere kadar artık bugün ben seni anlayamıyorum ne demek istediğini dedim...geçen çarşı olayında da aynen bana öyle yaptı yazdığın gibi 1 ay sonra dağıtıma gelcek alcam ifadesini o zaman
ne bilim valla bende anlamadım ne dese tamam diyorum zaten ... inşallah canım gidersem halolcak hoş çok büyük bi sorun yok ortada o bazı şeylere takmş durumda da bakalım yüzyüze daha farklı oluyo...
çok sevindim kelebeğimemin ol sen böyle davrandıkça ondan daha olumlu tepki alacaksın ve olumlu tepki aldıkçada sen daha mutlu olarak ister istemez sakin kalmayı öğrenceksin..hep mutlu olun inşallah
canimmmm cok sevindim duzelmenizehep boyle devam et bak ne guzell bence bole cok guzel devam eder
canım cok sevındım adınıza.sabırlı olmalısın ve bırazda sakin.senı aradıgında huzur bulmalı devamlı kavga oldugunda elı telefona gıtmıcektır.bak bız 441 gun dur cep telefon kullanmadık özel hat aldım onu aramak rahat konusmak ıcın ankesorden konusuyoruz.cep telefonu hafta sonu carsıya cıkınca alıyor yanına.bunun kıymetını bılın.cok zorluk olur ordakı komutanın canı sıkılır çarsı keser.veya bırının sucunu butun kogus ceker.yerı gelıyor kufurler havada ucusuyor ama seslrını bıle cıkaramıyorlar.100 gunun kalmıs zaten cogu gıtmıs azı kalmıs o kadar cefasını cektın bekledın nıye mıllet sefasını sursunkı.bende ayrıldıgımda mıllet dedı 60 gun kalmıs sen ıyımısın ne yapıyorsun 13 ay bekledınde 2 ay neden yanı dedım onu uyardım aylarca bak benı ara ara ıyı degılım bn ankaraya gıtmek ıstedım gelme dedı gormem lazımdı.sogukluk oluyor dedım ama oralı olmadı dedım.sımdı yalvarıyor tamam arıcam soz dıye ama o zaman lar yapıcaktı dıye restı cektım.ama duzeldı ıste sansı verdım ona bakalım sonumuz hayır olsun neler olucak..:26::26:
İyi akşamlarr uuuu hatunlar neler olmuş böyle koyuu bir sohbete dalmışsınız hilaaal sevindim sorunlarnızı çözüyor olmanızaaa
Kızlaarr canım sıkılıyooorr.. içim daralıyor..
Noluyoorrrr elifcimm meleğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?