Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istemiyorum diyince de benle konşmak istemiosun oldu burda olsa ne halin varsa gör o zaman derdm ama diyemiosn işte bi dediği bi dediğini tutmuyo ilk zamanlar böyle değildi ya bi haftadır dengesizleşti ...

askerlik valla canım bişey diyemicem
benimkinde olmuyo dengesizlikler şükür de valla burda çok okuyorum yani sen yine sakin davran canım

Canım haklısın zaten seni haksız gören kimse yok merak etme ama sadece bırak öyle diyosa öyle olsun, sen üsteledkçe ters teper belki, şaka yaptı belki de aman her dk mesaj atarsın artık diye güldü ama senin kırılcanı bilemedi tabi her erkek gibi akışına bıral tatlım nası isterse öyle olsun ona da kolay değil ne kadar rahat dersen de istediği yerde değil sonuçta, belki o da senin yanında olmaya can atıyo ama yapamıyo,onlarn özlemi farklı boşver çok takılma..gidince knuşursunz

Çok teşekkür ederimm tatlımm amin Allah hçbirimize ayrılık vermesin, kavuşmak varkenn.. İnşallah bundan sonra da böyle davranabilirim, çok sıkılıyorum kavgalardan, sakin kalsak ne güzell..

ne bilim valla bende anlamadım ne dese tamam diyorum zaten ... inşallah canım gidersem halolcak hoş çok büyük bi sorun yok ortada o bazı şeylere takmş durumda da bakalım yüzyüze daha farklı oluyo...

çok sevindim kelebeğim emin ol sen böyle davrandıkça ondan daha olumlu tepki alacaksın ve olumlu tepki aldıkçada sen daha mutlu olarak ister istemez sakin kalmayı öğrenceksin..hep mutlu olun inşallah

canimmmm cok sevindim duzelmenize hep boyle devam et bak ne guzell bence bole cok guzel devam eder

senın kı kaç gundur acemılıkte bızımkı 30 gun falan manısada yaptı ole dagıtıma gelmıstı.ılk aylar ne krızler gecırdımm ılk ankaraya gıttı benı perşembeden perşembye arıyor actım agzımı yumdum gozumu acımam vala ben burda neler cekıyorum tamam terör bolgesınde degıl ankarada ama sesını duymaya ıhtıyac duyuyorum araya sogukluk gırıcek dıye ödüm kopuyordu.dedım sen kendını şartladın galıba perşembeyı benım bu sozume kızdı 13 gun aramadı en uzun gundu bu gun ve ben sınava gırecektım aramadı benı.unutmus megerse.sonra ertesı gun aradı dedı unuttum sınavı kusura bakma ne yanı sınavı duymasan daha kac gun beklıcektın.dedı normalde 15 gun aramıcaktım peki 15 gun sonra bıraktıgın yerde benı bulabılecegınımı sanıyordun dedım.zaten ondan korktugum ıcın aradım dedı.neyse cok korkmustum kafasında bıtırdı falan dıe konusmaları sıcaktı bende uzatmadım.o perşembeyı bıraktı ama sonra 3-4 gunde bır aramaya başladı.cok sukur son 3 aydır her akşam arıyor.

canım cok sevındım adınıza.sabırlı olmalısın ve bırazda sakin.senı aradıgında huzur bulmalı devamlı kavga oldugunda elı telefona gıtmıcektır.bak bız 441 gun dur cep telefon kullanmadık özel hat aldım onu aramak rahat konusmak ıcın ankesorden konusuyoruz.cep telefonu hafta sonu carsıya cıkınca alıyor yanına.bunun kıymetını bılın.cok zorluk olur ordakı komutanın canı sıkılır çarsı keser.veya bırının sucunu butun kogus ceker.yerı gelıyor kufurler havada ucusuyor ama seslrını bıle cıkaramıyorlar.100 gunun kalmıs zaten cogu gıtmıs azı kalmıs o kadar cefasını cektın bekledın nıye mıllet sefasını sursunkı.bende ayrıldıgımda mıllet dedı 60 gun kalmıs sen ıyımısın ne yapıyorsun 13 ay bekledınde 2 ay neden yanı dedım onu uyardım aylarca bak benı ara ara ıyı degılım bn ankaraya gıtmek ıstedım gelme dedı gormem lazımdı.sogukluk oluyor dedım ama oralı olmadı dedım.sımdı yalvarıyor tamam arıcam soz dıye ama o zaman lar yapıcaktı dıye restı cektım.ama duzeldı ıste sansı verdım ona bakalım sonumuz hayır olsun neler olucak..:26::26:

İyi akşamlarr uuuu hatunlar neler olmuş böyle koyuu bir sohbete dalmışsınız hilaaal sevindim sorunlarnızı çözüyor olmanızaaa

ne bilim valla bende anlamadım ne dese tamam diyorum zaten ... inşallah canım gidersem halolcak hoş çok büyük bi sorun yok ortada o bazı şeylere takmş durumda da bakalım yüzyüze daha farklı oluyo...

Aynen yüzyüze farklı olu ryelkenler inerrr giderrr inşallah daha iyi olur her şey canım sıkma canını

çok sevindim kelebeğim emin ol sen böyle davrandıkça ondan daha olumlu tepki alacaksın ve olumlu tepki aldıkçada sen daha mutlu olarak ister istemez sakin kalmayı öğrenceksin..hep mutlu olun inşallah

Sağol buketcimm..sen de gene ayrı kaldın sanırım he ne zman bi dahaki buluşma ?? Allahım bana sabr versin şekerim ya zorlanıyorum ama alıştırcam kendimi sakinliğe, yoksa var ya kaç kere cırlardım bugünnn.. :)

canimmmm cok sevindim duzelmenize hep boyle devam et bak ne guzell bence bole cok guzel devam eder

İnşallahh gülşahcım inşallahh Hepimiz için geçerli inşallah ağzımızn tadı hep yerinde olurr

Ah şekerim ahh...hep işte bizi uğraştırcaklar önce ama hayırlısı olsun hakkımızda..tabi ki de bu saatten sonra ben askerlik yüzünden ayrılık istemem ama kısmet tabi. Eli telefona gitmemesi oldu tabi ama bizim genelde neden az arıyosun gibi sorunumuz olmadı, her gün zaten acemilikte bile arardı ankisörlüden şimdi de günde 3-4 kez yani kafamıza göre :) ama tabi kii kavgalar olmasa da brbirimizi hep huzurla arasakkk inşallah sizin de bi dah asıkıntı olmaz tatlım

İyi akşamlarr uuuu hatunlar neler olmuş böyle koyuu bir sohbete dalmışsınız hilaaal sevindim sorunlarnızı çözüyor olmanızaaa

Sağoll gözdecim, çözüyoruz yavaş yavaşş acelemiz yok saknlik öğreniyorumm sen nasılsınn

hilalcim, canım çok sevindim canım barışmanıza. zaten en başından belliydi ayrı kalamayacağın ve onun da tüm bunları sevmediğinden yapmadığı. sen böyle devam et canım, sabrının mukafatını kat kat alacaksın emin ol. emek olmadan sevgi olmuyor-muş

elifcim, gözün aydın canım. yazdıklarını okuyunca çok tuhaf oldum, çok duygulandım. o kadar güzel anlatmışsın ki; yaşasam ancak bu kadar etkilenirdim. Rabbim bir daha ayrılık göstermesin bizlere de mutlu kavuşmalar nasip olur inşallah Rabbim önce veriyor, sonra alıp götürüyor, sonra tekrar getiriyor. biz de bunlara bi üzülüp bi seviniyoruz. derler ya; Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş aynen o hesap...

tubişim, bebeğimmm ben azalacağını hiç sanmıyorum dua et ki katlanarak çoğalmasın mehmet bana ne dese beğenirsin... evlendiğimizde de şimdi yaptıklarını yapmaya kalkarsan (ne yapıyorsam sanki) çok dayak yersin benden danaya bak hele sen bazen kızdırmak için kendime mini şort, askılı badi alcam izmire geldiğimde öyle gezcem diyorum. odaya kilitlerim valla seni diyor aşırı olmamak şartıyla çok güzel şey sevdiğince kıskanılmak her şeyin fazlası zarar... abartırlarsa korkunç şeyler çıkabilir ortaya

raziş özlendin be canım daha sık uğramaya çalış lütfen bu arada tuna kim :44: kocişin nasıl?

Son düzenleme:

:92: 20.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...85 AskErimm1411...

…88 SeNLeYM…

... 99 kelebek.hill ...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...110 busafakbitmez...

… 131 H_İ_S …

…142 iboebru….

…153 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...153 esraa42...

....154 nesliiiiiiiiii...

…155 Brrk…

...155 OZGEGURUR...

...156 dilara1331

...157 kelebekd ...

…157 Kayra95...

…157 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....247 chidoshimedo....

...247 GRGR...

...247 mayamaya11

...247 tugbaoguzhan

...247 BerlD...

...247 svsaskim...

...247 kmleomer...

... 256 ED2006...

...278 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...336 xxIpekxx...

... 336 destinyeda...

...337 depresiffpolyanna...

...338 nesilll...

...340 tugcehayati...

...340 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...410 pekmez_akilli...

...410 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

20/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:…duygum = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:…holofira = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 61 TRABZON' ye selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…