Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım öyle oldu yine hasretlik çekiyoruz..tam tarih belli değil ona kalsa bu hafta gelicek ama ben biraz daha dur diyorum sonuçta onlarıda görmedi hiç ve burda işe başlarsa daha çok göremicek hem de izin kullanmadığımız için hala asker sayılıyo 4 nisanda kurtulcak o zaman askerlik şubesine kendi gidip evrak vermeliymiş e bi hafta için gel git yapmana gerek yok dedim..bakalım 4 nisandan sonra gelecek inşallah

Feridun Düzağaç - Sana Deliriyorum (2013) - YouTube
bak bebeğim gece paylaşmış bi de sözlerini yazmış..

Belki kadar uzağımda, belki de çok yakınsın
Hasretinden bıktım artık, nefesin lazım
Bana nefesin lazım..

Son düzenleme:

Sağoll canım inşallah sizlerde biran önce askerlerinize kavuşunn.. sizinde kavusma hikayelerinizi bekliyorumm ben hep buralardayımm

Sağoll canım inşallah sizlerde biran önce askerlerinize kavuşunn.. sizinde kavusma hikayelerinizi bekliyorumm ben hep buralardayımm
Gözün aydınnnnnnnnn inşallah bir daha ayrılık göstermez rabbim bizede bir an önce kavuşmayı nasip eder

ah kızçeler ah.. keşke bizim de sorunlarımız olsaydı... kavgalar edip kedi köpek gibi birbirimizi yeseydik... ama birlikte yürüyebilseydik... inanıp bi sürtüğe dönüşü olmayan yollara sokmasaydı bizi...tekrar yüzüme bakabilecek kadar kalabilseydi ... keşke canımı yaksaydı aylarca.. keşke öldürseydi hatta... ama bu kadar duyarsız bu kadar kör bu kadar NANKÖR olmasaydı...

birbirinizi kırmayın,üzmeyin...sevgi kolay kazanılmıyor...

Ahh be tubammm sabah sabah nerden çıktı şimdi bu

Ahh be tubammm sabah sabah nerden çıktı şimdi bu

Bi bilsem... Kavga edenleri ayrılıp ayrılıp barışanları görünce farkettim bi kere daha...Öyle bitmişiz ki ...Biz diye birşey kalmamış...Yeniden gelemez bana...Gelse kollarımı açamam... O kadar berbat bi durum ki... Ve öyle saçma...
Biz hiç küs uyumadık...Ne zaman tartışıp birbirimizi kırsak,telefonu kapatmadan gönül aldık...
Eğer gönül almadan kapadıysak teli ,uyuyamadık,dayanamadık ,aradık...
Her kim sebepse bu yaşananlara hakkımı helal etmiyorum..
Evet hayırlıymış böyle oldu , bitmesi iyi oldu... Ama bu şekilde bitmemeliydi...
Rüya gibiydi,kabus gibi bitti...

Anlıyorummm seni canımm.. ama yapma böyle sen güclü bir kızsın bu olayın en başından beriide hep öyleydin.. hayırlısı buymuşş bebeğimm başında anladın bari... neleri var senelerini harcıyorsun insana hic beklemediğin birşey yapıyor bitiyor.. Şimdi gecmişii düşünme yada bitmeseydi şöyle olurdu böyle olurdu diyip kendini üzme lütfen canımm..

Haklısın canım... Yok üzülmüyorum aslında...
Sonuçta daha önce de söylediğim gibi,hayatımı heba etmeyeceğim...
Rabbim hayırlısını verir herşeyin... Ona sığınıyorum,sürekli dua ediyorum ...
İçimi aydınlatması ,hakedenlerin hakettiklerini bulması için...

Sadece kavga edip birbirinizi gereksiz şeyler için kırmayın demek istiyorum

İşte benim tubamm buu
Hakedenler hakettiklerini layığını bulurlar canım sen allaha havale et.. Dua et bundan sonra seni böyle insanlarla karşılaştırmasınn.. Sen herseyin en iyisini en güzelini hakediyorsunn.. meleğimmmm

Sen de benim melekiimm Şımardım yine bak
Hehehe... Dua ediyorum yüreğimin sahibi geldiğinde sevebilecek kadar gücüm olsun..Yoksaaa kalan sağlar bizimdir yani

Şafak ; 4'15 - 15 gün sonra 400'leree bay bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…