hesna'm iyi geceler canımmm
Sağol buketcimm..sen de gene ayrı kaldın sanırım he ne zman bi dahaki buluşma ?? Allahım bana sabr versin şekerim ya zorlanıyorum ama alıştırcam kendimi sakinliğe, yoksa var ya kaç kere cırlardım bugünnn.. :)
hilalcim, canım çok sevindim canım barışmanıza. zaten en başından belliydi ayrı kalamayacağın ve onun da tüm bunları sevmediğinden yapmadığı. sen böyle devam et canım, sabrının mukafatını kat kat alacaksın emin ol. emek olmadan sevgi olmuyor-muş
elifcim, gözün aydın canım. yazdıklarını okuyunca çok tuhaf oldum, çok duygulandım. o kadar güzel anlatmışsın ki; yaşasam ancak bu kadar etkilenirdim. Rabbim bir daha ayrılık göstermesinbizlere de mutlu kavuşmalar nasip olur inşallah Rabbim önce veriyor, sonra alıp götürüyor, sonra tekrar getiriyor. biz de bunlara bi üzülüp bi seviniyoruz. derler ya; Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş aynen o hesap...
tubişim, bebeğimmm ben azalacağını hiç sanmıyorum dua et ki katlanarak çoğalmasınmehmet bana ne dese beğenirsin... evlendiğimizde de şimdi yaptıklarını yapmaya kalkarsan (ne yapıyorsam sanki) çok dayak yersin benden danaya bak hele sen bazen kızdırmak için kendime mini şort, askılı badi alcam izmire geldiğimde öyle gezcem diyorum. odaya kilitlerim valla seni diyor aşırı olmamak şartıyla çok güzel şey sevdiğince kıskanılmak her şeyin fazlası zarar... abartırlarsa korkunç şeyler çıkabilir ortaya
raziş özlendin be canım daha sık uğramaya çalış lütfenbu arada tuna kim :44: kocişin nasıl?
Gözün aydınnnnnnnnn inşallah bir daha ayrılık göstermez rabbim bizede bir an önce kavuşmayı nasip ederSağoll canım inşallah sizlerde biran önce askerlerinize kavuşunn.. sizinde kavusma hikayelerinizi bekliyorumm ben hep buralardayımm
Gözün aydınnnnnnnnn inşallah bir daha ayrılık göstermez rabbim bizede bir an önce kavuşmayı nasip eder
ah kızçeler ah.. keşke bizim de sorunlarımız olsaydı... kavgalar edip kedi köpek gibi birbirimizi yeseydik... ama birlikte yürüyebilseydik... inanıp bi sürtüğe dönüşü olmayan yollara sokmasaydı bizi...tekrar yüzüme bakabilecek kadar kalabilseydi ... keşke canımı yaksaydı aylarca.. keşke öldürseydi hatta... ama bu kadar duyarsız bu kadar kör bu kadar NANKÖR olmasaydı...
birbirinizi kırmayın,üzmeyin...sevgi kolay kazanılmıyor...
şafak 10 Balıkesir..
Ahh be tubammm sabah sabah nerden çıktı şimdi bu
Bi bilsem... Kavga edenleri ayrılıp ayrılıp barışanları görünce farkettim bi kere daha...Öyle bitmişiz ki ...Biz diye birşey kalmamış...Yeniden gelemez bana...Gelse kollarımı açamam... O kadar berbat bi durum ki... Ve öyle saçma...
Biz hiç küs uyumadık...Ne zaman tartışıp birbirimizi kırsak,telefonu kapatmadan gönül aldık...
Eğer gönül almadan kapadıysak teli ,uyuyamadık,dayanamadık ,aradık...
Her kim sebepse bu yaşananlara hakkımı helal etmiyorum..
Evet hayırlıymış böyle oldu , bitmesi iyi oldu... Ama bu şekilde bitmemeliydi...
Rüya gibiydi,kabus gibi bitti...
Haklısın canım... Yok üzülmüyorum aslında...Anlıyorummm seni canımm.. ama yapma böyle sen güclü bir kızsın bu olayın en başından beriide hep öyleydin.. hayırlısı buymuşş bebeğimm başında anladın bari... neleri var senelerini harcıyorsun insana hic beklemediğin birşey yapıyor bitiyor.. Şimdi gecmişii düşünme yada bitmeseydi şöyle olurdu böyle olurdu diyip kendini üzme lütfen canımm..
Haklısın canım... Yok üzülmüyorum aslında...
Sonuçta daha önce de söylediğim gibi,hayatımı heba etmeyeceğim...
Rabbim hayırlısını verir herşeyin... Ona sığınıyorum,sürekli dua ediyorum ...
İçimi aydınlatması ,hakedenlerin hakettiklerini bulması için...
Sadece kavga edip birbirinizi gereksiz şeyler için kırmayın demek istiyorum
İşte benim tubamm buu
Hakedenler hakettiklerini layığını bulurlar canım sen allaha havale et.. Dua et bundan sonra seni böyle insanlarla karşılaştırmasınn.. Sen herseyin en iyisini en güzelini hakediyorsunn.. meleğimmmm
Sen de benim melekiimm Şımardım yine bak
Hehehe...Dua ediyorum yüreğimin sahibi geldiğinde sevebilecek kadar gücüm olsun..Yoksaaa kalan sağlar bizimdir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?