Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birşey olduğu yok bebeğim.. nişanlımla aram gayet iyide.. bu akşam beni eve erken bıraktı bikaç ark. ile görüşcekti.. Nedense içim daraldı kalbim sıkışltı.. saat gecmek bilmedi..

Oyy meleğim, ya bna da olurdu ayrı şehirlerde olsak bile, ben erken çıkayım netten de arkadaşlarla görüşeyim diyince ama aynısı mı bilmem kıskançlık mı acaba herkesten her şeydenn..

Aynen öyle nilüü, sevgi neydi, sevgi emekti!!!
Olmuyor kesinlikle tek başlarına yapamıyolar, bizim emeğimiz olmadan asla , sakinledim,uysallaştım yavrum, dünden beri var ya 3 kere kavga ederdik aklıma sakinnn diye uyarı levhası asmasaydımm

Tuğbişimm,,,eskiden şunu yaptı bunu yaptı ne güzeldi diye düşünem sakınnn,güzel değilmiş demek ki, demek ki kavga etmemeniz küs uyumamanız değilmiş aşkın kıstası, gerektiğinde erkek gibi çıkıp seni savunabilseymiş...

Ama yapmadı, yaptığını biz kız başımıza yapmazdık,savunurduk, müzadele ederdik neden? sevgimiz için,aşkımız için, yapmadıysa o insan hakkında ne üzülmeye vaktin olmalı artık ne de pişman olmayı..

Her şeyi zamanında güzelce yaşadın ama bitmesi gereken yerde noktayı koydun sana yakışır şekilde ve sakın arkana dönüp bakma. Eminim önünde ne güzellikler snei bekliyor

Bilmem ki bebeğim kıskançlık değil aslındaa güveniyorumm ona.. ama ne bileyim daha yanından ayrılırkenn canım sıkılıyooo.. ha birde telefona bakmama olayı var.. önceki gibi değil msj bakmayı unutuyo.. tel. biyerlerde unutuyo.. ulaşamayınca deli oluyom..

Benm dediğim öyle bi kıskançlık değil zaten yavrum, arkadaşlarıylayken bile onu özlemek, hep sana vakit ayırısn istemek...
telefona bakmaması mesela...ama üzüldüğünü görünce belki zamanla alışır kızz sıkma canını ancak alışır sivile

Son düzenleme:

Evetttt hilalimmm Ben anlatamadım ama sen anlamışsın.. tamda dediğin gibi

Evet belki sivil hayata alışamadı ondan böyledir.. Gerçi askeriyedede tel. kullanmak serbestti ama mesajlasmıyoduk.. Hoşş şimdide mesajlaşmıyoz.. 1-2 arama ile yetiniyozz

Bugünde Buluşcaz ama bakalım ne zaman.. hazırlandım saat 12den beri bekliyomm.. dışarda işleri varmış onları halledince haber etcekmiş beyfendi..

Bugünde Buluşcaz ama bakalım ne zaman.. hazırlandım saat 12den beri bekliyomm.. dışarda işleri varmış onları halledince haber etcekmiş beyfendi..

Öyle ise normaldir yavrucum ben de sevmezdim benden başka herhangi biriyle vakit geçirmesini, bi de yeni geldi şimdi normaldir böyle her an senle olsun istemenn ah kuşum benim inş tez zamnda ararr üzmesin senii çekerim kulağını

Aynen canım.. şimdi yeni geldiği için herkes görmek istiyor.. Bende karısmıyorum sıkmıyorumm bunaltmamaya çalısıyorum.. hatta dün kendim dedim akşamüstü sen beni bırakta ark. ile görüş diye.. Sadece telefonuna baksın nerde oldugunu bildirsin yetecek bana

Çekkk bebeğimm eti senin kemiği benim

Çok iyi anlıyorum seni yavrumm...benim tek avantajım başka şehirde olmak şu an, gelirse bi tek benle görüşüyr böylece 1 hafta sırf benm oluyo mesela heheh ama sonraki 1 ay hiç göremiyorum o da ayrı

Çok iyi anlıyorum seni yavrumm...benim tek avantajım başka şehirde olmak şu an, gelirse bi tek benle görüşüyr böylece 1 hafta sırf benm oluyo mesela heheh ama sonraki 1 ay hiç göremiyorum o da ayrı

Olsun bebeğimm.. Şimdilik böyle idare edin.. Evlenincee hep senin olur

bu şafak programı doğruysa artık 4 gün sonra 400 lere elvedaaaa

acemilik bitmesine mehtap 31 ... heycan dorukta ustalar nolcak ...

Son düzenleme:
bu şafak programı doğruysa artık 4 gün sonra 400 lere elvedaaaa

acemilik bitmesine mehtap 31 ... heycan dorukta ustalar nolcak ...

Doğru canım dogru görüyosun.. ah 400lerin 300lerin bitmesine ne kdar cok seviniyodum.. zannedersin şafak bitmiş.. plakaları bekliyordum heyecanla ama asıl plakalar gecmedi yaa şafak sıkıstırdı..

Doğru canım dogru görüyosun.. ah 400lerin 300lerin bitmesine ne kdar cok seviniyodum.. zannedersin şafak bitmiş.. plakaları bekliyordum heyecanla ama asıl plakalar gecmedi yaa şafak sıkıstırdı..

bizi de şu an mehtap sıkıştırıyo ya özledimler bitmek bilmiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…