Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimki kışlada paso playstatiion falan oynuomş dün akşam dioki evimize de alırız dime diyo tabi canım dedm bende tek eksiğimz bu diyodum bol bol pes street fighter yaparz dedm :)))

bizimki kışlada paso playstatiion falan oynuomş dün akşam dioki evimize de alırız dime diyo tabi canım dedm bende tek eksiğimz bu diyodum bol bol pes street fighter yaparz dedm :)))

Benimkide ceyizine playstation koy diyoo..

oldu kalkmasın sonra onun basından..

Ben en sson 21 Kasım'da gördümm sen bi an önce mehtap yap, benim şafağa da 62 kalmış olur

erkeklere sorsalar kız arkadaşn mı yoksa playstation mu diye kesin playstation seçerler valla ya =)bizimki sivilde pek alakası yoktu burda sardı :)

bizimki önce beşiktaş aşkı. sonra playstation herhalde..

Ona sorarsann senn diyor ama yerrseenn

bizimki önce beşiktaş aşkı. sonra playstation herhalde..

Ona sorarsann senn diyor ama yerrseenn

maçla falan ilgisi yoktur sinema dvd falan bayılır izlediklerini tekrar izler kuzey-güney izleyemiyo diye deliriyo birlikte en baştan izleme planları var geldiğnde biz heralde yıldırım nikahyla nikah masasına oturcaz :))

Oturuuunn bebeğimmm.. annenede sürpriz yap hatta.. çıkın karşısına anne biz evlendik de salla nikah cüzdanını

Son düzenleme:
Benimkinin de araba aşkı var ama kıskanmam benm de elbise ayakkabı çanta baya aşkım var

400 gün beklicen anacım daha neyi bekliceniz bence de oturun gitsin

Meleğim aramadı mı seninki kız, sen mi arasan bacım çatlardım ben kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…