Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gece iki de biniyosun sabah 6.30 da ordasın yakın canım ...kıbrıs falan olsa gidemem uçaklar çok para ya

Annen karşı falan ama İyi ailen gönderiyor begüm.. bizim nişanlıyken günübirlik hemde kayınvalidem ile göndermediler..

Annen karşı falan ama İyi ailen gönderiyor begüm.. bizim nişanlıyken günübirlik hemde kayınvalidem ile göndermediler..

kuzucum yemin törenine gönderdiler ama ben bunu söyleyemicem sanırım ...kalmalı gitmicem zaten nerde kalcam oralarda ...

Son düzenleme:
gece iki de biniyosun sabah 6.30 da ordasın yakın canım ...kıbrıs falan olsa gidemem uçaklar çok para ya

sonunda eğer sevdiğini 1 sn. bile olsa görmek varsa, inan insanın gözü uçak parasını falan görmüo... Ben her 2 ayda bir yanına gittim, bir defasında evciye cıkardım beraber kaldık, diğer gidişlerimin hepsi günübirlikti.. Gitmediğim aylarda da ona börek, kek vs... gönderiyorum... Ama artık gidemeyeceğim, ztn Mayıs'ta gelioo, çok özledim ama artık burnumda tütüoo

amann erkekler hep aynıı.. araba, motosiklet, futbol, playstatıon bide karnı tok oldumu tamam.. değme keyfinee

Aynnneenn öylee ama bence biz de aynıyız, iki alışveriş iki güzel söz hopp yelkenler aşağıda

Ya ben de Isparta'da acemideyken 2 kere gittim, yakın değildi ama gidilecek yerdi, sadece annem biliyo, ama Mardin'e annem de Zaferim de izin vermiyor zaten gene açtım bi konuyu ben seni az görüp özlem gidereyim diye bu kadar riski göze alamam 3 ay daha dayancaz diyor..

kuzucum yemin törenine gönderdiler ama ben bunu söyleyemicem sanırım ...

Arkadaşımda kalacağım vs. diyerek mi gideceksinn.. Ben öyle şeyleri hiç beceremiyom hani gitsem bile diken üstünde olurum hep.. allah korusun birde yolculuk kaza flan basıma bişe gelse..

siz gene nişanlısınız canım bizde öyle bir şey yok hadi kalkıp gidicem diyemem zaten haklısın ya bende şu an çalışmıyorum paramı daha o gitmeden biriktrdm sakladm lazım olcak...ben daha ne mektup ne kek börek gönderdm,,mektup istemiyo okuyolar zaten telde konşuyorz diyo kek börekte anca çarşısı başladı 31 gün sonra ustası belli olcak daha aslnda bizde her şey rayına oturmadı

Arkadaşımda kalacağım vs. diyerek mi gideceksinn.. Ben öyle şeyleri hiç beceremiyom hani gitsem bile diken üstünde olurum hep.. allah korusun birde yolculuk kaza flan basıma bişe gelse..

aslında olay şöyle bi gün sonra ankarada sınav var başvrdm ben de sınava gidicem ama bi gün önce gidip askerimi görcem ordan ankaraya devam edicem ertesi günde dönücem ...tek yalan olan askerimi görcek olmam sınava gitceğimi söyledim

Anladım canımm.. öyle ise git Git gör o gelmedenn

Canım mecbur olunca öğreniyosun yaa..ben ne numaralar çevirdim maleseff...ama her şeyi bilmeleri gerekmiyor ailenin sonuçta kendime ve karşındakine güvenim sonsuz nasılsa

Şimdi de Zafer'e diyorum yazın izin vermezlerse tatile falan sonuçta sözlü bile değiliz, valla diyo sözlü olcaktık nişanlı olcaktık belki baban istemedi erken dedi beni ilgilendirmez diyo

Son düzenleme:

ya aslında söyleyince daha kötü oluyo bi ton laf ki söylerken art niyetsiz söylüosun onlar bişiler çıkarıolar ...

tatlım şu an senin bunları yaşaman, rayına oturmaması çok normal, zamanla sizinde yoluna girecek meraklanma... Sizin yoluna girdiğinde biz artık nikah günü almış olurus

tatlım şu an senin bunları yaşaman, rayına oturmaması çok normal, zamanla sizinde yoluna girecek meraklanma... Sizin yoluna girdiğinde biz artık nikah günü almış olurus

ayy ne güzel allah bozmasn ya ...bizimkinede kalsa dağıtımda istemeye gelelim diyo bende dedm 1 hafta kalcan onda da koştrmaca falan yorulcan sabredelim dedm

yatcaz kalkcaz burdaaa kızlaaar mehmet yarın ankara'ya geliyooor gata'da muayenesi var, günlerdir kesinleşmesini bekliyorduk, bugün belli oldu. netleşmeden söylemek istemedim. ayy hala mesafeli de olsam çok mutlu oldum, sanırım ben seviyorum bu bebeyi yarın yelkenler suya değil denizin dibine kadar inecek

iyiyim tatlim oyle zaman gecirmeye calisiyorum ozlem hasret gecinip gidiyoruz :) sizde haberler nasil :)

Bizden de iyi iyii...iyi gidiyoz maşallah hasretten yandı gönlümm

Ayyy çok mutlu oldum, mesafeyi falan boşverrr mis gibi tadını çıkarın mehtabınızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…