askerlik yaptığı yer yakın mı cnm?
gece iki de biniyosun sabah 6.30 da ordasın yakın canım ...kıbrıs falan olsa gidemem uçaklar çok para ya
Annen karşı falan ama İyi ailen gönderiyor begüm.. bizim nişanlıyken günübirlik hemde kayınvalidem ile göndermediler..
gece iki de biniyosun sabah 6.30 da ordasın yakın canım ...kıbrıs falan olsa gidemem uçaklar çok para ya
amann erkekler hep aynıı.. araba, motosiklet, futbol, playstatıon bide karnı tok oldumu tamam..değme keyfinee
kuzucum yemin törenine gönderdiler ama ben bunu söyleyemicem sanırım ...
sonunda eğer sevdiğini 1 sn. bile olsa görmek varsa, inan insanın gözü uçak parasını falan görmüo... Ben her 2 ayda bir yanına gittim, bir defasında evciye cıkardım beraber kaldık, diğer gidişlerimin hepsi günübirlikti.. Gitmediğim aylarda da ona börek, kek vs... gönderiyorum... Ama artık gidemeyeceğim, ztn Mayıs'ta gelioo, çok özledim ama artık burnumda tütüoo
Arkadaşımda kalacağım vs. diyerek mi gideceksinn.. Ben öyle şeyleri hiç beceremiyom hani gitsem bile diken üstünde olurum hep.. allah korusun birde yolculuk kaza flan basıma bişe gelse..
aslında olay şöyle bi gün sonra ankarada sınav var başvrdm ben de sınava gidicem ama bi gün önce gidip askerimi görcem ordan ankaraya devam edicem ertesi günde dönücem ...tek yalan olan askerimi görcek olmam sınava gitceğimi söyledim
Arkadaşımda kalacağım vs. diyerek mi gideceksinn.. Ben öyle şeyleri hiç beceremiyom hani gitsem bile diken üstünde olurum hep.. allah korusun birde yolculuk kaza flan basıma bişe gelse..
Canım mecbur olunca öğreniyosun yaa..ben ne numaralar çevirdim maleseff...ama her şeyi bilmeleri gerekmiyor ailenin sonuçta kendime ve karşındakine güvenim sonsuz nasılsa
Şimdi de Zafer'e diyorum yazın izin vermezlerse tatile falan sonuçta sözlü bile değiliz, valla diyo sözlü olcaktık nişanlı olcaktık belki baban istemedi erken dedi beni ilgilendirmez diyo
siz gene nişanlısınız canım bizde öyle bir şey yok hadi kalkıp gidicem diyemem zaten haklısın ya bende şu an çalışmıyorum paramı daha o gitmeden biriktrdm sakladm lazım olcak...ben daha ne mektup ne kek börek gönderdm,,mektup istemiyo okuyolar zaten telde konşuyorz diyo kek börekte anca çarşısı başladı 31 gün sonra ustası belli olcak daha aslnda bizde her şey rayına oturmadı
tatlım şu an senin bunları yaşaman, rayına oturmaması çok normal, zamanla sizinde yoluna girecek meraklanma... Sizin yoluna girdiğinde biz artık nikah günü almış olurus
ya aslında söyleyince daha kötü oluyo bi ton laf ki söylerken art niyetsiz söylüosun onlar bişiler çıkarıolar ...
kizlarrrr nasilsinizzzz
Ben iyiyim gülşahcım sen nasılsınn..ne haberlerr??
şimdiden sıkıştırıo be kuzum, en son 9 Şubat'ta yanına gördüm, burnumda tütüoo
iyiyim tatlim oyle zaman gecirmeye calisiyorum ozlem hasret gecinip gidiyoruz :) sizde haberler nasil :)
yatcaz kalkcaz burdaaakızlaaar mehmet yarın ankara'ya geliyooor gata'da muayenesi var, günlerdir kesinleşmesini bekliyorduk, bugün belli oldu. netleşmeden söylemek istemedim. ayy hala mesafeli de olsam çok mutlu oldum, sanırım ben seviyorum bu bebeyi yarın yelkenler suya değil denizin dibine kadar inecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?