Bizden de iyi iyii...iyi gidiyoz maşallahhasretten yandı gönlümm
Ayyy çok mutlu oldum, mesafeyi falan boşverrr mis gibi tadını çıkarın mehtabınızın
Bizden de iyi iyii...iyi gidiyoz maşallahhasretten yandı gönlümm
Ayyy çok mutlu oldum, mesafeyi falan boşverrr mis gibi tadını çıkarın mehtabınızın
çoook sağ ol canımcım yaa, öyle olacak inşallahaz önce aramış yarın gelemiyorum alay komutanı gelecekmiş denetim varmış dedi. ayy bi kötü oldum bi kötü oldum, sesim falan değişti, gözlerim doldu, ondan sonra şaka aşkım şaka dedi ben de ağlamaya başladım. ağlama kıyamam diyor, eşşek yaa, yüreğime indiriyordu :26:
aman masallahhh tatlimmmm
çoook sağ ol canımcım yaa, öyle olacak inşallahaz önce aramış yarın gelemiyorum alay komutanı gelecekmiş denetim varmış dedi. ayy bi kötü oldum bi kötü oldum, sesim falan değişti, gözlerim doldu, ondan sonra şaka aşkım şaka dedi ben de ağlamaya başladım. ağlama kıyamam diyor, eşşek yaa, yüreğime indiriyordu :26:
Sağoll güllüşahcım
Hay Allah Mehmedine senin fena şakalamış senii çakallüzülmüş güzelim ama o da farkında olayların ondan bence, geldiğine ne kadar sevindiğini tekrar tekrar görmek istiyor bencee Allah mutlu etsin yavrum
ohh canimm ne guzel mehtap yapicaksiniz
Hay Allah Mehmedine senin fena şakalamış senii çakallüzülmüş güzelim ama o da farkında olayların ondan bence, geldiğine ne kadar sevindiğini tekrar tekrar görmek istiyor bencee Allah mutlu etsin yavrum
ayyy canim sen bugun cift hanelii rakamlara düstün dimii tebrik edrrimm bundan sonrasida su gibi gecsin insallahh
inşallah tatlışım
şakalarının dozunu da ayarlayabilse çok memnun olcaminşallah hepimiz sevdiceklerle pek bi mutlu oluruz yaa :109: dünden beri hazırlık yapıyorum ne olur olmaz diye dünden başladım, daha saçlarımı düzleştircem, heyecandan elim ayağıma dolanıyor ama yaa, kendime dün ciciler aldım onları giycem
Canım önceki sayfaları hızlı hızlı incelerken cevap veremedim.. yanılmıyorsam sen sormustun devre kaybı gitti benim nişanlımda.. zaten 28 yasında askere gitti
evet canım bn sordum.bızımkıde devre kaybı gıttı.izin kullandıgı ıcın 8 gun sonraya gelıcek bakalım..
Benimm şafagımda boyle bıtecekmı arkadaşım yaaa
Çok garip bi rüya gördüm. Arkadaşımla gittiğimiz bi mekanda uğurla karşılaşıyorduk.Yanında bi adam vardı ve ona 'yanlış yapmışsın delikanlı,çok yanlış yapmışsın..benim de eşime iftira atılmıştı en güvendiklerim tarafından.Ama yanından bi an olsun ayrılmayı düşünmedim söylenenlere kulak asmadım.böyle birine benzemiyor git gönlünü al ,kimbilir nasıl yıkılmıştır paramparçadır güldüğüne bakma hadi git'diyordu uğur bana doğru geldi...her ne kadar içimden özrünü kabul etmek geçse de gözlerimden yaşlar süzülürken dedim ki ona 'git..gördüğün gibi çok mutluyum..seni istemiyorum!!...'
sonra aynı adam bana dedi ki ;
gurur yapma kızım ... hadi büyüklük sende kalsın... Yoksa iyi şeyler olmayacak ona ve kandıranlara...üzüleceksin...Çünkü oh iyi oldu diyemezsin sen.vicdanlısın,inançlısın...
ben de adama diyorum ki;
bana atılan iftira değil canımı yakan herşeyiyle kabulüm olan adamın bana inanmamış olması... affedemem...
Adam da bana diyor ki;
O zaman tutma bırak gitsin..Bineceği araba onu ölüme götürüyor..O bilmiyor...
Bunu duyunca koştum peşinden arabaya çoktan binmişti...
Sonrasında yemyeşil bi yerde oldum...
ve nasıl olduğunu bilmiyorum ama gölün üzerinde yürüdüm...su tertemizdi...
kan - ter içinde uyandım ...
hayır olsun diyorumm ama gördüğüm rüyalar boş çıkmaz...
Çok garip bi rüya gördüm. Arkadaşımla gittiğimiz bi mekanda uğurla karşılaşıyorduk.Yanında bi adam vardı ve ona 'yanlış yapmışsın delikanlı,çok yanlış yapmışsın..benim de eşime iftira atılmıştı en güvendiklerim tarafından.Ama yanından bi an olsun ayrılmayı düşünmedim söylenenlere kulak asmadım.böyle birine benzemiyor git gönlünü al ,kimbilir nasıl yıkılmıştır paramparçadır güldüğüne bakma hadi git'diyordu uğur bana doğru geldi...her ne kadar içimden özrünü kabul etmek geçse de gözlerimden yaşlar süzülürken dedim ki ona 'git..gördüğün gibi çok mutluyum..seni istemiyorum!!...'
sonra aynı adam bana dedi ki ;
gurur yapma kızım ... hadi büyüklük sende kalsın... Yoksa iyi şeyler olmayacak ona ve kandıranlara...üzüleceksin...Çünkü oh iyi oldu diyemezsin sen.vicdanlısın,inançlısın...
ben de adama diyorum ki;
bana atılan iftira değil canımı yakan herşeyiyle kabulüm olan adamın bana inanmamış olması... affedemem...
Adam da bana diyor ki;
O zaman tutma bırak gitsin..Bineceği araba onu ölüme götürüyor..O bilmiyor...
Bunu duyunca koştum peşinden arabaya çoktan binmişti...
Sonrasında yemyeşil bi yerde oldum...
ve nasıl olduğunu bilmiyorum ama gölün üzerinde yürüdüm...su tertemizdi...
kan - ter içinde uyandım ...
hayır olsun diyorumm ama gördüğüm rüyalar boş çıkmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?