biter canım neden bıtmesın bende bıranda gelmedım bu gunlere sabredıceksınız
valla deryacım benim canımı yakan hiç kimse iflah olmadı bu zamana kadar...aaaa çok şaşırdım ayyy bişimi olacak acaba kızz
amin canım inşallah cümlemizin gönlüne göre versin...gördüğün rüya çok enteresan ayrıca çok güzel yeşik görmüşsün yeşil murattır
Rabbim gönlüne göre versin rüyanı suya anlat aç musluğu suya anlat suyla birlikte
akıp gitsin peygamber efendimizin yaptığı birşeydir bu Allah hayra çıkarsın
valla deryacım benim canımı yakan hiç kimse iflah olmadı bu zamana kadar...
beddua etmesem de bu hiç değişmedi...
Ben olanlardan razı değilim Rabbim de olmasın...
Olacakların boyutunu bilemem ama hakettikleri kadarını bulmalarını diliyorum...
Sabırmii biz onu fazlasıyla yapıyoruz canımm :-* cok özledımm eşimi ve gecen hafta yanındaydımm :-( ılk zamanlar cok guzel hızlı gecıyordu sanırım artık zorlanma vaktı geldı o yuzden boyle oluyorum ama şafaghı yarıladık ınşallah gececek :-d :-d demekten başka care yok
dogrudur canım zor gercekten uzun donemm aslında en zor 100 den aşagı ınmek sanırım.sızlerın eşlerınızı evcıye cıkarma sansınız var ne guzel.vala fırsat buldukca gıdın yoksa zulum olur gunlerınız bırde devamlı kendınızı oyalıcak bırşey bulmanız lazım ben bulamadım ıs yerım sakın o yuzden de gunlerım cok zor gectı.
Ah ah Evet benım ılk başta yanımda okul arkadaşım vardı beraber calışıyorduk ılk zamanlar fazla yalnız kalmadıgım için guzel geçtı ama onu işten cıkardılar şuan tekım mesala ofıste valla cıkarıyorum zaten en cok o bızı maf edıyor gıt alış 3 gun onun guvenıne huzuruna mutluluga gerı gel mayısta tekrar gıdecegım Allah kısmet nasıp ederse ama gıdıp gelmek kalmak bır sonrakı onsuz gecen zaman daha cok zor gecırıyor canım o yuzden ama cogu zamanda gormek yetıyor ... aman cok zor durumlarr
senın askerın nerde asker.rahatmısınız telefon olrak falan..
Ben İstanbuldayım canım eşim kırklareli evden yarım saat otogar olsa nonstop otobuslerle 2 saate yanındayım valla usta bırlıgınde 1 aylık askerken aldı hemen kullanıyor mesaj konuşma 3g rahatız canım o konudaBize rahatlık batıyorr arkadaşım işte sevdiğim adam yanından ayrıldıgın an otobuse bıner bınmez deli gıbı ozluyor ınsan aman buda gececek dıyıp bıtırecegız canım yapacak birşey yok Mevlam cumlemızın yardımcısı olsun inşallah
kızzzzz daha ne ıstıyorsun ben bole olsam ayda en az 2 kez yanına gıderdım yterkı çarsısı acık olsun.bende ıstdayım anadolu yakasında askerım ankarada çankaya da telefon olrak ankesor den konustuk 15 ay boyunca telefonu çarsıya cıktıklarında verıyorlar ellerıne ne sanslısınız sız ya poff:26:
canım calıştıgını oraya verır durursun artık ... olmuyor işte oyle bız ev alacagız o yuzden gıtmemeye calışıyorum ... ama hiç planda yokken 2 kere fazladan gıttım ... yakın oldugundan gıt gel mevzusu daha cok oluyor ... yok bızımkı Allah a bınlerce kez şükür yoksa ben maf olurdum kızzzz ... hiç ankesorluye ugramıyoruz bıle Allaha şukur canım... poff lama kız bıtmış ne ıstıyorsun daha
bitti evt haklısın ne bılım bugun bır mutsuzluk var ustumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?