- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
kızlar selam napıyosunuz ? bugün içimde bi heycan bi mutluluk bilmiyorum ki neden belkide mehtap 30 ondan =)
bizimki yüzde 90 koruma olabilirmişim diyo bu da ustası ankara oldunu göstercek tam açıklanmamş ama komutanlar koruma olursan rahat bi askerlik geçirirsin demişler bakalım =)
bizimde ankara çankayada yaptık ama tek rahatlıgı terör bolgesı olmaması sonrasını solemek ıstmıyorum cok sıkıyorlar cumhurbaskanlıgında...
kızlar selam napıyosunuz ? bugün içimde bi heycan bi mutluluk bilmiyorum ki neden belkide mehtap 30 ondan =)
bizimki yüzde 90 koruma olabilirmişim diyo bu da ustası ankara oldunu göstercek tam açıklanmamş ama komutanlar koruma olursan rahat bi askerlik geçirirsin demişler bakalım =)
merak ettim canım ya anlatsana..komutanı çok rahat edersin demiş :S
ankaranın cumhurbaşkanlıgı tören taburunda askerım gercı o secılerek gıttı acemı bırlıgınde secmeye geldıler almıslardı adını neysekı burda.bır kere temmuzdakı alayın kurulusuna aylar oncesınden egıtımler egıtımlerr resmen 5 ay oncesınden başladılar ve ne oldu egıtım aldıklarıyla kaldılar kı bu egıtım zamanı boyunca benı haftada 1 aradı.tören ıptal edıldı son an olmadı.telefon yasak gecelerı anı arama denetleme oluyor odada bırı yakalattı az daha 1 ay daha ceza kıtlıyorlardı.neysekı olmadı.ufak hatanda carsın gıdıyor.
temmuz ayında o alay olayından sonra hemen 1 hafta sonra 30 agustosa hazırlandılar.sonra 29 ekıme hazırlandılar.bızımkı ayrıca tabutcuyduayda bır bunada çalısıyorlardı.bu ulusal bayramların dısında yok cumhurbaşkanı karsıladı yok yurt dısından gelenlerı karsıla falan devamlı hafta ıclerınde torenlere cıkarlardı.bayrak tutuyor askerım bayrak ucmusmu bırşey olmus gecen 1 ay once 3 haftalık çarsısını kıtledıler ama sonra kı egıtım guzel gecmıs dıye 2 hafta sonra acıldı carsısı.15 aydır ankesrden konusuyoruz ne yaptım gıttım yenı hat aldım onun ıcın taahutlu 1 yıllık cok rahat ettık 1000 dk sabıt hatlara 1000 dk heryone.29 ekımden sonra kasımda denetlemeler oldu onlarıda gecırdıler neysekı martın basından bırıdır ne gece hazır kıtalık var nede nobet var nobet tutanları bakıyor sadece.egıtım acısından cok fazla egıtım oluyor.ve cok dısıplınlı bır yer.9 da yat iştimasından sonra 10 da kımseyı goremezsın der askerım.bız bole atlattık (cumhurbaşkanlıgı tören taburunu)
Aaa sevindim siizn adınıza tatlışş,güzel olur hee dadından yenmez
aynen acemide zaten şu anda seçmelere gelmişlerdi seçilmişler arasında ama daha açıklanmadı kim olduğu falan...paşa koruması bizimkisi öyle demişti tabi değişir mi bilmiyorum...üff hakkmzda hayrlısı ya((
bazı arkadaşlar anlatıoda pekte yencek gibi değil heralde ya korkuyorum =)
canım ankara buyuk yer ama paşa falansa burdadır herhal cunku bıldıgım kadarıyla tum rutbelıler burda.:44:
cumhurbaşkanlıgı 2 ye ayrılıyor.biri tören taburu diğeri muhazıf alayı..
heyy maşallah bu kadar bılır ınsan askerımle bırlıkte yaptık resmen askerlıgııı soracam ona bunları 8 gun sonraaaa gecsın cabukk
canım sagolasın
Razişşş çok özledim seniiiben de seni çok öpüyorum, inşallah gönlüne göre bi iş bulursun, biz de buralarda gitgellerle boğuşuyoruz ama bi arada olmak çok iyi geliyor Allah'a emanet ol kocaman öptümmm
kuzuuuuu sagol bende özxledim :2:sen de az deiglsin haaa ne kıskandırırsın adamıhilalcim, canım çok sevindim canım barışmanıza. zaten en başından belliydi ayrı kalamayacağın ve onun da tüm bunları sevmediğinden yapmadığı. sen böyle devam et canım, sabrının mukafatını kat kat alacaksın emin ol. emek olmadan sevgi olmuyor-muş
elifcim, gözün aydın canım. yazdıklarını okuyunca çok tuhaf oldum, çok duygulandım. o kadar güzel anlatmışsın ki; yaşasam ancak bu kadar etkilenirdim. Rabbim bir daha ayrılık göstermesinbizlere de mutlu kavuşmalar nasip olur inşallah Rabbim önce veriyor, sonra alıp götürüyor, sonra tekrar getiriyor. biz de bunlara bi üzülüp bi seviniyoruz. derler ya; Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş aynen o hesap...
tubişim, bebeğimmm ben azalacağını hiç sanmıyorum dua et ki katlanarak çoğalmasınmehmet bana ne dese beğenirsin... evlendiğimizde de şimdi yaptıklarını yapmaya kalkarsan (ne yapıyorsam sanki) çok dayak yersin benden danaya bak hele sen bazen kızdırmak için kendime mini şort, askılı badi alcam izmire geldiğimde öyle gezcem diyorum. odaya kilitlerim valla seni diyor aşırı olmamak şartıyla çok güzel şey sevdiğince kıskanılmak her şeyin fazlası zarar... abartırlarsa korkunç şeyler çıkabilir ortaya
raziş özlendin be canım daha sık uğramaya çalış lütfenbu arada tuna kim :44: kocişin nasıl?
tatlım hayırlısı olsun hakkınızda.eime sordum simdi pasa koruması olursa pasaya göre degiir rahatlıgı diyo ins düzgün bi insana denk gelirmerak ettim canım ya anlatsana..komutanı çok rahat edersin demiş :S
kızlar çok kötü bişey oldu çok canım sıkıldı...
bugün nısanlımın faturası 55 lira gelmiş normal kıbrıstan hiç görüşme yapmadığımız için sadece sabit ücreti geliyo sadece 16 tl
neysee müşteri hizmetlerini bi ara aşkım sor bakalım nie boyle gelmıs dedı. bende aradım müşteri temsilcisi demez mi 69 dakikalık görüşme yapılmış die beynımden kaynar sular döküldü bele yapmadıysa kimle yaptı bu görüşmeyi??
hemen vodafone online işlemlerden ayrıntılı görüşme detayına baktım 10.03.201te gece 02:59 - 02:26 - 01:59 - 01:40 - 01:20 de görüşmeler yapılmıs sadece 10:03:2013 te görüşülmüş hepsi aynı numara halbkı o gece bız 23:15 te yatmısız dayanamadım numarayı aradım ama ararken öyle emınımkı erkek cıkacagından bıde kız çıkmaz mı yanlıs numara dedım kapattım bu arada nışanlıma mesaj attım
"gece 3'te kızın bırıyle ne gorusmesı yaptın sen yazıklar olsun sana ben boşamı güvendim yollarını bekledim" diye
Sonra dayanamadım kızı tekrar aradım sen benım nısanlımla gece 3'te ne konustun cabuk soylee o sırada kızın annesı aldı telefonu teyze kızın gece ucte benım nısanlımla konusmus ben kızını tanımam bılmem dedım o sırada babası aldı telefonuamcacım ben kızını tanımıyorum gece ucte bu numara aranmıs neden arandı onu sormak ııcın aradım dedım terbıyemıde hıc bozmuyorum sonra kız aldı telefonu kapatmaz mı ben ıyıce cıldırdım kız "ıkı dakıka bekle acıcam" dıe mesaj yazmıs bes dakıka sonra aradım açtı. hanımefendı ben sızın nısanlınızı felan tanımıyorum benım erkek arkadasım kıbrısta asker Hakan ismi uygun bi türkiye hattı arıyoduk nışanlınızda vermıs telefonunu ben aradım konustuk nolur yanlıs anlamayın benım nısanlınızla hıc bı alakam yok özür dilerim felan dedı duyunca kusura bakmayın ama kım olsa aynısını yapardı dedım kapattık .
baya sonra nısanlım mesaj attı ne diyon sen askım benım yazmıs dedım boyle boyle sen nıe telefonunu baskasına verıp bana soylemedın bılmem ne felan ben sadece mesajlasıcaklar zannettım konustuklarından haberım yok dıyo aslında baya utandım yaptıgımdan bıde kız adıyamandaymıs acaba aılesı kotu bısı dermı dıe uzuldum bı yorum yapın kızlar su olaya cok uzun oldu kusura bakmayın lutfen ...:2:
Selamm kızlarrrr
Geçmişi okuyamadım çok olmuş nasılsınız iyisinizdir inşallah?
güzel başlayan ama hüsranla biten bir mehtap geçirdik. hala ankara'da ama ulaşamıyorum. çok mutsuzum. olmuyor işte olmuyor ne kadar zorlarsak zorlayalım olmuyor
Nolduuu yine nilüferimmm
ben de bilmiyorum ne olduğunu tek bildiğim bu ilişkinin artık bitmesi gerektiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?