- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
diyelim...
Kıyamamm sana nilüüü.. Soru nne ne isee yapma böyle üzme kendini
canım neler oluyor ? paylaşmak ister misin... kendini iyi hissedeceksen ...güzel başlayan ama hüsranla biten bir mehtap geçirdik. hala ankara'da ama ulaşamıyorum. çok mutsuzum. olmuyor işte olmuyor ne kadar zorlarsak zorlayalım olmuyor
güzel başlayan ama hüsranla biten bir mehtap geçirdik. hala ankara'da ama ulaşamıyorum. çok mutsuzum. olmuyor işte olmuyor ne kadar zorlarsak zorlayalım olmuyor
Selamm kızlarr..
Bende iyiym çok şükür tatlımm..
İyiyiz kız sen nasılsın bakayımm balım??
güzel başlayan ama hüsranla biten bir mehtap geçirdik. hala ankara'da ama ulaşamıyorum. çok mutsuzum. olmuyor işte olmuyor ne kadar zorlarsak zorlayalım olmuyor
Bende iyiym çok şükür tatlımm..
Napiosun nasıl gidiyo? Askerinle aranız nasıll?
İyi gidiyor tatlım yaa...en azından kavga etmiyoruz askerimle de...arada parlıycak oluyorum tutuyorum kendimi,o da tutuyor biraz...
eskiden olduğu gibi her şey güzel olacak modlarına giremiyorum, çünkü artık çok gerginiz, anca günü kurtarıyozama olsun...3 ay daha sabredersek sonu güzel olabilirr...sanırım galiba heralde seviyorum kız napim işte
Sizin aranız nasıll???
Buna da şükür tatlım ya çoğumuz aynı durumdayız. İnşallah askerden sonra herşey daha güzel olucakkk
Bizde öyle böyle geçiniyoruz tatlım arada mesajlaşıyoruz konuşuyoruz öyle geçirmeye çalışıyoruz günlerii..
Aynen yavrum aynen bak benimm yazımda da Sabır Allahımm Sabırr yazıyorrr başka dicek bişeyim yokki hatunn
He ya aynen ben de şükrediyorum yani napalımmm...sabır sabır ya sabırrr aha da bu şarkı bize göreçok dinliyorum bu ara:
Bu çocuk beni bugün de aramazsa kafasını kırıcam ilk gördüğüm yerde yiter yaa 4 gün oldu insafff
Aynen yavrum aynen bak benimm yazımda da Sabır Allahımm Sabırr yazıyorrr başka dicek bişeyim yokki hatunn
Şarkıyıda iyi bulumuşn yavruu
Nidenn aramıyorkiii tatlımm?? :44:
Kızçeleeeerrrrrrr nasılsınız
Canım ankesörlü telefon kartı yok çarşıya çıkamadıkları için,telefonu vardı onu da yakalattı o yüzden arayamıyor kaldı çocuk dağın başında imkan yokk.Bugün 4.gün bakalımm bu akşam gelecek mi yardan bi haberr
Hehhe evet şarkıyı çok sevdim,taktım bu araa..başka çare yok balım..
Merve?? neden aramadı kız aranız mı kötü?? değilse belki işi vardır kız çocuğunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?