Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel başlayan ama hüsranla biten bir mehtap geçirdik. hala ankara'da ama ulaşamıyorum. çok mutsuzum. olmuyor işte olmuyor ne kadar zorlarsak zorlayalım olmuyor
canım neler oluyor ? paylaşmak ister misin... kendini iyi hissedeceksen ...
her ne olursa olsun canım senden daha kıymetli değil hiçbirşey... üzme kendini lütfen...

günaydınn kızlarr şafak 61 trabzona geldik bakalımm

İyiyiz kız sen nasılsın bakayımm balım??
Bende iyiym çok şükür tatlımm..
Napiosun nasıl gidiyo? Askerinle aranız nasıll?

güzel başlayan ama hüsranla biten bir mehtap geçirdik. hala ankara'da ama ulaşamıyorum. çok mutsuzum. olmuyor işte olmuyor ne kadar zorlarsak zorlayalım olmuyor

Yavrum ya yine nolduu böylee offf oofff

Bende iyiym çok şükür tatlımm..
Napiosun nasıl gidiyo? Askerinle aranız nasıll?

İyi gidiyor tatlım yaa...en azından kavga etmiyoruz askerimle de...arada parlıycak oluyorum tutuyorum kendimi,o da tutuyor biraz...
eskiden olduğu gibi her şey güzel olacak modlarına giremiyorum, çünkü artık çok gerginiz, anca günü kurtarıyoz ama olsun...3 ay daha sabredersek sonu güzel olabilirr...sanırım galiba heralde seviyorum kız napim işte

Sizin aranız nasıll???

Son düzenleme:

Buna da şükür tatlım ya çoğumuz aynı durumdayız. İnşallah askerden sonra herşey daha güzel olucakkk
Bizde öyle böyle geçiniyoruz tatlım arada mesajlaşıyoruz konuşuyoruz öyle geçirmeye çalışıyoruz günlerii..

He ya aynen ben de şükrediyorum yani napalımmm...sabır sabır ya sabırrr aha da bu şarkı bize göre çok dinliyorum bu ara:

[video=youtube_share;DISnMFy-bZc]http://youtu.be/DISnMFy-bZc[/video]

Bu çocuk beni bugün de aramazsa kafasını kırıcam ilk gördüğüm yerde yiter yaa 4 gün oldu insafff

He ya aynen ben de şükrediyorum yani napalımmm...sabır sabır ya sabırrr aha da bu şarkı bize göre çok dinliyorum bu ara:

Aynen yavrum aynen bak benimm yazımda da Sabır Allahımm Sabırr yazıyorrr başka dicek bişeyim yokki hatunn

Şarkıyıda iyi bulumuşn yavruu
Bu çocuk beni bugün de aramazsa kafasını kırıcam ilk gördüğüm yerde yiter yaa 4 gün oldu insafff

Nidenn aramıyorkiii tatlımm?? :44:

Aynen yavrum aynen bak benimm yazımda da Sabır Allahımm Sabırr yazıyorrr başka dicek bişeyim yokki hatunn

Şarkıyıda iyi bulumuşn yavruu

Nidenn aramıyorkiii tatlımm?? :44:

Hehhe evet şarkıyı çok sevdim,taktım bu araa.. başka çare yok balım..

Merve?? neden aramadı kız aranız mı kötü?? değilse belki işi vardır kız çocuğunn

Son günlerde kedi köpek gibi olmaktan yorulduk, kedi köpek gibi olmamıza üzülüyorum diyen insan neden herşeyi daha da beter yapmak için uğraşır

Hehhe evet şarkıyı çok sevdim,taktım bu araa.. başka çare yok balım..

Merve?? neden aramadı kız aranız mı kötü?? değilse belki işi vardır kız çocuğunn
Canım ankesörlü telefon kartı yok çarşıya çıkamadıkları için,telefonu vardı onu da yakalattı o yüzden arayamıyor kaldı çocuk dağın başında imkan yokk.Bugün 4.gün bakalımm bu akşam gelecek mi yardan bi haberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…