- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
Son günlerde kedi köpek gibi olmaktan yorulduk, kedi köpek gibi olmamıza üzülüyorum diyen insan neden herşeyi daha da beter yapmak için uğraşır
idare eder tatlım, sen nasılsın...
Mervemm tatlimm aramadimi daha canim yaa senin ulasabilecegin bi numara yok mu
Bende iyiyim cnım hiçbir sorun yok ama canım sıkılıyor durduk yereee.. Birde Gündüz gec buluşup 1-2 saate beni bırakınca evde cnm sıkılıyoo ayrılmak istemiyom.. neden böyle oldum ben ya..
Yok canım aramak istemiyorum şimdi bisürü kişiyle muhatap olcam hiç gerek yok yeri yurdu belli zaten o bakımdan merak etmiyorumbugün yarın arar erbett dileğim o yönde en azından
öyle oluyo canım insan bende aynı durumdayım gece gündüz hep yanımda olsun istiyorumama senden daha vahim durumdayım sadece 3 gün görebildim sevdiğimi
herkeste olan bir durummuş demekkiBen hergün görüyorum ama 2 saat falan.. gerzerken saat geçiyor ama eve gelince saat geçmiyor coook canım sıkılıyor.. o mesaj atmadan aramadan pek aramıyorumda sıkmayım diye.. fazla ilgide bunaltır diye..
aynen içim içimi yiyiyo zor tutuyorum kendimi
aynen içim içimi yiyiyo zor tutuyorum kendimi
napcazz kızz bizzzz
Gıcık mısınız kızım sizzz yolarım sizi haakızların derdine bak helee..günde 2 saat görüyormuş da,öbürü de 3 gün görmüş dee
evet ordan bakınca Gıcıkızz
Senide göreceğizz bebeğimmmm.. zaferimde zeferim dersin
Haklısın elifciimm tabi ki derim..amma gene de şükredin kızz121 gündür göremedim yarimii
Az kaldııı azz.. Sabır birascıkk.. Bak bende tam 1 yıl görmemiştimm...
Evet balım hep sabırr sabır başka seçenek var mı ki
napcazz kızz bizzzz
Gıcık mısınız kızım sizzz yolarım sizi haakızların derdine bak helee..günde 2 saat görüyormuş da,öbürü de 3 gün görmüş dee
napalım bebeğim insanoğlu böyle nankörüz işte ne zaman yaranıyo bize ne hayat
kızlar çok moralim bozuk askerim hasta olmuş çok ya o konştukça ağlamamak için zor tuttum kendimi elimden gelse basıp gidicektm ya ne yemek yiyebiliomş ne bişe çok kötü yemekler burda dedi inanın yemek yiyemiyorum ya hem alttan hem üstten gidiyomş doktor falanda yok herkese aynı iğneyi veriolar diyo valla migrenim tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?