Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son günlerde kedi köpek gibi olmaktan yorulduk, kedi köpek gibi olmamıza üzülüyorum diyen insan neden herşeyi daha da beter yapmak için uğraşır

durup dururken Olur olmayacak herseyi sorun edip birbirinize sarıyorsanız askerlik bitmiş.. şafak sıkıştırıyor demektir

idare eder tatlım, sen nasılsın...

Bende iyiyim cnım hiçbir sorun yok ama canım sıkılıyor durduk yereee.. Birde Gündüz gec buluşup 1-2 saate beni bırakınca evde cnm sıkılıyoo ayrılmak istemiyom.. neden böyle oldum ben ya..

Mervemm tatlimm aramadimi daha canim yaa senin ulasabilecegin bi numara yok mu

Yok canım aramak istemiyorum şimdi bisürü kişiyle muhatap olcam hiç gerek yok yeri yurdu belli zaten o bakımdan merak etmiyorum bugün yarın arar erbett dileğim o yönde en azından

Bende iyiyim cnım hiçbir sorun yok ama canım sıkılıyor durduk yereee.. Birde Gündüz gec buluşup 1-2 saate beni bırakınca evde cnm sıkılıyoo ayrılmak istemiyom.. neden böyle oldum ben ya..

öyle oluyo canım insan bende aynı durumdayım gece gündüz hep yanımda olsun istiyorum ama senden daha vahim durumdayım sadece 3 gün görebildim sevdiğimi

Yok canım aramak istemiyorum şimdi bisürü kişiyle muhatap olcam hiç gerek yok yeri yurdu belli zaten o bakımdan merak etmiyorum bugün yarın arar erbett dileğim o yönde en azından

benımkıde hala telefonunu acmadı bu askerlık ınsana kafayı yedırmeye bırebır

öyle oluyo canım insan bende aynı durumdayım gece gündüz hep yanımda olsun istiyorum ama senden daha vahim durumdayım sadece 3 gün görebildim sevdiğimi

herkeste olan bir durummuş demekki Ben hergün görüyorum ama 2 saat falan.. gerzerken saat geçiyor ama eve gelince saat geçmiyor coook canım sıkılıyor.. o mesaj atmadan aramadan pek aramıyorumda sıkmayım diye.. fazla ilgide bunaltır diye..

aynen içim içimi yiyiyo zor tutuyorum kendimi

Şafak ; 408 - Mehtap ; 29 * 8 gün sonra 400'den düşüyoruz ve inşallah bir gün 8 gün sonra Askerim geliyor yazacağım buraya

kızlar çok moralim bozuk askerim hasta olmuş çok ya o konştukça ağlamamak için zor tuttum kendimi elimden gelse basıp gidicektm ya ne yemek yiyebiliomş ne bişe çok kötü yemekler burda dedi inanın yemek yiyemiyorum ya hem alttan hem üstten gidiyomş doktor falanda yok herkese aynı iğneyi veriolar diyo valla migrenim tuttu

cnm sen moralini bozma, bunlar olabilecek şeyler... Orada her türlü zorluğa alışıyorlar zamanla... Çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…