Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tek derdin bu olsun kuzum

sağol canım valla işte üzülüyo insan ya

tatlım tabiki kolay değil ama yapacak birşeyimiz yok malesef... Onlar için aslında bir yandan iyi.. Yani olayın güzel tarafından bakmaya çalış, kendilerine bakmayı öğreniyorlar, zorluklara göğüs germei öğrenıolar

sağol canım valla işte üzülüyo insan ya

Ah begüşümm kötü olmuş ama sıkma canını erkek sonuçta başının çaresine bakacak mecbur başka çaresi yok yani, sen çok takma sen de hasta olma balım, destek ol ilk fırsatta gidersin zaten

Canım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için sizi seviyorum ya görmeden de seviliyo işte yeter ki aradaki arkadaşlık gerçek ve samimi olsun burda bunu anladım

Canım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için sizi seviyorum ya görmeden de seviliyo işte yeter ki aradaki arkadaşlık gerçek ve samimi olsun burda bunu anladım

canım benimmm bizde seni seviyoruz burdaki arkadaşlık hakikaten çok farklı burda herkes birbirini çok iyi anlıyor her türlü konuda yardımcı olup fikir veriyo tanısın tanımasın yanında oluyo yıllardır tanıdıgın kısıler bıle yapmıyo bunu

erkek arkadşm askere gittiğinden beri hep diyorum annem bile anlamıyo bu durumu ...burda herkes aynı şeyleri yaşadğı için her şey daha başka daha güzel ..

erkek arkadşm askere gittiğinden beri hep diyorum annem bile anlamıyo bu durumu ...burda herkes aynı şeyleri yaşadğı için her şey daha başka daha güzel ..

tabıkı canım mesela bugun yıllardır tanıdıgım en yakın arkadasımla konusuyorum hıc umursamıyo askerlık olayını tabı dedım sen asker yolu beklemedıgın ıcın bılemezsın aama o beklerken bende yapıcam aynısını kımse kusura bakmasın

aynen canım katılıyorummm bende bazıları aa ne çabuk gçti diyo diyorum arayp sormadığınız için gel bide bana sor ...

aynen canım katılıyorummm bende bazıları aa ne çabuk gçti diyo diyorum arayp sormadığınız için gel bide bana sor ...

aynen walla bıde hem kac gun kaldı dıolar soyleyıncede saatını dakkasınıda sayıomusun dıe dalga gecıolar

Kızlarrr öyle haklısınız kii hakkınızı vermeden çıkmayayım dedim, yorgunum dinlenecem tabi bu arada askerimle konuşurum dediğiniz gibi burda herkes öyle birbirini anlayıp her konuda destek oluyo ki...hayranım hepimize

Son düzenleme:

ayy benimde askerim aradı bu saatlerde pek aramazdı çok mutlu oldum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…