Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
93/1 B grubu gitmeye başladı dün akşam kornalar çalıyodu şimdi 55 gün öncesini hatrlıyorum da ne zor gelmişti ayrılık o ilk gün haber alamamak ilk günler sadece 1 dk sesini duymak için telefon beklemek zor ama geçiyo yavaş yavaş sağlık olsun da ...

canım neler oluyor ? paylaşmak ister misin... kendini iyi hissedeceksen ...
her ne olursa olsun canım senden daha kıymetli değil hiçbirşey... üzme kendini lütfen...

Noldu nilüüü,,soğuk mu hissettin yanyana da mı olmadı??? Yıpratma kendini canım benm yaa

Yavrum ya yine nolduu böylee offf oofff

ne onunla oluyor ne onsuz, ne yardan geçebiliyorum ne serden... anlayacağınız iki ucu boklu değnek inanın ayrılmak, bırakıp tüm yüklerimden kurtulmak istiyorum; ama yapamıyorum. ne bunu yapmaya cesaretim var ne de onsuzluğa dayanacak gücüm. kendimi çok yorgun, çok kırgın hissediyorum. uzun bir süre kendimden, ondan, evden, iş yerinden uzaklaşmak istiyorum. psikolojim o kadar bozuk ki... kendime gelemiyorum, kendimi de ilişkimi de toparlayamıyorum. tüm sorun bende... mehmet de sen ruh hastasısın diyor. sanırım haklı. ama unuttuğu bir şey var; beni bu hale getiren de kendisi. sürekli gülüşüme, hayat dolu oluşuma, parlayan gözlerime vurulduğunu söylerdi. benim ona bakarken içim açılırdı, şimdi...

Son günlerde kedi köpek gibi olmaktan yorulduk, kedi köpek gibi olmamıza üzülüyorum diyen insan neden herşeyi daha da beter yapmak için uğraşır

her ilişkide bu soru soruluyor; ama cevaplar hep başka başka oluyor. bizdeki cevaplar çok ağır bebeğim...

Son düzenleme:

Canım hep okuyorum yazdıklsrını ama atlayıp cevap yazmak istemiyorum...ara ara konuşuyoduk hatırlarsın zaten benii...
Yanlış anlamassan bişey sorucam birlikteliğinz ne kadarlık? yani çok iyi tanıyomusun onu he mi böyleydi askerlik mi yaptı =?
ayrıca seni yıpratmasına izin vermeseydn keşke erkeklere ne kadar önem verirsen o kadar abartırlar bilirsin...
Allah yardımcın olsun umarım bir mucize olurda herşey harika olur senin adına..

13 aydır tanışıyoruz. bu sürede hep askerdi, tanıştık bir hafta sonra askere gitti. mayısta, dağıtım izninde ilişkimize başladık. arkadaşım aracılığıyla tanıştım; ama o da pek tanımıyordu zaten. sadece yazları, yazlıkta karşılaşıyorlarmış. hiç tanımıyordum kısacası. hep mi böyleydi, çevresindekilerin söylediğine göre öyle... ailesinin, arkadaşlarının... sevgili olarak zor biri; alışılması, sevilmesi, tahammül edilmesi... ailenin en sevilen çocuğu, arkadaşlarınca da çok seviliyor; ama garezi bana... artık çok zor canım en azından harika olmayacağı kesin...

Son düzenleme:

anladım canım nasıl göze aldın 1 hafta tanıdığın insanı beklemeyi..zor olsa gerek yapısıda zormuşş ama göze almışsın ki beklemişsin az kalmış sonuçta yani..ama hiç değilse askerliğin arkasına sığınıp demiyo hep böyleymiş...iyi yönden bakmak lazım ama kötü yöndende sanırım değişmez geldiğinde
ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen
umarım düzelir tabiiki çok mutlu olursunuz
belli olmaz bu işler bence biraz korku ver yani seni kaybetmiyceğini çok iyi biliyo yazdıklarınıdan anladığım kadarıyla güveniyo bu kız beni bırakamaz dio...
biraz gözdağı ver o kadar kahrını çekmişsin canım yani..
ama artık gücün kalmadıysa içinden gelmiyosada yapcak bişey yok tabii

bitiyor canım bitiyor. askerlik bitiyor, ilişkim bitiyor, ben bitiyorum... aleyküm selam...

1 gidene asla kal deme 2 olmuyorsa zorlama kendine yapıyorsum sana daha öncede dedim yani ilişkiniz başladı askere gitti çok yanlış bir zamanlama.aaz daha sabret nilüm birde askerden geldikten sonra biraz dene normal hayata dönünce eğer yine aynı değişmyiorsa kendi yolunu çizersin.kimse için üzülmeye değmezx bu hayatta

bilmiyorum canım bilmiyorum. çok sevdim galiba. diyeceksiniz nesini, nasıl sevdin. ailesine ve arkadaşlarına göre çok iyi, çok efendi, çok vefalı bir arkadaş. ben de kızınca, üzülünce çok abartıyorum. onu bırakamayacağımdan çok emin, beni kaybetmekten korkmadığını biliyorum zaten. göz dağı vermeye kalksam arkasına bile bakmadan gider. eyvallahı olmaz kimseye. ben de övünülecek şeymiş gibi anlatıyorum. benim de hatalarım var, inkar etmiyorum; ama mutsuz olmayı hakedecek şeyler yapmadım. ona bir kez bile yalan söylemedim, onu aldatmadım; ama...

olumlu yönde değişmeyeceğini biliyorum canım. daha beter olur belki ama düzeleceğini hiç sanmıyorum. askerden sonra düzelir diyemiyorum. askerliğin etkisiyle ortaya çıkan şeyler değil. her şey çok güzel başlıyor, heyecanlanıyorum, özlüyorum, yanındayken çok mutlu oluyorum; ama sonra en ufak bir olumsuzlukta tarumar oluyorum.

benim için hiçbir şey yapmadı, olumsuz hiçbir şeyini düzeltmedi, benim için kılını dahi kıpırdatmadı diyemem, hakkını yiyemem; ama olan onca olumsuz şeyden sonra bir önemi kalmıyor bunların.

yani içinde ukte kalmasın diye dedim şuan çok sağlıklı davranamıyor olabilir ayrıca daha çok yenisiniz tabi eğer olmayacağına inanıyorsan uzatma kendini üzme.senin dez avantajın hep dediğim gibi zamanlama hatası siz çok erken yoruldunuz be canım oyzden çok zor çok hakkında hayırlısı olsun

merhaba yoldaşlarım mehtapta olduğum için giremiyorum buraya bayadır ama unuttum sanmayın 2 gün sonra askerim gidiyor tekrar sizlerle son sürat şafak attırmaya devam edecegimm

kendini üzme o zaman geleceği olmıycak adam için canım ya...Zor ama işte vermişsin 15 ayını hayat bu..
tabiki ne olacağı belli olmaz belki düzelir
seni kaybetme korkusu olmaması kötü bişey ama ne diyim keşke ipleri bu kadar eline vermeseydn sevgilinin:26:

çok çabuk ve çok yorulduk. o benden daha yorgun. olmayacağını biliyorum; ama kabul etmek çok zor geliyor. nasıl yaparım, nasıl yapar... onun olmadığı, onsuz geçen her anım içimde ukte olarak kalacaktır

bitiyor canım bitiyor. askerlik bitiyor, ilişkim bitiyor, ben bitiyorum... aleyküm selam...

Canım net bir olumsuzluk olmayınca ilişkide insan iki arada bir derede kalıyor yapacak bir şey yok, bence de gelene kadar sabret, geldikten sonra yan yanayken de bir değişiklik olmazsa o zaman bir hal çaresine bakarsın kuzum şimdiden bozma moralini, üzme kendini... Şu an için askerde olan birinden de çok şey bekleme, beklentini fazla tuttuğun için bu kadar psikolojini bozuyorsun...

ipleri vermek değil be canım. o ipler benim elime hiç germedi ki zaten. ben sevgimin ve samimiyetimin üstüne kurdum ilişkimi. onun da ince hesaplar yaptığını sanmıyorum; ama önüne geçemedik işte bazı şeylerin. ben ilişkide hataların karşılıklı olduğunu düşünürdüm hep, şu anda da öyle düşünüyorum. kim daha çok emek verdi dersen elbette ben. onun askerde oluşuna bağladım; ama o her defasında öyle olmadığını söyledi.

hakkında hayırlısını diliyorum canım
umarım sevgilin insafa mı gelir demeliyim aklını başınamı alır demeliyim bilmiyorum ama senin gbi bir kızı bu kadar emek verip aylarca onu bekleyip hayatından gerektiğinde kısan bir insanı kırmaz daha fazla sana güzel mutluluklar yaşatır herşey gönlünce olsun

canım iki gündür yanımda. geldiğinde nasıl heyecanlı, nasıl mutluyduk; ama giderken... küskün gitti, dargın ayrıldık. ona göre sorun benden kaynaklanıyor, bana göre ondan. ikimiz de birbirimizi anlamıyoruz. zaten bir şeye kızınca gözü hiçbir şey görmüyor. askerden gelince de yan yana olamıcaz ki. ona yakın olmak için izmir'den dershane, kolej ayarlamaya çalışıyordum; ama yapmıcam. ondan da pişman olmak istemiyorum. hiçbir şey beklemiyorum ki kuzum zaten. acaba hiçbir şey beklemiyorum, istemiyorum diye mi böyle...

Bir ayrılıkk haberi daha duymak istemiyorummm

inşallah canım benim. evet, onun için dileyebileceğin tek şey insaflı ve vicdanlı olması. özellikle herhangi bir şeye kızdığında... bu kadar çok seven, her şey gayet güzelken oldukça şefkatle yaklaşan birinin; benden kaynaklı en ufak olumsuzlukta dünyanın en acımasız insanı, erkeği olabileceğini gösterdi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…