Bir ayrılıkk haberi daha duymak istemiyorummm
yok canım ayrılık falan... onu bile beceremiyoruzher ayrılık yeni bir kavuşmanın başlangıcıdır. belki daha hayırlısı olur; ama o süreci atlatacak gücüm yok benim
Canım ben sorun ne bilmiyorum sayfaları aradım ama net birşeyler bulamadım
Neyse hallolur umarım
Birbirinize biraz zaman tanıyın
Hemen kestirip atmaklada olmuyorr
canım iki gündür yanımda. geldiğinde nasıl heyecanlı, nasıl mutluyduk; ama giderken... küskün gitti, dargın ayrıldık. ona göre sorun benden kaynaklanıyor, bana göre ondan. ikimiz de birbirimizi anlamıyoruz. zaten bir şeye kızınca gözü hiçbir şey görmüyor. askerden gelince de yan yana olamıcaz ki. ona yakın olmak için izmir'den dershane, kolej ayarlamaya çalışıyordum; ama yapmıcam. ondan da pişman olmak istemiyorum. hiçbir şey beklemiyorum ki kuzum zaten. acaba hiçbir şey beklemiyorum, istemiyorum diye mi böyle...
inşallah canım benim. evet, onun için dileyebileceğin tek şey insaflı ve vicdanlı olması. özellikle herhangi bir şeye kızdığında... bu kadar çok seven, her şey gayet güzelken oldukça şefkatle yaklaşan birinin; benden kaynaklı en ufak olumsuzlukta dünyanın en acımasız insanı, erkeği olabileceğini gösterdi bana.
sorun birbirimizi yeterince tanımıyor ve anlamıyor oluşumuz sanırım, kızlarla konuştuktan sonra bu kanıya vardım. bazı korkularım da var. bir de benim körü körüne bağlanışım... aşk diyemiyorum artık, alışkanlık da değil sadece takıntı galiba. belki de biz birbirine uygun bir çift değiliz, belki birbirimizin için doğru insanlar, olması gereken kişiler değiliz.
nilücüm bende sorun ne tam olarak anlayamadım başından okumadığım için, yakında mehtap yokmu siz çok özlemişsinz birnirinizi tek sorun o
iki gündür mehtaptayız zaten canım. öncesinde aramız yeterince açılmıştı. belki düzelir bi araya geldiğimizde dedim. akşama kadar her şey gayet güzeldi. bugün iyice kötüye gitti. hastane işleri de çok gerdi bizi. ne bilim ya o kadar çok etken var ki. her şeyden çok sıkıldım, emin olduğum tek şey bu canım
Bence bekliyorsun canımHer zaman şefkatli ve sevgi dolu olmasını bekliyorsun sanırım... Ama ilişkilerde her zaman her şey böyle mükemmel değil maalesef... Bazen küslükler dargınlıklar kavgalar olabilir, yıllar geçse de oluyor merak etme... Ama bu dediklerim her gün olan şeylerse o ilişkiden hayır gelmez...
Ben senin bu anlattıklarının ne kadar sıklıkla olduğunu bilmiyorum, ne kadar çok kavga ediyorsunuz mesela ne bileyim benden kaynaklı en ufak olumsuzlukta dünyanın en acımasız insanı oluyor demişsin, bu en ufak olumsuzluk dediğin şey ne gibi şeyler mesela, sana ufak gelip ona büyük gelebilir...
körü körüne bağlanışım derken canım bende çok bağlıyım nişanlıma saçma sapanda takıntılarımda vardır bu durumdan oda şikayetçi ama ben aşırı sevgiye bağlıyorum bu durumu
anladımm canım inşallah allah sizi sınıyordur ve sizde alınınızın akı ile çıakrsınız bu sınavdan, baktımda şafagında öyle boyle depıl baya bır azalmıss
her gün değil ama haftada bir mutlaka oluyor ve hep ne zaman biliyor musun hesna'm ben yakın davranmaya başladığımda. uzak dururken, soğukken, aramıyorken, ilgilenmiyorken sorun yok. ne zaman ki ben ona tekrar deli gibi bağlanıyorum hep bir kavgayla son buluyor. kavgalar sonrasında o benden daha yakın, daha sıcak davranıyor. böyle saçma sapan bir kısır döngü işte. en sinir olduğum şeyse konuyu hep ayrılığa getiriyor oluşu. benden o kadar çabuk vazgeçiyor ki... ve o vazgeçtiği sürede o kadar acımasız, o kadar yabancı oluyor ki... söylediklerinin, yaptıklarının haddi hesabı yok. sonra ben bunları unutamıyorum. barışsak bile sürekli bunları sorguluyorum. gerçek miydi, doğru muydu, samimi miydin. bu çıkmazı düşündükçe boğuluyorum. ben bana öteye git denmesine bile çok kırılıyorum ve bi anda parlıyorum.
Bu anlattığın şeylerin aynısını yaşadım canım çok önceleri.... Sıkılmakta haklısın... Onun ayrılalım demesine bakma, laftadır o, ayrılınca üzüleceğini o da biliyor ama işte serde erkeklik var ya sanırım biraz da blöf yapıyor, biraz sabırlı olmalısın, bence zamanla bu sorunlar atlatılacaktır, en azından benim ilişkimde böyle oldu, sabretmek çok zor biliyorum ama canım başka çaren yok, sevgiye emek vermek sadece sevdiğimize karşı yaptığımız şeyler değil, sevdiğimizin bize karşı yaptığı olumsuz bazı şeylere de sabır gösterebilmek...Bu kadar çabuk pes etmeyin...
ne onunla oluyor ne onsuz, ne yardan geçebiliyorum ne serden... anlayacağınız iki ucu boklu değnekinanın ayrılmak, bırakıp tüm yüklerimden kurtulmak istiyorum; ama yapamıyorum. ne bunu yapmaya cesaretim var ne de onsuzluğa dayanacak gücüm. kendimi çok yorgun, çok kırgın hissediyorum. uzun bir süre kendimden, ondan, evden, iş yerinden uzaklaşmak istiyorum. psikolojim o kadar bozuk ki... kendime gelemiyorum, kendimi de ilişkimi de toparlayamıyorum. tüm sorun bende... mehmet de sen ruh hastasısın diyor. sanırım haklı. ama unuttuğu bir şey var; beni bu hale getiren de kendisi. sürekli gülüşüme, hayat dolu oluşuma, parlayan gözlerime vurulduğunu söylerdi. benim ona bakarken içim açılırdı, şimdi...
13 aydır tanışıyoruz. bu sürede hep askerdi, tanıştık bir hafta sonra askere gitti. mayısta, dağıtım izninde ilişkimize başladık. arkadaşım aracılığıyla tanıştım; ama o da pek tanımıyordu zaten. sadece yazları, yazlıkta karşılaşıyorlarmış. hiç tanımıyordum kısacası. hep mi böyleydi, çevresindekilerin söylediğine göre öyle... ailesinin, arkadaşlarının... sevgili olarak zor biri; alışılması, sevilmesi, tahammül edilmesi... ailenin en sevilen çocuğu, arkadaşlarınca da çok seviliyor; ama garezi bana... artık çok zor canım en azından harika olmayacağı kesin...
ipleri vermek değil be canım. o ipler benim elime hiç germedi ki zaten. ben sevgimin ve samimiyetimin üstüne kurdum ilişkimi. onun da ince hesaplar yaptığını sanmıyorum; ama önüne geçemedik işte bazı şeylerin. ben ilişkide hataların karşılıklı olduğunu düşünürdüm hep, şu anda da öyle düşünüyorum. kim daha çok emek verdi dersen elbette ben. onun askerde oluşuna bağladım; ama o her defasında öyle olmadığını söyledi.
Canım net bir olumsuzluk olmayınca ilişkide insan iki arada bir derede kalıyor yapacak bir şey yok, bence de gelene kadar sabret, geldikten sonra yan yanayken de bir değişiklik olmazsa o zaman bir hal çaresine bakarsın kuzum şimdiden bozma moralini, üzme kendini... Şu an için askerde olan birinden de çok şey bekleme, beklentini fazla tuttuğun için bu kadar psikolojini bozuyorsun...
canım iki gündür yanımda. geldiğinde nasıl heyecanlı, nasıl mutluyduk; ama giderken... küskün gitti, dargın ayrıldık. ona göre sorun benden kaynaklanıyor, bana göre ondan. ikimiz de birbirimizi anlamıyoruz. zaten bir şeye kızınca gözü hiçbir şey görmüyor. askerden gelince de yan yana olamıcaz ki. ona yakın olmak için izmir'den dershane, kolej ayarlamaya çalışıyordum; ama yapmıcam. ondan da pişman olmak istemiyorum. hiçbir şey beklemiyorum ki kuzum zaten. acaba hiçbir şey beklemiyorum, istemiyorum diye mi böyle...
her gün değil ama haftada bir mutlaka oluyor ve hep ne zaman biliyor musun hesna'm ben yakın davranmaya başladığımda. uzak dururken, soğukken, aramıyorken, ilgilenmiyorken sorun yok. ne zaman ki ben ona tekrar deli gibi bağlanıyorum hep bir kavgayla son buluyor. kavgalar sonrasında o benden daha yakın, daha sıcak davranıyor. böyle saçma sapan bir kısır döngü işte. en sinir olduğum şeyse konuyu hep ayrılığa getiriyor oluşu. benden o kadar çabuk vazgeçiyor ki... ve o vazgeçtiği sürede o kadar acımasız, o kadar yabancı oluyor ki... söylediklerinin, yaptıklarının haddi hesabı yok. sonra ben bunları unutamıyorum. barışsak bile sürekli bunları sorguluyorum. gerçek miydi, doğru muydu, samimi miydin. bu çıkmazı düşündükçe boğuluyorum. ben bana öteye git denmesine bile çok kırılıyorum ve bi anda parlıyorum.
Bu anlattığın şeylerin aynısını yaşadım canım çok önceleri.... Sıkılmakta haklısın... Onun ayrılalım demesine bakma, laftadır o, ayrılınca üzüleceğini o da biliyor ama işte serde erkeklik var ya sanırım biraz da blöf yapıyor, biraz sabırlı olmalısın, bence zamanla bu sorunlar atlatılacaktır, en azından benim ilişkimde böyle oldu, sabretmek çok zor biliyorum ama canım başka çaren yok, sevgiye emek vermek sadece sevdiğimize karşı yaptığımız şeyler değil, sevdiğimizin bize karşı yaptığı olumsuz bazı şeylere de sabır gösterebilmek...Bu kadar çabuk pes etmeyin...
neden oluyor ki tüm bunlar, olmasa ya, ne gerek var :26: yozgat'a vardığında barıştık zaten. hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilsek de adı barıştık işte. o kadar kırıp döktükten, sayıp sövdükten sonra... barışacaktık madem neden öyle kırgın, dargın gittin diyorum sadece kızgındım diyor. gurura bak. çabuk pes etmek değil de eninde sonunda bitecekmiş gibi hissediyorum canım
Canım allah bozmasın çok yakılıyosunuz maşallahAllah kavuştursun..
Nilüüü..bütün yazdıklarını okudm ve Hesnamıza çok hak verdim balım, kesinlikle bi şeyler bekliyorsun beklemelisin de beklentisiz ilişki de olmuyor, bir adamı seviyoruz ve hep bizle ilgilensin hep bize özen göstersin, her kafamdan geçeni yapsın istiyoruz... yapmayınca bunu garezine bilerek yaptığını düşünüyoruz...hiç mi beni düşünmez insan diyoruz, bu nasıl sevgi diye bizde bazen çizip atıyoruz...ayrılık değil bahsettiğim çizip atmak, kafamızda kuruyorzu buna inanıyoruz ve peşinden sürkli bi şeyleri sorgulamaya başlıyoruz, bunu neden yaptı, ne biçim davrandı, tartışmaya başlıyoruz içimizdekileri anlatıyoruz, ama bu sefer de kendimizi de karşımızdakini de yoruyoruz..neden biliyo musun iki tarafın da birbirini anlaması şu an gerçekten imkansız, ne kadar şartları iyi olursa olsun, arada mesafeler,komutanlar,gergin bi hayat vs vs..bi sürü şey var..onun da kafasını meşgul eden belki tonlarca şey var, yapma nilüm sakin ol bekle...bana diyen de sendin bak sakin ol diye...
Ben 3 ay belki 4 ay boyunca ne haftası genelde hergün kavga ettim Zaferimle...kopmak mı olmadı, bağlanmak mı acı verdi, tavırları mı zor geldi...ama hep ikimiz yıprandık neden? hep bi şeyler bekledim, bi şeylere hırçınlaştım, eskisi gibi değilsin dedim, bağırıdm çağırdım...ayrılamadık belki ama çok kopma noktasından döndük biz de...... şimdi ne yapıyorum biliyo musun? bi şey demiyor mu..gelince der diyorum, dargın mı uyutuyo beni ben arayıp dargın uyuyamam ben diyorum, bi şeye mi kızıyorum, çok kızdım ama aklında olsn erteliyorum diyorum, çünkü ben şu an tek bi şeyden eminim nilü, bunların hepsi aslında mesafelerden gerginliklerden....tartışmak boşa çünkü gene anlaşamıcaz..o zaman neden uzataym diyorum, ve 1 haftadır hiç kavga etmedik. Ne yapmaya başladı ben susunca kızdığımı anlayıp şebeklik yapmaya başladı, şirinlik etmeye başladı, yaz için deli gibi planlara devam ediyor şu an ben de deli gibi eşlik ediyorum, geceleri güzelce konuşup uyuyoruz ve bana geçen gün dedi ki: ben şimdiden öyle mutluyum ki...huzurumuz olsun yeter. o an dedim ki ben de sana gelene dek huzur vericem ben veremezsem orda ne yapıcak? sıkılıcak bunalıcak belki yine bana sarıcak...
Sadece şakaları konusunda çok haklısın nilüfercim, dozunu bilmeli,ayrılığı ağzına almamalı asla..senin gitmeyeceğini bilse bile kıymetini bilmeli...çünkü işte bu konuda ayrılıyoruz erkek arkadaşlarımız yöünden yoksa hatırlarsan hep benzetirdik..ama bunu çözmenin zamanı şu an değil bence tatlım, dayanmalısın... çok az gün kaldı pişman olmamak için sabretmelisin. Gelince uyarırsın güzelce anlatırsın denersin..bu kadar severken olmaz ayrılık çıkar aklından bence..sadece bekle....
Uzun oldu ama sabırla oku ben de içimi döktüm sana
Anlıyorum canım, o ayrılalım dedikçe kendini o psikolojiye sokuyorsun, ayrılınca neler yapacağını bile düşünür hale geliyorsun değil mi
Hayatta hiç bir şey güllük gülistanlık olmadığı gibi, ilişkilerde de her şey güllük gülistanlık değil maalesef... Öyle olsaydı tadı çıkmadı sanırım, bütün aşk efsaneleri mutluluğu yazmaz mesela ayrılığı yazar, kavuşunca efsane biter zaten, dediğim gibi hayattan ve hayatımızdaki kişilerden fazla şeyler bekleyince böyle mutsuz oluyoruz, çıtayı biraz düşürmek gerekiyor galiba
neler düşünmüyorum ki... korkularım da var...
bazı insanlar neler neler bekliyor, elde de ediyor, bizim kadar acı çektiklerini de sanmıyorum. çok daha mutlular. biz beklenti çıtasını düşürdükçe onlar da beklentiler karşısında verebileceklerinin çıtasını düşürüyor. sonra da elimden geleni bu kadar, oluyor. bizim yaptıklarımızın onda birini yapsınlar yeter.
canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. sabah erken kalkmam gerekecek. 4 gündür de hastayım. gidip uyumaya çalışayım. içi mi döktüm ruhum biraz hafifledi. keşke mehmet'le de oturup sorunlarımızı böyle konuşabilsek. ne zaman ciddi bir şey konuşmaya kalksam ya evet, haklısın, hıhı gibi uyduruktan onya ifadeleri kullanır ya da şebekliğe vurur. çok farklıyız birbirimizden... iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?