- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
sen yazarsın da ben okumam mı canım istersen sayfalarca yaz. birbirlerine o kadar benziyorlar ki sanırım bizi en iyi yine biz anlarız. ben de günlerdir sabrediyorum, biliyorsun. senin yaptıklarını ben de yaptım. kasıtlı değildi zaten içimden gelmiyordu. çünkü ne zaman ben içimden gelerek bir şey yapsam burnumdan getirdi. gelmese hala bu tavrım devam ederdi. geldi, gördüm, hissettiklerim ilk günkü kadar masum ve özeldi; ama sonra... gün içinde yaşananlar sonunda yine uzaklaşıverdk birbirimizden. yine sözü ayrılığa getirdi, yine fütursuzca konuştu, yine çok kırdı beni. oraya vardı barıştık. n'oldu peki? bir günümüz zehir oldu. doya doya vedalaşamadım bile. öpemedim, koklayamadım, sarılamadım. arkasına dönüp el dahi sallamadı. geçip gidene yanmaktan geleceği düşünemez oldum. hoş düşünsem ne olacak, nasıl olsa gün gelecek birimizden biri mutlaka baltalayacak. ben ayrılamam zaten canım o söyleyince de kabul edemiyorum. yapamam, dayanamam, altından kalkamam zaten. gelince düzelir, değişir, daha iyi olur diye de kandırmıyorum artık kendimi. her şeye hazırlıklıyım. dün salya sümük ağladım burda; ama ilk şoku atlattım.
neler düşünmüyorum ki... korkularım da var...
bazı insanlar neler neler bekliyor, elde de ediyor, bizim kadar acı çektiklerini de sanmıyorum. çok daha mutlular. biz beklenti çıtasını düşürdükçe onlar da beklentiler karşısında verebileceklerinin çıtasını düşürüyor. sonra da elimden geleni bu kadar, oluyor. bizim yaptıklarımızın onda birini yapsınlar yeter.
canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. sabah erken kalkmam gerekecek. 4 gündür de hastayım. gidip uyumaya çalışayım. içi mi döktüm ruhum biraz hafifledi. keşke mehmet'le de oturup sorunlarımızı böyle konuşabilsek. ne zaman ciddi bir şey konuşmaya kalksam ya evet, haklısın, hıhı gibi uyduruktan onya ifadeleri kullanır ya da şebekliğe vurur. çok farklıyız birbirimizden... iyi geceler
Kıyamam sana nilüüü,dedim ya cidden çoğu huyları benziyor ama tek fark konuyu bir kere belki ayrılığa getirmiştir onun dışında getiren ben oluyorum ve kendimi affetmiyoorum..ha ne fark ediyor şöyle fark ediyor;en azından o kadar beni yorup da üstüe de ayrılık lafı etmemiş oluyor belki bir nevi toparlayıcı oluyor..bu konuyu ona anlatman laızm ama sorsan onda problem yoktur ki...o yüzden şimdi anlatamazsın...ama gerçekten iyi sabırlıymışsın helal olsun, 1 hafta tanıdığın adamı beklemişsin, tebrik ederim gerçekten.
dediklerini biz de çok yaşadık bazen yanyana olduğumuz son günü kötü geçirip sonra aramızı düzelttik neden çünkü ben sorulaırmızı yanyanayken konuşmak istedim ama huzur kaçıran kişi yine ben oldum
sabır nilüm benim... çok iyi anlıyorum seni evet ben de çok gece ağlayarak uyudum, çok gece... ama askeden önce hiç vakit geçirmemişsinz belki de dönünce farklı olur, seni kırgın uyutmaz..çünkü Zaferim öyleydi biliyo musun gitmeden öce, asla beni kırgın uyutmazdı, mutlaka arardı...şimdi bazen uyutuyo ve ben deliriyorum... ama eskileri düşünmeden edemiyorum, o da kabuş etmezdi askerlikle alakası yok derdi ama nası yok, bu ara kendisi de dedi bi kaç kere, belki de onla alakalı, işallah gelince daha farklı oluruz da görürüz.... bence farklı olacak, inşallah siz de farklı olacaksınız balım, öyle çok hikayeler var ki anlat anlat bitmez......