Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kıyamam sana nilüüü,dedim ya cidden çoğu huyları benziyor ama tek fark konuyu bir kere belki ayrılığa getirmiştir onun dışında getiren ben oluyorum ve kendimi affetmiyoorum..ha ne fark ediyor şöyle fark ediyor;en azından o kadar beni yorup da üstüe de ayrılık lafı etmemiş oluyor belki bir nevi toparlayıcı oluyor..bu konuyu ona anlatman laızm ama sorsan onda problem yoktur ki...o yüzden şimdi anlatamazsın...ama gerçekten iyi sabırlıymışsın helal olsun, 1 hafta tanıdığın adamı beklemişsin, tebrik ederim gerçekten.

dediklerini biz de çok yaşadık bazen yanyana olduğumuz son günü kötü geçirip sonra aramızı düzelttik neden çünkü ben sorulaırmızı yanyanayken konuşmak istedim ama huzur kaçıran kişi yine ben oldum benimki de öyle uzun uzadıya konuşamıyor meseleleri,çünkü ona göre mesele de pek yok...bazen diyor tamam bak gelince her şey güzel olacak şuraya gidecez şunu yapacaz..o zaman bile ferahlıyorum, her seferinde inanıyorum ona..sevince bz kızlar böyle oluyoruz işte... ama dönünce acaba?? diye düşünmeden edemiyorum seinki için de..dönünce acaba daha iyi olur mu? senin ne kadar üzüldüğünü kırıldığını göre fırsatı olur..etraftaki insanları gördkçe onların umursamazlığını gördükçe belki de her şeyi paylaşabileceği tek insanın kıymatini anlar ne bileyim..

sabır nilüm benim... çok iyi anlıyorum seni evet ben de çok gece ağlayarak uyudum, çok gece... ama askeden önce hiç vakit geçirmemişsinz belki de dönünce farklı olur, seni kırgın uyutmaz..çünkü Zaferim öyleydi biliyo musun gitmeden öce, asla beni kırgın uyutmazdı, mutlaka arardı...şimdi bazen uyutuyo ve ben deliriyorum... ama eskileri düşünmeden edemiyorum, o da kabuş etmezdi askerlikle alakası yok derdi ama nası yok, bu ara kendisi de dedi bi kaç kere, belki de onla alakalı, işallah gelince daha farklı oluruz da görürüz.... bence farklı olacak, inşallah siz de farklı olacaksınız balım, öyle çok hikayeler var ki anlat anlat bitmez......

dha yolun çok başındasın be nilü elbet güzel anıların vardır elbet alışınca zor olacaktır ama şanlısın ki çok fazla yaşanmışlıüın yok.sen çok takma kafana zaman zaten sizin iilişkinizi şekillendirir ,bırak zaamana oluruna bırak aksın gitsin ,elbet bulacak yolunu.

zamanın gectiğini görmek bu ara en büyük mutlulugum.. dua edin kızlar sevdiğim izne geldiği zaman istemeye gelcekler yazın.. Allah yanımızda olsun...

tünaydın kızlar ... askerimin çarşıya çıkmasını bekliyorum şu an heycanla :)

:92: 23.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...82 AskErimm1411...

…85 SeNLeYM…

... 96 kelebek.hill ...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...107 busafakbitmez...

… 128 H_İ_S …

…139 iboebru….

…150 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...150 esraa42...

....151 nesliiiiiiiiii...

…152 Brrk…

...152 OZGEGURUR...

...153 dilara1331

...154 kelebekd ...

…154 Kayra95...

…154 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....244 chidoshimedo....

...244 GRGR...

...244 mayamaya11

...244 tugbaoguzhan

...244 BerlD...

...244 svsaskim...

...244 kmleomer...

... 253 ED2006...

...275 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...333 xxIpekxx...

... 333 destinyeda...

...334 depresiffpolyanna...

...335 nesilll...

...337 tugcehayati...

...337 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...407 pekmez_akilli...

...407 ilithya...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

23/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:…duygum = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:…holofira = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Şafak; 407. Mehtap; 28 - Çabuuk geçsin şu 28 gün ya. Çok özledim çook

böyle bi kampanya varmıdır cepten ankesörlüyü arayanınız varmı nişanlım askerdee o çaldırıp ben aricamm bunun bi kampanyası oluyomu türkcelde verilen dklar geçerli oluyo mu

böyle bi kampanya varmıdır cepten ankesörlüyü arayanınız varmı nişanlım askerdee o çaldırıp ben aricamm bunun bi kampanyası oluyomu türkcelde verilen dklar geçerli oluyo mu

dakikaların her yöneyse oluyo canım ben öyle arıyorum

bende turkcell kullanıyorum berbat operatör canm kampanya yok heryöne 1000 dkkalar falanda çok pahaalı 50 tl
canım türkiyem 250 kampanyası var 10 tl sadece evi arayabiliosn yani ankesörlüyüde doğal olarak ama bize 10 gün yetmiyo yani ben sürekli kampanya değiştiriyorum o arıyo falan değişiyo yani
birde faturalıysa 30 tl ye heryçne 800 dk var ona bak bi

turkcelli bilmiyrum ama canım avea da heryöne 1000dk aveaya yeni gecenler için 30 tl. sabit hattı arayabilyorsun cnm her yöne olunca.

canım ben cepte bayram kampnyasını yapmıstım 1000 dk sabıt hatlara 1000 dk heryone cok ıyı oldu memnunum

kızlar balayı için yurtdışı düşünüyorduk ama ben pek taraftar değilim. Çünkü ztn nikah teaşı ev hazırlığı vs.. yprgunluk atlatıcas ve turla yurtdışı yaparsak sürekli bi gezme içinde olucas. Aslında güzel bi fikir gelio ama ben deniz ve yüzme manyağı biri olarak balayında en fazla Kıbrıs düşünüorum Yurtdışı programını da seneye yaparız diye düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…