Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy kıbrısta napicaksiniz canim yaaa askerden geldikten sonra biz bi sure kibrisin "K"sini duymak istemiyoruz egede bi yer olabilir mesela

ayyy kıbrısta napicaksiniz canim yaaa askerden geldikten sonra biz bi sure kibrisin "K"sini duymak istemiyoruz egede bi yer olabilir mesela

Yener de daha önce duymak istemiorum diodu ama şimdi olabilir dio, o istedikten sonra no problem, egeyi de çok severim o da olabilir, ama işte yurtdışı daha mı ii olur acaba

nişanlı bile olmayan biri olarak benimde hayalim yurtdışı.. evet herzaman gidebilirsin ama farklı bi tatil olmalı özel olmalı ilk tatil sonuçta.. bence yüzmek, deniz vs herzaman yapılabilir farklı olmaz.. bi daha ki seneye düşünmesen bile bebek olabilir bu durumdada zor olur yurtdışı diye düşünmekteyim.. ben yurtdışına gitme taraftarıyım.. nişanlının düşünceside önemli çift olarak zevklerinize göre.. biz çift olarak farklı yerleri gezip görmeyi seviyoruz..

bizim de tatilden düşüncemiz farklı yerler gezip görmek, ikimiz de düşüncelerimizde uyuşuoruz şükür, 1-2 yıl da çocuk düşünmüorum cnm o yüzden bilemedim ama düşüncelerin güzel

bizim de tatilden düşüncemiz farklı yerler gezip görmek, ikimiz de düşüncelerimizde uyuşuoruz şükür, 1-2 yıl da çocuk düşünmüorum cnm o yüzden bilemedim ama düşüncelerin güzel

inşallah gönlüne göre olur en önemlisi huzurlu mutlu bi tatil olması....

bitti.

hesna'm beni silebilirsin panodan.

hakkınızı helal edin kızlar.

yine uğrarım.

hayırlı teskereler...

sağ olasın canım. amin, inşallah. anlatılacak bir şey yok. belki çok sonra...

Anladım canım hayırlısı olsun dünde konuşmuştuk sen kendin için en doğru kararı vermişsindir
belki düzelirde yine kavuşursunuz anlar değerini hayat bu hiç bişey belli olmaz..

Anladım canım hayırlısı olsun dünde konuşmuştuk sen kendin için en doğru kararı vermişsindir
belki düzelirde yine kavuşursunuz anlar değerini hayat bu hiç bişey belli olmaz..

pişman olsun, değerimi anlasın, geri gelsin, düzelsin istemiyorum canım

Son düzenleme:

Tuğbacım biz de balayı için yurtdışı istemiştik ama dediğin gibi zaten askerden hemen sonra evlilik düşünüyoruz dolayısıyla bazı şeyler yetişmez diye düşündük balayımızı Antalyada gecırmeye karar verdık ama yurtdısıyla ilgili de şöyle bişey dusunduk :)) Bır yıl sonrakı tatılımızı yurtdısında yapmayı planlıyoruz yer olarak da İtalya düşündük bu tatilde balayı tatili gibi cok cok özel olsun dıye de bebeğimizi o tatilde yapmaya karar verdik bakalım artık ya tutarsa

canımmm benım askerımde antalyada yaşıyor ıst la geldıkden sonra antalyaya donucek..

Atalyaaa!!! Harika bi memleket sen de gitmişsindir belki, ben orta ve liseyi orda okudum, biz orda tanıştık Zaferimle ve onun memleketi de orası, şu an ben İstanbul'dayım ama Antalya'ya dönüş yapıcam hayırlısıyla

henüz karar vermedik ama en çok düşündüğümüz yerler Paris, İtalya, Prag, Roma vs..

Alah gönlünüze göre versin yavrum,çok harika planlar kafanıza göre takılın şmkan varsa ve istiyosanız tabi ki yurtdışına gidin çok özel olur ilk tatiliniz..

canım çıkmıştım, görmedim; ama uyuyamadım da...

Balımm,nilümm...
Hakkında hayırlısı olsun yavrum, ama kedini harap etmeye başlama sakın hemen..
Uyuyamazsın tabi ki, o kadar süre emek verip bekledin,kolay mı yaaa...biraz kafana kalbine izin ver de kendine gelsinler kuşum

şafak.........19.............çorum............
10'lu rakamlarada ulaştım şükürler olsun...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…