kızlar balayı için yurtdışı düşünüyorduk ama ben pek taraftar değilim. Çünkü ztn nikah teaşı ev hazırlığı vs.. yprgunluk atlatıcas ve turla yurtdışı yaparsak sürekli bi gezme içinde olucas. Aslında güzel bi fikir gelio ama ben deniz ve yüzme manyağı biri olarak balayında en fazla Kıbrıs düşünüorumYurtdışı programını da seneye yaparız diye düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim ?
ayyy kıbrısta napicaksiniz canim yaaa askerden geldikten sonra biz bi sure kibrisin "K"sini duymak istemiyoruz egede bi yer olabilir mesela
kızlar balayı için yurtdışı düşünüyorduk ama ben pek taraftar değilim. Çünkü ztn nikah teaşı ev hazırlığı vs.. yprgunluk atlatıcas ve turla yurtdışı yaparsak sürekli bi gezme içinde olucas. Aslında güzel bi fikir gelio ama ben deniz ve yüzme manyağı biri olarak balayında en fazla Kıbrıs düşünüorumYurtdışı programını da seneye yaparız diye düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim ?
Yener de daha önce duymak istemiorum diodu ama şimdi olabilir dio, o istedikten sonra no problem, egeyi de çok severim o da olabilir, ama işte yurtdışı daha mı ii olur acaba
nişanlı bile olmayan biri olarak benimde hayalim yurtdışı..evet herzaman gidebilirsin ama farklı bi tatil olmalı özel olmalı ilk tatil sonuçta.. bence yüzmek, deniz vs herzaman yapılabilir farklı olmaz.. bi daha ki seneye düşünmesen bile bebek olabilir bu durumdada zor olur yurtdışı diye düşünmekteyim.. ben yurtdışına gitme taraftarıyım.. nişanlının düşünceside önemli çift olarak zevklerinize göre.. biz çift olarak farklı yerleri gezip görmeyi seviyoruz..
yurt disi olarak nereyi dusunuyosunuz canim
bizim de tatilden düşüncemiz farklı yerler gezip görmek, ikimiz de düşüncelerimizde uyuşuoruz şükür, 1-2 yıl da çocuk düşünmüorum cnm o yüzden bilemedim ama düşüncelerin güzel
henüz karar vermedik ama en çok düşündüğümüz yerler Paris, İtalya, Prag, Roma vs..
inşallah gönlüne göre olur en önemlisi huzurlu mutlu bi tatil olması....
ee supermis canim yaaa bunlar guzel yorgunluklar gidin bencede firsatiniz varken
bitti.
hesna'm beni silebilirsin panodan.
hakkınızı helal edin kızlar.
yine uğrarım.
hayırlı teskereler...
Canım ciddi misin ?...
hayırlısı olsun hakkında diyecek bişey yok...
İstersen anlatabilirsin...
sağ olasın canım. amin, inşallah. anlatılacak bir şey yok. belki çok sonra...
Anladım canım hayırlısı olsun dünde konuşmuştuk sen kendin için en doğru kararı vermişsindir
belki düzelirde yine kavuşursunuz anlar değerini hayat bu hiç bişey belli olmaz..
pişman olsun, değerimi anlasın, geri gelsin, düzelsin istemiyorum canım
pişman olsun, değerimi anlasın, geri gelsin, düzelsin istemiyorum canım
nilüüü msne gel cnm
canımmm benım askerımde antalyada yaşıyor ıst la geldıkden sonra antalyaya donucek..
henüz karar vermedik ama en çok düşündüğümüz yerler Paris, İtalya, Prag, Roma vs..
canım çıkmıştım, görmedim; ama uyuyamadım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?