Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[video=youtube_share;HKPB21Xqxhs]http://youtu.be/HKPB21Xqxhs[/video]

Zaferimmmm...
Aldılar senimi benden
Üstüme acılar örttüler
Gelmene yasak dediler
Ellerimi bağlasalar
Aşkımı nasıl alacaklar...

[video=youtube;WTQlhqX55GI]http://www.youtube.com/watch?v=WTQlhqX55GI[/video]

Ey benim yüreğimin nazlı çiçeği..

Barışın ellere, küsün bana mı?

Sana kim öğretti böyle sevmeyi.

Bayramın ellere, yasın bana mı?..

Duymadın gönlümün haykırışını, Kırdın şu gönlümün sabır taşını,

Görmekten usandım çatık kaşını, Gülüşün ellere de nazın bana mı?

Uçurdun yellere ümitlerimi, Düşürdün dillere çektiklerimi, Soldurdun içimde hayellerimi,

BAHARIN ELLERE’DE, KIŞIN BANAMI…?

_____Hz. Mevlana_____

Son düzenleme:
146. gün canımdan ayrı geçirdiğim 146 gün!!ve daha 71 gün var!!özlemek ne demekmiş ben bu 146 günde anladım..artık kalbim öyle bir sızlıyor ki anlatamam kimseye..
elini tutmak sarılmak gözünün içine bakıp onu ne kadar sevdiğimi söylemek istiyorum artık!!gel artık bana gelllll..senin yerin benim sol yanım gelde kalbim sızlamasın artık..cadın çok özledi seni çok!!!

150 küsür gün de benim oldu be kamile..Şuan en uzun zamandır görmeyen biziz galiba ahh ahh..

150 küsür gün de benim oldu be kamile..Şuan en uzun zamandır görmeyen biziz galiba ahh ahh..

belki daha uzun olanda vardır mervecim ama inan artık dayanamıyorum..resmen mutluluk oyunu oynuyorum.yeterki sevgilimin yüzü gülsün zaten ayrı birde ben dert yanmıyayım diyorum..her telefonda şebeklik yapıyorum ama sanırım artık ağır gelmeye başaldı..haziranı iple çekiyorum resmen..ama sanki yıllar varmış gibi geliyor sen düşün artık halimi!

Doğrudur canım bi arkadaş vardı bu topicte bi sene hiç görmeden beklemişti kimbilir ne zor olmuştur onun için hayır moral bozmak umutsuzluğa kapılmak yok.Şimdi sınavlarımz bi başlıcak bak gör zman nasıl geçti anlamıcaz mart bitiyo baksana.Sonbahar geçirdik kışı geçirdik baharı da yarılıcaz bak geçiyor zaman.Yeterki iyi bi şeklde geçsin canım benmm.Millet bi gun görmese ayy özledim yok tırıvırı.Asıl hasret buymuşş.

1 sene..Allah sabrını vermiş valla.ben kendimi düşünemiyorum şuna baksana şimdiden neler diyorum 1 sene olsa ne yaparım bilmiyorum
sınavlarım başlıycak biticek evime gidicem 10 gün ailemle geçircem sonra zaman daha hızlı geçicek sonra mayıs sonunda tekrardan sınavlarım başlıycak veeeeee ömerim gelicek şu an buna oddaklanmış durumdayım canım zaten buna şartladım kendimi..moralimi bozmamaya çalışıyorum ama işte zaman zaman böyle oluyorum
zaten artık asker yolu beklemiyorsanız bana özlemekten bahsetmeyin demeye başladım merve özledim diyen ya da tartışan arkadaşlarıma kızıyorum hemen değerini bilmiyorsunuz diye tartışmayı bile özledim amaa yaaaa

Biz de ilk başta izin kullanmayalm falan diyoduk ama olmayacak anladık:26: bende ona odakladım sınavlar başlaynca günler nasıl geçiyor hç anlamıyorum zaten.O değil de gözüme sokar gibi sınıfta okulda sarılanları dipdibe olanları görünce çıldırcak gibi oluyorum bi ben böyle değilm dimi soyleyn bana

aynen merve aynen bende deli oluyorum..biz daha acemilkte izin konusu açıldı düşün yaniii kaç ay öncesindende haziran diye belirledik ahh ahhh bir gelse haziran!!

[video=youtube;5HlEtrI1w9A]http://www.youtube.com/watch?v=5HlEtrI1w9A[/video]

:92: 25.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…83 SeNLeYM…

... 94 kelebek.hill ...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...105 busafakbitmez...

… 126 H_İ_S …

…137 iboebru….

…148 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...148 esraa42...

....149 nesliiiiiiiiii...

…150 Brrk…

...150 OZGEGURUR...

...151 dilara1331

...152 kelebekd ...

…152 Kayra95...

…152 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....242 chidoshimedo....

...242 GRGR...

...242 mayamaya11

...242 tugbaoguzhan

...242 BerlD...

...242 svsaskim...

...242 kmleomer...

... 251 ED2006...

...273 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...331 xxIpekxx...

... 331 destinyeda...

...332 depresiffpolyanna...

...333 nesilll...

...335 tugcehayati...

...335 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...405 pekmez_akilli...

...405 ilithya...

...405 zeynepesin...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

25/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…duygum = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:…holofira = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...goqce = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

[/QUOTE]

ANA ŞAFAK 126

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 27

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 45

:85: MEHTAP YOK YOK YOK :85:

bugün çarşıya çıktı, sadece 10 dk görebildim yüzünü. dershaneden eve gelene kadar onun dönüş vakti gelmişti. çıkması gerektiği halde 10 dk daha durdu. benim için bekledi; ama güzel tek bir laf etmedi. ilk açtığımda çok hafif bir gülümseme belirdi dudaklarında. fb'deki fotoğraflarımızı dün gece silmiştim. o da ilişki durumunu değiştirir diye bekliyordum; ama yapmamış. fotoğrafları kaldırmışsın, neden yaptın bunu dedi. ikimiz de bittiğini kabul etmek istemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…