146. gün canımdan ayrı geçirdiğim 146 gün!!ve daha 71 gün var!!özlemek ne demekmiş ben bu 146 günde anladım..artık kalbim öyle bir sızlıyor ki anlatamam kimseye..
elini tutmak sarılmak gözünün içine bakıp onu ne kadar sevdiğimi söylemek istiyorum artık!!gel artık bana gelllll..senin yerin benim sol yanım gelde kalbim sızlamasın artık..cadın çok özledi seni çok!!!
150 küsür gün de benim oldu be kamile..Şuan en uzun zamandır görmeyen biziz galiba ahh ahh..
belki daha uzun olanda vardır mervecim ama inan artık dayanamıyorum..resmen mutluluk oyunu oynuyorum.yeterki sevgilimin yüzü gülsün zaten ayrı birde ben dert yanmıyayım diyorum..her telefonda şebeklik yapıyorum ama sanırım artık ağır gelmeye başaldı..haziranı iple çekiyorum resmen..ama sanki yıllar varmış gibi geliyor sen düşün artık halimi!
Doğrudur canım bi arkadaş vardı bu topicte bi sene hiç görmeden beklemişti kimbilir ne zor olmuştur onun içinhayır moral bozmak umutsuzluğa kapılmak yok.Şimdi sınavlarımz bi başlıcak bak gör zman nasıl geçti anlamıcaz mart bitiyo baksana.Sonbahar geçirdik kışı geçirdik baharı da yarılıcaz bak geçiyor zaman.Yeterki iyi bi şeklde geçsin canım benmm.Millet bi gun görmese ayy özledim yok tırıvırı.Asıl hasret buymuşş.
1 sene..Allah sabrını vermiş valla.ben kendimi düşünemiyorum şuna baksana şimdiden neler diyorum 1 sene olsa ne yaparım bilmiyorum
sınavlarım başlıycak biticek evime gidicem 10 gün ailemle geçircem sonra zaman daha hızlı geçicek sonra mayıs sonunda tekrardan sınavlarım başlıycak veeeeee ömerim gelicek şu an buna oddaklanmış durumdayım canım zaten buna şartladım kendimi..moralimi bozmamaya çalışıyorum ama işte zaman zaman böyle oluyorum
zaten artık asker yolu beklemiyorsanız bana özlemekten bahsetmeyin demeye başladım merve özledim diyen ya da tartışan arkadaşlarıma kızıyorum hemen değerini bilmiyorsunuz diyetartışmayı bile özledim amaa yaaaa
Biz de ilk başta izin kullanmayalm falan diyoduk ama olmayacak anladık:26: bende ona odakladım sınavlar başlaynca günler nasıl geçiyor hç anlamıyorum zaten.O değil de gözüme sokar gibi sınıfta okulda sarılanları dipdibe olanları görünce çıldırcak gibi oluyorum bi ben böyle değilm dimi soyleyn bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?