Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
150 küsür gün de benim oldu be kamile..Şuan en uzun zamandır görmeyen biziz galiba ahh ahh..

Benden de bi 124 gün...ve 218 gün olana dek de hiç görmeyeceğim...mehtap yok...hızla şafak gelsin diye bekliyorum, izin kullanmıcz kararlıyız

Nilümm...ya bitemiycek sanırım ama ne desem boş..zamana bırakıp beraberce görelim ama elinden geldiği kadar içini ferahlat kafanı dağıt, kendini yeme tatlım benm

Yakında güzel gelişmelerle sizlerle olacağım inşallah bana dua edin bol bol

Hayırdır kızzz..noluyorrr??? bak heyecanlandım

canımm benimmm bidanemm...kendini üzmeyi bırak lütfen...kendini harap etme... akışına bırak...

bi karar vermem gerekiyor ama zor bir karar bu...
eğer doğru olan kararı verebilirsem
benim açımdan çok güzel şeyler olacak... ve mutlu olmak için ikinci adımımı atmış olacağım

bi karar vermem gerekiyor ama zor bir karar bu...
eğer doğru olan kararı verebilirsem
benim açımdan çok güzel şeyler olacak... ve mutlu olmak için ikinci adımımı atmış olacağım

Kızzz ne olduğunu söyle çabukk..ya da olunca söyle tamam sen bilirsin ama inş güzel olur hakkında tubişim Aminnn hakettin sen mutluluğu..

sağol kuzummm sanırım istanbuldan gideceğim kararıma bağlı yani... olduğunda ... yani eğer olursa ben susacağım,resimler konuşacak

Hmm iyi düşün güzel karra ver balım, ani karar verip özleme tabi sonra pişman olma inş, tabi neden bahsettiğini bilmediğimden genel konuştum

11 ayda bitti zaman geçiyor bunu görüyorum mutlu oluyorum ama içimdeki korkuları kendime bile ifade edemiyorum..biz oturucagımız evi bile planlarken annemn babamn abimin pürüz çıkartcağını biliyorum ve bundan korkuyorum izne geldiğimde istemeye gelelim bitsin artık diyor gel diyemiyorum askere senn için geldm senin için burda gün sayıyorum diyor napcam bilmıyorum cok gerildik 3 gündür konusmuyoruz çünkü konu evliliğe geliyor hep ve ben susuyorum oda çileden çıkıyor ya nolucak napcaz basını dahi hatırlayamadıgm çok uzun süreli bir ilişki bitcekmi ailem yüzünden

Allah yardımcın olsun canım...

Pes etmiceksin, bitmiycek,bitmemeli aşk,sevgi kolay şeyler değil....:26: hayallerine gölge düşürmemelisin...Allah vermeyeceği şeylerin hayalini kurdurmazmış

[video=youtube_share;HKPB21Xqxhs]http://youtu.be/HKPB21Xqxhs[/video]

Zaferimmmm... - gözlerim dola dola dinlemeye devam...-
Aldılar senimi benden
Üstüme acılar örttüler
Gelmene yasak dediler
Ellerimi bağlasalar
Aşkımı nasıl alacaklar...

Son düzenleme:
Pes etmiceksin, bitmiycek,bitmemeli aşk,sevgi kolay şeyler değil....:26: hayallerine gölge düşürmemelisin...Allah vermeyeceği şeylerin hayalini kurdurmazmış

bunu bende sürekli söyerim Allah vermeyeceği şeylerin hayalini kurdurmazmıs diye ya bilmiyorum biz birbirimizi bırakmıcaz ama ona kötü söz söylediklerinde ben çıkıyorum şirazeden deliriyorum gözüm dönüyo ama savunamıyorum bu o kdr berbatki

Canım çok zor bir durum olmalı anlamam imkansız yaşamadım çünkü ama siz sevgilinle birbirinize bu durumu zorlaştırmamalı aksine daha sıkı sarılmalısınz ben iişin o kısmındayım..yani ailenle yaşadığın dialogları bilemem onları en iyi sen ayarlıcaksın Allah kolaylık versin,sabır versin balım...

Napıyosunuzz kızçelerr...

Kızzz iyiyiz sen nasılsın,nasıl gidiyor hayat ve sevdiceğinle hayat??

canımm Allah yardımcın olsun sana kendimden örnek vereyım belki moral olur biz nebze..
sözlerin aynı benim 2 yıl önceki sözlerim biz 2 yıldır çıkıyoruz canım aynen senin gibi ailem kesinlikle izin vermiyordu bunun sebebleri ise dağlar kadar büyüktü ciddi sebeblerimiz vardı ama aşılmayacak değildi sürekli hayaller kurduk babam asla dedi istemedi gelmelerine bile izin vermedi Allah büyük ya aynı köylü çıktık köye geldiler beni görmeye bizde o zaman köydeydik memlekette ilk o şekilde tanıştılar
çikolata getirdiler babam yemedi vermem dedi geceler boyu ağladım 2 yılım böyle geçti sonra askere gideceğini öğrendik ertesi gün gitti
annemler yumuşatmaya çalıştılar babamı nihayet askere gitsin gelsin bakarız dedi ama ben durur muyum
bu askerlik bana geçmez dedim annemi ikna ettim iyice babamı yumuşat törpüle dedim
sevgilim dağıtıma geldi onu evinde karşıladım geldi 5 dk beni gördü ve direk babama gitti babama beni istediğini söylemiş seviyorum engel olmayın deyip yalamış yutmuş eve geldi yarim noldu ne dedi dedim bana kocaman sarılıp nişanlanıyoruz dedi
hayatımın en güzel günlerinden biriydi babam direk tamam olur demiş kurban olduğum Allah yeter ki ol desin
ve biz iki gün içinde nişanımızı evde münasip bir şekilde gerçekleştirdik 2 gün sonrada hakkariye yolcu ettim nişanlımı
işte böyle canım sen bol dua et bizim tek yapabileceğimiz şey buydu dua ettik inancımızı hiç yitirmedik
sana da dua edeceğimmm bitanem Allah hayırlısı sevdiğinle birlikte versin

bizimki biraz farklı 2 yıl 3 yıl 5 yıl değil ki onu bildim bi.. annemn kuzenının oğlu babam akrabaya kız vermem diyor baska birşey demiyor Allah yere inse yergök bir araya gelse olmaz dıyo kızı vururum gene olmaz diyo napcam bilemedm çıldırcam duamı hep ediyorum tek duam bu zaten ama napcam yemn ediyorum bilemedm annen törpülemiş ne güzel bnm annemn umrumda değil banane diyo

nasıl birşey bu yaa o ne biçim laff baban nasıl böyle cümleler kullanır hiç mi düşünmüyo seni çok sinirlendim şu an ya
ayrıca akraba sayılmaz uzak arada mesafe var kızı vururum nasıl bi cümle ya
annen de cidden enteresanmş anneler dayanamaz yaparlar bişey hem bu cocugun ne yanlısı varda boyle cumleler kurabılıolar
sana bısey dıım mı cıdden dedıgın gıbıyse ailen seni başkasına da verse sen mutlu olamazsın hanı onlar senı ıstedgıne vermıyo ya
sen onların ıstedıgıyle de evlensen mutlaka araya bısey sokarlar kızı verdık nasıl olsa deyıp cekılırler allahım ınanamıyorum ya

görülen yanlış falan yok babam çocuğu tanımaz bile dısardan duydukları babası annesini düvuyodu oğlu seni dover bizde akrabaya kız yok allah yere insin vermem kaçarsa kaçar ben vermem söylenilen cümleler bunlar bıktm anlıcağın... ve üstelk çokta seviyorum

ay bilmiyorum şu an seni de cocugu da tanımıyorum babanıda tanımıyorum ama haklı isen ikna et
babasıyla oglu bir mi alimden zalim zalimden alim doğarmış nasıl bir inanç bu ne kadar çirkin sözler
allah yardımcın olsun

...........şafak....18..........çankırı..........
gel artık sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…