anlaşıldı tamamSevgili yakutunkizilatesi posta kutun dolmuş, mesaj atamıyorum bi el at
Canım çok zor bir durum olmalı anlamam imkansız yaşamadım çünkü ama siz sevgilinle birbirinize bu durumu zorlaştırmamalı aksine daha sıkı sarılmalısınz ben iişin o kısmındayım..yani ailenle yaşadığın dialogları bilemem onları en iyi sen ayarlıcaksın Allah kolaylık versin,sabır versin balım...
Kızzz iyiyiz sen nasılsın,nasıl gidiyor hayat ve sevdiceğinle hayat??
İyi gidiyor bebeğimm.. ama bizimki cok durgunnn hala alışamadı galiba sivil hayata
Birde hemen işlere başladı, koşturuyor..
şafak 5 amasya..
Şafak olmuş 399... 400 lere güle güle oldu çok mutluyum ...
Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım benim ama bu kadar çabuk biteceğeni sanmıyorum çünkü ikinizde tam olarak kararlı değilsiniz. Bir taraf tam kararlı olsa tamamen biter ama siz ikinizde bitmesini istemiyorsunuz..bitti.
hesna'm beni silebilirsin panodan.
hakkınızı helal edin kızlar.
yine uğrarım.
hayırlı teskereler...
Aklımaa birşeyler geliyor ama..Yakında güzel gelişmelerle sizlerle olacağım inşallahbana dua edin bol bol
Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım benim ama bu kadar çabuk biteceğeni sanmıyorum çünkü ikinizde tam olarak kararlı değilsiniz. Bir taraf tam kararlı olsa tamamen biter ama siz ikinizde bitmesini istemiyorsunuz..
İnşallah askerden geldikten sonra herşey daha farklı ve güzel olur yavrumm..
Aklımaa birşeyler geliyor ama..
Yenii bir işş??
Yenii Birr AŞKK..??
Sevindim begüşcüm, bitiyo bitiyo merak etme..öyle böyle geçiyorrr..
yani nasıl desem birkaç gündür aracılar görücüler falan böyle talipler artış gösterdi
Ama bu sene de bekar gezeceğimkararım bu
her daimVayy Vayy Senn bakk hele bizim kızı boş bırkamıyorlar yanee
Amann en iyisini yapıyorsun yavrum boşverr bu senee kendine zaman ayırrr relaxx takılll
her daimboştan ziyade bi rahat bıraksınlar ya
yani nasıl desem birkaç gündür aracılar görücüler falan böyle talipler artış gösterdi
Ama bu sene de bekar gezeceğimkararım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?