Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İyi gidiyor bebeğimm.. ama bizimki cok durgunnn hala alışamadı galiba sivil hayata

Birde hemen işlere başladı, koşturuyor..

İyi gidiyor bebeğimm.. ama bizimki cok durgunnn hala alışamadı galiba sivil hayata

Birde hemen işlere başladı, koşturuyor..

Anladım balımm..ama 30 larda demiştin yani hemencik hayat telaşı sarması normal, bi an önce düzen istiyordur daha da alışırsınız beraber inş

şafak 5 amasya..

ayy Amasya da benm memleketeimm..ne güzel şafakların var ya senin böylee

bitti.

hesna'm beni silebilirsin panodan.

hakkınızı helal edin kızlar.

yine uğrarım.

hayırlı teskereler...
Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım benim ama bu kadar çabuk biteceğeni sanmıyorum çünkü ikinizde tam olarak kararlı değilsiniz. Bir taraf tam kararlı olsa tamamen biter ama siz ikinizde bitmesini istemiyorsunuz..
İnşallah askerden geldikten sonra herşey daha farklı ve güzel olur yavrumm..

Yakında güzel gelişmelerle sizlerle olacağım inşallah bana dua edin bol bol
Aklımaa birşeyler geliyor ama..

Yenii bir işş??
Yenii Birr AŞKK..??

yani nasıl desem birkaç gündür aracılar görücüler falan böyle talipler artış gösterdi

Ama bu sene de bekar gezeceğim kararım bu

yani nasıl desem birkaç gündür aracılar görücüler falan böyle talipler artış gösterdi

Vayy Vayy Senn bakk hele bizim kızı boş bırkamıyorlar yanee
Amann en iyisini yapıyorsun yavrum boşverr bu senee kendine zaman ayırrr relaxx takılll

hadi hayırlısı canım, yeter ki Rabb'im yürü ya kulum desin...

tek tek alıntı yapıp yer işgali yapmak istemedim canlarım. genel bir kaç şey söyleyim. biz konuşup görüşmeye devam ediyoruz, ne yaptığımızı biz de bilmiyoruz. bugün fotoğraflarımızı silmekle gözümden çok düştün dedi. bi fotoğraf silmekle... beni bu noktaya sen getirdin dediğimde de beni de bu noktaya sen getirdin diyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…