Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallaahhh hilalimm...

yok cnm kontorlu onceden kampnyalarla pek ilgilenmezdim ama simdi cok lazim oluyo valla :)

:92: 26.03.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…82 SeNLeYM…

... 93 kelebek.hill ...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...104 busafakbitmez...

… 125 H_İ_S …

…136 iboebru….

…147 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...147 esraa42...

....148 nesliiiiiiiiii...

…149 Brrk…

...149 OZGEGURUR...

...150 dilara1331

...151 kelebekd ...

…151 Kayra95...

…151 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....241 chidoshimedo....

...241 GRGR...

...241 mayamaya11

...241 tugbaoguzhan

...241 BerlD...

...241 svsaskim...

...241 kmleomer...

... 250 ED2006...

...272 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...330 xxIpekxx...

... 330 destinyeda...

...331 depresiffpolyanna...

...332 nesilll...

...334 tugcehayati...

...334 qizem7...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...404 pekmez_akilli...

...404 ilithya...

...404 zeynepesin...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

26/03/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…duygum = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…holofira = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...duygum = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAK 125

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞI 26

PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 44

MEHTAP YOK İŞTE

YILLANMIŞ BİR ŞARKI, TIPKI BİZİM GİBİ Bİ'TANEM :13:

[video=youtube;dTpAJp-xKgA]http://www.youtube.com/watch?v=dTpAJp-xKgA&NR=1&feature=endscreen[/video]

Tahmin edebiliyorum tatlım benim. Ne desem bilemedim Allahım hakkınızda hayırlısını eylesin. biraz daha dayanın askerlik bittikten sonra herşey ortaya çıkar. Çünkü siz askere giderken çıkmaya başlamışssınz sivilde nasıl olduğunuzu bilmiyorsunuz doğru düzgün.. Allahım inşallah çok geçmeden doğru şeyleri gösterir..
günaydın kızlarrrrrrr bu asker psikolojisi olan pislik ne zaman gideceke acep :26::26:
Oooo kimler gelmiş kimlerr..
Günaydınn tubacımm napıyorsunn nasıl gidiyorrr??

iyiyim canım burayı özledim bi yokliyim dedim amannnnnnn aynı işte asker bekliyoruz aynı yerde bi farklılık yok evden işe işten eve gidip geliyoruz
asker psikolojisi iletle uğraşıyoruz

iyiyim canım burayı özledim bi yokliyim dedim amannnnnnn aynı işte asker bekliyoruz aynı yerde bi farklılık yok evden işe işten eve gidip geliyoruz
asker psikolojisi iletle uğraşıyoruz

İyii yapmışın arada gel yaaa ihmal ediyorsun buralarıı..
O psikoloji herkeste var yavrum ama bitiyorr bitiyorr yaa azaldıı çok şükürr.
GEçmiyor bitmiyor diyip durma öyle dersen daha kötü olursun

İyii yapmışın arada gel yaaa ihmal ediyorsun buralarıı..
O psikoloji herkeste var yavrum ama bitiyorr bitiyorr yaa azaldıı çok şükürr.
GEçmiyor bitmiyor diyip durma öyle dersen daha kötü olursun

yok yavrum bitmiyor diye hiç derdim yok valla bitiyor valla hesnanın saydığı şafak yanlışmış şafağımız olmuş 219 bitti nerdeyse bitsinde artık
oğuzla uğraşmak beter oldu gibi birşey oldu dengesiz tavırlarda çocuk sizin nasıl gidiyor iboyla aranız kötüydü düzelmiştir umarım

Bizde aynı durumlardayız tatlım. geçenlerde yine aramız kötüydü 1 ay falan konuşumadık küstük.
İyice alıngan oldu bendeki sabırdaa kalmadı. Neseki çok şükürr biraz düzelttik aramızı eskisi gibi olmasakta bunada şükür canım benim
Oğuza neler olduki tatlım yaa rahattır inşallahh tleefonu falan varmı rahat görüşebiliyormusunuz?

nilüm , ebrum çok doğru söylemiş kendini de paralasan gelmeden ne olacağını bilemezsin...belki herkesi şaşırtır da daha da bağlanırsınız ...
Biz ne yazık ki herkesin inandığı imrenerek baktığı bir yalan yaşamışız aylarca... Bir yalana kendimizi bile inandırmışız...
Çok umut vaad eden bi ilişkiydi ama bitti..
İnsan en çok da harcadığı emeğe ve gösterdiği sabıra yanıyor ...
Bi kere büyük bi tartışmamız oldu ,babam bana 'ayrılacaksın.seni böyle üzmesine izin vermeyeceksin' dediğinde;kendine zarar verirse ya? demiştim... Belki de büyük sözü dinlemeliydim... Madem ailesiyle bir olup iftira atabilecek kadar düşmüş bu insanlar o zaman verecekse kendine zarar verseydi!
Onlar bi ailenin evladını düşünmüyorlarsa ben de düşünmeseydim...
Sizin durumlarla aynı değil ama kendini neden bu kadar üzdüğüne üzülmemen için daha relaks olmanı istiyorum... kendini üzmemeye çalış... hatta üzme de
lütfen...

ya yavru rahatlıkta çocuk son noktada makam şoförü dışarda bütün gün zaten askerlik yaptığı yer bandırma
herkes üstüne titriyor bazen diyoruz sen ne zaman askerlik yapıcaksın diye bu kez onunla dalga geçiyoruz sanıyor kızıyor
tuhaf çocuk valla ben zaten pek sabırlı biri dğeilim uçuurmun ucunda gibi birşeyiz işte her kelimeden birisi ayrılmak falan
bende umursuyordum ilk zamanlarda şimdi umursaıyorum saldım çayıra mevlam kayıra :18:

Ahann da aynıı durumm valla.. Yavrum bence bunlar bu kadar rahat oldukları için böyleler bazenn gerçekten şaşırıryorum Allah bilir zor bir yerde olsalardı neler yaparlardı düşünemiyorum vallahii.
Allahım yardımcımız olsun yanee biz bu kadar üstlerine düştüğümüz için bizim bu halimize alışıklar öyle olmadığımzda da eskisi gibi değilsin bilmem ne de başlıyorlarr anaa bizimmkidee cann bee bu kadarda şımarıklık olmazkiii aaa bak yine sinirlendimm

sorma yavru ya deli ediyor beni bazen ya dengesiz çocuk ya bi gün kızdığı şeye diğer gün kızmıyor
diyorum doğuda olsan ne olurdu diyo keşke olsaymışım lan bandırmadasın 10 başı olmuşsun hergün çarşıda arabayla geziyorsun hala çocuğun işi gücü
benim giyimim dışarı çıkmam annemlerle gezmeye gitmem diyo ben annemleri seni aradığım kadar aramıyorum dedim ara ben mi arama diyorum ara ALLAH ALLAH beni
arama onları ara banane abi yok yok çok pışpışlandılar ondan artık pışpışlamıycam sabıttım çünkü ahanda bu haldeyim

Ahahaha yok yavrum artık biz birbirimze karışmıyoruzz trip atıyoruzz dağ dağa küsmüş dağın haberii yok gibi takılıyoruzz yaa Geçicek bu günlerde inşallahh dayanda hayırlsı bakalım geldikten sonra hayatım nasıl olucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…