Anladım balımm..ama 30 larda demiştin yani hemencik hayat telaşı sarması normal, bi an önce düzen istiyordurdaha da alışırsınız beraber inş
ayy Amasya da benm memleketeimm..ne güzel şafakların var ya senin böylee
Cok sagol canm bende bilmeden dakika yapmiyim dedim hattim kontorlu bosuna gitmesin diyedakikaların her yöneyse oluyo canım ben öyle arıyorum
yok cnm kontorlu onceden kampnyalarla pek ilgilenmezdim ama simdi cok lazim oluyo valla :)bende turkcell kullanıyorum berbat operatör canm kampanya yok heryöne 1000 dkkalar falanda çok pahaalı 50 tl
canım türkiyem 250 kampanyası var 10 tl sadece evi arayabiliosn yani ankesörlüyüde doğal olarak ama bize 10 gün yetmiyo yani ben sürekli kampanya değiştiriyorum o arıyo falan değişiyo yani
birde faturalıysa 30 tl ye heryçne 800 dk var ona bak bi
Tahmin edebiliyorum tatlım benim. Ne desem bilemedim Allahım hakkınızda hayırlısını eylesin. biraz daha dayanın askerlik bittikten sonra herşey ortaya çıkar. Çünkü siz askere giderken çıkmaya başlamışssınz sivilde nasıl olduğunuzu bilmiyorsunuz doğru düzgün.. Allahım inşallah çok geçmeden doğru şeyleri gösterir..hadi hayırlısı canım, yeter ki Rabb'im yürü ya kulum desin...
tek tek alıntı yapıp yer işgali yapmak istemedim canlarım. genel bir kaç şey söyleyim. biz konuşup görüşmeye devam ediyoruz, ne yaptığımızı biz de bilmiyoruz. bugün fotoğraflarımızı silmekle gözümden çok düştün dedi. bi fotoğraf silmekle... beni bu noktaya sen getirdin dediğimde de beni de bu noktaya sen getirdin diyor...
Oooo kimler gelmiş kimlerr..günaydın kızlarrrrrrr bu asker psikolojisi olan pislik ne zaman gideceke acep :26::26:
Tahmin edebiliyorum tatlım benim. Ne desem bilemedim Allahım hakkınızda hayırlısını eylesin. biraz daha dayanın askerlik bittikten sonra herşey ortaya çıkar. Çünkü siz askere giderken çıkmaya başlamışssınz sivilde nasıl olduğunuzu bilmiyorsunuz doğru düzgün.. Allahım inşallah çok geçmeden doğru şeyleri gösterir..
Oooo kimler gelmiş kimlerr..
Günaydınn tubacımm napıyorsunn nasıl gidiyorrr??
iyiyim canım burayı özledim bi yokliyim dedimamannnnnnn aynı işte asker bekliyoruz aynı yerde bi farklılık yok evden işe işten eve gidip geliyoruz
asker psikolojisi iletle uğraşıyoruz
İyii yapmışın arada gel yaaa ihmal ediyorsun buralarıı..
O psikoloji herkeste var yavrum ama bitiyorr bitiyorr yaa azaldıı çok şükürr.
GEçmiyor bitmiyor diyip durma öyle dersen daha kötü olursun
yok yavrum bitmiyor diye hiç derdim yok vallabitiyor valla hesnanın saydığı şafak yanlışmış şafağımız olmuş 219 bitti nerdeyse bitsinde artık
oğuzla uğraşmak beter oldu gibi birşey oldudengesiz tavırlarda çocuk sizin nasıl gidiyor iboyla aranız kötüydü düzelmiştir umarım
hadi hayırlısı canım, yeter ki Rabb'im yürü ya kulum desin...
tek tek alıntı yapıp yer işgali yapmak istemedim canlarım. genel bir kaç şey söyleyim. biz konuşup görüşmeye devam ediyoruz, ne yaptığımızı biz de bilmiyoruz. bugün fotoğraflarımızı silmekle gözümden çok düştün dedi. bi fotoğraf silmekle... beni bu noktaya sen getirdin dediğimde de beni de bu noktaya sen getirdin diyor...
nilüm , ebrum çok doğru söylemiş kendini de paralasan gelmeden ne olacağını bilemezsin...belki herkesi şaşırtır da daha da bağlanırsınız ...Tahmin edebiliyorum tatlım benim. Ne desem bilemedim Allahım hakkınızda hayırlısını eylesin. biraz daha dayanın askerlik bittikten sonra herşey ortaya çıkar. Çünkü siz askere giderken çıkmaya başlamışssınz sivilde nasıl olduğunuzu bilmiyorsunuz doğru düzgün.. Allahım inşallah çok geçmeden doğru şeyleri gösterir..
Oooo kimler gelmiş kimlerr..
Günaydınn tubacımm napıyorsunn nasıl gidiyorrr??
Bizde aynı durumlardayız tatlım. geçenlerde yine aramız kötüydü 1 ay falan konuşumadık küstük.
İyice alıngan oldu bendeki sabırdaa kalmadı. Neseki çok şükürr biraz düzelttik aramızı eskisi gibi olmasakta bunada şükür canım benim
Oğuza neler olduki tatlım yaa rahattır inşallahh tleefonu falan varmı rahat görüşebiliyormusunuz?
ya yavru rahatlıkta çocuk son noktada makam şoförü dışarda bütün gün zaten askerlik yaptığı yer bandırma
herkes üstüne titriyor bazen diyoruz sen ne zaman askerlik yapıcaksın diye bu kez onunla dalga geçiyoruz sanıyor kızıyor
tuhaf çocuk valla ben zaten pek sabırlı biri dğeilim uçuurmun ucunda gibi birşeyiz işteher kelimeden birisi ayrılmak falan
bende umursuyordum ilk zamanlarda şimdi umursaıyorum saldım çayıra mevlam kayıra:18:
Ahann da aynıı durumm valla.. Yavrum bence bunlar bu kadar rahat oldukları için böyleler bazenn gerçekten şaşırıryorum Allah bilir zor bir yerde olsalardı neler yaparlardı düşünemiyorum vallahii.
Allahım yardımcımız olsun yanee biz bu kadar üstlerine düştüğümüz için bizim bu halimize alışıklar öyle olmadığımzda da eskisi gibi değilsin bilmem ne de başlıyorlarr anaa bizimmkidee cann bee bu kadarda şımarıklık olmazkiii aaa bak yine sinirlendimm
sorma yavru ya deli ediyor beni bazen ya dengesiz çocuk ya bi gün kızdığı şeye diğer gün kızmıyor
diyorum doğuda olsan ne olurdu diyo keşke olsaymışım lan bandırmadasın 10 başı olmuşsun hergün çarşıda arabayla geziyorsun hala çocuğun işi gücü
benim giyimim dışarı çıkmam annemlerle gezmeye gitmem diyo ben annemleri seni aradığım kadar aramıyorum dedim ara ben mi arama diyorum ara ALLAH ALLAH beni
arama onları ara banane abi yok yok çok pışpışlandılar ondan artık pışpışlamıycamsabıttım çünkü ahanda bu haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?