Zafer geri döndü bana...
Pişmanım özür dilerim, ben senin gönlünü bir şekilde geri alacağım dedi...
Çocuk oyuncağı mı dedim, değil dedi, ama bana ben mutlu değilim diyordun alıyordun, kendimi yetersiz hissettim dedi...üzüldüm çok üzüldüm....
Bana ben senin için ayrıldım ama çok kötü bi şey yapmışım dedi...
Bu sefer o kadar kolay değil dedim..bana benden vazgeçebildiğini hissettirdin, ben bir haftadır neler yaşıyorum haberin yok dedim....çok kırdın dağıttın toplamayı gözn alıyorsa, uğraşırım diyorsan buyur uğraş dedim...
Hayırlısı olsun kızlar....onsuz daha berbattım,şu an onu izlemekteyim.... akışına bıraktım.... ama bu sefer derinden yaralandım..neler olacağını bilmiyorum....
ama ben şafak saymaya devam etmek istiyorum.
Aminnn canım aminnDeryacım merhaba seni uzaktan tanıyorum ama hiç birebir konuşma fırsatımız olmadı. Değer verip düşünüp yol gösterdiğin için teşekkürler. Zor şeyler yaşayıp birbirine sımsıkı sarılanları görünce mutlu oluyorum ve kendi adıma da umutlanıyorum. Ben ilişkim ve askerim için o kadar büyük bi fedakarlık yaptım ki... Üstüne geçmişte yaptıklarını da kabullendim. Artık çaba sarfetmesi gereken tek kişi o, ben elimden gelenin fazlasını yaptım. Askerden gelmesini bekliyorum. Eğer elini taşın altına koymazsa o zaman bir kez daha düşüncem. Ya sizin gibi bu zorlukların altından başarıyla kalkcaz ya da altında kalcaz. Ama ne olursa olsun hayırlısını isticem, sen gibi, hilal gibi... Şu an aramız çok daha iyi ama ne olacağını sadece Rabbim biliyor. Tekrar çok sağ ol canım. Eşinle mutluluğun her geçen gün katlanarak çoğalır inşallah. Aşkınız daim olsun:)
Gözlerim doldu okurkenZafer geri döndü bana...
Çocuk oyuncağı mı dedim, değil dedi, ama bana ben mutlu değilim diyordun alıyordun, kendimi yetersiz hissettim dedi...üzüldüm çok üzüldüm....
Bu sefer o kadar kolay değil dedim..bana benden vazgeçebildiğini hissettirdin, ben bir haftadır neler yaşıyorum haberin yok dedim....çok kırdın dağıttın toplamayı gözn alıyorsa, uğraşırım diyorsan buyur uğraş dedim...
Hayırlısı olsun kızlar....onsuz daha berbattım,şu an onu izlemekteyim.... akışına bıraktım.... ama bu sefer derinden yaralandım..neler olacağını bilmiyorum....
Zafer geri döndü bana...
gördüm canım gördüm açıldı sonunda çok güzel olmuş ya çok hoş çok güzelsiniz maaşallah size:)
Selaaaaaaaaaaam Kızlaaaar,
Bugün hayatımdaki değişikliklere tam gaz devam ediyorumÖğleden sonra bir müşavirliğe iş görüşmesine gideceğim, müşavir dün telefonda görüşmeye çağırırken bi yalvarmadı diebilirim İstediğim şartları verirse ne alaaa, yoksa yeni arayışlara devaamm
Off evlilik öncesi işimi bir düzene oturtmam gerekiyor artık çok sıkılıyorum çalıştığım yerden, çalıştığım yerin durumları kotu artık banaguvence vermiyor. Ama başka bir iş aramak da zoruma gidiyor. 6 senemi verdim ben buraya
Bir şu sınavım açıklansaydı, daha 1 hafta varr, hakkımızda herşeyin hayırlısı demekten başka sözüm olmuyor
evet tatlım, zaten ben de uzun zamandır kk giremiyordum teknik nedenlerden dolayı, o yüzden karşılaşamıyorduk. Yoksaa ben hergün gelip bakarım bu topiğederyaaaaaaaaaaaaaaaa
senle pek karşılaşamıoruz kuzum, gerçi ben de eskisi kadar zaman ayıramıyorum buraya... Ama senin gibi hem hürgeneral hemde evli dostlarımızı burda gördükçe seviniyorum
Canım benım bu kadar yılını vermıssın oraya bare bı kac ay daha sabret de evlenınce işten cıkınca sende biliyosun kı evlilk tazmınatı almaya hak kazanıyoruz o kadar emek verdiğin işyerıne 6 yıllık emegının karsılıgını bırakma derım ben kaldı ki yeni evlilik donemınızde muhakkak o toplu para size ilaç gibi gelecektir bu benım düşüncem tabıkı karar senın ..
evet tatlım, zaten ben de uzun zamandır kk giremiyordum teknik nedenlerden dolayı, o yüzden karşılaşamıyorduk. Yoksaa ben hergün gelip bakarım bu topiğe
Öyle teskere alınca unutup gitmek yok bizde, burda tanıdığım kimse kalmayana kadar gelir bakarım hergün, tanıdıklarım gidince de beni tanımayanlara moral vermek için arada gelir yazarımyani sağ olduğum sürece sürekli bu topikteyim dermişim
Geçen sene bu zamanlar ben de şafak 38 fln diyordum, eyy gidi günler beee
Darısı sizin başınıza artık
geçecek bitecek ki güzel güzel ağız tadıyla hazırlıklarınız yapacaksınız :123:cnm yaa, bu sene de ben o şafaklarda boğuluorum, inş bitecek bende sneın yanına katılcam
Anamm tam da kimler varmışş burdaa
Başından beri takip ediyordum canımm ama yazmıyordum bir muhabbetimiz olmadığından.Sözlerinden o kadar belliydi ki onu çok sevdiğin hissettim yazdıklarından umudunda vardı tekrar başlamaya isteğinde canım.Ama güvenemiyordun ona dimi üzülmekten korktun yorgundunn Ama
Allah gönlüne göre verdi bence senin.
Şafak saymak istiyorsan tabiiki say aşkta gurur olmaz.Ama yelkenleri indirme hemen süründürme politikası izle biraz 4 senedeki tecrübelerim
İnş uğraşır değişir seni çok mutlu eder canımmmm
off off insan sevinse mi üzülse mi bilemiyor di mi canım. Şarkıda diyor ya varlığı bi dert, yoklu yara... Aynen öyle. Her şeye rağmen bi şans daha vermen onun için çok büyük bir lütuf inşallah bu kez de saçmalamaz. Biraz gözlemle bakalım en azından askerden gelene ve geldikten sonra bi süre geçene kadar. Boşu boşuna olan güvenimizi sarsıp yeniden kurmaya çalışıyorlar
Aminnn canım aminnhepimizin aşkı daim olsun inşallah :123: Ben de neler neler affettim, ne fedakarlıklar yaptım ki...
Gözlerim doldu okurkenaynı konuşmalar, aynı kelimeler, aynı güven kayıpları... aynı aynı aynı... Sanki o günleri tekrar yaşadım.
En doğrusununyapıyorsun canım, akışına bırak ve kendini affettirmesi, tekrar güvenini kazanması için vereceği mücadeleyi izle, hemen kaptırma kendini... Ama çok da uzak durma, soğutma arayı. Şafağını saymaya da devam etZor da olsa, bu yaşananlar yaraların izi yüreğinde kalsa da inanki unutuluyor zamanla. Güzel şeyler yaşadıkça geçmişteki kırgınlıklar unutuluyor. Hani bi kemik kırılır iyileşir, ama seneler sonra bile soğuk yağmurlu havalarda kırılan yer sızlar ya, bazı günler o sızıyı hissediyor insan. Ama önemli olan şu an diyorum ve sızımı dindiriyorum. Şimdi onun psikolojisi çok farklı, ama askerlik bitince ve hatta evlenince herşey daha huzur verici olacak. Siz sevginizle herşeyin üstesinden geleceksiniz. Evlendikten sonra da sorunlarla karşılaştık, zorlu günler yaşadık ama bu sefer o daha güçlüydü, ben de güçlü bi şekilde yanında durdum ve onları da atlattık.
İnşallah siz de güzel günler göreceksiniz, zorlukların üstesinden birlikte geleceksiniz
Şimdi bunlar sana hiç inandırıcı gelmiyor biliyorum, için kırık ve yorgun çünkü. Bana söyleyenlere ben de inanmamıştım
Ama iyi ya da kötü bi şekilde geçti işte.
Haydi şimdi şafak saymaya devam canım :98:
HAYIRLI TESKERELER
kuzucum bu olayla ilgili sana şimdiye kadar özellikle birşey yazmadım. Çünkü içinde sevgi olan hiçbir ilişki oyle ağızdan çıkan bir bitti sözü kadar kolay bitmiyor. Evet hepimiz zamanla hatalar yapabiliyoruz, bazen ilişkiler bizi çok yoruyor ve tartışma anında sinirle hiç hoş olmayan sözler söyleyebiliyoruz. Bu bizim için de, askerlerimiz için de geçerli.... Sonuçta ortada verilen o kadar emek var, kötü anlar kadar yaşadığımız güzel anlar da var... En önemlisi ise sevgii... Sevgi bitmeden hiçbirşey bitmiyor... Biz bayanalar güven sarsıntısının bile üstünü sevgi ile kapatabiliyoruz. Şu azalan şafağımızda sadece herzamankinden daha sabırlı olmalıyız, bir o kadar da alttan almalıyız. Zamanın akışına bırak, şafağına devam et sen... Şafak bittiğinde de inş güzel günler seninle olur
Hilalimmmm canimmmm hakkinda hayirlisi olsun tatlimm ee affettirmek icin cabaliomu :)
canim benim masallahh
Güzel dileklerin için çokk sağoll.inşallahhh
sevgim hep bakiydi..hem tamdı...çok sevdim seviyorum...
tabi ki pat diye düzelmiycek bazı şeyleri çekecek..uğraşacak...zamanla umarım hallolur...Şafak 86
Canım benimmm aynen öyle kendi kırdı kendi toplasın bu sefer..benim kafam da içim de rahat..beklentim yok böylece üzüldüğüm bi durum yok...
Umarım saçmalamaz artık dayanamam...
Hayırlısı olsun hakkımızda nilüüü..inşallah sizin de aranız hep daha iyiye gider
Güzel şeyleri yaşadıkça ben de eminim ki unuturum ama şu an değil tabi ki pat diye dedğil..asker olduğunu da unutmadan dozunda bi mesafe koydum aramıza...bekleme dedim her şey aniden değişemez..içimden de gelmeyeni yapmam tabi..abartmam da..orta yolu bulucaz..
ama çabalıyor..çabası güzel..umutlanıyourm..
senin dediklerine inanıyorum ben, hep inandım..ama onun inanmadığını düşündüm ya bi hafta bile olsa çok kırıldım,,yapmamalıydı diye içime hüzün oturuyo bazen ama onu da dağıtıyorum..hiç bi şeyi abartmamalı..
çok sağol yazın için çok yardımcı oldun banaŞafak 86
kokuna hasretim diyo, seni çok özlemişim yaaa diyo, karşılık veremiyorum, özleminden ölsem de o an ağzımı açamıyorum..madem özledin bi haftadır nerdeydin de demiyorum demem de böyle kalsın şimdilik diyorum, bi köşede kalsın içimdeki hevesler cıvıltılar..tekrar kırılmasının korkusunu yaşıyolar şu an..ama inşallah halledecek Zaferim bunu, başaracak inanıyorum, ona yardım edecem elbet günü gelince, hep ynaında olacam ben de.
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Çok sağol tuğbacım..bn de senin diğer muhabbetlerine dahil olamadım, heyecanın enerjin harika şu an Allah bozmasın
kötü zamanlar geçirdik..üstesiden gelicez inşallah...uğraşacak başaracak,yine bile inancım tam ona..sevgisini görüyorum ya..çabasını bu bile yetiyor şu an..zamanla her şey düzene girer inşallah
Öyle tabi gülşahcımmm...gayet iyi şu an, bi tatlı dilli oldu, bi şekerr..böyle kalsın bi süre, bozulcak diye korkular var daha içimde..hayırlısı canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?