Hadi bakalım hayırlısı hilalcim inşallah kıymetini anlar ve bu günlerinizi gülerek hatırlarsınız :))Zafer geri döndü bana...
Pişmanım özür dilerim, ben senin gönlünü bir şekilde geri alacağım dedi...
Çocuk oyuncağı mı dedim, değil dedi, ama bana ben mutlu değilim diyordun alıyordun, kendimi yetersiz hissettim dedi...üzüldüm çok üzüldüm....
Bana ben senin için ayrıldım ama çok kötü bi şey yapmışım dedi...
Bu sefer o kadar kolay değil dedim..bana benden vazgeçebildiğini hissettirdin, ben bir haftadır neler yaşıyorum haberin yok dedim....çok kırdın dağıttın toplamayı gözn alıyorsa, uğraşırım diyorsan buyur uğraş dedim...
Hayırlısı olsun kızlar....onsuz daha berbattım,şu an onu izlemekteyim.... akışına bıraktım.... ama bu sefer derinden yaralandım..neler olacağını bilmiyorum....
ama ben şafak saymaya devam etmek istiyorum.
Hilalcim cok sevindim barısmanıza, bak oda gördü iste gec olmadan gercekleri hakkınızda hayırlısı neyse o olur insallah canım
Hadi bakalım hayırlısı hilalcim inşallah kıymetini anlar ve bu günlerinizi gülerek hatırlarsınız :))
Şafak 44 MALATYA
İnsallah hep böyle el üstünde tutar seni canım, benmde bazen kafama esiyo herseyi darmadagın edesim geliyo ama tutuyorum kendimi zorla pisman olucagmı biliyorum cünkü, sen anı yaşa bebeğim şuan el üstünde tutulmanın kıymetini bil keyfine bak :)) o anlar cokk tatlı oluyo bilirimm ilaç gibi geliyo insana
İnşallah cerencimbarışmamız güzel bi gelişme ama bazen fazla esiyolar kafama, yüklenesim geliyor tutuyorum kendimi ama...zor bi süreçten geçiyoruz şu an..hayırlısı
bana bu kadar soğuk davranma lütfen dedi bugün..
İnşallahhh canımcım inşallah, kıymetini bilsinler sevgimizin hasretimizin başka isteğimiz yok
İnsallah hep böyle el üstünde tutar seni canım, benmde bazen kafama esiyo herseyi darmadagın edesim geliyo ama tutuyorum kendimi zorla pisman olucagmı biliyorum cünkü, sen anı yaşa bebeğim şuan el üstünde tutulmanın kıymetini bil keyfine bak :)) o anlar cokk tatlı oluyo bilirimm ilaç gibi geliyo insana
Çok sevdiğim bi söz vardır
-Kavga etmenin en güzel yanı barışmak ! - diyeBazen burağada söylüyorum bunu kavga etmeyi özledim falan çünkü sonrası çok güzel oluyor yaaa Şaka bir yana Allah hepimizin yardımcısı olsun yarenler
Aynen öyle cicim ayları gibi oldu tekrar iyi oldu..
ama sanki ne zaman kendimi tamamen teslim etsem kötü olcak..o korkuyu da atlatırsak inşallah...her şey güzel olacak onunla olunca...
bana bugün bi ara yine ben hüzünlendim, bu şarkıyı dinle dedi: her şey güzel olacak senle olunca...
sağol cerencimmm
siz nasılsınız bu ara???
Birlikte başaracaksınız canım, bu zorlu günleri atlatacaksınız... Biz de 6 gün ayrı kalmıştık ama sanki 6 yıl gibi gelmişti bana
Güzel şeyleri yaşadıkça ben de eminim ki unuturum ama şu an değil tabi ki pat diye dedğil..asker olduğunu da unutmadan dozunda bi mesafe koydum aramıza...bekleme dedim her şey aniden değişemez..içimden de gelmeyeni yapmam tabi..abartmam da..orta yolu bulucaz..
ama çabalıyor..çabası güzel..umutlanıyourm..
senin dediklerine inanıyorum ben, hep inandım..ama onun inanmadığını düşündüm ya bi hafta bile olsa çok kırıldım,,yapmamalıydı diye içime hüzün oturuyo bazen ama onu da dağıtıyorum..hiç bi şeyi abartmamalı..
çok sağol yazın için çok yardımcı oldun banaŞafak 86
kokuna hasretim diyo, seni çok özlemişim yaaa diyo, karşılık veremiyorum, özleminden ölsem de o an ağzımı açamıyorum..madem özledin bi haftadır nerdeydin de demiyorum demem de böyle kalsın şimdilik diyorum, bi köşede kalsın içimdeki hevesler cıvıltılar..tekrar kırılmasının korkusunu yaşıyolar şu an..ama inşallah halledecek Zaferim bunu, başaracak inanıyorum, ona yardım edecem elbet günü gelince, hep ynaında olacam ben de.
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Amin bitanem
Çok doğru bi sözmüş şekerimm.... Allah kavuştursun hepimizii gözdecim
bizimki coştu her telefonda mehtap gibi kızım olcağına şafak gibi oğlumuz olsun diyip duruyo çok gülüyorum :)
kkya telden girmekten çok sıkıldımmmm:84: beğenirim beğenmez, alıntı yaparım alıntılamaz, cevap vermek isterim pencere açılmaz, smileler hareket etmez, eklentiler açılmaz off off off
Tatlım benim o korku bendede olur cogu zaman, yelkenleri hemen suya indirme keyfini cıkar biraz ama canındanda bezdirme cocugu bilirsin fazla naz asık usandırır
herşey güzel olacak senle olunca.. birsey söylemeye gerek warmıı sarkı herseyi anlatıyor zatenumudunu yitirme canım benim birdaha böyle yıpratıcı bi ayrılık yasıycam hissine kapılma her iliskide oluyo böyle seyler önemli olan pisman olup geri dönmesi, cok hata yapıyolar kalbimizi kırıyolar ama şunu unutmamak gerekiyo normal psikolojide olsalar bu kadar canımızıı yakmazlar, onlarında gecici bi dönemi hele seninki bitirmek üzere masallah ben onların bu dengesizliklerini askerliğe zor kosullara baglıyorum..
bir daha hic yasamayın böyle sıkıntılarr emii kalan zamanda disini sık biraz yanına geldiğinde sıkıntılarınız azalacak emin ol.
Bizde iyiyiz canm sana yazmıstım ya ayrıldık cuma günü gelicek, umarım arar diye hattını falan kırmıstı ertesi gün hemen ulastı cuma günü hazır ol alıcam seni evden falan yazmıs öyle kapandı gitti son problemler suan bi sorunumuz yok Allaha cok sükür sessiz sakiniz özlemisim bu hareketsizliği iliskim son zamanlarda öyle inisli cıkıslı kii
Birlikte başaracaksınız canım, bu zorlu günleri atlatacaksınız... Biz de 6 gün ayrı kalmıştık ama sanki 6 yıl gibi gelmişti banaama şimdi eşim o günleri hatırlamıyor bile, biz hiç ayrılmadık, ne o öyle millet bi ayrılıp bi barışıyo fln diyo Neeee, o 6 gün neydi peki diyorum, yok o ayrılık değildi, hiç ayrılmadık biz diyo
Herşey çok güzel olsun canım, sırf senin güzel haberlerini alabilmek için daha sık geleceğim buralara
Hilalcim şimdiye kadar hiç yorum yapmadım canım sana ama takıp edıyorum yazdıklarını ve her okudugumda goruyorum kı gecıcı tartısmalar yasıyosunuz ozlemden olmuş bi durum bu şafak da azalmıs cok şükür bugunlere gelmıssınız azcık daha sabır tatlım bu kabus gecıcek ve bız bu zor gunlerı hiç hatırlamıyıcaz İnşallah ..
Amin bitanemveee Şafaaaaaak 43 Kütahyaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?