Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi bakalım hayırlısı hilalcim inşallah kıymetini anlar ve bu günlerinizi gülerek hatırlarsınız :))
Şafak 44 MALATYA

Selam güzeller;keyifler nasıl?Baharın gelişi hepinize bol bool umut,mutluluk versin...

Hilalcim cok sevindim barısmanıza, bak oda gördü iste gec olmadan gercekleri hakkınızda hayırlısı neyse o olur insallah canım

İnşallah cerencim barışmamız güzel bi gelişme ama bazen fazla esiyolar kafama, yüklenesim geliyor tutuyorum kendimi ama...zor bi süreçten geçiyoruz şu an..hayırlısı
bana bu kadar soğuk davranma lütfen dedi bugün..

Hadi bakalım hayırlısı hilalcim inşallah kıymetini anlar ve bu günlerinizi gülerek hatırlarsınız :))
Şafak 44 MALATYA

İnşallahhh canımcım inşallah, kıymetini bilsinler sevgimizin hasretimizin başka isteğimiz yok

İnsallah hep böyle el üstünde tutar seni canım, benmde bazen kafama esiyo herseyi darmadagın edesim geliyo ama tutuyorum kendimi zorla pisman olucagmı biliyorum cünkü, sen anı yaşa bebeğim şuan el üstünde tutulmanın kıymetini bil keyfine bak :)) o anlar cokk tatlı oluyo bilirimm ilaç gibi geliyo insana

Aynen öyle cicim ayları gibi oldu tekrar iyi oldu..
ama sanki ne zaman kendimi tamamen teslim etsem kötü olcak..o korkuyu da atlatırsak inşallah...her şey güzel olacak onunla olunca...
bana bugün bi ara yine ben hüzünlendim, bu şarkıyı dinle dedi: her şey güzel olacak senle olunca...
sağol cerencimmm

siz nasılsınız bu ara???

Çok sevdiğim bi söz vardır
-Kavga etmenin en güzel yanı barışmak ! - diye Bazen burağada söylüyorum bunu kavga etmeyi özledim falan çünkü sonrası çok güzel oluyor yaaaŞaka bir yana Allah hepimizin yardımcısı olsun yarenler

Çok doğru bi sözmüş şekerimm.... Allah kavuştursun hepimizii gözdecim

bizimki coştu her telefonda mehtap gibi kızım olcağına şafak gibi oğlumuz olsun diyip duruyo çok gülüyorum :)

kkya telden girmekten çok sıkıldımmmm:84: beğenirim beğenmez, alıntı yaparım alıntılamaz, cevap vermek isterim pencere açılmaz, smileler hareket etmez, eklentiler açılmaz off off off

Tatlım benim o korku bendede olur cogu zaman, yelkenleri hemen suya indirme keyfini cıkar biraz ama canındanda bezdirme cocugu bilirsin fazla naz asık usandırır
herşey güzel olacak senle olunca.. birsey söylemeye gerek warmıı sarkı herseyi anlatıyor zaten umudunu yitirme canım benim birdaha böyle yıpratıcı bi ayrılık yasıycam hissine kapılma her iliskide oluyo böyle seyler önemli olan pisman olup geri dönmesi, cok hata yapıyolar kalbimizi kırıyolar ama şunu unutmamak gerekiyo normal psikolojide olsalar bu kadar canımızıı yakmazlar, onlarında gecici bi dönemi hele seninki bitirmek üzere masallah ben onların bu dengesizliklerini askerliğe zor kosullara baglıyorum..
bir daha hic yasamayın böyle sıkıntılarr emii kalan zamanda disini sık biraz yanına geldiğinde sıkıntılarınız azalacak emin ol.
Bizde iyiyiz canm sana yazmıstım ya ayrıldık cuma günü gelicek, umarım arar diye hattını falan kırmıstı ertesi gün hemen ulastı cuma günü hazır ol alıcam seni evden falan yazmıs öyle kapandı gitti son problemler suan bi sorunumuz yok Allaha cok sükür sessiz sakiniz özlemisim bu hareketsizliği iliskim son zamanlarda öyle inisli cıkıslı kii

Birlikte başaracaksınız canım, bu zorlu günleri atlatacaksınız... Biz de 6 gün ayrı kalmıştık ama sanki 6 yıl gibi gelmişti bana ama şimdi eşim o günleri hatırlamıyor bile, biz hiç ayrılmadık, ne o öyle millet bi ayrılıp bi barışıyo fln diyo Neeee, o 6 gün neydi peki diyorum, yok o ayrılık değildi, hiç ayrılmadık biz diyo
Herşey çok güzel olsun canım, sırf senin güzel haberlerini alabilmek için daha sık geleceğim buralara

Hilalcim şimdiye kadar hiç yorum yapmadım canım sana ama takıp edıyorum yazdıklarını ve her okudugumda goruyorum kı gecıcı tartısmalar yasıyosunuz ozlemden olmuş bi durum bu şafak da azalmıs cok şükür bugunlere gelmıssınız azcık daha sabır tatlım bu kabus gecıcek ve bız bu zor gunlerı hiç hatırlamıyıcaz İnşallah ..

..........................şafak..................9...................aydın................

şafağımızz 390 yaşasınn yaşasınnn şu 3 ün yanındaki 90 gitse ne güzel olur 3 ne sevimli olur ama :)

Son düzenleme:

:92: 03.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

... 85 kelebek.hill ...

...96 busafakbitmez...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 117 H_İ_S …

…128 iboebru….

…139 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...139 esraa42...

....140 nesliiiiiiiiii...

…141 Brrk…

...141 OZGEGURUR...

...142 dilara1331

...143 kelebekd ...

…143 Kayra95...

…143 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...211 tugbaoguzhan

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

....233 chidoshimedo....

...233 GRGR...

...233 mayamaya11

...233 BerlD...

...233 svsaskim...

...233 kmleomer...

... 242 ED2006...

...264 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...322 xxIpekxx...

... 322 destinyeda...

...323 depresiffpolyanna...

...324 nesilll...

...326 karamanlier...

...326 qizem7...

...396 pekmez_akilli...

...396 ilithya...

...396 zeynepesin...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

03/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:…holofira = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...goqce = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

bizimki coştu her telefonda mehtap gibi kızım olcağına şafak gibi oğlumuz olsun diyip duruyo çok gülüyorum :)

Hhahah çok iyiymişşş

kkya telden girmekten çok sıkıldımmmm:84: beğenirim beğenmez, alıntı yaparım alıntılamaz, cevap vermek isterim pencere açılmaz, smileler hareket etmez, eklentiler açılmaz off off off

Ayy yavrum yaa...idare etcen artık bi süre şekerim

Çok sağol cerencim, evet seni de takipteyim cerencim telefon vaasını okumuştum ama sorun kalmadıysa harika..ya mesela işte mehtap yaptınız ya bak şu an daha iyisin belli..biz yapmadık hiç ve bu yüzden zorlaştı gitgide..bütün hasret şafağa kaldı..
umarım daha fazla üzmez artık..iyi gidiyoruz şimdilik bakalım..

Ayy çok teşekkür ederim, bu kadar bize benzer ilişkinin böyle güzel sonuçlar vermesi, böyle huzurlu devam etmesi beni nasıl umutlandırıyor bilemezsin inşallah gün gelir biz de hiç hatırlamayızz

Sağol canımm bu seferki biraz acı oldu ama umarım bunu da kalıntısız atlatırız

Amin bitanem veee Şafaaaaaak 43 Kütahyaaaaaaa

Ayy doğum yerimm

Plakalara son 4

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum aramızda kalsın şimdi Zaferimi izinden caydıran bendim ancak....15 gün izin kullanacam dediği için caydırmıştım..oysa bi ara kafama şöyle bi düşünce girdi, 15 yerine 1 hafta kullansa beni görse yetmez mi, aileisne de gitse işte 3-4 gün yetmez mi..yani izne çıkınca illa gezip tozmak mı gerekli, benzil miyim dedim ama bencil olsam sadece bana gelsin derdim heralde...
ya da bi ara nöbetçiyken (artık değil çünkü) bi arkadaşlarını 3 gün falan idare ettiler, kız arkadaşı gelmiş oraya...onu da idare edemezler miydi sadece beni görmeye gelseydi, ya off bilemedim işte......
seni özlediğimden izne çıkcak olsam çoktan çıkardım anca çok bunaltırlarsa beni çıkarım demişti benim için çıkmıyon deyince de..bi şey demiyorum ona artık ama kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…