Plakalara son 4
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum aramızda kalsın şimdi Zaferimi izinden caydıran bendim ancak....15 gün izin kullanacam dediği için caydırmıştım..oysa bi ara kafama şöyle bi düşünce girdi, 15 yerine 1 hafta kullansa beni görse yetmez mi, aileisne de gitse işte 3-4 gün yetmez mi..yani izne çıkınca illa gezip tozmak mı gerekli, benzil miyim dedim ama bencil olsam sadece bana gelsin derdim heralde...
ya da bi ara nöbetçiyken (artık değil çünkü) bi arkadaşlarını 3 gün falan idare ettiler, kız arkadaşı gelmiş oraya...onu da idare edemezler miydi sadece beni görmeye gelseydi, ya off bilemedim işte......
seni özlediğimden izne çıkcak olsam çoktan çıkardım anca çok bunaltırlarsa beni çıkarım demişti benim için çıkmıyon deyince de..bi şey demiyorum ona artık ama kafama takıldı
canım bizim hastamız var da girip uzun uzun yorum yapamıyorum okuyorum barıştığınıza çok sevindm bu ara da ...belki o da bi an önce bitsin diye düşünüyodur izne gelince ayrılması zor diye...
bu ara da ben askerimle görüştüm haftasonuuuu hani bi mevzu vardı ya gitsem mi gitmesem mi gittim gördüm :)
Evet canım biliyorum mevzuyu..iyi etmişsin en güzeli içinden geleni yapmak
tabi ki bi an önce bitsin de işte...bu kadar hasretle iyice dellendik artık
haklısın canım bende dağıtıma gelemeyebilir onu göze alarak vınladım gittim diye asker arkadaşlarına tatlı falan ısmarlamış senin şerefine diyo :)
senin askerin nerdeydi unuttum canım ya keşke sen bi günlüğüne olsa gidebilseydin o gelemiosa inan ilaç gibi gelirdi
sevindim tatlım güzel olmuşşımarmıştır tabi seni görüncee
Çok istedim inan gitmeyi ama kesinlikle kabul etmiyor...bilmiyorum ya aslında arada kafam kurcalanıyor ama annem de çok tepkili Mardin'de canım benim askerim..o yüzden izin de çıkmıyor poff
:92:03.04.2013 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
... 85 kelebek.hill ...
...96 busafakbitmez...
Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
117 H_İ_S
128 iboebru .
139 BerrakSudakiKirmiziBalik
...139 esraa42...
....140 nesliiiiiiiiii...
141 Brrk
...141 OZGEGURUR...
...142 dilara1331
...143 kelebekd ...
143 Kayra95...
143 buket1811
Şafaklarını yarılayan ve 100 lere koşan yarenlerimiz
...211 tugbaoguzhan
:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:
....233 chidoshimedo....
...233 GRGR...
...233 mayamaya11
...233 BerlD...
...233 svsaskim...
...233 kmleomer...
... 242 ED2006...
...264 Mervens...
Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...322 xxIpekxx...
... 322 destinyeda...
...323 depresiffpolyanna...
...324 nesilll...
...326 karamanlier...
...326 qizem7...
...396 pekmez_akilli...
...396 ilithya...
...396 zeynepesin...
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
daha düne kadar hastretin kucağına yeni düşen yarenlerdeydim ben beeeeeeeeeesanki teskere gelmiş gibi sevindirik oldum ben bu duruma hesnammm
Plakalara son 4
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum aramızda kalsın şimdi Zaferimi izinden caydıran bendim ancak....15 gün izin kullanacam dediği için caydırmıştım..oysa bi ara kafama şöyle bi düşünce girdi, 15 yerine 1 hafta kullansa beni görse yetmez mi, aileisne de gitse işte 3-4 gün yetmez mi..yani izne çıkınca illa gezip tozmak mı gerekli, benzil miyim dedim ama bencil olsam sadece bana gelsin derdim heralde...
ya da bi ara nöbetçiyken (artık değil çünkü) bi arkadaşlarını 3 gün falan idare ettiler, kız arkadaşı gelmiş oraya...onu da idare edemezler miydi sadece beni görmeye gelseydi, ya off bilemedim işte......
seni özlediğimden izne çıkcak olsam çoktan çıkardım anca çok bunaltırlarsa beni çıkarım demişti benim için çıkmıyon deyince de..bi şey demiyorum ona artık ama kafama takıldı
Plakalara son 4
Allah en tez zamanda şafakları bıtmeyı, gunlerın su gıbı akıp gectıgı sulusumuzu aldıgımız zamanları gostersın cumlemıze
Daha çok var 397 biter mi acep bizde görürmüyüz o günleri
Daha çok var 397 biter mi acep bizde görürmüyüz o günleri
Allahın izniyle o günleri bir görseydik. ZAMAN ÇABUK GEÇSİN ARTIK 2013 ÇIKARIYORUM HAYATIMDAN 2014 BENİM YILIM İNŞALLAH.
Tatlım benim geçen gün yazdığında okudum ama yazamadım k.bakma. Barışmanıza sevindim. böyle olucağını zaten biliyordum ne sen dayanırsın nede zaferin daynır. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum yavrum. Dediğim gibi şimdi hiç birşey belli olmaz hayırlısıyla gelsin o zaman herşey hayırlısıyla belli olur.Zafer geri döndü bana...
Pişmanım özür dilerim, ben senin gönlünü bir şekilde geri alacağım dedi...
Çocuk oyuncağı mı dedim, değil dedi, ama bana ben mutlu değilim diyordun alıyordun, kendimi yetersiz hissettim dedi...üzüldüm çok üzüldüm....
Bana ben senin için ayrıldım ama çok kötü bi şey yapmışım dedi...
Bu sefer o kadar kolay değil dedim..bana benden vazgeçebildiğini hissettirdin, ben bir haftadır neler yaşıyorum haberin yok dedim....çok kırdın dağıttın toplamayı gözn alıyorsa, uğraşırım diyorsan buyur uğraş dedim...
Hayırlısı olsun kızlar....onsuz daha berbattım,şu an onu izlemekteyim.... akışına bıraktım.... ama bu sefer derinden yaralandım..neler olacağını bilmiyorum....
ama ben şafak saymaya devam etmek istiyorum.
Belli yavrum ya fazla yazamıyorsunn özletiyorsun kendini aç şu internetini yaakkya telden girmekten çok sıkıldımmmm:84: beğenirim beğenmez, alıntı yaparım alıntılamaz, cevap vermek isterim pencere açılmaz, smileler hareket etmez, eklentiler açılmaz off off off
Hoşgeldin aramıza selenn.. Allahım tez vakitte kavuştursun seni askerinee.Daha çok var 397 biter mi acep bizde görürmüyüz o günleri
NilümmmmmmmmmmEbruşumnasıl oldun canım?
Nilümmmmmmmmmm
İyiyim çok şükür tatlım benimm şişliklerim morluklarım indi mor olanlar sarardı geçiyor yavaş yavaşş yavrumm benimm..
​Senn nasılsın nasıl gidiyorr canım benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?