Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bizim hastamız var da girip uzun uzun yorum yapamıyorum okuyorum barıştığınıza çok sevindm bu ara da ...belki o da bi an önce bitsin diye düşünüyodur izne gelince ayrılması zor diye...

bu ara da ben askerimle görüştüm haftasonuuuu hani bi mevzu vardı ya gitsem mi gitmesem mi gittim gördüm :)

Evet canım biliyorum mevzuyu..iyi etmişsin en güzeli içinden geleni yapmak
tabi ki bi an önce bitsin de işte...bu kadar hasretle iyice dellendik artık

Evet canım biliyorum mevzuyu..iyi etmişsin en güzeli içinden geleni yapmak
tabi ki bi an önce bitsin de işte...bu kadar hasretle iyice dellendik artık

haklısın canım bende dağıtıma gelemeyebilir onu göze alarak vınladım gittim diye asker arkadaşlarına tatlı falan ısmarlamış senin şerefine diyo :)

senin askerin nerdeydi unuttum canım ya keşke sen bi günlüğüne olsa gidebilseydin o gelemiosa inan ilaç gibi gelirdi

sevindim tatlım güzel olmuş şımarmıştır tabi seni görüncee

Çok istedim inan gitmeyi ama kesinlikle kabul etmiyor...bilmiyorum ya aslında arada kafam kurcalanıyor ama annem de çok tepkili Mardin'de canım benim askerim..o yüzden izin de çıkmıyor poff

anladım canım ama mardin uzak hadi gittin diyelim sen dönerken askerinin aklı hep sende kalcak bu sefer inşallah o gelebilir gelemezsede sıkma canını üzülme her şey biraz da olsa rayına girerken aranız bozulmasın (L)

daha düne kadar hastretin kucağına yeni düşen yarenlerdeydim ben beeeeeeeeee sanki teskere gelmiş gibi sevindirik oldum ben bu duruma hesnammm

daha düne kadar hastretin kucağına yeni düşen yarenlerdeydim ben beeeeeeeeee sanki teskere gelmiş gibi sevindirik oldum ben bu duruma hesnammm

Allah en tez zamanda şafakları bıtmeyı, gunlerın su gıbı akıp gectıgı sulusumuzu aldıgımız zamanları gostersın cumlemıze

kuzum cok tatlısın ya aramızda kalsın demişsin ya gidip zafere söylücez seni:89: canım sen doğru düşünmüşsün illa ki 15 gün kullanmak zorunda değil dediğin gibi birkaç gün senin yanında kalır kalabilecek yeri varsa birkaç gün de ailesinde. Mehmet 15 gün kullanmıştı 7 gün erken dönecek hepsini ailesinin yanında geçirmişti 5 gün birlikteydik onunla izmire gitmiştim illa ki gezip tozmanın dibine vurmak zorunda değil bi nefes alsın özlem gidersin dönsün ama genellikle geldiklerinde uzun kalmak istiyorlar o kadar yolu çekiyorum yol parası veriyorum değsin diye düşünüyorlar bir de tekrar oraya dönmek istemiyorlar zaferin de aklına yatarsa sorun yok:)

Son düzenleme:

canım bence çok doğru düşümüşsün 15 gün belki çok olabilir ama bir hafta iyi olur. ya sizin biraz ihtiyacınız var birbirinize bu gerginliker azalır iyi gelir özlem giderirsiziniz..
bencil olarakda sakın düşünme kendini.. hakkındır sevdiceğini görmek. ailesiyle ne kadar vakit geçireceğine bırak o karar versin haftanın tamamını senle geçirirse oda çok güzel. yok olmaz ailemlesiylede 2-3 gün geçirmek istersede oda çok güzel.. ama gelsin bence gelsin.. birbirinizi görün iyi gelir mutlaka...

Daha çok var 397 biter mi acep bizde görürmüyüz o günleri

Eveet daha çok var.
Ama elbet fakirleşecek şu şafak sonra plakalara sonra şafak doğan güneş diyeceğiz bizde Allahın izniyle..

''Dünya döndükce güneş doğup battıkça şafak atmaya mahkumdur.''
Şafak ; 396 - Mehtap ; 16.

Allahın izniyle o günleri bir görseydik. ZAMAN ÇABUK GEÇSİN ARTIK 2013 ÇIKARIYORUM HAYATIMDAN 2014 BENİM YILIM İNŞALLAH.

Tatlım benim geçen gün yazdığında okudum ama yazamadım k.bakma. Barışmanıza sevindim. böyle olucağını zaten biliyordum ne sen dayanırsın nede zaferin daynır. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum yavrum. Dediğim gibi şimdi hiç birşey belli olmaz hayırlısıyla gelsin o zaman herşey hayırlısıyla belli olur.
Şuan iyimişssiniz çok şükür zaten hep öyle olur bizde iboyla ayrıldığımızda falan barıştığımızda en fazla 1 ay böyle cicim ayları sözlerin yerinde tutulması 1ay sonra sanki sihirli deynek değiyor ve eskiye yavaştan dönülüyor. Bende yinee ve yeniden kandırıldığımın farkına varıyorum herneyse tatlım inşallah sizde öyle olmazz bitene kadar artık kavgasız ayrılıksız devam edersiniz.. Allahım gönlünüze göre versin inşallah..
kkya telden girmekten çok sıkıldımmmm:84: beğenirim beğenmez, alıntı yaparım alıntılamaz, cevap vermek isterim pencere açılmaz, smileler hareket etmez, eklentiler açılmaz off off off
Belli yavrum ya fazla yazamıyorsunn özletiyorsun kendini aç şu internetini yaa
Daha çok var 397 biter mi acep bizde görürmüyüz o günleri
Hoşgeldin aramıza selenn.. Allahım tez vakitte kavuştursun seni askerinee.
Geçiyor geçiyor geçmez diye birşey yok bizde o günlerden geldik 100 leri gördük çok şükürr sizde görüceksinizz biraz sabırr..

Nilümmmmmmmmmm
İyiyim çok şükür tatlım benimm şişliklerim morluklarım indi mor olanlar sarardı geçiyor yavaş yavaşş yavrumm benimm..
​Senn nasılsın nasıl gidiyorr canım benim?

ayy sevindim iyi olmana çok zor bi ameliyat diyorlar özellikle sonrası... Daha iyi olursun inşallah canım:) ben çok sıkılıyorum canım öğlene kadar yatıyorum sonra da kös kös oturuyorum. dün bi arkadaşımla görüştüm düşük yapmıştı ziyaretine gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…