Saol tatlım benimde Allahıma binlerce şükür zorluk çekmedim ben daha kötü bekliyordum burnumla ilgili bir problemim yok ağırmıyor böle küçük küçük kanıyor grip olmuş gibi nefes alamıyorum tampon oluduğu bi o yane. gözüm çok şişti açamıyordum resmen onlarda indi çok şükür benim korkum tamponların çıkışı o ağırtıyormuş nasıl yapıcam bilmiyorumayy sevindim iyi olmana çok zor bi ameliyat diyorlar özellikle sonrası... Daha iyi olursun inşallah canım:) ben çok sıkılıyorum canım öğlene kadar yatıyorum sonra da kös kös oturuyorum. dün bi arkadaşımla görüştüm düşük yapmıştı ziyaretine gittim
Saol tatlım benimde Allahıma binlerce şükür zorluk çekmedim ben daha kötü bekliyordum burnumla ilgili bir problemim yok ağırmıyor böle küçük küçük kanıyor grip olmuş gibi nefes alamıyorum tampon oluduğu bi o yane. gözüm çok şişti açamıyordum resmen onlarda indi çok şükür benim korkum tamponların çıkışı o ağırtıyormuş nasıl yapıcam bilmiyorum
Sağlık olsun tatlım fazla takmamya çalış dinlen biraz iş arıyormusun tekrardan?
doğru canım olan arkadaşlarımdan biliyorum zor bir işlem ama ameliyatı kolay atlatmışsın o da kolay olur inşallah. Iyileştikten sonra çok rahat edeceksin onu düşün:) iş bakmıyorum canım pinekleme evresine geçtim:)
Tatlım benim yazmayı unutmuşum arkadaşına çok geçmiş olsun çok üzüldümm Allahımm inşallah tekrardan nasip eylerr
Evet canım çok şükür yaa..
İyi yapıyorsun tatlım pinekle birazz iyi geliyorda bende cumadan beri evdeyim sıkıldım şimdiden alışık değilim liseyi bitirir bitirmez işe başladım evde oturmadım hiç çok şükür o yüzden hemen sıkılıyorumda gerçi gelen giden oluyor çabuk geçiyor günlerdee amann geçiyor iştee günlerr ben hiç bişey anlamıyorum artıkk sıkıldım bu hattanda ben eskiyi çok özledin çocukluğuma dönmekk istemiyorummm..
çok sağ ol canım, tekrar hamiş olmak istiyor zaten hatta şimdi daha çok istiyor. Öyle canım ya bazen ben de çok sıkılıyorum özellikle iş konusunu düşündükçe ben de üniversitenin ilk yılına dönmek istiyorum. Sen neyinden sıkıldın bu hayatın?
anladım canım ama mardin uzak hadi gittin diyelim sen dönerken askerinin aklı hep sende kalcak bu seferinşallah o gelebilir gelemezsede sıkma canını üzülme her şey biraz da olsa rayına girerken aranız bozulmasın (L)
kuzum cok tatlısın ya aramızda kalsın demişsin yagidip zafere söylücez seni:89: canım sen doğru düşünmüşsün illa ki 15 gün kullanmak zorunda değil dediğin gibi birkaç gün senin yanında kalır kalabilecek yeri varsa birkaç gün de ailesinde. Mehmet 15 gün kullanmıştı 7 gün erken dönecek hepsini ailesinin yanında geçirmişti 5 gün birlikteydik onunla izmire gitmiştim illa ki gezip tozmanın dibine vurmak zorunda değil bi nefes alsın özlem gidersin dönsün ama genellikle geldiklerinde uzun kalmak istiyorlar o kadar yolu çekiyorum yol parası veriyorum değsin diye düşünüyorlar bir de tekrar oraya dönmek istemiyorlar zaferin de aklına yatarsa sorun yok:)
canım bence çok doğru düşümüşsün 15 gün belki çok olabilir ama bir hafta iyi olur. ya sizin biraz ihtiyacınız var birbirinize bu gerginliker azalır iyi gelir özlem giderirsiziniz..
bencil olarakda sakın düşünme kendini.. hakkındır sevdiceğini görmek. ailesiyle ne kadar vakit geçireceğine bırak o karar versin haftanın tamamını senle geçirirse oda çok güzel. yok olmaz ailemlesiylede 2-3 gün geçirmek istersede oda çok güzel.. ama gelsin bence gelsin.. birbirinizi görün iyi gelir mutlaka...
Allahın izniyle o günleri bir görseydik. ZAMAN ÇABUK GEÇSİN ARTIK 2013 ÇIKARIYORUM HAYATIMDAN 2014 BENİM YILIM İNŞALLAH.
Tatlım benim geçen gün yazdığında okudum ama yazamadım k.bakma. Barışmanıza sevindim. böyle olucağını zaten biliyordum ne sen dayanırsın nede zaferin daynır. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum yavrum. Dediğim gibi şimdi hiç birşey belli olmaz hayırlısıyla gelsin o zaman herşey hayırlısıyla belli olur.
Şuan iyimişssiniz çok şükür zaten hep öyle olur bizde iboyla ayrıldığımızda falan barıştığımızda en fazla 1 ay böyle cicim ayları sözlerin yerinde tutulması 1ay sonra sanki sihirli deynek değiyor ve eskiye yavaştan dönülüyor. Bende yinee ve yeniden kandırıldığımın farkına varıyorum herneyse tatlım inşallah sizde öyle olmazz bitene kadar artık kavgasız ayrılıksız devam edersiniz.. Allahım gönlünüze göre versin inşallah..
Belli yavrum ya fazla yazamıyorsunn özletiyorsun kendini aç şu internetini yaa
Hoşgeldin aramıza selenn.. Allahım tez vakitte kavuştursun seni askerinee.
Geçiyor geçiyor geçmez diye birşey yok bizde o günlerden geldik 100 leri gördük çok şükürr sizde görüceksinizz biraz sabırr..
çok sağ ol canım, tekrar hamiş olmak istiyor zaten hatta şimdi daha çok istiyor. Öyle canım ya bazen ben de çok sıkılıyorum özellikle iş konusunu düşündükçe ben de üniversitenin ilk yılına dönmek istiyorum. Sen neyinden sıkıldın bu hayatın?
Saoll tatlım benim iyiyim çok şüküede şimdi hemşire teyze geldi iğne yaptıı onlar öldürüyorr benii çook ağırıyorr yaaaCanım benimm öncelikle tekrar geçmiş olsun, iyi misin tamamenn?Nasıl olur bilmiyorum ama şu an iyi boşver geleceğini düşünmeyim şimdi tadını çıkarıyorum pohpohlanmanınBiraz dank etmiştir belki ya da komple başa sarar ama ayrılık gibi bi şeyin lafını etmez belki bi daha bilemiyorum...
Siz de iyi olun inşallah ebrucummm
Tertip napıyorsun yaa nasılsın niee bu kadar sıkıldınn??Cok sıkıldım bugun hiç geçmek bilmedi ...
Ben sinüs ameliyatı olmuştum liseye giderken burnumdan, tamponları çıkarırken hiç ağrım olmadı çok rahat çıkarıldıSaol tatlım benimde Allahıma binlerce şükür zorluk çekmedim ben daha kötü bekliyordum burnumla ilgili bir problemim yok ağırmıyor böle küçük küçük kanıyor grip olmuş gibi nefes alamıyorum tampon oluduğu bi o yane. gözüm çok şişti açamıyordum resmen onlarda indi çok şükür benim korkum tamponların çıkışı o ağırtıyormuş nasıl yapıcam bilmiyorum
Sağlık olsun tatlım fazla takmamya çalış dinlen biraz iş arıyormusun tekrardan?
Bence de gelsin ama artık ben gel de demiyorum, kendine bıraktım, sadece 15 gün kullanacam diyince kesin karşı çıkmıştım, benm göreceğim 3 gün gerisinde şafak da atmıycak delirtme beni dedimhayırlısı oldun çok teşekkür ederim, Allah kavuştursn senin çok az kaldı maşallah
Sağol canım yaa Allah hepimizi kavuştursun.. Bende stresten ölcem.. konuşamdım sevgilimle 32 gündür ve korkuyorum ya bi aksilik olurda uzarsa, bişey olursa diye evham yapıyorum.
konuşamadığım için sanırım korkuyorum çok özledim..
Ben sinüs ameliyatı olmuştum liseye giderken burnumdan, tamponları çıkarırken hiç ağrım olmadı çok rahat çıkarıldı
Sağol canım yaa Allah hepimizi kavuştursun.. Bende stresten ölcem.. konuşamdım sevgilimle 32 gündür ve korkuyorum ya bi aksilik olurda uzarsa, bişey olursa diye evham yapıyorum.
konuşamadığım için sanırım korkuyorum çok özledim..
Cok sıkıldım bugun hiç geçmek bilmedi ...
Saoll tatlım benim iyiyim çok şüküede şimdi hemşire teyze geldi iğne yaptıı onlar öldürüyorr benii çook ağırıyorr yaaa
Aynen tatlım akışına bırak ama fazlada ipleri eline vermeee
Hayırlısı diyorum artık yavrum hayırlısı neyse o olsun artık akışına bıraktımm geçiyor öylesine günlerr..
Tertip napıyorsun yaa nasılsın niee bu kadar sıkıldınn??
Kıyamam yaa nasıl sabırsızlanmışsındır sen şimdii haber de alamyınca kötü olmuş tabiii..ama sıkma canını dua et çıkmaz bi aksilik inşallahh
Herşeyinden tatlım. yaşım daha çok küçük ama ben eskilerde yaşamayı çok isterdim. O zamanların insanları bir başkaymış dostlukları saygıları sevgileri AŞK'LARI!
Artık herşey yalan ya kimin doğru söylediğin bile bilmiyorsun. Hele şu teknolojiden çok çok sıkıldım. Bizim mahallede çocuk sesini duyamıyorum ya artık sokağa çıkan yok. Eskiyi herşeyiyle özledimmm daha da eski yıllarda yaşamayı çok isterdimm..
hehe ne olur olmaz canım ben diyim deşaka bi yana hani şimdi onu özlediğimi ona pek belli etmiyorum ya ondan öyle yazmışımdır Evet haklısın gelmişken dibine vurayım istiyor ona da ben razı değilim, zaten bu konuyu bi daha da açmadım, ben 85 gün daha görmeyecem diye hazırladım kendimi hayırlısı
Siz nasısınız mehmetle canım??
İnşallah tatlım saollAyy hemşiree cıssinşallah acıların geçer bi an önce canikomm
Akışına bırakalım gitsin yaa yeter canımızı yaktıkları amann spora gidim de rahatlıyım ben bi
Tabiki tatlım öyledir de ne bilim imreniyorum ben. kesin ileride öyle olucak inan bu dünyaya çocuk getirmekten bile korkar oldumm geleceği düşünmek bile istemiyorummhaklısın canım ama her dönemin kendine göre zorluğu var emin ol bizden sonrakiler de bizim yaşadığımız zamanlara imrenecek sen bizim buralara gel hala çocuk cıvıltısı duyuluyor:) eskisi kadar olmasa da...
İnşallah tatlım saoll
Aynen aynenn yeterr sabırda bir yereee kadarrOhh ne güzel yapıyorsun tatlım git tabi sporunaa iyii gelirr
Tabiki tatlım öyledir de ne bilim imreniyorum ben. kesin ileride öyle olucak inan bu dünyaya çocuk getirmekten bile korkar oldumm geleceği düşünmek bile istemiyorumm
yazıyorum yazıyorum gitmiyor sonra iki cevap oluyor:)İnşallah tatlım saoll
Aynen aynenn yeterr sabırda bir yereee kadarrOhh ne güzel yapıyorsun tatlım git tabi sporunaa iyii gelirr
Tabiki tatlım öyledir de ne bilim imreniyorum ben. kesin ileride öyle olucak inan bu dünyaya çocuk getirmekten bile korkar oldumm geleceği düşünmek bile istemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?