Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saol tatlım benimde Allahıma binlerce şükür zorluk çekmedim ben daha kötü bekliyordum burnumla ilgili bir problemim yok ağırmıyor böle küçük küçük kanıyor grip olmuş gibi nefes alamıyorum tampon oluduğu bi o yane. gözüm çok şişti açamıyordum resmen onlarda indi çok şükür benim korkum tamponların çıkışı o ağırtıyormuş nasıl yapıcam bilmiyorum
Sağlık olsun tatlım fazla takmamya çalış dinlen biraz iş arıyormusun tekrardan?

doğru canım olan arkadaşlarımdan biliyorum zor bir işlem ama ameliyatı kolay atlatmışsın o da kolay olur inşallah. Iyileştikten sonra çok rahat edeceksin onu düşün:) iş bakmıyorum canım pinekleme evresine geçtim:)

Tatlım benim yazmayı unutmuşum arkadaşına çok geçmiş olsun çok üzüldümm Allahımm inşallah tekrardan nasip eylerr

Evet canım çok şükür yaa..
İyi yapıyorsun tatlım pinekle birazz iyi geliyorda bende cumadan beri evdeyim sıkıldım şimdiden alışık değilim liseyi bitirir bitirmez işe başladım evde oturmadım hiç çok şükür o yüzden hemen sıkılıyorumda gerçi gelen giden oluyor çabuk geçiyor günlerdee amann geçiyor iştee günlerr ben hiç bişey anlamıyorum artıkk sıkıldım bu hattanda ben eskiyi çok özledin çocukluğuma dönmekk istemiyorummm..

Son düzenleme:

çok sağ ol canım, tekrar hamiş olmak istiyor zaten hatta şimdi daha çok istiyor. Öyle canım ya bazen ben de çok sıkılıyorum özellikle iş konusunu düşündükçe ben de üniversitenin ilk yılına dönmek istiyorum. Sen neyinden sıkıldın bu hayatın?

Herşeyinden tatlım. yaşım daha çok küçük ama ben eskilerde yaşamayı çok isterdim. O zamanların insanları bir başkaymış dostlukları saygıları sevgileri AŞK'LARI!
Artık herşey yalan ya kimin doğru söylediğin bile bilmiyorsun. Hele şu teknolojiden çok çok sıkıldım. Bizim mahallede çocuk sesini duyamıyorum ya artık sokağa çıkan yok. Eskiyi herşeyiyle özledimmm daha da eski yıllarda yaşamayı çok isterdimm..

İnşallah canım rayına girsin artık yeter yaaa...
Evet dedi ki mesela acil iş verseler ben seni almaya gelemesem kafayı yicem orda dedi napalım işte ben de cesaret bulup gidemedim, haklı da bi yandan..bilmiyorum iştee...

heheh nolur nolmaz ben diyim de şaka bi yana hani şimdi onu özlediğimi ona pek belli etmiyorum ya ondan öyle yazmışımdır Evet haklısın gelmişken dibine vurayım istiyor ona da ben razı değilim, zaten bu konuyu bi daha da açmadım, ben 85 gün daha görmeyecem diye hazırladım kendimi hayırlısı
Siz nasısınız mehmetle canım???

Bence de gelsin ama artık ben gel de demiyorum, kendine bıraktım, sadece 15 gün kullanacam diyince kesin karşı çıkmıştım, benm göreceğim 3 gün gerisinde şafak da atmıycak delirtme beni dedim hayırlısı oldun çok teşekkür ederim, Allah kavuştursn senin çok az kaldı maşallah

Allahın izniyle o günleri bir görseydik. ZAMAN ÇABUK GEÇSİN ARTIK 2013 ÇIKARIYORUM HAYATIMDAN 2014 BENİM YILIM İNŞALLAH.

Geçer canım kafana takma, herkes ne zorlukla aşkla savaşla geçirdi bu günleri, ama geçti şükür geçiyor..

Canım benimm öncelikle tekrar geçmiş olsun, iyi misin tamamenn??
Nasıl olur bilmiyorum ama şu an iyi boşver geleceğini düşünmeyim şimdi tadını çıkarıyorum pohpohlanmanın Biraz dank etmiştir belki ya da komple başa sarar ama ayrılık gibi bi şeyin lafını etmez belki bi daha bilemiyorum...
Siz de iyi olun inşallah ebrucummm

Kim tekrar hamiş olmak istiyor yahu o durumu kaçırdım???
Sen şimdi evde misin nilüü neler planlıyorsun bakayım?

Saoll tatlım benim iyiyim çok şüküede şimdi hemşire teyze geldi iğne yaptıı onlar öldürüyorr benii çook ağırıyorr yaaa
Aynen tatlım akışına bırak ama fazlada ipleri eline vermeee
Hayırlısı diyorum artık yavrum hayırlısı neyse o olsun artık akışına bıraktımm geçiyor öylesine günlerr..
Cok sıkıldım bugun hiç geçmek bilmedi ...
Tertip napıyorsun yaa nasılsın niee bu kadar sıkıldınn??

Ben sinüs ameliyatı olmuştum liseye giderken burnumdan, tamponları çıkarırken hiç ağrım olmadı çok rahat çıkarıldı

Kıyamam yaa nasıl sabırsızlanmışsındır sen şimdii haber de alamyınca kötü olmuş tabiii..ama sıkma canını dua et çıkmaz bi aksilik inşallahh

Cok sıkıldım bugun hiç geçmek bilmedi ...

Niye sıkıldınnn balımmm????

Ayy hemşiree cıss inşallah acıların geçer bi an önce canikomm
Akışına bırakalım gitsin yaa yeter canımızı yaktıkları amann spora gidim de rahatlıyım ben bi

Kıyamam yaa nasıl sabırsızlanmışsındır sen şimdii haber de alamyınca kötü olmuş tabiii..ama sıkma canını dua et çıkmaz bi aksilik inşallahh

inşallah canım inşallah... bu kadar sabrettim ve hala sabretmeye çalışıyorum.. hakkımızda hayırlısı.. beklmek çok zor..

haklısın canım ama her dönemin kendine göre zorluğu var emin ol bizden sonrakiler de bizim yaşadığımız zamanlara imrenecek sen bizim buralara gel hala çocuk cıvıltısı duyuluyor:) eskisi kadar olmasa da...

evet canım farkında olmadan yazmışsındır:) mehmeti izmirde bırakıp geldiğimde ben de çok kaptıracak kendini diye endişe etmiştim ama çok abartmadı gezip tozmayı futbol oynamayı çok özlemişti birkaç kez maça gitti birkaç arkadaşıyla görüştü genelde evde ve ailesiyleydi özellikle akşamları zafer de öyle dağıtacak biri değildir o yüzden çok endişe etme:) sadece bi akşam çok sinir etti beni erkek erkeğe görüşcez demişti arkadaşının nişanlısı da gelmiş sonradan haberi yokmuş kızın sesini duyunca çok kötü olmuştum kızdan bi zarar gelmez ama kızarım diye söylememesi üzmüştü beni. Biz şu an çok iyiyiz canım çok şükür hatta özlemeye bile başladım:)
arkadaşım düşük yaptı canım ondan bahsediyorduk...

Son düzenleme:
Ayy hemşiree cıss inşallah acıların geçer bi an önce canikomm
Akışına bırakalım gitsin yaa yeter canımızı yaktıkları amann spora gidim de rahatlıyım ben bi
İnşallah tatlım saoll
Aynen aynenn yeterr sabırda bir yereee kadarr Ohh ne güzel yapıyorsun tatlım git tabi sporunaa iyii gelirr
Tabiki tatlım öyledir de ne bilim imreniyorum ben. kesin ileride öyle olucak inan bu dünyaya çocuk getirmekten bile korkar oldumm geleceği düşünmek bile istemiyorumm

ayy bu dünyaya çocuk getirmek ve çocuk doğurmak ikisi de çok zor, ikisinden de çok korkuyorum beeen:18:

yazıyorum yazıyorum gitmiyor sonra iki cevap oluyor:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…