- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
evet canım farkında olmadan yazmışsındır:) mehmeti izmirde bırakıp geldiğimde ben de çok kaptıracak kendini diye endişe etmiştim ama çok abartmadı gezip tozmayı futbol oynamayı çok özlemişti birkaç kez maça gitti birkaç arkadaşıyla görüştü genelde evde ve ailesiyleydi özellikle akşamları zafer de öyle dağıtacak biri değildir o yüzden çok endişe etme:) sadece bi akşam çok sinir etti beni erkek erkeğe görüşcez demişti arkadaşının nişanlısı da gelmiş sonradan haberi yokmuş kızın sesini duyunca çok kötü olmuştum kızdan bi zarar gelmez ama kızarım diye söylememesi üzmüştü beni. Biz şu an çok iyiyiz canım çok şükür hatta özlemeye bile başladım:)
arkadaşım düşük yaptı canım ondan bahsediyorduk...
anladım yaa çok zordur dşükk..senelerrr öncesi annem de yapmıştı benden sonra bi velet gelcekti olmadı..kısmet işte...
yok ya dağıtması anlamında değil endişem işte hani ayrı kalıp şafağın atmaması en çok koyan..ha tabi ki kızlarla falan görüşemez o ayrıama zaten görüşmez...görüştüğü bi kaç kız var çocukluktan arkadaşı onları da tanıyorum sıkıntı çıkarmam genelde(izin alış şekline göre değişir )
öyleymiş canım yaşadıklarını anlattı da hamile kalmaktan bi kez daha korktum. Cennetin kapilarindan birini garantilemiş oluyorlar:) izin almaları önemli tabii:) mehmet'in de var öyle birkaç arkadaşı da şimdiye kadar hiç görüşmedi. dönünce görüşcem diyor ama bakalım izin alacak mı, haber verecek mi...
Aranız böyle güzel devam etsin inşallah, izin alır canım merak etme..bize göre davranıyolar aslında yaa Zafer'e benziyosa ki benziyo baya sanırımtersi pis oluyo, dili yumuşak olmuyo ama sevip sahiplenmesi başka oluyo....belki her gün ölüyom bitiyom sana demiyo ama beklemediğim an bi şey yapıyo ben bitiyom
Yani izin alma olayı da ben her şeyi haber verip izin aldıkça..sadakatimi gördükçe o da aynını yapıyor erkeğim gezerim tozarım havasında değil yani, asla tedirgin bile etmedi çok şükürBu konudan dolayı da zaten bağlandım ona çok bağlandım..ama hala küsüm ona
Sizin şafakları görünce bizde hecanlanıyoruz o günleri görmek için zaten canım inşallah geçeçek
Bundan sonra gelsin 2li sayılaaaaaaaaaaar
Şafak 30 Hakkari'ye Selam Yolumuza Dewaaaaaaaaam
çok benziyorlar canım emin olabilirsin. Mehmete nasıl davranırsam karşılığını iki misli alırım canım ben. Iyiysem iki kat iyi ama kötüysem iki kat kötüdür. Sinirlendiğinde, kıskandığında gözü hiçbir şey görmez, kendinden asla taviz vermez, geri adım asla atmaz, eşşek inadıyla meşhur ailede:) bazı huyları beni çileden çıkarıyor ama her şeye rağmen seviyorum işte. Kimse 4 4lük değil sonuçta. Sevmek sevilmek ikisi de çok güzel şeyler karşılıksız olursa çok daha güzeldir tabii. Simdilik küssün ama aynı aşkla bağlısın yavrum:)
Heyecanlanıyorr insann ben de benden öncekilere bakıp aynı sen gbi mutlu olur umutlanırdım, o umut yok muuuuuharika bi şey
Maşallahh çok azalttın yavrum hadi bakalımm
Evet bence de çok benziyorlarr...
Her şeye rağmen ben de seviyorum evet..dün biraz hırçınlığım tuttu yine ama nasıl katlanıyo görsen,sustu bitti mi dedi, tamam kızgınsın anlıyorum ama çok olmadı mı söylediklerin dedi...haklı da...ama bugün daha sakinim kıyamamm ben ona tabi ki çok seviyorummm..
sen gibiyim ben de sevgi bitmedikçe asla vazgeçemem..tabi karşılığı oldukça
ayy yazık yaa ama haketti:) çok üstüne gitme yine de, dozunu sen daha iyi ayarlarsın gerçi. Bi gün sinirli bi gün sakin ne oluyor diyecek:) kendilerine benzettiler...
Plakalaraaaa son 3
Sevdiceğimi görmeyeli olmuş 134 gün yaaa
Şafak 84
sizin de bayaa azaldı cnm şafağınız maşallah, sırayı takip etmeye devaaaaam
Azaldı azaldı tuğbacımmm...
sen bi kavuş peşinden biz de geliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?