Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım yaa çok zordur dşükk..senelerrr öncesi annem de yapmıştı benden sonra bi velet gelcekti olmadı..kısmet işte...
yok ya dağıtması anlamında değil endişem işte hani ayrı kalıp şafağın atmaması en çok koyan..ha tabi ki kızlarla falan görüşemez o ayrı ama zaten görüşmez...görüştüğü bi kaç kız var çocukluktan arkadaşı onları da tanıyorum sıkıntı çıkarmam genelde(izin alış şekline göre değişir )

öyleymiş canım yaşadıklarını anlattı da hamile kalmaktan bi kez daha korktum. Cennetin kapilarindan birini garantilemiş oluyorlar:) izin almaları önemli tabii:) mehmet'in de var öyle birkaç arkadaşı da şimdiye kadar hiç görüşmedi. dönünce görüşcem diyor ama bakalım izin alacak mı, haber verecek mi...

Aranız böyle güzel devam etsin inşallah, izin alır canım merak etme..bize göre davranıyolar aslında yaa Zafer'e benziyosa ki benziyo baya sanırım tersi pis oluyo, dili yumuşak olmuyo ama sevip sahiplenmesi başka oluyo....belki her gün ölüyom bitiyom sana demiyo ama beklemediğim an bi şey yapıyo ben bitiyom
Yani izin alma olayı da ben her şeyi haber verip izin aldıkça..sadakatimi gördükçe o da aynını yapıyor erkeğim gezerim tozarım havasında değil yani, asla tedirgin bile etmedi çok şükür Bu konudan dolayı da zaten bağlandım ona çok bağlandım..ama hala küsüm ona

Saol tatlım inşallah bizde seneye sizler gibi olacağız Allah tüm askerlerimize ve yarenlerine sabır versin.

Sizin şafakları görünce bizde hecanlanıyoruz o günleri görmek için zaten canım inşallah geçeçek

çok benziyorlar canım emin olabilirsin. Mehmete nasıl davranırsam karşılığını iki misli alırım canım ben. Iyiysem iki kat iyi ama kötüysem iki kat kötüdür. Sinirlendiğinde, kıskandığında gözü hiçbir şey görmez, kendinden asla taviz vermez, geri adım asla atmaz, eşşek inadıyla meşhur ailede:) bazı huyları beni çileden çıkarıyor ama her şeye rağmen seviyorum işte. Kimse 4 4lük değil sonuçta. Sevmek sevilmek ikisi de çok güzel şeyler karşılıksız olursa çok daha güzeldir tabii. Simdilik küssün ama aynı aşkla bağlısın yavrum:)

Gunaydınnnnnn

Şafak İnşallah 142...

Yüzlere gelmeye 43 gün İnşallah
Plakalara gelmeye 61 gün buna da şükür

Sizin şafakları görünce bizde hecanlanıyoruz o günleri görmek için zaten canım inşallah geçeçek

Heyecanlanıyorr insann ben de benden öncekilere bakıp aynı sen gbi mutlu olur umutlanırdım, o umut yok muuuuu harika bi şey

Bundan sonra gelsin 2li sayılaaaaaaaaaaar

Şafak 30 Hakkari'ye Selam Yolumuza Dewaaaaaaaaam

Maşallahh çok azalttın yavrum hadi bakalımm

Evet bence de çok benziyorlarr...
Her şeye rağmen ben de seviyorum evet..dün biraz hırçınlığım tuttu yine ama nasıl katlanıyo görsen,sustu bitti mi dedi, tamam kızgınsın anlıyorum ama çok olmadı mı söylediklerin dedi... haklı da...ama bugün daha sakinim kıyamamm ben ona tabi ki çok seviyorummm..
sen gibiyim ben de sevgi bitmedikçe asla vazgeçemem..tabi karşılığı oldukça

ayy yazık yaa ama haketti:) çok üstüne gitme yine de, dozunu sen daha iyi ayarlarsın gerçi. Bi gün sinirli bi gün sakin ne oluyor diyecek:) kendilerine benzettiler...

ayy yazık yaa ama haketti:) çok üstüne gitme yine de, dozunu sen daha iyi ayarlarsın gerçi. Bi gün sinirli bi gün sakin ne oluyor diyecek:) kendilerine benzettiler...

Sorma ya biz de dengesiz olduk..valla normalde bilerek mesafeliydim ama dünkü bilerek olmadı, yapmamaya çalışacağım :26: ama katlansın eşşek

Son düzenleme:
Plakalaraaaa son 3

Sevdiceğimi görmeyeli olmuş 134 gün yaaa

Şafak 84

Son düzenleme:
Son günlerde kendimi fazlasıyla oyalamaya çalışıyorum artık geçsin şu 30 gün diye

Fazla harcama yapmamam gerek artık ama oyalanmanın başka yolunu da bulamadım henüz... Bir yandan çeyiz eksikliklerini tamamlamaya devam ederken, bi yandan da yenerime sürpriz hediyeler hazırlamaya başladım.Karakalem tablo yaptırdım evimiz için,aşkım aynı model olan ikiz gibi gezdiğimiz converselerini askerde mahvettiği için aynısından sipariş verdim,ona pijama takımları aldım,klasik bir ayakkabı aldım, daha iç çamaşırları ve gömlek vs.. almayı planlıyorum

Allah benim sonumu hayır etsin

Son düzenleme:
Şafak ; 395 - Mehtap ; 15.

Gün gelecek askerlik anılarına anlatacaksın bana ve ben artık ezberlemiş olacağım.
Bekliyorum o günleri sabırsızlıkla.. Sen yeter ki gel, ben dinlemeye razıyım.

İzmiiiiiiiiiiir yolla askerimii !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…