inş tatlım son görüşmemiz 2 ay önceydi, artık özlem hatsafhada
Son günlerde kendimi fazlasıyla oyalamaya çalışıyorum artık geçsin şu 30 gün diye
Fazla harcama yapmamam gerek artık ama oyalanmanın başka yolunu da bulamadım henüz... Bir yandan çeyiz eksikliklerini tamamlamaya devam ederken, bi yandan da yenerime sürpriz hediyeler hazırlamaya başladım.Karakalem tablo yaptırdım evimiz için,aşkım aynı model olan ikiz gibi gezdiğimiz converselerini askerde mahvettiği için aynısından sipariş verdim,ona pijama takımları aldım,klasik bir ayakkabı aldım, daha iç çamaşırları ve gömlek vs.. almayı planlıyorum
Allah benim sonumu hayır etsin
Ah bizim 4,5 ay oldu yaaa..çok olduuu görüşmeyeliii...
sen iyisin yine canım benm bizim 8 ay oldu olduteni tenime eli elime gözü gözüme deymeyeli ahh ahhhhh
460 dan sonra bu şafağa kurban olunur ...
Ah bizim 4,5 ay oldu yaaa..çok olduuu görüşmeyeliii...
ben 2 ayda bir gidiodum cnm Kıbrıs'a, o kadar süre dayanamam, artık son aylarımı diye gidemiorum. Ama haftaya bi yakınımız Kıbrıs'a gidiooo, onlarla aşkıma yine börekler çörekler göndercem
Harcama yapmadan olmuyor de miiiine heyecanlı kızz oh maşallah
ay o converse fikri Zaferimde de vardı, bi alamadık,alsak şimdi ayrıyız dedik, ben de dönüşüne alayım diyorum ikimize, yazn giyeriz bi güzelll
Tertip napıyorsun yaa nasılsın niee bu kadar sıkıldınn??
cnm harcama yapmadan olmuo tabi, yener de bana kızıo alma artık bişey yeter kendini zorlama, gelince beraber yapıcas nasıl olsa dio ama... kendimi durduramıorum kiii, batacam yakındaYener'e diorum: ben şimdiden alıorum, odeyemessem geldiğinde sen ödeyeceksin ztn
cnm ben converseleri yener askere gitmeden önce almıştım. Yener geçen yaz giderken converselerını yanında goturdu veee benim titiz akıllım, kirlendiler die gidip askeriyenin çamaşırhanesinde cnm converseleri yıkatSonuç converseler paramparçaaa Benimkiler halaa sapasağlam duruo, o bu duruma çok üzülmüştü, bende dayanamadım aynısından ona sipariş verdim yine
Ben özledim galiba seni, bu yüzden bu kadar sitemlerim. Sen üzülme acıdan bu sözlerim. Karşımda olsan dolar gözlerim... Hoş karşımda olmasan da doluyor. İnsan özlemekten de uyuyamazmış...:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?