Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yavrum benim yaşadıklarımı bana anlatıyorsun gibi hissettim bir an kendimi :26: ben de tel açıkken uyumak isterim sinir olur işte sen ihtiyacım var diye konuşmak istiyorsun; ama karşı taraf bunu başka algılıyor. ona sorsan beni zor durumda bırakıyorsun, burda emir altındayım, babamın evinde miyim der... mehmet babasının evine gittiğinde ne yapcak görcez... onlar teli kapattığında aramayı kesebilsek çok şeyler yapcaz da olmuyor :26: önceden de böyle miydi peki canım?

Ayni seyler ya sizinkidee :) allaha sukur baska buyuk bir konuyok ama gene de can sikici yorucu ama bi kac konusmayacagim onunla akli basina gelsin ben telefonla konusmaktan ne anliyormusum gorsun tabi ben konusmadan durabilirsem ^)

Ayni seyler ya sizinkidee :) allaha sukur baska buyuk bir konuyok ama gene de can sikici yorucu ama bi kac konusmayacagim onunla akli basina gelsin ben telefonla konusmaktan ne anliyormusum gorsun tabi ben konusmadan durabilirsem ^)

bence haline şükretmelisin canım, çok özlediğiniz için oluyor tüm bunlar, askerlik bitsin de eskisinden de güzel olur her şey bizim en basit kavgamız, sizin en önemli kavganız

Ayni boyleydi canim biz uc yildir uyku yuzden tartisiyoruz yani ama simdi cok hakaret ediyor cok srt cikislari var baze n agliyom telefonda kapatma ihtiyacim var diye oda sanki telefon acik kalinca ozleminmi diniyor diyor

bence haline şükretmelisin canım, çok özlediğiniz için oluyor tüm bunlar, askerlik bitsin de eskisinden de güzel olur her şey bizim en basit kavgamız, sizin en önemli kavganız

Oyle mi diyorsun canim sizin aile meseleleri falanmi var. Evet ben cok buyuturum olaylari ama bu sefer konusmayacagim akli basina gelir belki

Bu saatte uyanıkmış bizim kızlar, nasılsınız canlar? Pek keyfim yok, şafak attırmaya geldim...

Ayni boyleydi canim biz uc yildir uyku yuzden tartisiyoruz yani ama simdi cok hakaret ediyor cok srt cikislari var baze n agliyom telefonda kapatma ihtiyacim var diye oda sanki telefon acik kalinca ozleminmi diniyor diyor

hakaret derken çok ağır şeyler değildir umarım mehmet de sinirliyken hiç konuşmak istemez, ağır konuşcam yoksa kapatalım der, ben çok üstüne gitmedikçe kolay kolay da sinirlenmez. o an kapatırsam benden iyisi yoktur; ama kapatmazsam dünyanın en anlayışsız insanı olurum. kapatınca yarım saat sonra kendisi arar, kapatmazsam akşama kadar aramaz. illa kendi istediği olacak... ömer de öyle sanırım; ama kaç yıl olmuş üstelik nişanlısınız seni tanımıştır artık, neden böyle davranıyor ki

Oyle mi diyorsun canim sizin aile meseleleri falanmi var. Evet ben cok buyuturum olaylari ama bu sefer konusmayacagim akli basina gelir belki

aynen öyle yavrum aile meselesi değil canım, henüz o konulara çok girmediğimiz için. bizim başka başka sorunlarımız var maalesef... bence de konuşma bu kez canım, o da anlasın; ama eminim sonrasında da bunun için tartışırsınız. ben bi gün yaptım onu vayy nilüfer hanım demek bensiz yapabiliyormuşsunuz deyip soğuk durmuştu ama sen kendi adına bir şeyleri aşmak istiyorsan dayanmaya çalış...

Son düzenleme:
Ahh sendedemi keyif yok canim valla bn berbat durumdayim ve uyku tutmuyor. Senin neyin var ozlem mi sardi

Eskiyi okuyamıyorum tam olarak canım ama anladığım kadarıyla nişanlınla aran pek iyi değil, umarım çok önemli bir şey değildir...

Üç gündür özlemden kaynaklı kötüyüm evet, otobüste, evde, yolda, metroda her yerde ağlama isteği geliyordu, bu akşam da eşime sardım, bağırdım, canım ona sıkıldı

Evet canim bu kez dayanacagim ikimiz icinde. Aman canim insallah asilmasi mumkun olmayan sorunlar degildir. Omer tam tersi canm arar beni ne var ne yok sayar sonra rrahatlar ama olan bana olur. Beni taniyor ama cok ozluyosurekli eevlilik hayali kuruyor

Anladim canim az kaldi amA yoruluyor insan esinde eminim seni anlayisla karsilamistir canim. Ayni bizde ozlemden birbirimize sariyoruz oyke sacma ji konu ki uyudu diye kavga ediyorm /;

ahh canım yaa, siz bi kavuşaydınız sen kolay kolay enişteye yüklenmezsin; ama baya ağır olmaya başlamış demek ki sonra da pişman oluyor insan...

o da fenaa desene tanıdığından bu kadar rahat aslında; ama bu kez göster ona dünya kaç bucakmış ters köşe yap... gelince hemen yapabilecek misiniz canım düğünü?

Neyse kuzu lar benim cikmam gerek yarin okul beni bekler yetmemis gibi birde iki tane sinavim var bu kafa ile nasil olacaksa iyi geceleer askerlik bitince gobek atip burda paylasmayan bizden degikdir arkadas :)

Dugun seneye kaldi canim bir yil daha safak sayacagiz hasret cekecegiz ama Hayir lisi

Dugun seneye kaldi canim bir yil daha safak sayacagiz hasret cekecegiz ama Hayir lisi
Neyse kuzu lar benim cikmam gerek yarin okul beni bekler yetmemis gibi birde iki tane sinavim var bu kafa ile nasil olacaksa iyi geceleer askerlik bitince gobek atip burda paylasmayan bizden degikdir arkadas :)

hadi yaa, hayılrısı olsun canım... sınavın varmış bir de ne duruyorsun burda, uykunu al güzelce başarılar ve iyi geceler canım uyumaya çalış... o son dediğinde olcak inşallah

Anladim canim az kaldi amA yoruluyor insan esinde eminim seni anlayisla karsilamistir canim. Ayni bizde ozlemden birbirimize sariyoruz oyke sacma ji konu ki uyudu diye kavga ediyorm /;

Öyle canım, sen de istiyorsun ki biraz da seninle ilgilensin sonuçta uzaktasınız özlüyorsun insan az da olsa ilgi görmek istiyor değil mi? Zor hasretlik
ahh canım yaa, siz bi kavuşaydınız sen kolay kolay enişteye yüklenmezsin; ama baya ağır olmaya başlamış demek ki sonra da pişman oluyor insan...

Ya o değil de ne sorsam sen bilirsin bitanem, sen nasıl istersen öyle olsun bitanem deyip duruyor, insan bir fikir vermez mi, bir yorumda bulunmaz mı, şöyle yap böyle yap demez mi, ben sonuçta onun yokluğu yüzünden bu sorunları yaşıyorum zaten, insan en azından bir fikir verir... Zaten bütün sorumluluk üzerimde, bunalıyorum artık, her şeyi ben mi düşüneceğim

Kızdım ben de

İyi geceler canım başarılar sınavlarında iyice uykunu al tatlım

doğru diyorsun canım... o da kendini suçlu hissediyordur, sen uğraşıyorsun her şeyle diye... bir de ahkam kesmek istemiyordur bunun üstüne yani umarım böyledir, ilgilenmemekten değildir :26: ben yardıma gelim canım sorun her neyse belki bi faydam dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…