Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Orası öyle zaten özellikle parasal konulardan kaynaklı canı çok sıkkın bana yük olduğu için, bu konuda sorun yaşadığım için üzülüyor onu biliyorum ama en azından bazı durumlarda yorum yapsa içimi rahatlatsa, yükümü azaltsa sonuçta biliyor benim ne kadar kararsız bir insan olduğumu, onu mu yapsam bunu mu yapsam diye çok düşünürüm ve fikir alırım ben vermeyince de bozuluyorum, belki ilgisizliğinden değil ama canım sıkılıyor işte, her şeye de sen ne istiyorsan onu yap bitanem denmez ki, dış kapının dış mandalı mıyım ben kafama göre hareket edeyim

Teşekkür ederim canım benim düşünmen yeter ama senin çözebileceğin bişey değil

hımm, karasız olduğun için de gözünde büyüyor sanırım canım. alacağın kararla ilgili ufacık bir ipucu da verse senin yükünü hafifletecektir. her şeye muhalif olmalarından iyidir aslında evli olanlar askerlikte tek başına yürütüyor evliliği resmen... gerçekten büyük sabır; ama bazen taştığı anlar oluyor demek ki. inşallah bi an evvel çözülür canımmm

Son düzenleme:

Evet aslında çok da önemli bir şey değil, ama evli olunca en küçük problem bile büyüyor işte, problemin kendisinden ya da kaynağından çok eşimin yorumsuz kalması daha çok problem oluyor gözümde Zaten çoğu şey üst üste geliyor bunalıyorum, kendimi bazen çok yalnız hissediyorum, hani insan çok hafif olan bir eşyayı bile taşır taşır taşır ve yol uzadıkça ağırlaşır ya işte öyle hissediyorum, ağırlaştı artık yük ve ben onu kaldıramayacak kadar zayıfım Teşekkürler kuzum çözüm yolunu biliyoruz ama çözemiyoruz işte yapacak bir şey yok, bekleyeceğiz

sen iyi ya da kötü bir yorum yapsın, öneri sunsun istiyorsun; anladım ben seni canım artık gelsin de bundan sonrasında birlikte taşıyın o yükleri... gelmesinden başka çare yok o zaman

sen iyi ya da kötü bir yorum yapsın, öneri sunsun istiyorsun; anladım ben seni canım artık gelsin de bundan sonrasında birlikte taşıyın o yükleri... gelmesinden başka çare yok o zaman

Amaaan öyle bir şey işte, değişik duygular yaşıyorum zaten bu ara, 70 gündür görmüyorum eşimi, bu aralar sıkıştırıyor hasret, seni de bunaltmayayım, zaten kendi derdin sana yeter

:92: 11.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...88 busafakbitmez...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 109 H_İ_S …

…120 iboebru….

…131 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...131 esraa42...

....132 nesliiiiiiiiii...

…133 Brrk…

...133 OZGEGURUR...

...134 dilara1331

...135 kelebekd ...

…135 Kayra95...

…135 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...203 tugbaoguzhan

....225 chidoshimedo....

...225 GRGR...

...225 mayamaya11

...225 BerlD...

...225 svsaskim...

...225 kmleomer...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

... 234 ED2006...

...256 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...314 xxIpekxx...

... 314 destinyeda...

...315 depresiffpolyanna...

...316 nesilll...

...318 karamanlier...

...318 qizem7...

...388 pekmez_akilli...

...388 ilithya...

...388 zeynepesin...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Amaaan öyle bir şey işte, değişik duygular yaşıyorum zaten bu ara, 70 gündür görmüyorum eşimi, bu aralar sıkıştırıyor hasret, seni de bunaltmayayım, zaten kendi derdin sana yeter

yok be canım kendimi unutuyorum işte böylece tek dertsizin "ben" olmadığını görüp şükrediyorum yine de halime şafakları attır da neşemizi bulalım :101:

11/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...duygum = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:...goqce = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

yok be canım kendimi unutuyorum işte böylece tek dertsizin "ben" olmadığını görüp şükrediyorum yine de halime şafakları attır da neşemizi bulalım :101:

Heheheh Öyle canım bak attırdım şafakları keyiflenebiliriz ohhh yandan yandan

109 a da düştüm nilü, gerçi eşime göre 108 ama ben 109 sayıyorum gerçeği öyle çünkü, sonra da eşimi sinir ediyorum, hayır senin şafağın bu diye uyuz oluyor bana sen kimden yanasın diyor

Sizin şafak da epey eridi be maşallah

aman erkekler şafak saymayı bile bilmiyor, ellerine silah veriyorlar bir de ben doğrudan yanayım de sen de daha nelerden düşeceksin canımmm bugünleri hatırlamıcan bileee...

aman erkekler şafak saymayı bile bilmiyor, ellerine silah veriyorlar bir de ben doğrudan yanayım de sen de daha nelerden düşeceksin canımmm bugünleri hatırlamıcan bileee...

He valla öyle, dışarı çıktığı gün değil de, bir önceki gün doğan güneşmiş hahah çok gülmüştüm Öyle olacak canım inşallah, hiç birimiz hatırlamayacağız bu günleri

Ben yatmaya gidiyorum canım benim, yine görüşürüz kendine iyi bak, canını sıkma, sevgini de belli et olur mu öpüldün iyi geceler

Ne kaynatmışsınız böyle kızlarrr...okudum okudum bitmiyorr...

Esracımm ya nilünün de dediği gibi kendini yalnız hissetme hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri tatlım ya..malesef azcık daha anlayışş beklerken özlerken deli gibi bi de düşüncesizlikle suçlanıyoruz ama üzülme yavrum elbet anlar saçmaladığını, durabileceksen dur tabi konuşmadan ama zorlama çok da kendini be esracım aman 3 günlük dünya Ama ben mesela 5 aydır kavga gürültü götürüyrdum, ayrılıp barıştığımızdan beri kuzu kesildi başımı, umarım bi şeyleri anlamasına yardımcı olmuştur ve umarım Ömer'e de de ayrılık gibi kötü bi durum olmadan dank eder

Nilümm nasılsın yavrukuşş??? bilg dan girmişsin ama ben erken uyuyan tavuklardandm dün de

Hesna ablacımm hasret bağrını delip geçiyor her şey zor geliyor sanırım artık..ama dayanmak zorundasın, buralara kadar geldin bi bşına pek çok mücadeleyle..bundan sonrası da geçeecek Allah'ın izniyle

Bizim iliskimizde ayrilik olamaz canim yani uc yildir nisanliyiz belkide omerde ayrilamayacagimi bildigi icin rahat davraniyor ve agzina geleni soyluyor. Cok sagol valla canim siz olmasaniz kafayi yerim zaten ben. Siz nicin ayrilmistiniz canim sormamda bi mahsur yoktur umarim ama eskileri acmk degil niyetim acaba benmi cok abartiyorum diye dusunuyorum kendi kendime ayrilikla cezalandirmak dogru mu acaba

Esracım öncellikle Maşşallah diyorum ayrılık olmadığı için inşallah da hiç olmaz
Zaten nişanlısınız olmaması lazım. Bayadır uzun zamandan beri nişanlıymışınız onada Maşşallah diyim..
Öncesi varmı pekii 3 yıl öncemi tanışıp nişanlandıınız? sevgili kaldınızmı hiç?
Bide dün akşamki konuşmanızıda gördüm. Haklısın ilgi istiyorsun ama biraz onuda düşünmen lazım sabah erkenden kalkıyor bütün gün koşturyor bedenen ve ruhen çok yorgun oluyorlar. Maşşallah gün içerisinde de arıyor yatmadan da arıyor heralde bunada şükret tatlım bunu bulamayanlarda var. Bence bunun için trip yapmana kavga etmene gerek yok.
Birazda senin düşünceli olman lazım bu konuda senin bile demen lazım yorgunsan uyu hayatım falan diye zaten az kaldı biraz daha dayan tatlım ondan sonra uyutmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…