doğru diyorsun canım... o da kendini suçlu hissediyordur, sen uğraşıyorsun her şeyle diye... bir de ahkam kesmek istemiyordur bunun üstüneyani umarım böyledir, ilgilenmemekten değildir :26: ben yardıma gelim canım sorun her neyse belki bi faydam dokunur
Orası öyle zaten özellikle parasal konulardan kaynaklı canı çok sıkkın bana yük olduğu için, bu konuda sorun yaşadığım için üzülüyor onu biliyorum ama en azından bazı durumlarda yorum yapsa içimi rahatlatsa, yükümü azaltsa sonuçta biliyor benim ne kadar kararsız bir insan olduğumu, onu mu yapsam bunu mu yapsam diye çok düşünürüm ve fikir alırım ben vermeyince de bozuluyorum, belki ilgisizliğinden değil ama canım sıkılıyor işte, her şeye de sen ne istiyorsan onu yap bitanem denmez ki, dış kapının dış mandalı mıyım ben kafama göre hareket edeyim
Teşekkür ederim canım benim düşünmen yeter ama senin çözebileceğin bişey değil
hımm, karasız olduğun için de gözünde büyüyor sanırım canım. alacağın kararla ilgili ufacık bir ipucu da verse senin yükünü hafifletecektir. her şeye muhalif olmalarından iyidir aslındaevli olanlar askerlikte tek başına yürütüyor evliliği resmen... gerçekten büyük sabır; ama bazen taştığı anlar oluyor demek ki. inşallah bi an evvel çözülür canımmm
Evet aslında çok da önemli bir şey değil, ama evli olunca en küçük problem bile büyüyor işte, problemin kendisinden ya da kaynağından çok eşimin yorumsuz kalması daha çok problem oluyor gözümdeZaten çoğu şey üst üste geliyor bunalıyorum, kendimi bazen çok yalnız hissediyorum, hani insan çok hafif olan bir eşyayı bile taşır taşır taşır ve yol uzadıkça ağırlaşır ya işte öyle hissediyorum, ağırlaştı artık yük ve ben onu kaldıramayacak kadar zayıfım Teşekkürler kuzum çözüm yolunu biliyoruz ama çözemiyoruz işte yapacak bir şey yok, bekleyeceğiz
sen iyi ya da kötü bir yorum yapsın, öneri sunsun istiyorsun; anladım ben seni canımartık gelsin de bundan sonrasında birlikte taşıyın o yükleri... gelmesinden başka çare yok o zaman
Amaaan öyle bir şey işte, değişik duygular yaşıyorum zaten bu ara, 70 gündür görmüyorum eşimi, bu aralar sıkıştırıyor hasret, seni de bunaltmayayım, zaten kendi derdin sana yeter
yok be canım kendimi unutuyorum işte böylecetek dertsizin "ben" olmadığını görüp şükrediyorum yine de halime şafakları attır da neşemizi bulalım :101:
HehehehÖyle canım bak attırdım şafakları keyiflenebiliriz ohhh yandan yandan
109 a da düştüm nilü, gerçi eşime göre 108 ama ben 109 sayıyorum gerçeği öyle çünkü, sonra da eşimi sinir ediyorum, hayır senin şafağın bu diye uyuz oluyor bana sen kimden yanasın diyor
Sizin şafak da epey eridi be maşallah
aman erkekler şafak saymayı bile bilmiyor, ellerine silah veriyorlar bir deben doğrudan yanayım de sen de daha nelerden düşeceksin canımmm bugünleri hatırlamıcan bileee...
Ne kaynatmışsınız böyle kızlarrr...okudum okudum bitmiyorr...
Esracımm ya nilünün de dediği gibi kendini yalnız hissetme hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri tatlım ya..malesef azcık daha anlayışş beklerken özlerken deli gibi bi de düşüncesizlikle suçlanıyoruzama üzülme yavrum elbet anlar saçmaladığını, durabileceksen dur tabi konuşmadan ama zorlama çok da kendini be esracım aman 3 günlük dünya Ama ben mesela 5 aydır kavga gürültü götürüy rdum, ayrılıp barıştığımızdan beri kuzu kesildi başımı, umarım bi şeyleri anlamasına yardımcı olmuştur ve umarım Ömer'e de de ayrılık gibi kötü bi durum olmadan dank eder
Nilümm nasılsın yavrukuşş??? bilg dan girmişsin ama ben erken uyuyan tavuklardandm dün de
Hesna ablacımm hasret bağrını delip geçiyor her şey zor geliyor sanırım artık..ama dayanmak zorundasın, buralara kadar geldin bi bşına pek çok mücadeleyle..bundan sonrası da geçeecek Allah'ın izniyle
Bizim iliskimizde ayrilik olamaz canim yani uc yildir nisanliyiz belkide omerde ayrilamayacagimi bildigi icin rahat davraniyor ve agzina geleni soyluyor. Cok sagol valla canim siz olmasaniz kafayi yerim zaten ben. Siz nicin ayrilmistiniz canim sormamda bi mahsur yoktur umarim ama eskileri acmk degil niyetim acaba benmi cok abartiyorum diye dusunuyorum kendi kendime ayrilikla cezalandirmak dogru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?