Esracım öncellikle Maşşallah diyorum ayrılık olmadığı için inşallah da hiç olmaz
Zaten nişanlısınız olmaması lazım. Bayadır uzun zamandan beri nişanlıymışınız onada Maşşallah diyim..
Öncesi varmı pekii 3 yıl öncemi tanışıp nişanlandıınız? sevgili kaldınızmı hiç?
Bide dün akşamki konuşmanızıda gördüm. Haklısın ilgi istiyorsun ama biraz onuda düşünmen lazım sabah erkenden kalkıyor bütün gün koşturyor bedenen ve ruhen çok yorgun oluyorlar. Maşşallah gün içerisinde de arıyor yatmadan da arıyor heralde bunada şükret tatlım bunu bulamayanlarda var. Bence bunun için trip yapmana kavga etmene gerek yok.
Birazda senin düşünceli olman lazım bu konuda senin bile demen lazım yorgunsan uyu hayatım falan diye zaten az kaldı biraz daha dayan tatlım ondan sonra uyutmazsın
valla ebrucum senin yazdıklarını okurken aynı ömerle konusur gibi oldum, oda öyle diyor aslında senin bana sorman lazım yoruldunmu uyumak istiyormusun diye diyorama geceleri ihtiyacım oluyor onu uyutmayıp konustukça özlemim diniyor sanki engel olamıyorum kendime /: 3 bucuk yıldır nişanlıyız canım sevgililk hayatımız olmadı gibi birşey 3 ay sevgili olduk ondan sonra da sözlendik ( birde hiç birbirimizi görmeden film gibi demi (
muhabbet koyuuuherkese selaaaaaaaaaaaaaaaam
Yani tatlım sende haklısın ama bu konuda ömer haklı. Hani nöbet tutmadığı bir gün yada hafta sonu falan rahat oluyorsa biliyorsan tribini yapabilirsin söyleyebilirsin ama eğer nöbet tuttuğunu ve çok koşturduğunu biliyrosan birazcık alttan alman ve onu anlaman lazım.
Bak ben çalışıyorum tatlım sabah 8 de kalkıyorum bütün gün pc başındayım çok şükür rahatımda ama eve gittiğmde böyle ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum erkenden uyumak istiyorum. Bide onların halini düşün 5.30da kalkıyorlar bütün gün doğru düzgün oturmuyorlar bile o yüzden biraz anlayışlı olmamız lazım tatlım.
Maşşallah canım benimm gerçekten şaka gibi 3 yıldırda nişalısınız ve ayrı şehirdesiniz Gerçekten kocaman bir MAŞŞALAH..
Biz iboyla 4.5 yıldır birlikteyiz hergün görüşüyorduk ve çok kavga ediyorduk düşünemiyorum ayrı şehirlerde olduğumuzu gerçekten
Selamm tatlımhoşgeldinn.
Gel beraber koyu olsun Muhabbetimiz..
Çok az kaldı tuğbişim Maşşallah yaa yedinizzz valla şafağı
İbo geldiğinde sizz evlii olucaksınızzzz yaa ne güzelll tatlımm benimm
canımmm özellikle senin olmadığın anı seçtik:))) iyiyim ben yaa iyi olmasam da mehmet'e sarıyorum, buraya sinirlerimi aldırmış olarak geliyorum:) sen nasılsın bakayım anne kuş:))Ne kaynatmışsınız böyle kızlarrr...okudum okudum bitmiyorr...
Nilümm nasılsın yavrukuşş??? bilg dan girmişsin ama ben erken uyuyan tavuklardandm dün
göztepeli misin kız senŞafak tam 35 iZmirEki Görüntüle 682440
Bizim iliskimizde ayrilik olamaz canim yani uc yildir nisanliyiz belkide omerde ayrilamayacagimi bildigi icin rahat davraniyor ve agzina geleni soyluyor. Cok sagol valla canim siz olmasaniz kafayi yerim zaten ben. Siz nicin ayrilmistiniz canim sormamda bi mahsur yoktur umarim ama eskileri acmk degil niyetim acaba benmi cok abartiyorum diye dusunuyorum kendi kendime ayrilikla cezalandirmak dogru mu acaba
Dogru diyorsun galiba canim o hakli ama benim uzuldugum asil sey sen telefon konusmasindan ne anliyorsun dedi o lafi cok kirdi beni /; benim erken kalkma gibi bi sikintim olmadigi icin anlayamiyorum herhalde onu. Uc yildir askerlik yapiyoruz anlayacagin canim, ama cok yordu iliskimizi hirpaladi bu hasret bitecek elbet 2014de gelin girecegim Istanbul a :)
Dün akşam kuzey güney izleyip ağlayan kaç kişiyizz kızlar :) zaten özlemişimmm bide kuzeyle cemrenin aşkı iyice ağlattı beni...
bugünde askerim aradı usta birliğim izmir foça demesin mi yemin ederm beynimden vuruldum sonra şaka dedi daha belli değilmiş
canımmm özellikle senin olmadığın anı seçtik:))) iyiyim ben yaa iyi olmasam da mehmet'e sarıyorum, buraya sinirlerimi aldırmış olarak geliyorum:) sen nasılsın bakayım anne kuş:))
göztepeli misin kız sen
foça olsun istemez misin sen canım? kuzey güney'i izlemiyorum; ama onların aşkı da neymiş ki hıııhh:)
esra'm nasıl geçti sınavların?
O sinirle öyle söylemiştir tatlım uyumasını istemediğin için kavha çıkardığın için birden çıkmıştır ağzından o laf inşallah biran önce düzelirsiniz.Dogru diyorsun galiba canim o hakli ama benim uzuldugum asil sey sen telefon konusmasindan ne anliyorsun dedi o lafi cok kirdi beni /; benim erken kalkma gibi bi sikintim olmadigi icin anlayamiyorum herhalde onu. Uc yildir askerlik yapiyoruz anlayacagin canim, ama cok yordu iliskimizi hirpaladi bu hasret bitecek elbet 2014de gelin girecegim Istanbul a :)
Tatlım benim sizde haklısınızda ben zaten sizi aramadan uyusun demedimki arıyor hani uykusu varsa trip atmayın kavga etmeyin dedim. Ama bide sen 8 de falan eve geliyorsundur uzanıyorsundur onunla konuşurken bile ama o o kadar rahatmıdır? Onların en rahat oldukları yer uyurken bence hatta bazı askerler o kadar kişiyle aynı yerde kaldıkları bile rahatsızlar. Horlayanlar ayakları kokanlar falan gerçekten çok zor. Mesela ibo acemiden geldiğinde bana dediki yatakhanede öyle insanlarla uyuyorzki dedi horlayanlar ayağı kokanlar sayıklayanlar falan onlardan önce yatmaya çalışıyordum diyordu. Herşeyi anlatmazlar herşeyi konuşmazlar nasıl bir gün geçirdiklerini bilemeyiz onlar bizim gibi değiller. Nese tatlım tabiki siz bilirsinizz ama bunada şükürr diyin..
Yok canım artık acıtmıyor canımı istediğini sor..ayrılan ben değildim esracım oydu, neden mi saçma sapan nedenler, sizinki gibi şeyler de çoktu..yok neden uyuyosun diyodum, insanla uyuyo diye bile kavga ediyosun diyodu..her gün kavga ediyomuşuz da beni mutlu edemiyomuş demek ki de falan..kendini yetersiz hissetmiş benim içiin ayrılmış, 2 gün sürdü zaten, şimdi eşşek gibi pişman...belki de iyi oldu, bi şey yapamadım bu sefer peki dedim kabullendim sadece açıkla diye aradım bunları söyledi, bi eşşeklik yaptın sonuçlarına katlanacaz peki dedim, sonra armıştı işte bi kaç gün geçince ben senin gönlünü alacam geri gör bak dedi, ben de bi kere benden vazgeçtin ben bunu hissettim dedim, uğraşmak istersen uğraş ama benden bi şey bekleme dedim, uğraşcam dedi, vazgeçememişim demekki konuşuyoruz dedi.... bi hafta baya soğuk geçti ama şimdi iyiyiz, ben de daha fazla uzatmadım öyle pişman olup şimdi de tatlı diline devam edince , kuzu oldu yarim
Ama ben bu konuda Ömer'i haklı bulamıyorum, bence Ömer de Zaferim de suçluNeden dersen ben de her sabah en geç 7 de kalkıyorum ama ne olursa olsun, yorgunluktan ölsem bile gece onunla konuşup biraz rahatlamak istiyorum, özlemim geçmiyo olabilir ama bastırmış oluyorum, gece mutluca uyumak çok güzel oluyo, konuşmadan 10 da uyuycama ben konuşup 1 de uyumayı tercih ediyorum...onun da böyle yapmasını istemek de en doğal hakkım bence... ben de koştur koştur geçiriyorum çünkü günleri, bazen o nöbetteyken ben yine uykumdan fedakarlık ediyorum ki bence bu fedakarlık bile sayılmaz ama ona zor geliyor(du), şu an iyi maşallah konuşup güzelce uyuyalım diyor... belki de diyorum kavgalardan öyle yapıyordu, kavgalı uyuyorduk hep konuşunca... umarım sizin de bu dönem hemencik geride kalır nirvanaya ulaşırsınız
Yok canım artık acıtmıyor canımı istediğini sor..ayrılan ben değildim esracım oydu, neden mi saçma sapan nedenler, sizinki gibi şeyler de çoktu..yok neden uyuyosun diyodum, insanla uyuyo diye bile kavga ediyosun diyodu..her gün kavga ediyomuşuz da beni mutlu edemiyomuş demek ki de falan..kendini yetersiz hissetmiş benim içiin ayrılmış, 2 gün sürdü zaten, şimdi eşşek gibi pişman...belki de iyi oldu, bi şey yapamadım bu sefer peki dedim kabullendim sadece açıkla diye aradım bunları söyledi, bi eşşeklik yaptın sonuçlarına katlanacaz peki dedim, sonra armıştı işte bi kaç gün geçince ben senin gönlünü alacam geri gör bak dedi, ben de bi kere benden vazgeçtin ben bunu hissettim dedim, uğraşmak istersen uğraş ama benden bi şey bekleme dedim, uğraşcam dedi, vazgeçememişim demekki konuşuyoruz dedi.... bi hafta baya soğuk geçti ama şimdi iyiyiz, ben de daha fazla uzatmadım öyle pişman olup şimdi de tatlı diline devam edince , kuzu oldu yarim
Ama ben bu konuda Ömer'i haklı bulamıyorum, bence Ömer de Zaferim de suçluNeden dersen ben de her sabah en geç 7 de kalkıyorum ama ne olursa olsun, yorgunluktan ölsem bile gece onunla konuşup biraz rahatlamak istiyorum, özlemim geçmiyo olabilir ama bastırmış oluyorum, gece mutluca uyumak çok güzel oluyo, konuşmadan 10 da uyuycama ben konuşup 1 de uyumayı tercih ediyorum...onun da böyle yapmasını istemek de en doğal hakkım bence... ben de koştur koştur geçiriyorum çünkü günleri, bazen o nöbetteyken ben yine uykumdan fedakarlık ediyorum ki bence bu fedakarlık bile sayılmaz ama ona zor geliyor(du), şu an iyi maşallah konuşup güzelce uyuyalım diyor... belki de diyorum kavgalardan öyle yapıyordu, kavgalı uyuyorduk hep konuşunca... umarım sizin de bu dönem hemencik geride kalır nirvanaya ulaşırsınız
Hehhe anne mi oldum kız şimdi
Ben de iyiyim şükür nilüüüüü, ben sarmıyorum da artık, Zaferle bi akıllandık bu ara sormaumarım gelene dek böyle devam eder, koşturup duruyorum ama iyi geliyor...akşamları da spora falan gidiyorum, minimum yalnız kalan beyin minimum depresyon
Sarmayın kız siz de artık sizin de olmadı işte ayrılık falan mecbur bekliceniz bari tatlı dil geçirmeye çalışındiyene bak..kaç ay sonraaa diyorum bunlarıı yeterince yıprandık biz de çünküü...
O sinirle öyle söylemiştir tatlım uyumasını istemediğin için kavha çıkardığın için birden çıkmıştır ağzından o laf inşallah biran önce düzelirsiniz.
Demek bizim buraya gelin gelicenn nerde oturucaksınız pekii tatlım?
Tatlım benim sizde haklısınızda ben zaten sizi aramadan uyusun demedimki arıyor hani uykusu varsa trip atmayın kavga etmeyin dedim. Ama bide sen 8 de falan eve geliyorsundur uzanıyorsundur onunla konuşurken bile ama o o kadar rahatmıdır? Onların en rahat oldukları yer uyurken bence hatta bazı askerler o kadar kişiyle aynı yerde kaldıkları bile rahatsızlar. Horlayanlar ayakları kokanlar falan gerçekten çok zor. Mesela ibo acemiden geldiğinde bana dediki yatakhanede öyle insanlarla uyuyorzki dedi horlayanlar ayağı kokanlar sayıklayanlar falan onlardan önce yatmaya çalışıyordum diyordu. Herşeyi anlatmazlar herşeyi konuşmazlar nasıl bir gün geçirdiklerini bilemeyiz onlar bizim gibi değiller. Nese tatlım tabiki siz bilirsinizz ama bunada şükürr diyin..
Ooo upuzun yazmissin tatlim tesekkur ederim anladim canim elle tutulur bir sebep yokmus aslinda valla biraz burju surtecek canim omerin baska yolu yok :) demekki herkez ayni seyleri yasiyormus insallah bizim de yoluna girer hersey
yavru kuşun anneye ihtiyacı vardır diyeee:) o felsefe güzelmiş canım ya; ama bende tam tersi max boşluk max depresyon:))) mehmet de çalış ya sen valla çekilmiyorsun böyle diyor eşşek:) size ilaç gibi geldi o ayrılık...
haklısın canım zordur orası her açıdan. Rabb'im hayırlısını versin, sana yakın olsun:)İzmir foça komando birliğide şartlar çok zormuş iletişim falan Allah tabi ordakilerinde yardımcısı olsun ... benimki koruma olcak yüzde 90 galiba ama bakalımmm
:)ayy ben de onu kullanmıyorum canım ya yine kk da buluşuruz artık, şifreyi hatırlayınca ekleyiver:)Nilucum mesajini aldim tatlim ekleyecektim msn ye fakat uzun zamandir kullanmadigim icin unutmusum sifreyi ve acamadim :) watsap tan konusabiliriz kullaniyorsan :)
Yok canım yanlışın yok sen de haklısın..ama biz de burda akşamları konuşacaz diye beklerken..ortayı bulmaları gerek yani..ayrıca çok kişiyle kaldığında ya da başka bi ekstra durum olunca tai ki anlarım daama ben nasıl bi yerde kaldığını bildiğim için konuştum benimki hakkında.. herkesin durumuna göre değişir tabi ki yanlış anlama yok tatlım benim, sadece fikrimi belirttimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?