Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

He bildiğimden diyorum ebruşum..yoksa tabi ki anlayışla karşılardım, bazen çok fena yorgun oluyor gene bi şey demiyorum ama bi ara gerçekten kavgalardan da oluyordu konuşası gelmiyor gibiydi ama ben yine bile sesini duymak istiyordum işte... ben de çok tripler attım ama dedim ya maşşallahı var bu ara

Sinirlenme kuşum benim, anlat rahatlarsın, gerekeni sen de söyle tabi ki ama çok üstlerine gitmek,ters konuşmak falan asla işe yaramıyor biliyorsun

Sen nasıl oldun bu arada?? iyileştin mi tamamen?

Pendikte buyuk ihtimalle canim :) ben gurbet kusuna sahip cikarsiniz artik o koca sehirde :) sende haklisin ama canim ben o kadar olgun davranamam bi on yil sonra oyle mantikli dusunebilirim anca :)

Simdi ben omer le konusmamakla iyi mi yapiyorum kotu mu yapiyorum kizlar bilemedim valla /:

Maşşallah tatlım benimmm Allahım bozmasınn

Bizim aynı konular tatlım o 1 ay konuşmadık ya sonra barıştık ama böyle çok iyi barışmadık konuşmaya başladık ne güzel ne kötü öyle götürüyordu sonra ben ameliyattan sonra trip yaptım ilgisizsin dedim elimden bu kadar geliyor dedi bende hayır falan dedim o bana kırıldı ben ona kırıldım ben hiç mesaj atmadım o atınca attım o aradı arada falan ama eskisi gibi değildi o yüzden kırgınım iyi değiliz arada mesaj atıyorum yine ben o da cvp veriyor öyle yuvarlanıyoruz işte artık sadece HAYIRLISI diyorum yavrum..
Ben çok şükür gittikce daha iyi oluyorum bu hafta işe başladım da benim yerimde başkası olsa başlamazdı yüzüm şiş gözlerimini içi kanlı halde gidip geldim yüzüm indi de gözlerim aynı bunada şükürr bebeğimm..
Pendikte buyuk ihtimalle canim :) ben gurbet kusuna sahip cikarsiniz artik o koca sehirde :) sende haklisin ama canim ben o kadar olgun davranamam bi on yil sonra oyle mantikli dusunebilirim anca :)

Simdi ben omer le konusmamakla iyi mi yapiyorum kotu mu yapiyorum kizlar bilemedim valla /:

Oo bana baya uzaksın tatlım ben bakırköyde oturuyorum.
Çıkarız çıkarız tatlım koca şehirde gerçekten ama güzel şehirr yaa
Kaç yaşındasın esram?
Evlendiğinde iş hayatın atıldığında daha iyi anlarsın tatlım bende 1 2 senedir böyle düşünmeye başadım.
Empati kurmak gerçekten her ilişkiye gerekli ama erkekler pek bunu yapmazlarrrr hele de ibooo

Son düzenleme:
en son dün gece konuşmuştunuz di mi? O da mı aramadı henüz? En azından geceye kadar bekle de aramazsa ararsın canım ya... Ama konuşurken asla aramadığı için tartışma, hiç bir şey söyleme bu konuyla ilgili... Biz de dün gece kötü kapatmıştık ya ben yatmadan güzel bi mesaj çektim o da hemen aradı hiç uyuyamamış 4'e kadar cin gibi geliyordu sesi neden uyumadın dedim canım çok sıkıldı, lütfen bir daha tartışma konusu açma dedi...

Oy yavrum ne hale gelmişsin ama helal olsun kalkıp işe gitmişsin bir de güçlü hatunn..
Evet sizin biliyorum o uzun süren ayrı kalmayı ama umarım hayırlısı olur ebrulim bence de en iyisini yapıyorsun kafana çok takmadan böyle devam edebildiğin sürece sorun yok ,baya olgun davranıyorsun

Kız ben de Bakırköydeyim yaaaa...

Sen de benim gibi duramıyosun mesajla da olsa illa içinde kalanları demen lazım de mi valla yapı meselesi yaaa..belki zamanla biraz körelttik kendimizi ama gene de ben de söylemeden duramam sadece tarzımı değiştirdim

Esra bence de ararsa konuş ama aramazsa azcık sabret güzelim olmadı gece ararsın..

Esram konuşmamana da gelince tabiki konuş ama kırıldığını belli ett

20 yasina giriyorum bu ayin on besinde canim :) en son dun oglen konustuk cnm o ariyor ama bn acmiyorum bi kac mesaj yazdim nefes aldigimi bilsin diyro kkadar

Omer simdide yazmis ki benim hicbir sucum yok ben bunlari hak etmedim yazmis hala kendini savunuyor ya deli olacagim

Omer simdide yazmis ki benim hicbir sucum yok ben bunlari hak etmedim yazmis hala kendini savunuyor ya deli olacagim

Sakin ol canım sakinnn..asla kendinde suç bulmaz ama öfkene yenik düşme..çok tatlı bir dille ona belki seni anlamalıyım ama o kadar çok özlüyorum ki benim için daha az uyusan ne kadar mutlu olacağımı bilemezsin de, ama sen de haklısın belki bencillik ediyorum ama hepsi özlemekten falan de... yani sert bi şey yazma canım anlamıycak ve kendini haklı görmeye devam edecek.

Saoll tatlımm benimmm
Olgun davranmaya başladım tatlım 4.5 senelik ilişkiden sonra artık olgunlaştım çok şükür artık herşeyi görebiliyorum daha iyi anlıyorum da işte içimdeki merhamet var ya kıyamama var ya o beni bitiriyor durduruyorr iştee..
Anammm bebemm bakırköyünn neresindensinnnn

20 yasina giriyorum bu ayin on besinde canim :) en son dun oglen konustuk cnm o ariyor ama bn acmiyorum bi kac mesaj yazdim nefes aldigimi bilsin diyro kkadar

Aynı yaştayızz yavrumm ben 93'lüyüm iştee
Aç tatlım konuşun yaa böyle daha kötü oluyor..

Ben derim hep cok ozledim ondan oluyo boyle seyler dedigim zaman bana hemen ozlemin arkasina sigin sen diyor o yuzden oyle dw diyemem canim

işte o da kendince haklı olduğunu düşünüyor. bunu söylerken seni anladığını da eklese, sen de haklısın ama bence böyle böyle dese... o ne derse desin canım sen sakin olmaya çalış, seni anlamayacağı ortada. belli ki henüz o da sakinleşememiş... sen ne yazdın karşılığında? Olumlu bi cevap versen ne diyecek acaba...

Bende hala kendini savunduguna gore memnunsun bu durumdan peki tamm o zaman sen bilirsin dedim /;

Bende hala kendini savunduguna gore memnunsun bu durumdan peki tamm o zaman sen bilirsin dedim /;

Bana sorarsan dızzt yanlış cevap, erkeklerin hoşlanmayacağı cinsten tatlım
kedini savunacak muhakkak ki hatasını kabul etmezler kolay kolay...
ama bence taktik değiştir ben de böyle cevaplar yazardım ama olmazdııı...
yani bilmiyorum ama ona birbirimizi anlamayıp kırıyoruz sürekli istersen bi süre görüşmeyelim desen daha iyi olabilirdi...
bi kopma noktası oldu bizim ilişkimizde de, o noktada ya çok sağlam bi düğüm atılır ya da koptuğu gibi ayrılır gider..
biz sağlam bi düğüm attık esracım ve sağlam düğüm atmak demek aynı yerden bi dahakine çok daha zor kopmak demek bence..çünkü aynı konuları biz açmıyoruz bile şu an, herkes neler olacağının bi şeye nasıl tepki verilirse sonucun ne olacağının farkında gibi..
o yüzden tatlı dille bence önce ona sanki artık kopma noktasındaymış gibi hissettirebilirsen, dayanamadığını ifade edersen belki de düğümü o senden önce atacak ama terslikle değil, umrunda değilse boşver dme, ya da iyiysen böyle kalsın deme, ben de çok kötüyüm ama olmuyor de napalım de....çaresiz kadın her zaman dikbaşlıdan daha iyidir fena ahkam kestim gibi oldu ama yaşadıklarımı anlatıyorum umarım beni yanlış anlamazsın

Sagol canim estagfirullah ahkAm kesmek degil bu tamam o zaman taktik degistirip senin soylediklerini soyleyecegim bakalim ne olacak tepkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…