canım herseyin hayırlısı bosver bulursun ins güzel bi ishoş geldin canım, iyi yapmışsın. Hala işsizim raziş yaa dün net üzerinden ankara ve izmirdeki kolej ve dersanelere başvuru yaptım, ilanlar yeni verilmiş, biraz umutlandım:) mehmetle aramız çok iyi canım çok şükür:) inşallah sen de eşinle birlikte güzel bir iş bulursun. Sizin şehir değişikliği işi ne oldu? Çalışın, taşının da artık sıra bebekceğize gelsin:) öpüyorum...
aminn amin kuzum yaa bulayım artık.esim sle ugrasıyo ama daha kazanc baslamadı
oh ohhh yaradı size kısa ayrılık
Ankara'da sensiz olmak zor iki gözüm..kısmına çok hüzünlenirdm o zamnlar ben de...yine ayrıydık hasret doluyduk hey gidi heyyama o zmaaanlar tabi ayda 1 görüşüyüorduk en kötü o da...
Razişşş...sağolllya ben de akışına gidiyorum şu an ve biz de iyiyiz şükür, çok iyi davranıyor ben de abartmıyorum artık pek, arada bazı şeyleri hatırlatıyorum bi daha yapmaması için ama onun dışında unutacam kötü şeyleri inşallah..
umarım sen de iyisidir kocacınlaa
Allahımmm teskerecilerin içne girdim nihayettt
Aha bu sefer de benm memleketimmmsenin şafakları çok sevdim, Allah tez zamanda bana da hepimize de nasip etsinn
ah canım benim bilmez miyim.diyorum ya benimki sürekli orda olsaydı ben imdi ne durumda olurdum Allah bilirOraya buraya yazacaklarına asıl yüreklerine yazsınlar yeter kuzum yaa
Ahhh Ankara...Benim de senin gibi anılarım olmasaydı yaşanmazdı bu şehirde....
Teşekkür ederim canım uzun bir kuyruk kaldı evetBitecek inşallah o sorun değil de biliyorsun işte evliyken beklemenin sıkıntılarını ondan bunaldık artık ama yapacak bir şey yok
Sen de inşallah bir an evvel güzel haberlerle gelirsin, iş, ev, bebiş filan falan işte anladın sen onu
Çok sağol raziş ablacım esatafurullah ne demek. daha iyim çok şükür bugün iş başı yaptım bakalım nasıll geçicekk
hee iyi iyii kuzucumm Allah kolaylık versin.kız bende olabilirim ameliyat suanda öyle bisy yokta bi ara bahsetmistim biliyon
Tatlım çok güzle olmuş ellerine sağlık askerinin inşallah hep böyle mutlu olursunuz ve böyle süprizler yapmaya devam eder inşallah
olleyyy sonunda olduuuuu hayırlı olsun Tubisimm benim çok sevindim valla kızzzzSınavı kazandıııııııııııııııııııım
aminnn hayırlısıylaa kızzz.askerlik bitseede evlensekkk :44::44:
kız ESrusssss delüüü asker adamı ne tutmaya calısırsın telefonda bi ton yoruluyolar ordaDub gecedeen basladi canim kavga, dun gece telefonda konusuyoruz bende bi durgunluk vardi onun da hic konusasi yoktu zaten. Sonra dediki uyuyabilirmiyim dedi bende yok uyuyamazsin dedim uyumak istiyorum dedi bende biraz daha kal ben uyumani istemyrm konsmk istiyom dedm sonra bir suru kizdi
Eskiyi okuyamıyorum tam olarak canım ama anladığım kadarıyla nişanlınla aran pek iyi değil, umarım çok önemli bir şey değildir...
Üç gündür özlemden kaynaklı kötüyüm evet, otobüste, evde, yolda, metroda her yerde ağlama isteği geliyordu, bu akşam da eşime sardım, bağırdım, canım ona sıkıldı
canım Hesnoummmm bugün iyisindir ins kuzummm çok ömpüyorum seniii
Son düzenleme: