Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım herseyin hayırlısı bosver bulursun ins güzel bi is
aminn amin kuzum yaa bulayım artık.esim sle ugrasıyo ama daha kazanc baslamadıbebekcegzi sorma cnm yaa suanda o konuya baya bi uzagım içimden gelmiyo hiçbisyseneye ins ama nasip tabi.bu yıl yumurtalık ve rahim ameliyatını olucam insaAllah o kadar.sagol tatlım
oh ohhh yaradı size kısa ayrılıkhersey daha da güzel olsun ins kuzu azcık bisy kaldı zaten bitiyooooobiz kocisle iyiz cnm çok sagol
ah canım benim bilmez miyim.diyorum ya benimki sürekli orda olsaydı ben imdi ne durumda olurdum Allah bilir109 olmu senin safak ha gayret kuzummm güzel günler yakındır Allahın iziniyle..anlattıklarına fikir vermedigine kızmısın cnm sıkma canını yaasimdi safakta sıkıstırınca hersey üst üste olunca zoruna gidiyoddur en ufak bbisy.hersey gececek arkadasım.

Sınavı kazandıııııııııııııııııııım
olleyyy sonunda olduuuuu hayırlı olsun Tubisimm benim çok sevindim valla kızzzz
askerlik bitseede evlensekkk :44::44:
aminnn hayırlısıylaa kızzz.
kız ESrusssss delüüü asker adamı ne tutmaya calısırsın telefonda bi ton yoruluyolar orda azcık iki taraf da anlayıslı olması gerek kuzum seni de anlıyorum asdlında ama gitme üstüne emi az kaldı

canım Hesnoummmm bugün iyisindir ins kuzummm çok ömpüyorum seniiiunutcan bu günleri yakında kızzz

Son düzenleme:
EBRUMMM sanada yazmıstım canım cıkmamıs ilginç.ise baslamısın yeniden hadi kolay gelsin tatlımmm iyi calısmalar

İyi akşamlar herkese

93/1 yareniyim ben. Sevdiceğim askere gitmeden 2 ay öncesinden buralarda gezip yazılanları okuyordum

Usta birliğimiz daha demin belli oldu:44:

Ankara Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı..

Askeri orada olan beni aydınlatabilir mi:18::44::26:

oh ohhh yaradı size kısa ayrılıkhersey daha da güzel olsun ins kuzu azcık bisy kaldı zaten bitiyooooobiz kocisle iyiz cnm çok sagol

Sağoll razişimm..arada cee deyip kaçıyon ama yeter ki iyi ol..
kocişle iyi olmana çok sevindimmm..
sorma ya resen bize yaradı bu kısa uzaklık, şu an iyiyiz kendine çok iyi bak razişşş

Cnm ben hatirliyorum seni konusuyoduk aradaBenm esim ankara genelkurmay baskanliginda sofordu rahatti. Seninkinin oldugu bolume bagli cnm ins iyidir.
Sağoll razişimm..arada cee deyip kaçıyon ama yeter ki iyi ol..
kocişle iyi olmana çok sevindimmm..
sorma ya resen bize yaradı bu kısa uzaklık, şu an iyiyiz kendine çok iyi bak razişşş
HHilosum sorma is geregi hetgun arkadaslardayiz nerdeyse o yuzden ugrayabiliyom onlarin netten giriyom.daha eve gitmedik bi girim dedi .sende kendine iyi bak cnm optum cok

Evet konuşuyoduk

İnşallah iyidir ya. Baktım da bordo bereliler olarak geçiyo :44:

Uzman er veya erbaş olması gerekiyomuş ama benimki uzman falan değil :44:

Kafam çok karıştı:26:

Son düzenleme:

cnm gözünüz aydın, hiç tedirgin olma... Herşeyden önce can sağlığı güvende olaca diye düşünüp rahatlaa

rahatsızlığın olduğunu bilmiyordum canım ya çok geçmiş olsun önemli bir şeyin yoktur umarım. Inşallah bir an evvel tedavini olursun da hayırlısıyla bebeciğin olur:) iş konusu bazen canımı çok sıkıyor; ama genelde takmıyorum pek:) sen nasıl bir iş arıyorsun?

Bugün mehmet'ten bi iyi bi kötü haber aldım. Kötü haberden başlayım. Voleybol oynarken su birikintisine basmış kayıp düşmüş ayak bileği incinmiş nöbet falan yazmamışlar akşama kadar dinlendi. Zaten dizinden rahatsız bir de bu çıktı çok üzüldüm ağladım benim canım yandı o söylerken
iyi habere gelince... annesi yine bizim evlilikten bahsetmiş. Aslında ne yapmaya çalıştığını pek anlayamadım hatunun kötü düşünmek de istemiyorum aslında. Askerden gelir biraz dinlenir çalışmaya başlarsın üç elden bizim borçları öderiz sonra da sizin düğün için biriktiririz kolay değil bu işler demiş. Ben mehmet onlara yardım etmesin demiyorum; ama çocuk dönmeden işe başlamadan kazanacağı para üzerine bu planların yapılması tuhafıma gitti. Tabii mehmet'e bir şey söylemedim, sağ olsun düşünüyor bizi de dedim. Bize yardım edecek olmalarına sevindim dedim. Off ben mi çok kötücülüm yaa

:92: 12.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...87 busafakbitmez...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 108 H_İ_S …

…119 iboebru….

…130 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...130 esraa42...

....131 nesliiiiiiiiii...

…132 Brrk…

...132 OZGEGURUR...

...133 dilara1331

...134 kelebekd ...

…134 Kayra95...

…134 buket1811…

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...202 tugbaoguzhan

....224 chidoshimedo....

...224 GRGR...

...224 mayamaya11

...224 BerlD...

...224 svsaskim...

...224 kmleomer...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

... 233 ED2006...

...255 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...313 xxIpekxx...

... 313 destinyeda...

...314 depresiffpolyanna...

...315 nesilll...

...317 karamanlier...

...317 qizem7...

...387 pekmez_akilli...

...387 ilithya...

...387 zeynepesin...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

12/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 14 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123:…duygum = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...duygum = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...goqce = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Kızlar ustamız belli oldu Ankara-özel koruma tabur kmtnlığı ... bilgisi olanlar yazarsa sevinirim askerim bi telaşlı nedenini anlayamadım buraya alışmıştı heralde ondan

Kızlaaaaar benimde bilgilerinize ihtiyacım var. Ustamız Ankara-Güvercinlik çıktı nasıl bir yer :44:

cnm biz hep dünya sadece bizim üzerimize kurulsun isteriz (içten içe ) Ama ailelerin de çocuklarından bazı beklentileri oluyor, eğer kendi borçları varsa tabiki mehmetten bunu bekleyecekler, sonra da onun evliliği için işe koyulacaklar... İnsanlar kaldıramayacakları borç içine girmek istemzler tabiki, borç üzerine borç olacağına, birini temizleyip diğerine başlamak mantıklı değil mi sence de... Hem sen askerden gelir gelmez isteme vs.. bişeler olmasını mı istiyorsun? Bence bunun için birbirinize zaman ayırmalısınız, evlilik için adım atman için bana göre daha çok erken... Bırak Mehmet gelsin işe girsin, ailesine destek olsun, bu geçen zamanda da siz birbirinizi daha iyi tanırsınız...

Geleyim asıl mevzuya; demişsin ki daha askerden gelmeden kazanacağı para üzerine bu konuşmaların olması tuhafıma gitti...
Hiç tuhafına gitmesin bunlar çok normal şeyler... Bizim de bak yener askere gittiği ilk günden beri geçen muhabbetler: askerliğin bitsin gel işe başla, daha alacağımız yapacağımız bir sürü hazırlık var...

Bunlar çok normal şeyler cnm hiç üzülme, tuhafına da gitmesin.... Tam tersini düşün, insanların bunu düşünmesi dile getirmesi, borçlarını temizleyip artık mehmetin kendine yol çizmesini düşünmeleridir. Bu da güzel birşey bence

Kötülükle alakası yok canım benim, tugba da fikirlerini yazmış bak, bn de kendiminkileri yazayım...şimdi bu durum ailenin maddi durumuna göre değişir nilücüm, rahat büyüyen bi çocuksan belki aiilenin dedikleri tuhaf geldi, bana da öyle gelirdi, Zaferin ailesi de kurmaz böyle cümleler ama borçları harçları yok bunla alakalı, sonuçta adamların borcu varsa bi yandan da gelir gelmez Mehmet onlara masraflar çıkarırsa nasıl kalkacaklar bu yükün altından

Muhtemelen onlar da evlilik işiniz de hem çok aceleye gelmesin diye hem de biraz borçları kapatalım diye böyle düşünmüşlerdir..yani iyi tarafına bak ki artık en azından lafı sözü ediliyor düğündü dernekti

Bu arada ben de nilü yazınca gördüm Razişim Allah hayırlısıyla istediğiniz vakit bebişiniz olmasını nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…