doğru düşünüosun cnm ama anlaşılan senin askerinde yener gibibaskı yapmaslar ama gönülleri kırılmasın dediğimizi farkettiklerinde kullanırlar
aynen canım gidersen ararsan da hoşuna gidiyo değer veriyo hesabı =) cok tuhaflar ya erkek egemenliği kurmaya bayılıyolar =)
malesef ole cnm, başaramadıkları yerde de kükrüolar hırrrrrrray ben çok fenayım aşkım için neler diorum, sadistliğim tuttu yine
:)) Savior_angelin askeri geldi görünmüyo buralarda sen askerin gelince arada uğraa :)
o zaman zaman geliodu kuzum bu sıralar bende görmüorumBenim 17 gün sonra daha da yoğun bir hayatım başlıo malum evlilik için son hazırlıklar ama mutlaka gelirim sizi bensiz, beni sizsiz bırakmaaaaaam
haklısın asıl o zaman telaşlar son hazırlıklar çeyizler falan Allah yardımcın olsun ama tatlı telaşlar bunlar ,,,Allah mutluluğunuzu hep daim etsin bine bin katlasın
bu güzel dileklerin inş hepimiz için olur tatlımaşkım gelsin ilk iş gidip nikah günü almamız olacak, şimdiden heyecan basıo ama yine de o kadar kendime uğraş bulmama rağmen ona olan özlemim dinmiooooooooo
tırlatmama az kaldı yenerim nerdeeeeee
çıldıracağımmmmmm
özlem biter mi ya özlemek derken bile insanın içi titrerkennn Tuğbam...yener burayaaa yumruk havaya =) çok öptüm seni canım çıkıyorum ben iyi akşamlar tekrar seni yakından tanıdığım için çok sevindim
Sohbet mi var?
Kızlar mehmet beni istemedi biliyor musunuzşu ankara yolunda 20 dk sonra burda olacak. Terminalden havalimanına geçip izmir'e gidecek. Gelip seni göreyim iki dk da olsa dedim. Gelme dedi. İstemiyorum dedi. Geç olduğunu, değnekle yürüdüğünü, kendisini öyle görünce çok üzüleceğimi, kendini pek iyi hissetmediğini bahane etti
Arıyorum kötüyüm diyor hemen kapatıyor. Midem bulanıyor sen konuşturdukça da artıyor diyor. Ben aramasam arayıp da ben şunu yapiyorum şurdayim şöyle oldu böyle oldu demiyor. Fenalaşmış yola geç çıkmak zorunda kalmışlar. Babası da arayıp söylemiyor. Sinir oldum sinir.
Sohbet mi var?
Kızlar mehmet beni istemedi biliyor musunuzşu ankara yolunda 20 dk sonra burda olacak. Terminalden havalimanına geçip izmir'e gidecek. Gelip seni göreyim iki dk da olsa dedim. Gelme dedi. İstemiyorum dedi. Geç olduğunu, değnekle yürüdüğünü, kendisini öyle görünce çok üzüleceğimi, kendini pek iyi hissetmediğini bahane etti
Arıyorum kötüyüm diyor hemen kapatıyor. Midem bulanıyor sen konuşturdukça da artıyor diyor. Ben aramasam arayıp da ben şunu yapiyorum şurdayim şöyle oldu böyle oldu demiyor. Fenalaşmış yola geç çıkmak zorunda kalmışlar. Babası da arayıp söylemiyor. Sinir oldum sinir.
kuzucum üzülme o da şu an yorgun hasta ve ayakta bile zor duruo... Biras sabırlı ol tatlım, toparlansın kendine gelsin bi... Seni de yormak istememiştir akşamın bu saatinde bi de aklı sende kalcaktı, ne diiim ki o zaten herşeyi söylemiş ki bunlar çok normal
Haydaaa tüh yaaa kötü olmuş ama sonuçta belki kendini böyle güçsüz falan hissediyo ayakta dimdik duramıyo ve senin onu öyle görmeni istemiyor olabilir...
bi de sonuçta ağrısı sızısı vardır canım ya erkekler farklı işte biz ağrısa da onların ilgisini isteyip yumuşarız ama onların bazısı cins oluyo :44:
Kendni oturup boş yere üzme canım dün ne güzeldi hatırlasanaaa..başka ne nedeni olabilir sadece tuhaf bi dönemden geçiyorr,sivile de alışması gerekecek şimdi sabırlı ol tatlım benimm...öpüyorum şimdilik ama haberlerini bekliyorum
Ben de sevdiceğimle konuşmaya gidiyorum kızlar şimdi sonra da uyurum,takipteyim sizii, ona da söyledim bugün kararlıyım seni gelene kadar çekecem dedim, bi an korktu yavrum ee sonraaaa nolcak ??? Sonra böyle kavga etmicez bi zahmet bana kraliçe gibi davran dedim
üzüldüm canlarım hem de çok üzüldüm. dün onu bıçak altına yolladım dayandım da bugün değnekle görmeye mi dayanamayacaktım. Arkadaşı karşılayıp götürdü havalimanına babası uçağa binemiyor otobüsle devam edecek. Yalnız değildi; ama ben de yanında olmak istedim. Bir daha ne zaman görcem kim bilir...
Güzel güzel konuşun canım birbirinizi kırmamaya çalışın. Askerlik bitince bitireceğini sandı demek ki ondan korktu, yazık çocuğa...
[STE=yener_tugba;29935161]nilüüüüüüüüm cnm biras çocuk toparlansın, daha dün 1 bugün 2, birascık sabırlı ol kendini üzmemeye çalış
nilüü ne diim ben sana yapma diorum yapıosun, etme dıorum edıosun, şimdi de neden böyle diosun... Canımıniçi belki zoruna gidecek ama gerçekler böylee, evt sne şu an halaa dış kapının mandalısın... Adam zırtpırt seni arayıp rapor mu verecek... Eşini arayacak durumdan haberdar edecek tabiki... Mehmetin annesiyle veya bir başkasıyla sakın kendini kıyaslama, o zaman hataya düşersin... Artık bilmıorum gerçekten bende şaşırdım, sana ne desem kendi bildiğine inancaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?