Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok mutsuzum kızlar neden bitti ki bu askerlik korktuklarım bir bir başıma geliyor yanındayken onları yapan adam uzaklaşınca bunları nasıl yapabiliyor canım acıyor, çok korkuyorum

yüzünü görmeye hasretken sesine susamışken sevgisine açken... bide onun kötü davranması yıkıyor beni.. dayanamıyorum ağlamak dısında yapabilceğim hiç bişey yok.. kaç yıldır tanıdıgım adam o kadar sinir o kadar gergin acımasız nasıl olur ya telefonunu satmıs ankesörlüden konusuruz dedm sen aklını basına alana kdar konusmuycaz dedi ayrılmak da istiyor.. napccam bilmiyorum ve ortada elle tutulur bi sebep yok.. sevgime nankörlük yaptın benden şüphe ediyosun diyor baska bişey demiyor sevgimden şüphe eden insana değerde vermem sevmem diyo halbuki ben sadece biraz naz yapmak istemiştim

Son düzenleme:
mektup yazdım şimdi.. konusmuyo benimle yazdım yllucam ama mektup yolladım diye kızarsa bide.. okuyolarmıs millete özelimizi okuttun demese offf çıkmazdayım

Maşşallah tatlım benim hep böyle olunn e miiii

İnşallahh biticek tuğbişim bitmiyor bitmez diyorduk bitiyorr ama 100leri bitiriyorum ya 3.5 ay kaldı 15 ay nerdee 3.5 ayy nerdeee bittii kii bittiii kiii
Ahahahaahahaha Cadııı kaynanaylaa göbekmii atıcann Allah senii amma güldümmm bu sözüneee
Bizdee 26 kasımda ayrı düştükk kuşummmm 5 gün sonraa gitmiş benimkii demekkiii

Bittikii bilee bitttiiiii Çok çektikk hiloşum ama mecburrrrrrrr
Şarkıdaa süperr olduu yanee inşallah herşeyy güzell olucak hatunummm

Çok mutsuzum kızlar neden bitti ki bu askerlik korktuklarım bir bir başıma geliyor yanındayken onları yapan adam uzaklaşınca bunları nasıl yapabiliyor canım acıyor, çok korkuyorum

Ahh nilümm benimm kıyamam benn sanaaa sıkma bu kadar canını erkek milleti böyle bak dün ne kadar güzeldiniz biraz toparlansın daha güzel olucaksın. Dün narkozun etkisinde olduğu için ağrısı falan yoktuu böyle bi tuhaf oluyor insan nnarkoz yediğinde. Şimdi ağrısı vardır kendini kötü hissediyordur gerçektende öyle görmeni istemiyor olabilir. Ben de ameliyattan çıkar çıkmaz iboya fotomu gönderdim ama ertesi günü göndermek falan istemdim o halimi görmesini istemedim daha kötüydüm çünküü bide o erkek düşün değneklerle yürüyo falan babasıda yanında öyle onun yanında görmeni istememiştir. o yüzden sakın üzme bu kadar kendinii Babasına gelincede onlar bu kadar düşünceli olmazlar tatlım ama sen babasını arayıp sorabilirdinn baba bide hani anne olsa belki aradı ki benimkiler olsa bile arıcakların haber verceklerini sanmıyorum kendisi arasın sorsun derlerdi o yüzden babasından bekleme tatlım.
Askerlik bitti ama zor bitiş yaptı tatlım ameliyat kolay bişey değil helede böyle yürüyememk yatalak gibi hep yatmak çok kötü ben bile 1 hafta evde yattım die deliye döndüm bak bide kızım bide gayet iyi yürüyebiliyordumm onun korkularıda olabilir şimdi o yüzden lütfen kendi çok üzme sıkma birazz anlamaya çalışş yavrumm benimmm

Son düzenleme:

kuzum biraz sabırlı ve anlayışlı ol lütfen, aşkere il gönderdiğimizde askere alışma zamanlarını nasıl sabırla beklediysek, geldiklerinde de sivile alışmalarını beklemeliyis değil mi senin yapman gereken tek şey ilgini ondan esirgememen, zamanla toparlanacaktır...

:92: 18.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 102 H_İ_S …

…113 iboebru….

…124 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...124 esraa42...

....125 nesliiiiiiiiii...

…126 Brrk…

...126 OZGEGURUR...

...127 dilara1331

...128 kelebekd ...

…128 Kayra95...

…128 buket1811…

...196 tugbaoguzhan

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

....218 chidoshimedo....

...218 GRGR...

...218 mayamaya11

...218 BerlD...

...218 svsaskim...

...218 kmleomer...

... 227 ED2006...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...249 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...307 xxIpekxx...

... 307 destinyeda...

...308 depresiffpolyanna...

...309 nesilll...

...311 karamanlier...

...311 qizem7...

...381 pekmez_akilli...

...381 ilithya...

...381 zeynepesin...

...381 SelenYusuf...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

nilüm biraz sakin ol lütfen, ailesinin arayıp da sana bilgi vermesini bekleme, mehmet de neden babasının senı arayıp haber vermesini düşünsün ki sen zaten arıyorsun yaa... O çocuğu da anlamaya çalış bence.... Haa bence ailesine tepki almak yerine senin yapman gereken bence, annesini arayıp askerlik bitip sağ salim oğulllarına kavuştukları için gözünüz aydın demek.... Bak eğer ailenin içine girmiş olmasaydın bunu yapmana gerek yoktu, ama sen şimdi bunu yapmadığın için bile tavır görebilirsin...

mektup yazdım şimdi.. konusmuyo benimle yazdım yllucam ama mektup yolladım diye kızarsa bide.. okuyolarmıs millete özelimizi okuttun demese offf çıkmazdayım

bak cnm sizin şafağınız daha çok yeni, o orada senin dışında kimbilir nelerle uğraşıyor... Biraz sabırlı ol lütfen... Senin sevdiğini senden iyi tanıyamam, o yüzden yapman gerekenin ne olduğunu da en iyi sen bilirsin

18/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:…duygum = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:…holofira = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...goqce = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAĞIMIZ 102

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 3

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 21

MEHTAP 5 TEMMUZ

Son düzenleme:

18/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…yener_tugba = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: Şafağına kurban olurum senin Ömrümmmmmmmmmm :98:

Son düzenleme:

sabretmek sakinleşmesini beklemek ama.. işte zor olanda bu ya beklemek..

Yakın zamanda bizim taraftan iyi haber var

[video=youtube;obkkfNOoaBc]http://www.youtube.com/watch?v=obkkfNOoaBc[/video]

maşallah hesnaaaaaaaaam

Asıl size maşallah kuzum teskere şafağı da düğün şafağı da mükemmel gözüküyor...

Nilücüm canım sıkma canını şimdiden, yazdığını gördüm, buralara çok uğrayamıyorum akşam 10 buçuktan sonra geliyorum çoğu gün eve, sonra da bu saatlere kadar ancak kendime geliyorum... Biraz zaman ver bakalım, çok üstüne düşersen ters tepebilir...

annem yarın istanbula gidiyor... korkum var biraz da annesi annemle konusucak Allahın emri dicek.. bu sefer ben istemiyorum onu derse bide :S

cnm ayrılık o kadar kolay bişey mi, ağızdan çıkan lafla hemen biter mi? Ayrıca annesi annenle ne konuşacak anlayamadım, bu karar ailelerin mi sizin mi, ailelere göre mi yaşıyorsunuz siz ilişkinizi, en ufak birşeyde olay ailelere yansırsa tabiki bu noktalara kadar gelinir ama... Aileler düşünmüo mu bu çocuğun askerlikten dolayı psikolojisi iyi değildir diye, üstelik o burda değilken bunun kararını nasıl aileler verebilir? Aileler kendi isteklerini mi uyguluyor, yoksa sizin isteklerinize saygı gösterip size göre mi hareket ediyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…