saol bebeiiiiiimevt çetin cevizim ama bu da yener sayesinde, önceden beni susuz götürüp susuz getirirdi ama artık yapamıo ağzından çıkan tek harfle napmaya çalıştını anladığım için artık kandıramıo beniiiiiiii bazen bu durum onun çok sinirini bozuo ama artık birbirimizin herşeyini bildiğimiz için, olduğumuz gibi kabullenioruz
inş bitecek bugünler ebruşum yaaa... Biz de askerden öncesinde hergün beraberdik, bu askerlik bizi çok yordu gerçekten... Bitse de gitsek, daha yuvamızı kurucaz, daha cadı kaynanayla karşılıklı göbek atıcam
Bizdee 26 kasımda ayrı düştükk kuşummmm 5 gün sonraa gitmiş benimkii demekkiii
Aynen öyle olcak canımm en son 21 Kasım'da ayrı düştük sevdiceğimle..ah ahhh.....
Yok yok az kaldı ebruş deme öyle geçcek hepsi, çok çektik ama mecburrrgüzel olcak her şey : aha bu da benden:
Her şey güzel olacak senle olunca
Söyleme bana aşka doyunca
Yalnız benim ol ömrüm boyunca
Her şeyin farklıı...
Zaferimmmmmm....
Sohbet mi var?
Kızlar mehmet beni istemedi biliyor musunuzşu ankara yolunda 20 dk sonra burda olacak. Terminalden havalimanına geçip izmir'e gidecek. Gelip seni göreyim iki dk da olsa dedim. Gelme dedi. İstemiyorum dedi. Geç olduğunu, değnekle yürüdüğünü, kendisini öyle görünce çok üzüleceğimi, kendini pek iyi hissetmediğini bahane etti
Arıyorum kötüyüm diyor hemen kapatıyor. Midem bulanıyor sen konuşturdukça da artıyor diyor. Ben aramasam arayıp da ben şunu yapiyorum şurdayim şöyle oldu böyle oldu demiyor. Fenalaşmış yola geç çıkmak zorunda kalmışlar. Babası da arayıp söylemiyor. Sinir oldum sinir.
üzüldüm canlarım hem de çok üzüldüm. dün onu bıçak altına yolladım dayandım da bugün değnekle görmeye mi dayanamayacaktım. Arkadaşı karşılayıp götürdü havalimanına babası uçağa binemiyor otobüsle devam edecek. Yalnız değildi; ama ben de yanında olmak istedim. Bir daha ne zaman görcem kim bilir...
tubikim ben ameliyat olsam onu her an yanımda isterim; ama o istemiyor. demek ki benim onu merak edip etmememin hiçbir önemi yok. az önce aradım uçağa biniyormuş. ben arayıp sormasam ne yaptın diye kendisi söylemeyecek. uçağa binince teli kapatacak ben ulaşamayınca dellencem iyiceya hadi diyelim mehmet kötü babası neden aramıyor beni hiç. eşini arayıp dk başı rapor veriyor. dış kapının mandalı mıyım ben. adam kendisi de teli elden düşürmüyor onu bunu eşini arıyor sürekli. benim mehmet'i merak edip aramama laf dediyor. akut vaka diyormuş benim için sürekli mehmet'i arıyorum diye lafa bakar mısınız. anlaşamıyorum babasıyla sevmiyorum da hatta sinir oluyorum. zorla soğutuyorlar kendilerinden
o zaman onlar da benim için öyle olur bu saatten sonra. benden samimiyet, muhabbet beklemesinler. eşini aradığında beni de arayıp ne yaptıklarını söyleyivermek bu kadar mı zor. merak ettiğimi bilmiyor mu. adamı düşünmüyor belli mehmet de mi demiyor baba nilüferi ara söyle, merak ediyor falan. Yok işte elle tutulur hiçbir yanı yok. Burda şafak saydım askerlik bi an evvel bitsin istedim; ama biliyorsun askerlik sonrası çok korkutuyordu beni ve sanki korktuklarım başıma geliyor. ilk günden böyleyse... şu an o kadar üzgün ve sinirliyim ki ameliyatlı olması bile umrumda değil
Çok mutsuzum kızlarneden bitti ki bu askerlik korktuklarım bir bir başıma geliyor yanındayken onları yapan adam uzaklaşınca bunları nasıl yapabiliyor canım acıyor, çok korkuyorum
Çok mutsuzum kızlarneden bitti ki bu askerlik korktuklarım bir bir başıma geliyor yanındayken onları yapan adam uzaklaşınca bunları nasıl yapabiliyor canım acıyor, çok korkuyorum
o zaman onlar da benim için öyle olur bu saatten sonra. benden samimiyet, muhabbet beklemesinler. eşini aradığında beni de arayıp ne yaptıklarını söyleyivermek bu kadar mı zor. merak ettiğimi bilmiyor mu. adamı düşünmüyor belli mehmet de mi demiyor baba nilüferi ara söyle, merak ediyor falan. Yok işte elle tutulur hiçbir yanı yok. Burda şafak saydım askerlik bi an evvel bitsin istedim; ama biliyorsun askerlik sonrası çok korkutuyordu beni ve sanki korktuklarım başıma geliyor. ilk günden böyleyse... şu an o kadar üzgün ve sinirliyim ki ameliyatlı olması bile umrumda değil
yüzünü görmeye hasretken sesine susamışken sevgisine açken... bide onun kötü davranması yıkıyor beni.. dayanamıyorum ağlamak dısında yapabilceğim hiç bişey yok.. kaç yıldır tanıdıgım adam o kadar sinir o kadar gergin acımasız nasıl olur yatelefonunu satmıs ankesörlüden konusuruz dedm sen aklını basına alana kdar konusmuycaz dedi ayrılmak da istiyor.. napccam bilmiyorum ve ortada elle tutulur bi sebep yok.. sevgime nankörlük yaptın benden şüphe ediyosun diyor baska bişey demiyor sevgimden şüphe eden insana değerde vermem sevmem diyo halbuki ben sadece biraz naz yapmak istemiştim
mektup yazdım şimdi.. konusmuyo benimle yazdım yllucam ama mektup yolladım diye kızarsa bide.. okuyolarmıs millete özelimizi okuttun demeseofff çıkmazdayım
bak cnm sizin şafağınız daha çok yeni, o orada senin dışında kimbilir nelerle uğraşıyor... Biraz sabırlı ol lütfen... Senin sevdiğini senden iyi tanıyamam, o yüzden yapman gerekenin ne olduğunu da en iyi sen bilirsin
ANA ŞAFAĞIMIZ 102
ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 3
PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 21
MEHTAP 5 TEMMUZ
sabretmek sakinleşmesini beklemek ama.. işte zor olanda bu ya beklemek..
evet cnm en zor olanı belki de bu ama yapacak başka birşey var mı? Kenidni başka şeylerle oyalamaya çalış biraz...
maşallah hesnaaaaaaaaam
annem yarın istanbula gidiyor... korkum var biraz da annesi annemle konusucak Allahın emri dicek.. bu sefer ben istemiyorum onu derse bide :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?