Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol varol hesnaaaaaaaaaaaaaaaaam, yerimde duramıoruma rtık, özlem tavaaaaaaaaan yaptııı

6 GÜN SONRA İNŞALLAHH 3 AY YAZACAK TICKERIMDA ...

ÇİFT HANELERE GELMEYE SON 29 ....

PLAKALARA GELMEYE İNŞALLAH 47 .....

MAYISDA MEHTAP VAR GİBİ İNŞALLAH ALLAHIMMM ÇOK ÖZLEDİMMM

çocuğa kalkıp sürekli kilo aldım die dert yanarsan, sana vereceği cevap 1. iyi olmuş alman lazımdı hayatım olur,2 böyle olur, baktı ki ne sölese boş, en sonunda balinaaaa der

6 GÜN SONRA İNŞALLAHH 3 AY YAZACAK TICKERIMDA ...

ÇİFT HANELERE GELMEYE SON 29 ....

PLAKALARA GELMEYE İNŞALLAH 47 .....

MAYISDA MEHTAP VAR GİBİ İNŞALLAH ALLAHIMMM ÇOK ÖZLEDİMMM

hayırlısı duygucum, ben doğan güneş derken sende mehtabın tadını çıkarırsın inş ama benden önce olmasın mehtabın

10 gün sonra tam bir yılımız kalcak yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn ....erkek arkadaşım askerden 365 gün sonra döncek yazıcak =)

off ben hepten saldım kendimi, sabahları saat 10dan önce işe gelmiorum, mesaim aksam 5,30da bitio... Ve son günlerde nedense içimden hiç iş yapmak gelmiyor, akşama kadar odamda tek başıma oturup sizle çene çalıyorum, iyi yapıorum iyi dimiiiiiiiii

Canım ben biraz sert konuşucam kusura bakma da askerdeki adama naz yapılır mı ? sen evindesin rahatsın o nerde onca erkeğin içinde ailesinden uzak sevdiğindne uzak...binlerce dertleri oluyo belki söylemiyolar sen hala ilgiden bahsediyosun bence sen sabırsızsın askerinde hiç kabahat yok...bizimkide baştan öyleydi ne yani şimdi ilgisizsin diye kavga mı edicem bi zaman sonra kendileri o ilgiyi gösteriyolar zaten yeter ki sen askerde oldunu unutma...onlarında tek düşüncesi biz ve aileleri imkanları olsun günde 3 kere de arıyolar ama yoksa hiç arıyamıyolar şimdi arayınca iyi de aramayınca sen ilgisizsin sen şöylesin mi demek lazm belki normal hayatta olsa kaldırır ama orası asker ocağı ana kucağı değil yani herşeyleri farklı yedikleri yemekten yatıp kalktıkları saate kadar istedikleri zaman duş bile alamıyolar sne düşün bu şartlarda neyin ilgisi sen aradı diye şükretmiosun extra ilgi diosun hemde sabretmeden...bence sen askerliğe önce kendini alıştır ondan sonra erkek arkadaşına ilgiden bahset...kırdıysam özür dilerim ama işin doğrusu bu okuyorum üzüldüm yazmak istedm...

kuzum ağzına sağlık bence çok güzel yazmışsın, yener bana dün balina dedi ama ben artık gülüorum, herzamanki halimiz deyip geçiorum

begüm benim canım çok sıkıldı ya, benim ofise gel de sana bi çay kahve ısmarlııım

valla dayanamadım yazdım ...bende diyetteyim güya ama bi kilo aldm bu ara kaçırdım :) bizimkide bana ayıcık der zaman zaman ama bi yere gidelim yemicem diyim illa yiceksin olur o da ayrı :)

ayy çok isterdm aslında ama bugün dışarda işim var öğlenden sonra ama bi gün geliyim sana kek yapiyim evde ohh çayla iyi gider =)

olur kuzum herzaman beklerim, ama bi hatırlatma yapayım eğer geleceğin gün perşembe gününe denk gelirse kekle uğraşma, perşembe günleri bizim ofiste kek günüüüüüü

:) öyle değil olayın ailelere yansıdığı yok.. annem istanbula gidiyor benim ailem sevdiğimi istemiyordu annemle konustum biraz yumusattım.. bizim sevdiğimle planımız aileler konussun anlaşsın izne gelincede söz kesilsin aile arasında istiyorduk annesi de annemle bu durumu konuscaktı.... ama şimdi biz onla tartıktık ya ben artık onu istemiyorum derse.. bu yani

8 gün sonraaa listede 3. sıraya gelicemm.. 2 gün sonra atarsa 2 haftaaa

oldu kuzum bi tartışma yüzünden bunu söliceklerse bence sende bir kez daha düşünmelisin, hem de sudan sebep bir tartışma

hayırlısı duygucum, ben doğan güneş derken sende mehtabın tadını çıkarırsın inş ama benden önce olmasın mehtabın

Yok canım buyuk ıhtımalle mayısın ortalarında kullanır dıye tahmın edıyorum.. Sen benden once kavusucaksın yenerıne hem gelırse de İnşallah son ayrılık olucak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…