Asıl size maşallah kuzum teskere şafağı da düğün şafağı da mükemmel gözüküyor...
Nilücüm canım sıkma canını şimdiden, yazdığını gördüm, buralara çok uğrayamıyorum akşam 10 buçuktan sonra geliyorum çoğu gün eve, sonra da bu saatlere kadar ancak kendime geliyorum... Biraz zaman ver bakalım, çok üstüne düşersen ters tepebilir...
6 GÜN SONRA İNŞALLAHH 3 AY YAZACAK TICKERIMDA ...
ÇİFT HANELERE GELMEYE SON 29 ....
PLAKALARA GELMEYE İNŞALLAH 47 .....
MAYISDA MEHTAP VAR GİBİ İNŞALLAH ALLAHIMMM ÇOK ÖZLEDİMMM
10 gün sonra tam bir yılımız kalcak yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn ....erkek arkadaşım askerden 365 gün sonra döncek yazıcak =)
kızlar çok kötü kavga ettikelim telefonda aramak istiyorum msj atmak istiyorum ama korkuyorum... ve sonuna kadar haklı bana neler dedi neler artık bitti dedi evlenmicez dedi.. bıktım artık senin yüzünden saçlarım beyazladı dedi biraz naz yapmak istedim sadece ama sen beni sevmiyomusun diye bir cümle kurdum bana nankörsn onca yaptıgım seye ragmen o kdar seye ragmen bu soruyu soruyosun dedi ilgisizsin diyosun dedi nasıl ilgili oluym askerdeyim sivilmiyim dedi ellerm titriyo yazarken bile işyerındeyim zor tutuyorum kendimi.. burda telefon kullanmak yasak götüme bile sokuyorum yakalatmamak için üstüme gelme bunaltma dedi bittik mi onuda bilmiyorum kapatırken ders olsun sana inşallah bida söylersn öyle şeyler dedi
o zamana biz Ankara'da olucas, ee haliyle bende şarteller tamamen yanmış olcaaaaaaaaaaak
Canım ben biraz sert konuşucam kusura bakma da askerdeki adama naz yapılır mı ? sen evindesin rahatsın o nerde onca erkeğin içinde ailesinden uzak sevdiğindne uzak...binlerce dertleri oluyo belki söylemiyolar sen hala ilgiden bahsediyosun bence sen sabırsızsın askerinde hiç kabahat yok...bizimkide baştan öyleydi ne yani şimdi ilgisizsin diye kavga mı edicem bi zaman sonra kendileri o ilgiyi gösteriyolar zaten yeter ki sen askerde oldunu unutma...onlarında tek düşüncesi biz ve aileleri imkanları olsun günde 3 kere de arıyolar ama yoksa hiç arıyamıyolar şimdi arayınca iyi de aramayınca sen ilgisizsin sen şöylesin mi demek lazm belki normal hayatta olsa kaldırır ama orası asker ocağı ana kucağı değil yani herşeyleri farklı yedikleri yemekten yatıp kalktıkları saate kadar istedikleri zaman duş bile alamıyolar sne düşün bu şartlarda neyin ilgisi sen aradı diye şükretmiosun extra ilgi diosun hemde sabretmeden...bence sen askerliğe önce kendini alıştır ondan sonra erkek arkadaşına ilgiden bahset...kırdıysam özür dilerim ama işin doğrusu bu okuyorum üzüldüm yazmak istedm...
kuzum ağzına sağlık bence çok güzel yazmışsın, yener bana dün balina dedi ama ben artık gülüorum, herzamanki halimiz deyip geçiorum
begüm benim canım çok sıkıldı ya, benim ofise gel de sana bi çay kahve ısmarlııım
valla dayanamadım yazdım ...bende diyetteyim güya ama bi kilo aldm bu ara kaçırdım :) bizimkide bana ayıcık der zaman zaman ama bi yere gidelim yemicem diyim illa yiceksin olur o da ayrı :)
ayy çok isterdm aslında ama bugün dışarda işim var öğlenden sonra ama bi gün geliyim sana kek yapiyim evde ohh çayla iyi gider =)
cnm ayrılık o kadar kolay bişey mi, ağızdan çıkan lafla hemen biter mi? Ayrıca annesi annenle ne konuşacak anlayamadım, bu karar ailelerin mi sizin mi, ailelere göre mi yaşıyorsunuz siz ilişkinizi, en ufak birşeyde olay ailelere yansırsa tabiki bu noktalara kadar gelinir ama... Aileler düşünmüo mu bu çocuğun askerlikten dolayı psikolojisi iyi değildir diye, üstelik o burda değilken bunun kararını nasıl aileler verebilir? Aileler kendi isteklerini mi uyguluyor, yoksa sizin isteklerinize saygı gösterip size göre mi hareket ediyorlar?
:) öyle değil olayın ailelere yansıdığı yok.. annem istanbula gidiyor benim ailem sevdiğimi istemiyordu annemle konustum biraz yumusattım.. bizim sevdiğimle planımız aileler konussun anlaşsın izne gelincede söz kesilsin aile arasında istiyorduk annesi de annemle bu durumu konuscaktı.... ama şimdi biz onla tartıktık ya ben artık onu istemiyorum derse.. bu yani
hayırlısı duygucum, ben doğan güneş derken sende mehtabın tadını çıkarırsın inş ama benden önce olmasın mehtabın
oldu kuzum bi tartışma yüzünden bunu söliceklerse bence sende bir kez daha düşünmelisin, hem de sudan sebep bir tartışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?