olur kuzum herzaman beklerim, ama bi hatırlatma yapayım eğer geleceğin gün perşembe gününe denk gelirse kekle uğraşma, perşembe günleri bizim ofiste kek günüüüüüü
tamam kuzummm askerim gelsin sonrada gönderiyimm uygun bi zamanda görüşürüz =)
tuğbacım selammm naıslsınnn
Yok canım buyuk ıhtımalle mayısın ortalarında kullanır dıye tahmın edıyorum.. Sen benden once kavusucaksın yenerıne hem gelırse de İnşallah son ayrılık olucak ...
Canım ben biraz sert konuşucam kusura bakma da askerdeki adama naz yapılır mı ? sen evindesin rahatsın o nerde onca erkeğin içinde ailesinden uzak sevdiğindne uzak...binlerce dertleri oluyo belki söylemiyolar sen hala ilgiden bahsediyosun bence sen sabırsızsın askerinde hiç kabahat yok...bizimkide baştan öyleydi ne yani şimdi ilgisizsin diye kavga mı edicem bi zaman sonra kendileri o ilgiyi gösteriyolar zaten yeter ki sen askerde oldunu unutma...onlarında tek düşüncesi biz ve aileleri imkanları olsun günde 3 kere de arıyolar ama yoksa hiç arıyamıyolar şimdi arayınca iyi de aramayınca sen ilgisizsin sen şöylesin mi demek lazm belki normal hayatta olsa kaldırır ama orası asker ocağı ana kucağı değil yani herşeyleri farklı yedikleri yemekten yatıp kalktıkları saate kadar istedikleri zaman duş bile alamıyolar sne düşün bu şartlarda neyin ilgisi sen aradı diye şükretmiosun extra ilgi diosun hemde sabretmeden...bence sen askerliğe önce kendini alıştır ondan sonra erkek arkadaşına ilgiden bahset...kırdıysam özür dilerim ama işin doğrusu bu okuyorum üzüldüm yazmak istedm...
ne kırılması ne kusuru.. sonuna kadar haklısın bi anlık patavatsızlık mı boş bulunmakmı ne bilemedim aptallık işte şimdi de b.kunu yutmus karga gibi düşünüyorum
slm kuzum delirmekteyim, sen nasılsın
/QUOTE]
nolsunnn şafak attırıyorumm. neden deliriyosun kii
18/04/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123: aalis = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123: superisiii = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123: yener_tugba = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123: duygum = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123: holofira = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123: fatihatice03 = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...goqce = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
canım bence biraz daha mantıklı olmayı dene bak inan ki herkesin başına geliyo niye aşkm demedi niye böyle ama o telefonda konşrken sırada o kadar adam oluyo her zaman rahatta konuşamıolar bende bi kere bişe olmştuda dedi ki o kadar adamın içinde nasıl konşyım falan haklısın dedm yaniii bence biraz alttan al o yazdklaırmı gerçekten uygula yani sen sabret o zaten orda sabrı sınanıyo yanii...sizin şafağını kaç falan bilmiyorm da inşallah yüzyüze konşma imkanınız olur halledersnz ayrıca şunuda demek istiyorum o askerde diye de herşeye eyvallah demiceksin tabii seninde haklı olduğun şeyler olcak elbet ama şu an sen gerçekten haksızsın askerdeki adama ilgi diosun gösterebilse gösterceğinden emin ol tabi askerini en iyi sen tanırsın ama geneli böyle baştan bende diyodm neden aramıyo falan burdaki arkadaşlar dediki fırsatları olsun direkt ararlar zatne diye hakikakende bekledik gördük ve öyle oldu mesela 3 gündür pek knşamıyorz denetimleri varmş yorgunluktan ölüyolar ama yapcka bişi yok bu askerliği bitiricez ve kazanan biz olcaz
Ayy en alt sıradan kurtulmuşum nihayettt dırmanıyorummm
Kızz begüm bak sen de oldun işte bir yaren, hatırlıyourm da sen de başlarda daha paniktin ama artık teselliler verir olmuşunhelal olsun yavrucum
Nilüüüüü...çok takmışsın be yavrum ya azcık sabret hele ya onlar bizim düşündüğümüzü bi anlasalar zatennn...ama babasından hiç bekleme yani bence annesi olsa belki de babası aramazz..sen merak ettikçe arıyosun boşver ama madem öyle dediklerinden rahatsız oluyosun falan sen de bu kadar sık arama tatlım, mesajla sor mesela iyi olduğunu öğren yeter şimdilik azcık sabret bak düşün yanındaki halini, güzel olaca sonrası benceee...
Ebruşummm naptın şekerparemm?? geçti mi kızgınlığınn?? aldın mı haber?
hakikaten canım bende kendime şaşrdm olgunlaşmışım bu askerlik konusunda ama sizin ve diğer 92/3 sayfasındaki arkadaşların çok etkisi var üstümde her şeye yardımcı oldunuz beklemeyi öğrettiniz bende bu hale geldim :))
Nilüüüüü...çok takmışsın be yavrum ya azcık sabret hele ya onlar bizim düşündüğümüzü bi anlasalar zatennn...ama babasından hiç bekleme yani bence annesi olsa belki de babası aramazz..sen merak ettikçe arıyosun boşver ama madem öyle dediklerinden rahatsız oluyosun falan sen de bu kadar sık arama tatlım, mesajla sor mesela iyi olduğunu öğren yeter şimdilik azcık sabret bak düşün yanındaki halini, güzel olaca sonrası benceee...
takmakla ilgisi yok canım, yaşadıklarım ağır geliyor artık bana, sıfırı tükettik diyebilirim... hiçbir şey güzel olmucak bu saatten sonra...
Nilücüm canım sıkma canını şimdiden, yazdığını gördüm, buralara çok uğrayamıyorum akşam 10 buçuktan sonra geliyorum çoğu gün eve, sonra da bu saatlere kadar ancak kendime geliyorum... Biraz zaman ver bakalım, çok üstüne düşersen ters tepebilir...
Yaaaaa öyle demeee lütfennn..şu an çok kızgın kırgın ve yaralısın belki ama bi gün önceki halinizi düşün hayal değildi gerçekti onlarr...deme öyleee...
Şimdilik çıkmam gerek ama konuşalım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?