mektup yazdım şimdi.. konusmuyo benimle yazdım yllucam ama mektup yolladım diye kızarsa bide.. okuyolarmıs millete özelimizi okuttun demeseofff çıkmazdayım
gerçek-ti... geçti gitti...
gerçek-ti... geçti gitti...
Yarın askerim yanımda 12 saat kaldı sımsıkı sarılmaya :119:
Ya ne alakası varrrrr...çok doldun anlıyorm ama taşacak zamanı mı buldun şimdi nilüüüü...askerlik bitti ya hepimizin beklediği o an geldi, hayatında her şey yoluna girebilecek zamana yeni ulaştı, sabırlar taştı yeri geldi bitti gitti dedin bitemedi, yeri geldi mahvoldum dedin ölmedin, ama yeri de geldi çok mutlu olmadın mı çok umut dolmadın mı? Ondan başka kimseyi düşünemedin sonuçta, acaba dedin ama onsuz daha iyiyim diyebildin mi hiç? Nası bu kadar umutsuz konuşursun lütfen kendine gel, bütün yaptığı eşşeklikleri ona sor tabi ki ama bitti gitti geçti demek için bence hem çok erken hem çok geç. Erken çünkü ortada elle tutulur sebep yok, çocuk ameliyat oldu bi dur bi sakin ol. Geç çünkü askerlik bitti bu kadar bekledin yaa hem de çok kısa süre sevgilin olan birini şimdi mi pes edeceksin. Afedersin ama cefasını sen çektin balını kaymağını başkası mı yesin :) Saçmalama lütfen, biraz daha sabır.
mehmet zaten bizi bitirmek için askerliğin bitmesini bekliyordu askerlik bitti sıra bizde... yozgat'tan geldikten sonra olanları taşıyamıyorum artık. zamanını bilmiyorum ama bitecek bir gün. kendimi alıştırıyorum, dua ediyorum dayanabilmek, unutabilmek için. Ondan yapmasını istediğim bir şey var onu yapana kadar beklicem yapmazsa da bitecek her şey. Çünkü mehmet artık aglamamla bile dalga geçer oldu. O ve ailesi kadar bencil dünya kendi etrafında dönüyor sanan insanlar görmedim. neyse ya ben susayım en iyisi... yazdıkların da çok güzel şeyler inan ama hiçbiri bana bize uygun değil canım. nolur beni teselli etmek için yormayın artık kendinizi. unutabilmem için dua edin sadece...
herşeyin hakkında hayırlısı cnmm...
sağ ol bitanem:)
mehmet zaten bizi bitirmek için askerliğin bitmesini bekliyordu askerlik bitti sıra bizde... yozgat'tan geldikten sonra olanları taşıyamıyorum artık. zamanını bilmiyorum ama bitecek bir gün. kendimi alıştırıyorum, dua ediyorum dayanabilmek, unutabilmek için. Ondan yapmasını istediğim bir şey var onu yapana kadar beklicem yapmazsa da bitecek her şey. Çünkü mehmet artık aglamamla bile dalga geçer oldu. O ve ailesi kadar bencil dünya kendi etrafında dönüyor sanan insanlar görmedim. neyse ya ben susayım en iyisi... yazdıkların da çok güzel şeyler inan ama hiçbiri bana bize uygun değil canım. nolur beni teselli etmek için yormayın artık kendinizi. unutabilmem için dua edin sadece...
cnım hayırdır yaa şimdi nasılsınız acıya dayanıklı bı yapısı yoksa ondan bıraz gergın olabılır
Yozgattan geldikten sonra ne oldu ki?? ben mi kaçırdım..
Ya nilüm benm cidden inansam onun için de dua ederim tabi ki hakkında hayırlısı ama nedense inanamadım ben bu işe bi..aniden oldu ya anlayamadım..altında başka bi şey mi var?? ama tabi ki seni hiç merak edip aramıyosa, her şeyle dala geçiyosa olmaz olamaz, ama dönemsel bi şeyse değişecek diye bekliyorum ne biliyim :26:
başka şeyler var canım maalesef... ve bu başka şeyler her geçen gün ailesinden birinin olaya dahil olmasıyla çoğalıyor. ayrılığa dayanabilcemi bilsem, onun benden hemen vazgeçebildiğini gururuma yedirebilsem daha çabuk bitecek; ama o kadar güçsüzüm ki bunu yapamam.
Tubik'im biz reelde doğru düzgün kavuşamadik ama böcükler sanalda da olsa kavuşsunlar. Bi de telden giriyorum ya zor oluyor...
başka şeyler var canım maalesef... ve bu başka şeyler her geçen gün ailesinden birinin olaya dahil olmasıyla çoğalıyor. ayrılığa dayanabilcemi bilsem, onun benden hemen vazgeçebildiğini gururuma yedirebilsem daha çabuk bitecek; ama o kadar güçsüzüm ki bunu yapamam.
Tubik'im biz reelde doğru düzgün kavuşamadik ama böcükler sanalda da olsa kavuşsunlar. Bi de telden giriyorum ya zor oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?