Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız sen nereeeeeeeee kaçıooooooooon, daha karpuz keseceedik yarın işe gidecek olan ben değilim sankiiiiiiiii

emin de değilim ama bu şekilde devam etmesi hiç doğru ve sağlıklı değil sanırım ben de onun askerden gelmesini bekliyormuşum her şeyi ortalığa dökmek için. benim arkamda duruyor olduğunu ailesine göstermek zorunda. beni ailesine karşı o kadar zor durumda bıraktı ki. savunduğu anları hatırlıyorum da ne kadar tükenmişiz. her şeyi anlatcam canım bi ara ama şu an gözyaşlarına boğuluyorum dayanamıyorum. sana da iyi geceler kuşum

Ay sorma ben de işe gidecemm bırak uyuyim gözlerim kapanıyo şu an acıyo yeni tickerlarımız hayırlı olsunn

gitmeeeeeeeeeee, ben artık ne uyuyorum ne uyanabiliorum yaaaa ( bu nasıl bi cumle oldu bende anlamadım ama )

ya gece yatamıorum, uyuyakaldığım zaman da sabah uyanamıorum, zombi gibi oldum tam bitsin de gidek artık yaaaaaaaaa çok daraldım, kendimi deliliğe veriorum ama yine olmuo yine olmuo işteeeeeee

Aylar sonra facebook şifresi de değişmiş. Bakın ufak tefek değişiklikler olmaya başlamış bile...

nilüm takılma böyle şeylere lütfen... biras zamanın akışına bırak kuzum, zor biliorum ama yapacak birşey yok sabır ve beklemekten baska

evet canım maalesef... sen biliyorsun işte her şeyi tubik'im elimden geldiğince dayanmaya çalışıyorum. acı gerçeklerle yüzleşmek zor oluyormuş ama yapacak bir şey yok.

senin heyecanına bile ortak olamıyorum üzüntüden kusuruma bakma ne olur yarına kadar biraz daha toparlarım umarım

o nasıl bi söz nilüm, biz burda sıkıntılarımız mutluluklarımız için bir aradayıs... Güçlü durmaya çalış cnm, zaman gerçekten herşeyin ilacıı

o nasıl bi söz nilüm, biz burda sıkıntılarımız mutluluklarımız için bir aradayıs... Güçlü durmaya çalış cnm, zaman gerçekten herşeyin ilacıı

hiç hüryarene benzer bi halim yok ya, askerliğin bitmesine bile sevinemedim, ameliyat üstüne bu olanlar... ama senin depügünde burayı fena dağıtcam:)

hiç hüryarene benzer bi halim yok ya, askerliğin bitmesine bile sevinemedim, ameliyat üstüne bu olanlar... ama senin depügünde burayı fena dağıtcam:)

bugünlerde geçecek kuzummmm, benim tepük gecemde kimse bi yere kaçamaz ztn cumartesi gecesine denk gelıoo, ertesi gun iş yok güç yok, uyku yooooooooooooooooooook

bugünlerde geçecek kuzummmm, benim tepük gecemde kimse bi yere kaçamaz ztn cumartesi gecesine denk gelıoo, ertesi gun iş yok güç yok, uyku yooooooooooooooooooook

o zaman o geceee çalsın sazlar, oynasın kızlar:) düğün öncesi prova olur sana da:) canım ya ben çıkıyorum sen de uyu da uykunu al güzelce benim gözler yanıyor gün boyu aglamaktan öpüyorum çok çok çok

Kıyamam ya harap ediyosun kendini şu an ne bilim olayları bilmediğim için net bi şey diyemedim, zaten sen dicen biz değil de tabi..hayırlısı olsun be nilüm ne diyim, en önemlisi canının sağlığı, harap etme kendini bu kadar değmiyorsa da..

Ah canımm iyice şafak kurbanı oldun sen hadi len çabuk geç şafak kız burda ne hale geldiii

günaydın kızlarr...heycanım dorukta 2 gecedir zaten zor uyuyorum ...dün aradı kısa konştk seside bozuk gibiydi denetimler bitmiş ee neden aramadn dedm vakit olmadı falan dedi annesinide hiç aramamış heralde ordan ayrılma psikolojisine girdi bizimki pek anlamadm tamam dedm falan sorun çıkartmıyım dedm ...yarın bu saatlerde otogarda olmuş olurum zaten bugün böyle hazırlık günü =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…