Bu kadar eminsen dayanablirsin bence..
önemli olan konu emin misin? bilemiyorum, gerçekten ondan nefret edip silmiş olsan dayanırsın ama...
of bilemedim o zman bilmediğim meselelere bende burnumu sokmayım..
hakkınıza hayırlısı olsun.
İyi geceler.
kız sen nereeeeeeeee kaçıooooooooon, daha karpuz keseceedikyarın işe gidecek olan ben değilim sankiiiiiiiii
Bu kadar eminsen dayanablirsin bence..
önemli olan konu emin misin? bilemiyorum, gerçekten ondan nefret edip silmiş olsan dayanırsın ama...
of bilemedim o zman bilmediğim meselelere bende burnumu sokmayım..
hakkınıza hayırlısı olsun.
İyi geceler.
Ay sorma ben de işe gidecemm bırak uyuyim gözlerim kapanıyo şu an acıyoyeni tickerlarımız hayırlı olsunn
Aylar sonra facebook şifresi de değişmiş. Bakın ufak tefek değişiklikler olmaya başlamış bile...
nilüm takılma böyle şeylere lütfen... biras zamanın akışına bırak kuzum, zor biliorum ama yapacak birşey yok sabır ve beklemekten baska
evet canım maalesef... sen biliyorsun işte her şeyi tubik'im elimden geldiğince dayanmaya çalışıyorum. acı gerçeklerle yüzleşmek zor oluyormuş ama yapacak bir şey yok.
senin heyecanına bile ortak olamıyorum üzüntüden kusuruma bakma ne olur yarına kadar biraz daha toparlarım umarım
o nasıl bi söz nilüm, biz burda sıkıntılarımız mutluluklarımız için bir aradayıs... Güçlü durmaya çalış cnm, zaman gerçekten herşeyin ilacıı
hiç hüryarene benzer bi halim yok ya, askerliğin bitmesine bile sevinemedim, ameliyat üstüne bu olanlar... ama senin depügünde burayı fena dağıtcam:)
bugünlerde geçecek kuzummmm, benim tepük gecemde kimse bi yere kaçamaz ztn cumartesi gecesine denk gelıoo, ertesi gun iş yok güç yok, uyku yooooooooooooooooooook
o zaman o geceee çalsın sazlar, oynasın kızlar:) düğün öncesi prova olur sana da:) canım ya ben çıkıyorum sen de uyu da uykunu al güzelce benim gözler yanıyor gün boyu aglamaktan öpüyorum çok çok çok
tmmbebeim kendini üzmemeye çalış, ii geceler kuzucum
emin de değilim ama bu şekilde devam etmesi hiç doğru ve sağlıklı değil sanırım ben de onun askerden gelmesini bekliyormuşum her şeyi ortalığa dökmek için. benim arkamda duruyor olduğunu ailesine göstermek zorunda. beni ailesine karşı o kadar zor durumda bıraktı ki. savunduğu anları hatırlıyorum da ne kadar tükenmişiz. her şeyi anlatcam canım bi ara ama şu an gözyaşlarına boğuluyorum dayanamıyorum. sana da iyi geceler kuşum
gitmeeeeeeeeeee, ben artık ne uyuyorum ne uyanabiliorum yaaaa ( bu nasıl bi cumle oldu bende anlamadım ama )
ya gece yatamıorum, uyuyakaldığım zaman da sabah uyanamıorum, zombi gibi oldum tambitsin de gidek artık yaaaaaaaaa çok daraldım, kendimi deliliğe veriorum ama yine olmuo yine olmuo işteeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?